Ilmastonmuutosta ei ole?

wedfghui

Miksei ihmiset ymmärrä sitä, että ilmastonmuutos on todellinen uhka ja IHMISTEN AIHEUTTAMA, tai suurin osa ymmärtää, mutta pitäis saada ne loputkin ymmärtämään.

Mistä luulette sen johtuvan, että ilmakehämme täyttää epäluonnolliset määrät hiilidioksidia ja metaania. Tiedän, että kyseisiä kaasuja on ilmakehässä luonnostaan MUTTA KUN SITÄ ON MILJOONA KERTAA LIIKAA!!!

Miksi kaikki on vaan hiljaa siitä asiasta, eivätkö ihmiset tajua, että ilmastonmuutos tuhoaa kaiken. Maailmanloppu ei tule olemaan meteoriitti, supertulivuori, avaruusoliot, Jeesuksen paluu tai edes ydinsota (no viimeistä pidän mahdollisena) loppu tulee olemaan ILMASTONMUUTOS, siis miettikää nyt kuin masentavaa, maailma loppuu johonkin ihmisten aiheuttamaan voimistuneeseen KASVIHUONEILMIÖÖN, siis miettikää ny kuin vitun luuserimaista!

Ilmastonmuutos ei aiheuta vain ääri-ilmiöiden vahvistumista, kaikki varmasti ovat kuulleet napajäätiköiden sulamisesta, merenpinnan noususta, alankomaiden ja tanskan hukkumisesta, myös länsi-suomalaisten pitää muutta sisemmäs, rajojamme ei tule pinentämään Trump tai Putin, meidän rajat pienentää MERENPINTA jonka kohoaminen johtuu ILMASTONMUUTOKSESTA!!

Ilmastonmuutos aiheuttaa paljon muutakin kuin kyseisiä asioita, kuten sukupuuttoja, ekosysteemien muutoksia tai katoamisia, ilmastopakolaisia, luonnon köyhtymistä (meiltä lähtee turistit, ku ei oo enää lunta!!!) Ja tiesittekö, että ikiroudan sulaminen aiheuttaa metaanihöyryjen pääsemisen lähemmäs maanpintaa, joka aiheuttaa paineen kasvamista maan alla, joka aiheuttaa RÄJÄHDYKSIÄ, kyllä, maanpinta tulee halkeilemaan ja räjähtelemään, ja tiesittekö, että mystisiä, kraateeita on jo syntynyt, ja asiantuntijat uskovat kraaterien johtuvan, maanalaisesta räjähdyksestä, selville saatiin, että metaani oli aiheuttanut niin suuren paineen, että räjäytti maahan KRAATEREITA!! Tämä luultavasti johtuu juuri yllämainitsemastai asiasta, joka johtuu ILMASTONMUUTOKSESTA!!

19

212

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Torakan_pieru

      Mitäs jos puhut kuraattorille näistä harhoistasi ja pyydät kuviteltuun ahdinkoosi apua.
      Ei tuollaisessa ahdinkotilassa ole hyvä elää ja saattaa johtaa ennen pitkää itsetuhoiseen toimintaan.

      Käytännössä kaikki avauksessasi mainitsevat asiat ovat väärin.
      Hollanti on tosin lirissä ei nousevan meren takia vaan kuivatetun maan takia, joka on edelleen alentunut verrattuna kaikkeen ympärillä olevaan.

      Tanskassa on niin paljon tuulimyllyjä, joten Tanska ei voi upota mihinkään.

      Nukkumaan ja sitten juttelemaan rohkeasti. Saat apua.

      • dvdgdbgxbxcb

        Perusvihreä vastaus


    • nohuhhuhhuh

      Missä tuollaisia aloittajan kaltaisia vatipäitä oikein kasvaa?
      Jos tuo on tosissaan kirjoitettu, niin kannattaisi hakeutua oikeasti hoitoon.

      • KUbisoft

        En sitä tosissani kirjoittanut mutta suurin osa on totta


      • Torakan_pieru
        KUbisoft kirjoitti:

        En sitä tosissani kirjoittanut mutta suurin osa on totta

        Mitäh?

        Mikä siis on mukamas totta ja mikä valhetta?


    • Tahvojooseppi

      Ei ilmastonmuutosta? Mitä hittiä? Onko talvi sittenkin vain keksitty juttu ja voin mennä huomenna ulos sortseissa ja t-paidassa? Aloittaja vakuuttaa, ettei ilmasto muutu joten ulkona EI voi olla talvi.

      • FoxVS

        Oletpa Hassu, et selvästikään ymmärrä ilmaston ja sään eroa :))


      • dssdgsdgdsgdsfg

        Eikös AGW teoriassa lämpö ole ilmastoa ja muu säätä jota ei tarttee huomoida.


      • 45786445675

        Näytä vielä missä noin on kirjoitettu.


      • bxcbbcxbcbcb
        45786445675 kirjoitti:

        Näytä vielä missä noin on kirjoitettu.

        Yleensä aina kun jossain päin maailmaa on lämmintä oli se normaalia tai ei on se täällä kelvannut todisteeksi ilmastonmuutoksesta.

        Kun taas viileä sää oli se normaalia tai ei on ohitettu täysin merkityksettömänä asiana. Siitä lähtee tuo vitsi että lämpö on ilmastoa ja kylmä säätä.


      • 45786445675

        Tutki vielä että kumpaako on pallonlaajuisesti (tai paikallisesti, ihan sama) nykyisin enemmän, sitä lämmintä vai kylmää. Alatkin sitten päästä ytimeen...


      • dzdgdgdzgzdgzdgdg

        Onpas kulunut vastaus


    • joopajoojaheihei

      Aloittaja voi hakea apua myös oman kuntansa ilmastomuutosterapeutilta, heitä on kaikissa kunnissa koska on todettu että heille on todellista tarvetta. Suomessa lasketaan olevan kymmeniätuhansia ilmastonmuutokseen uskovia, joiden auttamiseksi on luotu useita tukiverkostoja. Myös heidän ohjaamisesta pakkohoitoon on keskusteltu, mutta sitä ei pidetä vielä tarpeellisena. Kiinassa on kehitteillä rokote jonka vaikutus olisi harhaluulojen poistaminen ihmismielestä, mutta auttaako se ilmastonmuutos harhaluuloon, ei ole vielä testattu. Esim. Suomen ilmasto ei ole muuttunut mihinkään suuntaan 100 vuodeen aikana, mutta vielä koittaa aika kun Suomen päällä on 1 kilometri jäätä ja lunta, ihan kuten oli ennenkin.

    • Greenman_

      Ilmastonmuutos on tieteellinen totuus. Ilmastomuutoksen torjunta on poliittinen päätös. Tieteessä ei ole mielipiteillä merkitystä, vaan totuudella. Politiikassa jokaisen mielipiteellä on sama arvo, ja enemmistön äänillä ratkaistaan poliittinen päätös. Ilmastonmuutos on epämiellyttävä totuus, ja sen vuoksi rauhoittavia valheita levitellään jatkuvasti. Nykyinen, tuhlaava sukupolvi ei näe ilmastonmuutoksen todellisia seurauksia, mutta tulevat sukupolvet joutuvat kärsimään niistä suunnattomasti. Esimerkiksi kaikki suurkaupungit, satamat ja merenranta rakennelmat joudutaan rakentamaan uudestaan. Tämä tulee maksamaan triljoonia ja triljoonia.

      • dsfsdfdssdgsdgsdg

        Justiinsa...


    • kffffjf

      "Nykyinen, tuhlaava sukupolvi ei näe ilmastonmuutoksen todellisia seurauksia, mutta tulevat sukupolvet joutuvat kärsimään niistä suunnattomasti. Esimerkiksi kaikki suurkaupungit, satamat ja merenranta rakennelmat joudutaan rakentamaan uudestaan. Tämä tulee maksamaan triljoonia ja triljoonia. "

      Just niin, mutta vaikka se tulee maksamaan triljoonia ja triljoonia, ne rahat tilapäisesti saadaan poliitikkojen peräänkuuluttamalla TALOUSKASVULLA. Sen talouskasvun takia on pakko tuhlata yhä enemmän, jotta valtiot selviävät lainoistaan.

      Lopulta käy tietysti niin, että luonto sanoo sopimuksen irti.

    • ähäkuti

      Mitä te punavihreät ilmastonmuutos alarmistit huorien kakarat ja
      varkaiden pennut huolehtitte ilmanmuutoksesta sillä
      kuppaan te kuolette kumminkin.

    • tottaseon

      Kyllä ilmastonmuutos on todellista. Viranomaiset suosittelee lähes metrin paksuudelta eristettä taloon ! Kyllä ilmasto muuttuu.

    • Joosua2017

      Ihmisiltä on salattu todellinen (?) syy ilmaston lämpenemiseen. Jos epäilyt pitävät paikkansa niin syypäät ovat USA ja Nato, joiden salainen projekti kulkee lyhenteenä HAARP ( High Frequency Active Auroral Research Programme ).
      Järjestelmällä lähetetään voimakkaita radioaaltoja ionosfäärin alempiin kerroksiin, joilla saadaan ionosfäärikerros lämpenemään. Se puolestaan synnyttää aukkoja otsonikerrokseen.
      Haarpin avulla voidaan vaikuttaa koko maapallon ekosysteemiin. Sillä saadaan ilmasto lämpenemään, voidaan synnyttää pyörremyrskyjä, maanjäristyksiä ja monia sään muutoksia. Sillä voidaan tuhota ihmisiä ja eläimiä.
      Muutama viikko sitten saimme uutisista kuulla kuinka satoja valaita oli ajautunut rannalle Uudessa Seelannissa. Viime elokuussa Norjasta löydettiin 300 poroa kuolleena. Kaikki olivat kuolleet samanaikaisesti. Sillä voidaan myös tuhota liikkuvia kohteita, kuten ohjuksia ja lentokoneita. Googlaa haarp ja lue lisää.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      233
      3615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      25
      2214
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      89
      1670
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe