Väärä profeetta etsii sinua!

ngthvd

Matteuksen evankeliumi:
24:4 Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä.
24:5 Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus', ja he eksyttävät monta.

Väärät profeetat tulevat nimenomaan Jeesuksen nimessä.
"Minä olen Kristus" voidaan ja pitää kääntää "minä olen Voideltu" sillä Kristus = Voideltu. Väärät profeetat siis tulevat leuhkimaan omilla voiteluillaan ja he käyttävät Jeesuksen nimeä pitäessään kokouksia. Jos he käyttäisivät jotain toista nimeä, heidät olisi helppo paljastaa. Ei Saatana ole tyhmä eikä Saatanan palvelijat.

Olen nähnyt videon, jossa intialaiset gurut saavat ihmisiä kaatumaan samalla tavalla kuin Niilo Yli-Vainio kaatoi.

Väärät profeetat tulevat ennen Jeesuksen tulemista. Emme voi odottaa Jeesuksen tulemista elleivät väärät profeetat tule ensin. Myös kadotuksen lapsi tulee ennen Jeesusta.

Väärät profeetat eivät hyökkää maailman ihmisiä vastaan vaan he hyökkäävät uskovaisia vastaan. Kenneth Copeland ja muut voima- ja menestysteologit saavuttivat suurimmat voittonsa ohjaamalla uskovaisia pois uskostaan.

Uskovaisten on vaikea uskoa, että heitä huiputetaan hengellisessä kokouksessa, joten ymmärrän kyllä sen, että monet puolustelevat tuollaisia kokouksia. Vaaditaan vuosia kestänyt pettymysten sarja, pään hakkaaminen seinään ja todisteiden kerääntyminen ennen kuin fanaattiset kannattajat muuttavat mielipiteitään. Usein siihen sitten liittyy masentuminen ja väärä kokemus, että Jumala on hyljännyt sellaisen ihmisen. Ei ole Jumala hyljännyt vaan Saatana on pettänyt sellaisen ihmisen.

Kyllä Jeesus tietenkin pelastaa ihmisiä ja parantaakin mutta ei paranna sirkuskokouksissa.
Älkää juosko ihmeiden perässä, juoskaa Jeesuksen perässä.

79

853

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MERKKII
    • mysteerikoulu

      Salaisuus on, että juurikin Jeesus on tuo väärä profeetta.

    • pragmaatikko-opettaja

      Missä se Jeesus sitten menee, kun miestä ei näy missään? Vähän vaikeaa silloin juosta.

      • rrtggggg

        Aamulenkille Jeesuksen kanssa. Mutta ei yksin. Siellä missä kaksi tai kolme on kokoontunut Jeesuksen nimeen, siellä hän on.


      • deegeevee

        Sinä taidat olla niitä maailman ihmisiä, jotka kuuluvat Saatanalle. Sinun pitäisi juosta Saatanan kanssa.

        Jos sinä olisit uskossa, sinä et esittäisi tuollaista kysymystä.


      • Palvon.häntä

        Kyllä, Saatana on mestarini.


      • thujikkk

        Saatana on aika monen isäntä, ei mikään yllätys.


    • dvffgbggt

      Jeesus sanoi tuolla alussa että "he eksyttävät monta". Tarkasti pitää tuokin paikkansa, minä tunnen monia entisiä uskovaisia, jotka ovat jääneet väärien profeettojen vangiksi. Kokonaisia seurakuntia on hävinnyt.

    • edddeddde

      Vanhemmistojen tejtävä olisi suojella seurakuntia vääriltä profeetoilta mutta sekään ei toimi oikein. Vanhemmistot itseasiassa tilaavat vääriä profeettoja seurakuntaan. Me elämme lopun ajassa.

    • vbbgvvvvv

      O Tempora o Mores!

    • ArviointiOK

      Katsokaapa One Way TV:stä uusin Hard Talk. Aiheena "Oletko tulensammuttaja, jos koettelet uusia oppeja? Aiheeseen vastaamassa ovat Tapani Suonto ja Leif Nummela."

      • dfffrreee

        Ei kiinnosta.


      • byhhhgggg

        Väärä profeetta tuo vierasta tulta. Sellainen tuli onkin sammutettava.


      • 26.1.2018.rukouskammio
        byhhhgggg kirjoitti:

        Väärä profeetta tuo vierasta tulta. Sellainen tuli onkin sammutettava.

        Joo, kyllä. Minä olen sammuttanut Lutterin ja paavintulet, ne ovat vieraita Baabelilaisia ja tässä ollaan palattu Apostoliseen oppiin, Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalaan uskoen, Kristuksen sovitustyön kautta.
        Mutta, kovasti tuo hyväntiedonpuun luterilainenkin oppi taisteli makunsa puolesta suussa, että siitäkin harhasta pääsi eroon. Surullisena vain katselen, kuinka se Suomessa on helluntai srk. ja muutkin eksyttänyt menoihinsa. Se on Siionimme hapattanut läpeensä, kaiken.

        Siitä ei pääse eroon muutoin, kun menemällä Isän eteen rukouskammioon ja Sanan ääreen, että Pyhä Henki pääsisi tekemään työtään ja ohjaamaan jalat seuraamaan Vapahtajan askeleita.
        Eli tuo rukouskammion ovi on suljettava, ettei vieras henki sanele ohjeita. On seurusteltava todella Isän edessä, ilman muotouskonnollisia mantteleita. Nekin on heitettävä tuon oven taakse, että todella Sana pääsisi sisäistämään sen, mitä siihen on kirjoitettu.

        Tavallaan se on sitä erämaakäyntiä, kuin Jeesuksella. Kylläs siellä matkaan perkelekin helposti tulee ja sanoo, heittäydy vain entiseen palvelumuotoon. Se on sinulle helpompi ja kuinka minä kannattelen siellä sinuakin, niinkuin muitakin kristittyjä, kun he palvovat vaikkapa tätä Martti-uskonnollista tapaa.

        Ainut vapaus tulee, että sitoutuu Pyhän Hengen kautta Sanaan ja suojautuu kirjoituksiin.
        Sen Pyhän Hengen voimasta voi voittaa perinnäisopit jotka ovat meidännäköiset ja tekee tyhjäksi Jumalan Sanan. Se on haaste ja tämän taistelun käy vain jokainen henkilökohtaisesti.
        Vain Sana ja kirjoitukset voi kääntää muotouskonnollisuuden eläväksi uskoksi, jossa askeleet lähtevät seuraamaan Jeesuksen jalanjälkiä. Se on P-Hengen työ, eli Jumalan työ.

        Ei enää oma hengen työ mallaa perinnäisoppien kaikuja sydämen todistukseksi.
        Sana ympärileikkaa sydämen tältäosinkin maailmaan ja Vapaus sydämessä on matkanpää.


    • tggghgffff

      Matt 7:15 Kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammasten vaatteissa, mutta sisältä ovat raatelevaisia susia.
      7:22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
      7:23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät.'

      Tästä selviää hyvin mielenkiintoisia asioita.
      Väärät profeetat menevät Jeesuksen eteen ja esittelevät itsensä muka Herran palvelijoina. Siihen voi olla ainakin kaksi eri syytä.
      1. He ovat niin ovelia ja röyhkeitä, että he kuvittelevat voivansa hämätä jopa Jeesusta.
      2.He luulevat todellakin olevansa Jumalan palvelijoita. Toisin sanoen Saatana on antanut heille "voitelun", jota he itse pitävät Jumalalta saatuna.

      • Ihmettelijä_

        Mä oon monesti miettinyt tuota kohtaa, missä Jeesus sanoo, että "minä en ole koskaan teitä tuntenut". Huom, siis ei KOSKAAN. Ne on siis Raamatun mukaan ihmisiä, jotka on alusta asti olleet uskossa muuhun kuin Raamatun Jeesukseen. Ehkäpä osa tietämättä ja osa tietoisesti muita eksyttäen? Liian harvoin tulee otettua selvää, mitä puhuja tarkoittaa Jeesuksella. Voihan Jeesus joillekin olla parantaja tai profeetta, ketä seurata, mutta ei itse Jumala ja pelastaja?


    • dffereeee

      Jooel:2:23 Ja te, Siionin lapset, iloitkaa ja riemuitkaa Herrassa, teidän Jumalassanne, sillä hän antaa teille syyssateen, vanhurskauden mukaan, vuodattaa teille sateen, syyssateen ja kevätsateen, niinkuin entisaikaan.

      Tätä jaetta käytetään perusteluna ns. "latter rain"-liikkeelle. Tässä on kuitenkin pahasti jotain pielessä. Ensinnäkin tämä jae esiintyy VT:ssa eikä UT:ssa. Toiseksi tämä jae esiintyy vain yhdessä kohdassa ja jokainen asia pitää edelleenkin todistaa kahden tai kolmen todistajan voimin.

      Väite, että Jumala antaisi lopun aikana erikoisen siunauksen sateen, ei ole sopusoinnussa Uuden Testamentin kanssa. Jumala on kaikkina aikoina halunnut siunata ja auttaa varsinkin uskovaisia ihmisiä.

      Lopun aikana tulee varmuudella vääriä profeettoja omituisine "voiteluineen" ja näyttää siltä, että tuota kohtaa on alettu pitämään juuri väärien profeettojen toiminnan perusteluna.

      Matt 11:13 Sillä kaikki profeetat ja laki ovat ennustaneet Johannekseen asti;

      Jeesus sanoi noin ja tuo kumoaa sen väitteen, että Jooel puhuisi nykyajan herätyksestä.

    • gfbbtgggtg

      Onko väärien profeettojen toiminta sitten tuonut mukanaan herätyksen, onko sieluja pelastunut. Ei tietenkään ole. Suomessakin helluntaiherätys on kärsinyt tappioita väärien profeettojen toiminnan tuloksena. Kaikkia helluntaikirkkoseurakuntia (erotuksena tavallisista helluntaiseurakunnista) voidaan pitää menetettyinä seurakuntina, sotilaskielellä ne voidaan "merkitä tappioiksi", sillä väärien profeettojen mukana seuraava henkivalta varmuudella tuhoaa ne seurakunnat, jotka aukaisevat itsensä väärien profeettojen toiminnalle.

      Väärien profeettojen seurakunnissa kyllä tuntuu olevan aina hulina menossa ja sen ymmärtämättömät ihmiset tulkitsevat "herätykseksi".

    • vbw8883n

      Väärät profeetat siis ensin vievät sinun rahasi ja toiseksi he haluavat sinun sielusikin, uskovainen. Jumalattomilta ihmisiltä he vievät vain rahat, sielu kuuluu jo muutenkin saatanalle.

    • vehfvyh

      Ovatko väärät profeetat saaneet sinut saaliikseen?

    • SiddharthaGautama

      TÄYTTÄ TOTTA!

      ÄLÄ EDES VAIVAUDU VÄITTÄMÄÄN MUUTA ENNENKUIN OLET KATSONUT SEURAAVAN DOKUMENTIN (40MIN)

      https://www.youtube.com/watch?v=K27ndNfVKP4

      JA YLLÄOLEVAN DOKUMENTIN KATSOTTUASI, SINUN TULEE LUKEA TÄMÄ:

      http://www.apokryfikirjat.com/eenok1.htm

      TOISIN KUIN YLEENSÄ, NÄIDEN LINKKIEN SISÄLLÖT EIVÄT JOHDATTELE SINUA ''TOTUUTEEN'' VAAN ANTAVAT KYSYMYKSILLÄÄN PÄÄTÄNTÄVALLAN SINULLE.

      JOS OMAAT VÄHÄÄKÄÄN PÄÄTTELYKYKYÄ, NIIN TULET SAMAAN JOHTOPÄÄTÖKSEEN KUIN MINÄKIN.

    • beethooven

      Palestiinassa oi paljon jeesuksia noin 2000-vuotta sitten. Kaikki ihan tavallisia kuolevaisia senkin höplästä vedetyt kiihkouskovaiset täällä Suomessakin valitettavasti.

      • oioioi8oi

        ok--


    • efffrddddr

      Onhan niitä jeesuksia vieläkin mutta vain yksi niistä Jumalan Poika, joka on kuollut ristillä minun puolestani.

    • 23433333

      7787888 8888888

      • enole_robotti

        Veit sanat suustani.


      • Näkiä

        Tarkoitatko sitä mitä kirjoitit. huviksiko kirjoitit nuo numerot?


    • fgrrffrtg

      Pitäisikö seurakunnassa ulkoistaa parantamistoiminta ulkopuolisille konsulteille. Käsketäänkö Raamatussa niin tekemään. Osaako joku tätä selventää?

    • vfffgbgggggg

      Onko seurakunta kuollut, jos siellä ei tapahdu mitään yliluonnollista?

      • Voisimme kääntää kysymystäsi toiseen suuntaan ja kysyä:
        Jos ylösnoussut Jeesus Kristus on Herra seurakunnassa, ja Hän saa olla mukana, tapahtuuko siellä Jeesuksen yliluonnollisia tekoja?


      • mdjejwj

        kristityillä EI OLE JEESUKSEN JA HÄNEN OPETUSLAPSIEN PERUSTAMIA SEURAKUNTIA!

        TUTKI ASIA TÄLTÄ SIVULTA ALEMPAA....
        "fklfkelk3
        7.4.2017 8:59"


    • vggbggbv

      Oikeissa seurakunnissa kyllä tapahtuu yliluonnollista mutta se on jätettävä Jumalan asiaksi. Seurakunta on elävä, jos siellä on Hengessä eläviä ihmisiä.

    • tgtttg

      Kun seurakunta aukaisee ovensa tai seinänsä väärän profeetan käydä sisälle, se muuttuu hyvin nopeasti kuolleeksi seurakunnaksi. Näin on monelle seurakunnalle käynyt.

      Luterilaiset seurakunnat puolestaan ovat jo lähtökohtaisesti kuolleita, siellä tätä vaaraa ei ole. Vaikka on siellä luterilaisten joukossa muutamia herätysliikkeitä, jotka ovat joskus olleet eläviä.

    • rffffg

      Aito parantuminen tapahtuu normaalin seurakuntatyön mukana kunhan seurakunta vain toimii Jumalan sanan mukaan.

      • gkfie34f

        Ohoh! Mihin niitä sairaaloita tarvitaan?


    • tggt

      Älkää juosko ihmeiden perässä, juoskaa Jeesuksen perässä, jos taivaaseen haluatte.

    • fgrdd

      Eksytys on saanut hyvin laajat mittasuhteet. Varokaa ekumeniaa valtiokirkkojen kanssa, varokaa vainajien palvontaa, jota esiintyy katolisessa kirkossa, varokaa menestysteologiaa!

      2.Kor. 13:5 Koetelkaa itseänne, oletteko uskossa; tutkikaa itseänne. Vai ettekö tunne itseänne, että Jeesus Kristus on teissä? Ellei, niin ette kestä koetusta.

      6:16 Vai ettekö tiedä, että joka yhtyy porttoon, tulee yhdeksi ruumiiksi hänen kanssaan? Onhan sanottu: "Ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi."

    • tgkujlddd

      Väärät profeetat ovat hyvin kansainvälistä porukkaa. Eikä heidän vaikutuksensa ulotu vain kristittyihin seurakuntiin. Buddhalaisseurakunnista löytyy samanlaisia kaatajia kuin nämä kristinuskon kaatajat ovat. Yhdessä he muodostavat New Age seurakunnan joka eräänä päivänä tulee olemaan Uuden Maailmanjärjestyksen ainoa sallittu uskonto.

    • dcwwsxxds

      Myös muhamettilaisten parissa liikkuu ihmisiä, joilla on kaatamisen armolahja. Melkoisella rytinällä ne muhamettilaiset vasta kaatuvatkin.

    • fvrrre

      Yli-Vainio sai kaatamisen armolahjan ollessaan Australiassa. Australiasta ei ole pitkä matka buddhalaiseen maailmaan. Myös luonnonuskontoja esiintyy siellä. Tiedetään, että osa amerikkalaisista kaatajista on ollut yhteydessä intiaanien poppamiehiin. Väärien oppien takaa löytyy aina vihollisen henkivaltoja.

      • Näkiä

        Älä viitsi edesmennyttä Jumalan palveliaa panetella. Olisi aika panna käsi suulle. Joka kerta kun puhut pahaa Jumalan palveliasta ei puhutaan pahaa Jumalasta ja Hänen sanaa ja Hänen poikaa Jeesusta Kristusta. Sinä haluat siirtää Jumalan Armoistuimen pois paikaltaan ja rupet elämään lain alla. Silloin meidät tuomitaan lain mukaan ja tämmöisen kohdalla on Jeesuksen työ hukkaan. Kun rupeame elämään lain alla olemme kaikke lain rikkomiseen syypäitä.


      • gvfcxezwQW

        Nykyinen papisto, saarnamiehet jne ovat poppamies, sadetanssija jne laiskojen, toisten työllä itseään elättävien loisien ammatin harjoittamista tuhansien vuosien kehityksenä tai oikeastaan taantumusena kuten mm aivopesu uskontunnustus pappislupauksineen osoittaa.
        Jumala ja Jeesus ei ole heitä, pappejakaan visrkaan asettanut vaan rikollinen kristinuskon kouluttaa ja asettaa itse papiston virkoihin... jopa ne papit jotka ovat mukaan vapaamuurareissa...

        Sakramentin kolmen eri asteen lisäksi on olemassa myös joitakin arvonimiä, joita papeille ja piispoille annetaan. Näitä ovat esimerkiksi (alemmasta asteesta ylemmäs):
        1 diakoni
        2 pappi (kutsumanimi yleensä "isä")
        monsignore - hänen pyhyytensä kappalainen
        monsignore - hänen pyhyytensä kunniaprelaatti
        3 piispa (hänen ylhäisyytensä) kaikki piispat ovat monsignoreja
        arkkipiispa (hänen ylhäisyytensä)
        kardinaali (hänen korkeutensa) - (kolme luokkaa: kardinaalidiakoni, -pappi, -piispa)

        Myös katolinen kirkko tuntee kaikkien uskovien yhteisen pappeuden.

        http://www.espoonseurakunnat.fi/web/at-kirkko/dr-evl/-/asset_publisher/6zWq9pT51KjO/content/miten-kouluttautua-papiksi-;jsessionid=110C1244145A5E450441D045F5EA04FE/22354
        "Papin virkaan edellytetään tieteellistä teologian maisterin tutkintoa, jonka suorittaminen kestää keskimäärin 5–7 vuotta. Omalla ahkeruudella tai sen puutteella voi toki vaikuttaa hyvin paljon siihen, kauanko opiskelu kestää. Teologian maisterin tutkinnon voi suorittaa Suomessa kolmessa paikassa: Helsingin yliopistossa (molemmilla kotimaisilla), Itä-Suomen yliopistossa ja ruotsinkielisenä Åbo Akademissa. Lisäksi vihittävältä papilta edellytetään mm. ordinaatiokoulutuksen suorittamista, joka ei ole kovin pitkä ja vaihtelee hiippakunnittain."

        Papin tulee kouluttaa /aivopestä seurakuntalaisia, alaikäisiä lapsiakin uskomaan vaikka Jeesus on uskomisen kieltänyt!
        Joten 5-7 vuoden koulutus on ilmeisesti järkyttävä aivopesu kuuri!!!
        Jeesus on varoittanut omia kristillisiä kristittyjen papeistakin....
        JEESUKSEN evankeliumia Markuksen mukaan:
        12:38 Ja opettaessaan hän sanoi: "Varokaa kirjanoppineita, jotka mielellään käyskelevät pitkissä vaipoissa ja haluavat tervehdyksiä toreilla
        12:39 ja etumaisia istuimia synagoogissa ja ensimmäisiä sijoja pidoissa,
        12:40 noita, jotka syövät leskien huoneet ja näön vuoksi pitävät pitkiä rukouksia; he saavat sitä kovemman tuomion."

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Ordinaatio
        "Suomen evankelis-luterilainen kirkko
        Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa ordinaatio järjestetään papeille, diakoneille ja piispoille. Ennen ordinaatiota järjestetään siihen osallituville ordinaatiokoulutus.[1] Vihkiminen tapahtuu aina sen hiippakunnan tuomiokirkossa, jossa kyseinen henkilö tulee työskentelemään. Vihittävät antavat pappis- tai diakonialupauksen, jonka jälkeen papit puetaan alttarilla tilaisuudessa stolaan ja kasukkaan, kunta taas diakoneille puetaan pelkkä stola.[2] Ordinaation jälkeen pappi tai diakoni saa työskennellä hänelle osoitetussa virassa."


      • näin_se_on

        Joukkosuggestion hallitsija Ylivainio oli.


    • totuusonihmellinen

      HYVÄ ALOITUS ! Voiko selvemmin sanoa TÓTUUS !!

    • hyhygtfrfd

      Oppikaa ymmärtämään, että
      raamatussa on Jeesuksen Oman Sanan oppiakin!
      MUTTA
      törkeästi väärennettynä joten sen oikein ymmärtäminen on vaikeaa, etenkin jos on jo jonkun lahkon eksyttämän uskovainen.

      VT - on historiaa jonka muutamiin kohtiin Jeesus opeissaan viittaa.

      JEESUKSEN EVANKELIUMEISTA väärentämättöminä ei ole paljoa jäljellä ja sitä vähääkään ei pappislupauksen antaneet saa opettaa ja saarnata. Noin 18 Jeesuksen evankeliumeista on vain neljä Paavali ja sen oppikunta ottanut raamattuun, osittain voimakkaasti väärennettynä.

      UT - on paavalilais-luterilaisuuden eksytys tulkintoja Jeesuksen evankeliumeista ja mm Jumalan ja Jeesuksen Lain väärennyksellistä tekstiä sisältävä.

      Siis todellisuudessa JEESUKSEN EVANKELIUMIT eivät edes kuulu rikollisen kristinuskon raamattuun. Niistä, arviolta 18:sta evankeliumeista neljä osittain rajusti väärentämällä luvatta anastettiin rikollisuuden käyttöön. Sen väärennös työn aloitti Paavali oppikuntineen. Ja ehkä törkein on suomenkielisenä 1992 vuoden saatanallisuuden käsikirja jossa Jumalan ja Jeesuksen Lakiakin väärensivät tosi pahan eksytyksen aikaan saamiseksi.

      Joh. Ilm. 22:18, 19 "Minä todistan jokaiselle, joka tämän kirjan profetian sanat kuulee: Jos joku panee niihin jotakin lisää, niin Jumala on paneva hänen päällensä ne vitsaukset, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan; ja jos joku ottaa pois jotakin tämän profetian kirjan sanoista, niin Jumala on ottava pois sen osan, mikä hänellä on elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin, joista tässä kirjassa on kirjoitettu. "

      Esimerkki väärennöksestä ja eksyttävästä tulkinnasta....
      Kaste:
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Kaste#Luopuminen_paholaisesta
      "Kreikkalaisessa Uudessa testamentissa käytetään kastamisesta verbiä baptizō, "upottaa", "painaa veden sisään", "pestä", "kastaa", ja kasteesta substantiivia baptisma."

      HUOMATKAA SANA "PESTÄ" JOKA KÄYTÄNNÖSSÄ TARKOITTAA MYÖS "PESEYTYMISTÄ."

      HUOM!!!!
      Tämä pelastaa "kaste pelastaa" päivittäin tuhansia mm sairaaloissa...
      Johanneksen evankeliumi:
      13:10 Jeesus sanoi hänelle: "Joka on kylpenyt, ei tarvitse muuta, kuin että jalat pestään, ja niin hän on kokonaan puhdas; ja te olette puhtaat, ette kuitenkaan kaikki.
      13:14 Jos siis minä, teidän Herranne ja opettajanne, olen pessyt teidän jalkanne, olette tekin velvolliset pesemään toistenne jalat.
      13:15 Sillä minä annoin teille esikuvan, että myös te niin tekisitte, kuin minä olen teille tehnyt."

      Siis, Jeesus opetti opetuslapsilleen terveellisen tavan estää, jopa tappavia tulehduksia pitämällä puhaudesta huolta. Ja tiedätte, kuinka tärkeää se on mm sairaaloissa mutta myös joka päiväisessä arjen elämässä kotonakin.

      Jeesus todisti, ettei kristittyjen usko ja kaste palasta, ottamalla ei uskossa olleen, kastamattoman ryövärin mukaansa paratiisiin.
      Jokainen kastevale on rikollisuuden herra oppia.

      Jeesus ei käskenyt kastaa ketään, lapsiakaan, lapsiakin tappaneen, tapattaneen, raiskanneen jne mm noirarovio rikollisuuden jäseniksi, uskovaisiksi tai edes kristittyjen pedofiili papistonkaan raiskattaviksi...:

      http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/ainakin-30-tyttoa-raiskannut-hiv-pappi-selviaa-ilman-rangaistusta-meksikossa/6077338

      http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/spotlight-elokuvasta-tuttu-pedofiilipappi-pidatettiin-jalleen-hyvaksikaytosta-teki-itsemurhan-sellissaan/6020890

      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000005076566.html

      http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000001228479.html

      http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/afganistanilainen-poikien-raiskausperinne-jarkyttaa-usa-vaatii-sotilasjoukoilta-toimia/6054236

      http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/vatikaanissa-ensimmainen-pedofiliaoikeudenkaynti/5221274

      JNE....

      Joten

      Periaatteessa, ihmisille riittää kun noudattaa Jeesuksen antamaa oppia ja ennenkeikkea Jeesuksen vahvistamaa Jumalan Mooseksella antamaa Lakia
      SEKÄ
      niitä VT:n Mooseksen kirjojen oppeja JOIHIN JEESUS ITSE OPEISSAAN VIITTAA.

      Suosittelen käyttämään tukena raamatun tutkimisessa tätä joka auttaa ymmärtämään kuin paljon sairasta jakomielisyyttä raamattua aiheuttaa uskovaisissa ristiriitaisuuksillaan:

      http://www.vapaa-ajattelijat.fi/kritiikki/raamattu/raam1.html

      HUOM!
      VAROKAA kristittyjen EHTOOLLISIA...
      Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
      15:15 Niin Pietari vastasi ja sanoi hänelle: "Selitä meille tämä vertaus."

      Ja voitte olla varmoja, että Jeesuksen antama vastaus on edelleen sama:

      15:16 Mutta Jeesus sanoi: "Vieläkö tekin olette ymmärtämättömiä?
      15:17 Ettekö käsitä, että kaikki, mikä käy suusta sisään, menee vatsaan ja ulostuu?

      SIIS kristityt EHTOOLISEN NAUTTIJAT, TEKEE JEESUKSESTA KUSTA JA PASKAA!

      saatanaa palveleva paavalikin ymmärsi sen....
      1. Kor. 11:28–29
      "Jokaisen on tutkittava itseään, ennen kuin syö tätä leipää ja juo tästä maljasta. Se, joka syö ja juo ajattelematta, että kysymys on Kristuksen ruumiista, syö ja juo itselleen tuomion."

    • Itseäni huvitti vähän tuo kohta, jossa kirjoitat, että uskovaisen on vaikea uskoa, että häntä huiputetaan hengellisessä kokouksessa.

      Itse nimittäin oletan, että aikamme kokoukset ovat harhaanjohtavia.

      Mutta olkaa varuillanne, jos teidän on pakko niissä juosta, sillä ne kokoukset vaikuttavat suoraan uskonlaatuunne, ja se taas vaikuttaa koko elämäänne, ja hamaan tulevaisuuteen, ja aikojen lopputtomuuteen.

    • djvjej3

      miksi niitä Jumalan ja Jeesuksen Nimissä opetettuja valheita ei käsitellä sääntöjen vastaisina?

    • djejwj1

      Jos rikollisuutta ei voi muuten puolustaa kuin sananvapauden riistämisellä, niin onpa uskot heikoilla kristittyjen lahkoilla!

      Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan 8:43-47
      "Minkätähden te ette ymmärrä minun puhettani? Sentähden, että te ette kärsi kuulla minun sanaani. Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä. Mutta minua te ette usko, sentähden että minä sanon totuuden. Kuka teistä voi näyttää minut syypääksi syntiin? Jos minä totuutta puhun, miksi ette minua usko? Joka on Jumalasta, se kuulee Jumalan sanat. Sentähden te ette kuule, koska ette ole Jumalasta."

    • 7h6g5f54de

      poistettu lyhennettynä....

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Profeetta
      #Profeetta on uskonnossa jumalalta tulevaksi uskotun sanoman välittäjä.[1] Profeetta voi uskoa olevansa suoraan jumalan lähettämä edustaja, tai hän voi välittää jumalan tahtoa esimerkiksi saamiensa näkyjen tai unien kautta, tai arpaa heittämällä.[2] Profeetan saamat jumalalliset ilmoitukset tai ennustukset ovat profetioita.#

      Siis profeettoja on aitoja mutta ennen kaikkea vääriä, etenkin kristityillä sillä he eivät ole kristillisiä!

    • jrjej2fcd

      Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
      5:20 Sillä minä sanon teille: ellei teidän vanhurskautenne ole paljoa suurempi kuin kirjanoppineiden ja fariseusten, niin te ette pääse taivasten valtakuntaan.

      tiedätte, että "älä tee huorin" käskyn korvaaminen on Jumalan antaman ja Jeesuksen vahvistaman Lain rikollista väärentämistä...

      Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
      5:19 "Sentähden, joka purkaa yhdenkään näistä pienimmistä käskyistä ja sillä tavalla opettaa ihmisiä, se pitää pienimmäksi taivasten valtakunnassa kutsuttaman; mutta joka niitä noudattaa ja niin opettaa, se pitää kutsuttaman suureksi taivasten valtakunnassa."

      ja...

      Suomen valtion kirkon vääristä todistuksista esimerkkejä ja joukossa on kristittyjen perisynti ja omavanhurskaus oppiakin...
      rikollisuuden rippi ei ole Jumalan tai Jeesuksen asettama mutta sen on rikollisuuden omavanhurkaus oppi joilla rikollisuus jakaa rikollisilleen sovituksia rikoksista.

      -"Jumala on avioliiton asettanut" on vale, Jeesuskaan ei sitä asettanut vaikka oli Kaanan häissä. Siihen hää tilaisuuteen ei tarvittu Jumalan, Jeesuksen, fariseuksien, papiston tai edes luterilaisuuden edustajaa.
      -"älä tee aviorikosta" on väärennetty 1992 vuoden raamattuun "älä tee huorin" käskyn tilalle jotta uskovaiset irstailisivat itsensä pois Jumalallisuudestaan.
      -"kastekäsky" on väärennetyn raamatun tekstiä. Kreikan kielen "kaste" merkitsee peseytimistä kuten Jeesuskin teki itselleen ja opetuslapsilleen mm pesemällä heidän jaltat.
      -"lapsikaste" jota ei raamattu tunne on rikollisen lisäys.
      -"kummi" sanaakaan ei edes väärennetty raamattu tunne.
      -"hätälapsikaste" valheellinen oppi.
      -"ehtoollinen" Jeesuksesta ulostusta tekevien pilkkaus rituaali.
      -"kolminaisuusoppi" on eksyttäjän oppi; ks. Johanneksen evankeliumi 10:30
      -"perisyntiä" ei raamattu tunne vielä mutta ehkä jo seuraavassa raamatun väärennöksessä sekin on.
      -"rakkauden kaksoiskäsky" ei ole Jumalan ja Jeesuksen oppia.

      varokaa:
      -"rippi" sanaa ei ole raamatussa, rikollisten oma epäjumalallinen rituaali.
      -"rippisalaisuus" ei ole raamatussa, sillä suojataan lahkojen sisällä olevien rikollisia joutumasta maallisen oikeuden eteen, mm kirkon pedofiilit ovat tukea saaneet. SIIS KYSEESSÄ ON RIKOLLINEN OMAVANHURSKAUS OPPI.

      -armon jakamisen oikeutta ei ole ihmisille annettu eikä rikollisuuden herra jumalille joten siihen selvyyteen se on uskovaistenkin tyydyttävä:
      -"ristiäiset" sanaa ei ole raamatussa. Se on lasten oikeuksia rikkova rituaali jossa lapsi "tapetaan" hengellisesti ja asetetaan hengellisesti kuolleen merkki (risti) Jumalan Valtakunnan kaltaisen lapsen otsaan.
      -sakramentit ei ole Jumalan ja Jeesuksen asettamia. Törkeää valetta.
      -"tuomiosunnuntai" ei ole raamatullinen eikä evankeliumin oppia niinkuin ei "tuomiokirkotkaan" joita omistavat seurakunnat jotka eivät ole Jeesuksen perustamia.
      -uskontunnustus lutherille ei ole edes väärennetyn raamatun oppia ja uskontunnustuksen kaltaisuus on Jumalasta ja ihmisyydestä luopumisen aivopesu oppi!
      -Jumala, loi ihmisen kaltaisekseen, Jumala on hetero; Jeesuksen Isä. Kuka loi homot ja kenen kaltaisiksi?

      jne....

    • jsj3j2

      Jeesus tiesi, miten maailman ihmiskuntaa tullaan eksyttämään
      ja
      sen vuoksi Jeesus lähetti omilleen kristillisille, Pyhän Hengen tuoksi...:

      Jeesuksen evankeliumia Luukkaan mukaan:
      24:49 Ja katso, minä lähetän teille sen, jonka minun Isäni on luvannut; mutta te pysykää tässä kaupungissa, kunnes teidän päällenne puetaan voima korkeudesta."

      Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
      15:26 Mutta kun Puolustaja tulee, jonka minä lähetän teille Isän tyköä, totuuden Henki, joka lähtee Isän tyköä, niin hän on todistava minusta.

      Kristilliset = Jeesuksen opetuslapsineen perustamien seurakuntien Jumalan ja Jeesuksen Lain ja oppein ymmärtäväisiä järkeviä seurakuntalaisia Jeesuksen opetuslapsineen.

      Näistä, KRISTILLISTEN; Jeesuksen, opetuslapsineen perustamista seurakunnista ei ole yhtään rikollisten kristinuskon kristittyjen seurakuntia vaan ne ovat kristillisten ihmisten seurakuntia:
      Ilm. 2:1-29
      Pergamos
      Tyatira
      Sardes
      Smyrna
      Filadelfia
      Efeso
      Laodikea
      ----------
      HUOM!
      Amerikkalainen kristittyjen "Filadelfia" seurakunta ei ole Jeesuksen ja Hänen opetuslapsien perustama. Sen perustivat 1850 luvulla kristityt verovapaan rahan keinottelijat.
      ----------

    • vjrjej3j3

      Jeesuksen antamat tietoja ei tulisi muokata herra jumalaa palvelevien opeiksi.
      Esimerkiksi kolmaisuuden oppi ei ole edes raamatussa mutta on valetta Jeesuksen antaman tiedon mukaan:
      Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
      10:30 "Minä ja Isä olemme yhtä."
      Ilman Pyhää Isää ja ilman Pyhää Poikaa ei ole Pyhää Henkeä!
      Luopumalla HEISTÄ yhdestä, luopuu HEISTÄ!

      HUOM!
      Pilkkaamalla HEISTÄ yhtä, PILKKAA HEITÄ:
      Jeesuksen evankeliumia Markuksen mukaa;
      3:29 mutta joka pilkkaa Pyhää Henkeä, se ei saa ikinä anteeksi, vaan on vikapää iankaikkiseen syntiin."

    • jhyg5r4e

      Siis uskovainen joka uskoo Jeesuksen antamasta kiellosta huolimatta, on on luopunut myös Jeesuksesta ja Hänen kärsimyksestä syntien sovittajana. Jeesus ei ole kaikkien kaikkia syntejä/rikoksia sovittanut, jos Jeesus olis kaikki synnit ja rikokset sovittanut niin Hänen ei ole tarvinnut Lakia vahvistaa!
      Joten uskomalla luopuu muustakin kuin Jumalasta, Jeesuksesta, ihmisyydestä ja järjestä, sen vuoksi Jeesus kielsi uskomasta....
      Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan: 24:23-26

    • ndnjndeudf4

      #Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.#

      Siis suomen Lain ja Jumalan ja Jeesuksen antamien oppien valossa totuuksia esille ottaminen on kristityjen mielestä rikollista!
      Miekka sivistyksen Laittomuuden väkivaltaisuus elää....

    • edfqaaaa

      Pimeää aikaa me elämme juuri nyt.

    • xsddd

      Huhu huh.

    • rmqq

      Ok--

    • böw

      Vääriä profeettoja on monenlaisia monenlaisissa seurakunnissa ja siellä missä raha liikkuu, siellä liikkuu väärät profeetatkin.

    • vuz

      Luterilaiste4n profeetat ovat usein kuolleita profeettoja, se on sitten toinen ääripää.

    • 991f

      Eivätkö uskovaiset tunne Jeesusta, kun heille kelpaa mikä tahansa väärä profeetta.

    • obh123

      Kuinka moni saarnaaja julistaa olevansa voideltu? Jos tuon ottaa kirjaimellisesti.

      "Minä ole voideltu".

      Voiko tässä maailmassa enää sitten olla voideltuja puhujia. Ehkä se merkki on siinä julistaako voideltu sanoma voitelusta vai julistaako joku promoottori/itse puhuja voitelusta.

      Silloinhan ei auta muutakuin käydä kuulemassa uskoaan tunnustavia puhujia ja selvittää voitelu.

      Jos tarpeeksi moni krsititty sanoo että tällä ei ole voitelua vaikka toiset kristityt/itse väittää että on voitelu.....

      turvallisinta olisi siis välttää puhujia joilla olisi voitelu mahdollisesti...

      ongelmalllista..

      helpompi on paljastaa harhaoppi kuin sotia voitelulla kehuttavia vastaan.

      itse ymmärrän Jeesuksen opetuksen niin että se viittaa nimenomaan erityiseen Jeesuksen voiteluun, Kristus, messias voitelu. jonka nämä kristukseksi itseään sanovat sanovat omaavansa.

      • obh123

        Pitäisi kysyä onko voitelusta puhuminen muiden kuin Kristuksen kohdalla ylipäätään raamatullista.

        Sekin on semmoinen kysymys jossa tulee esille se mitä voitelulla tarkoitetaan. Puhutaan Pyhän Hengen voitelusta. Koskettavasta sanomasta. Pyhän Hengen puheesta jne..


    • bgtttg

      Jeesus on Voideltu mutta kyllä uskovaisetkin voivat olla voideltuja. Ongelmia syntyy siitä, jos joku alkaa korostamaan omaa voiteluaan ja samalla korottamaan itseään uskovien yläpuolelle,

    • wdc

      Armolahjat ovat sitä voitelua mutta armolahjoja ei anneta rahankeräämistä varten. Pyhä Henki ottaa Jeesuksen omasta ja jakaa meille armoa ja armolahjoja. Tavallaan armolahjoissa on kysymys Jeesuksen voitelun jatkumisesta meidän uskovaisten kautta.

      Raamatusta saa sellaisen käsityksen, että väärät profeetat kuvittelevat itse olevansa oikeita profeettoja vaikka Jeesus ei lopulta tunne heitä ollenkaan. Siitä herää vakava kysymys, että ovatko he sitten olleet koskaan uskossa. Huolestuttavaa on ajatella, että joku, joka ei ole uskossa, voi alkaa toimia seurakunnassa "profeettana" ja onnistua esityksessään niin, ettei kukaan huomaa mitään.

    • q777

      On se aika huono merkki seurakunnan tilasta, jos siellä ei edes pystytä havaitsemaan, kuka on uskossa ja kuka ei, kuka on uudestisyntynyt ja kuka ei, sellainen seurakunta ansaitseekin tulla petetyksi väärien profeettojen taholta.

    • jgg

      Lopun ajan seurakunnissa on ilmeisesti paljon uudestisyntymättömiä jäseniä, johtoportaassa asti. Opit ovat tietysti aivan sekaisin eikä aitoa Hengen toimintaa juurikaan ole. Vihollinen näyttää voittaneen seurakunnan mutta uskollisia Herran palvelijoita vihollinen ei kuitenkaan voita.

    • thhhg

      Kun pirulle antaa pikkurillin, se vie koko käden. Kun yksi väärä profeetta päästetään riehumaan seurakuntaan, kohta vain väärät profeetat pääsevät sinne puhumaan. Kun yksi uudestisyntymätön päästetään johtoportaaseen, kohta kaikki johtoportaan jäsenet ovat uudestisyntymättömiä.

    • wille444

      Totisilla uskovaisilla on nyt totiset ajat edessä. Kokouksissa istumista sen mukaan, kun johtajat kutsuvat vääriä profeettoja puhumaan. Jeesus tulee parinkymmenen vuoden kululuttua päästämään uskovaiset tuosta kidutuksesta. Sitä ennen antikristus tulee tiedustelemaan uskovien uskon aitoutta ja lujuutta.

    • OIKEAPROFEETTA

      Ellen G. White on aikamme oikea profeetta. Lue hänen kirjansa Suuri taistelu, niin hämmästyt, miten tarkasti Jumala ilmaisi hänelle lopun ajan tapahtumia aina Jeesuksen takaisintuloon ja uudesti luotuun paratiisiin saakka. Kaikki Raamatun antamat tuntomerkit oikeasta profeetasta täyttyvät EGW:n kohdalla. Ennustukset täyttyvät. Hyvät hefelmät. Korottaa Raamattua, Jumalan armoa ja lakia, tunnustaa Jeesuksen lihaan tulleeksi ja korostaa Jeesusta ainoana syntisten Vapahtajana. Kannattaa hankkia hänen kirjojaan, kuten Tie Kristuksen luo, Aikakausien toivo, joka on Jeesuksen elämänkerta, ja ennenkaikkea tuo mestariteos Suuri taistelu, joka on aikamme tärkein kirja Raamatun jälkeen.

    • Biblepost

      Ellen G. White on väärä profeetta ja on kirjoitellut ämmäin taruja, joista Raamattu varoittaa.
      Mutta epäpyhiä ämmäin(Ellen G. White) taruja karta ja harjoita itseäsi jumalisuuteen.
      Ellen G. White on adventistien palvonnan kohde ja jumala sapatin palvonnan ohella.

    • ff88ff

      2. Tim. 2:19 Kuitenkin Jumalan vahva perustus pysyy lujana, ja siinä on tämä sinetti: "Herra tuntee omansa", ja: "Luopukoon vääryydestä jokainen, joka Herran nimeä mainitsee."
      2:20 Mutta suuressa talossa ei ole ainoastaan kulta- ja hopea-astioita, vaan myös puu- ja saviastioita, ja toiset ovat jaloa, toiset halpaa käyttöä varten.
      2:21 Jos nyt joku puhdistaa itsensä tämänkaltaisista, tulee hänestä astia jaloa käyttöä varten, pyhitetty, isännälleen hyödyllinen, kaikkiin hyviin tekoihin valmis.
      2:22 Pakene nuoruuden himoja, harrasta vanhurskautta, uskoa, rakkautta, rauhaa niiden kanssa, jotka huutavat avuksensa Herraa puhtaasta sydämestä.

      Jokainen lapsi on Jumalalle arvokas ja jokaista lastaan Hän haluaa käyttää.

    • tt44u18776

      Varokaa vääriä profeettoja. Pelastuaksesi sinä tarvitset Jeesuksen, et väärää profeettaa.

    • erkki7787

      Varokaa buddhalaisia henkivaltoja ja vääriä profeettoja!

      • bmm

        Nostetaan.


    • RTss

      Julmia susia ovat väärät profeetat. Raatelevat lampaita. Puuduttavat ensin uhrinsa ja sitten syövät suihinsa. Eivätkä uhrit huomaa mitään.

    • PasiToivonen

      >>-"rippi" sanaa ei ole raamatussa, rikollisten oma epäjumalallinen rituaali.>>

      Kävin ripittäytymässä. Aiotko kostaa minulle?

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      354
      4041
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1759
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1530
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1497
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1338
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1315
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1312
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      199
      1282
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1187
    Aihe