mitä mieltä ujoista?

ujonainen31v

Mitä miehet on mieltä yleensä aikuisista ujoista naisista. Olen ihastunut yhteen mieheen, iältään lähemmäs 40 ja ite yli 30vuoden. Mies tietää että olen ujo.

Kuulin toisaalta, että ko. mies oli sanonut kaverilleen, että sai minut punastumaan (ikinä en omasta mielestä punastu). Ja nyt olen ymmälläni, että jos luulee että sai minut punastumaan, niin mitä mahtanee ajatella (olenko paljastunut ihastuksestani).

Normaalisti siis menen ko. miehen seurassa täysin lukkoon, sanat menee sekaisin ja hermostunn (teen kaikkea hölmöä, kädet tärisee.. käsistä tippuu tavaroita tms, tai olen vain kylmä). Me muutenkin aina kiusoittelemme toisiamme milloin mistäkin asiasta, vaikka olenkin aika jäissä :D.

Mies kyllä varattu, mutta kiinnostaisi vain tietää ylipäätänsä,että mitä miehet ajattelee ujoista?

10

516

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Micce52__

      Kohtuullisesti ujo on ihan ok ja jopa söpöä. Tuollainen kuvailemasi hermostuminen tai ramppikuume menee siihen kategoriaan. Oireet ainakin paljastavat selvästi, että jotain kiinnostusta on ilmassa. Ja on pelkästään hyvä juttu, jos molempien (mahdollinen) kiinnostus on tiedossa.... herättääkö tuntemukset vastakaikua on toinen jutut, mutta ainakin on selvää että toisella on jotain kiinnostusta.

      Mutta mahdottoman suuri ujous on kyllä ongelma.... Mitä parikymppisenä joskus erehdyin tapailemaan muutamaa älyttömän ujoa tyttöä, niin mieleen jäi jonkinlainen päättämättömyys. Ei sano juu eikä jaa, eikä ylipäätänsä yhtään mitään. Ota siinä selvän mielipiteistä tai toiveista, ja juttelukin tuppaa olemaan itsepuhelua. Joskus tuollaineni uber-ujo kumppani vaikuttaa siltä, että hän kokisi olevansa mukana vastentahtoisesti. Eikä varmaan halua tavata toista kertaa, ainakin sellainen vaikutelma tulee.

      • hshjk

        Niin, kuten mainitsit, tuo siinä on vähän hankaluutena että on vaikea tietää onko toinen ujo vai onko tilanne toiselle jollakin tavalla vastenmielinen. Ujosta tulee helposti vastahakoinen kuva, jolloin tilanne on tulkittavissa siten että toista ei vaan kiinnosta.

        Olen nyt muutaman viikon yrittänyt ottaa selvää yhdestä naisihmisestä välillä paremmalla ja välillä huonommalla menestyksellä. Jotenkin tuntuu että kohdatessa on ollut aina vähän jännittynyt tunnelma eikä oo oikein päässyt kärryille onko asia vaan niin että ei kertakaikkiaan ole oikein mitään yhteistä puhuttavaa vai onko kyse vaan siitä että molemmat ovat vaan ihan "jumissa" kun ovat toistensa seurassa.

        Homma voisi toki olla helpompaa jos itse olisi ulospäinsuuntautuneempi mutta kun itse tahtoo olla myös vähän ujo ja varovainen. Eli enpä toisaalta voi syyttää muita kun olen itse varmaan vähän haaste myös.


    • KakoneYköne

      Ujot on ihan jees. Ne antaa porata kakkoseen. Ei vissiin kehtaa kieltäytyä. Panen toki ensteks pimppiin ja nuolen myös.

      • KakoneYköne

        Niin, ja ne saa yleensä helpohkosti iskettyä. Monesti riittää kun kehuu niitten ulkonäköä. Toki heti ei kannata kertoa, että aikoo porata niitä kakkoseen. Sitten vasta kun peitto heiluu kannattaa livauttaa ykskaks pyllyyn. Jotkut on aikas yllättyneen näköisiä, että mitäs nyt tapahtuu. Melkein kaikki on kyllä tykännyt. Varmaan syy on siinä, että mulla ei ole mikään mahdottoman iso. Vesitornin kokoinen lerssi sattuu kyllä anuksessa. Mulla on just semmonen pyllyyn sopiva.


      • KakoneYköne

        Tykkään kyllä ihan ykköspanoistakin. Yksi pyysi jopa antamaan piiskaa pyllylle, tuli siitä ihan kiimaan, yks parhaita panoja ikinä.


      • KakoneYköne

        Eikä ole tarkoitus antaa ymmärtää, että olisin joku kovempikin panomies. Ihan normi jamppa oon, mut on jo sen verran kilometrejä mittarissa, että hitaammallakin tahdilla kokemusta on kertynyt.


      • KakoneYköne

        Tämmöisellä ikisinkulla karkkipäivä koitta ehkä noin 20 kertaa vuodessa. Juhlapyhät tuntuvat olevan parhaita riista-aikoja, silloin naiset ovat yleensä rentoutuneenpia kuin normi viikonloppuna.


    • KakoneYköne

      Ja ujoista naisista vielä sen verran, että tykkään pitää sängyssä ohjakset omissa käsissä ja olla aktiivinen ja hallitseva. Ujot naiset yleensä tuntuvat tästä juuri pitävän.

    • Kolahtikyllä

      Kovin kaunista mielestäni tuo punastuminen, mut eihän tuo välttämättä muuta tarkoita toiselle kuin ujoutta. Tosin kiinnittää kyllä hyvin huomion häneen. Sit noi muut ujouteen liittyvät ovatkin kovin hankalia. Itse erään tuollaisen neidon kanssa tuttavuutta tehneenä voin sanoa et olin hyvin ymmällään kun epäilin vahvasti hänen olevan ihastunut minusta muttei mistään merkeistä vaan sitä näkynyt?
      Mut hitto kun oltais päädytty lähempään tuttavuuteen, sitä olisin todella halunnut.

    • KakoneYköne

      Eikä mun elämä suinkaan pyöri pelkän seksin ympärillä. Minusta löytyy kyllä syvällisempiäkin tasoja jos viitsii kaivella. Eipä noissa yhden illan jutuissa kovin syvällisiä keskustella. Ehkä joskus sitä kaipaisi jotain syvällisenpää, en vaan taida olla parisuhdetyyppiä. Ehkä sekin on hyvä, jos sen tiedostaa. Ei tule suuria pettymyksiä, puolin jos toisin. Isähahmona tai isänä en itseäni kyllä näe. Parisuhdetta en sulje pois, vaikka sen ihanan ujon tytön kanssa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe