Suomalaiset naiset järkyttävän nirsoja

naiset-nirsoja

Etenkin tavis naiset on todella nirsoja. Ei teillä naisilla ole oikein mitään nirsoilun aihetta koska että ole sen parempia kun miehet.

63

2067

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jokotaastätä

      Turhaan siellä vingut. Se, että tavisnainen ei ole sinua parempi, ei tarkoita sitä että olisimme velvollisia huolimaan kumppaniksi katkeran luuserin. Rumakin kelpaisi, kunhan on täysjärkinen. Mitä sinä et ole.

      Ja yhdessä asiassa ainakin olemme sinua parempia. Emme vingu täällä palstalla samaa virttä vuodesta toiseen miesten nirsoudesta.

      • jokotaastätä

        Tämä teille kaikille osoitettu, nettideittien naiset. Lukekaa kolmesti että ymmärrätten MUAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


    • kymppi_pikkuhousuista

      Hyvä näköisen naisen sielun elämää onkin vaikea ymmärtää, puhuu sujuvasti tai vain silmä vain kattoo kattoo, tiedä mitä se katsoo. Lopetankin nää deittailut heti lopullisesti kun lakas ottaa yhteyttä vielä ja kilauttaa tarvitsemani rahat tilille.

      https://www.youtube.com/watch?v=6ydbXzeQUhM

    • 6ukoilleko10naisia

      Onneks miehet ei oo ollenkaan nirsoja :D eikä kuvittele omaa tasoonsa ylemmäs...

    • GrizzlyThorj

      Sehän noissa on, perskeles.
      Nyt alkuvuodesta pitkän sinkkukauden jälkeen ja monen vuoden nettideittailutauon jälkeen innostuin tekemään profiilin suomi24:ään.
      Ja kuinka ollakaan, nyt muistan taas päivänselvästi, minkä takia aikanaan jätin tarkoituksella nettideittailun pois mun maailmasta.
      Ihme sontaa, mitä naiset tyrkyttää.
      Parhaatkin ovat niin asiallisen oloisia ja ihania, kun vaan joku ihmisolento voi olla, mutta yhtäkkiä sitten pimahdetaan.
      Itse vedetään joku ihme aihe kehiin ja sitten torpataan koko touhu, kun siihen reagoi ja käännetään koko friikkisirkusnumero miehen syyksi.

    • nelikymppinenmies

      Kyllä tavis naiset on todella nirsoja. Kelpuuttavat jonkun velkaantuneen alkoholistin mutta ei velatonta kunnollista miestä

      • halpismerkki

        Valitat etteivät käytä edullisempaa miestä, vaan ottavat kalliimman?


      • OnkoTylsäElämä

        Sinä se jaksat ulista tuota samaa juttua päivästä toiseen.


    • nirsonokat

      Joo eihän niille edes vanhain tanssikamuksi kelpaa tavallinen
      luokkakaveri. Kummallista, eihän tuo tanssi kestä kuin muutaman minuutin. Sen verran pitäisi jokaisella olla kärsivällisyyttä ja älliä,
      ettei moisesta tarvitsisi tehdä elämää suurempaa asiaa.

    • VelliPuuro

      Aloittajalla ei mitään tarvetta valittaa naisten nirsoilusta, kun kerran miehistä tykkää.

    • Minä_antaa_neuvo

      Minä mies ei suomalainen. Minä mietti heti paljon jos yksi nainen nyrpistä yhtä nokka. Minä mietti mikä minussa vika. Suomalainen mies ei mietti mikä hänessä vika? Hän mietti mikä mikä naisessa vika. Hän este omalle kehitykselle itse.
      Nainen pitää mies hyvä heille. Ei paha ja vihainen. Hyvä mies nainen pitää paljon.

    • Nirsoja sekä sekopäitä. Tässä tiivistetysti vuodenvaihteen tienoilla aloitettu treffi-ilmoittelun hedelmät.
      Viimeisimmän kanssa kirjoiteltiin jonkin aikaa ja sit oli aika vaihdella puhelinnumerot ja kuvat.
      Muija pimahti, ei siitä että ainakaan olis myöntänyt että naama ei miellyttänyt.
      Vaan yhtäkkiä väitti, että olin lähettänyt kuvani johonkin ihme porukkaan hänen lisäksi.
      Sitten ihmettelin sitä aika helvetisti, kun olin hänelle vain viestitellyt ja sitäkin lisäksi, että miten hän nyt edes olisi voinut nähdä mun puhelintietoja väittääkseen tuollaista.
      Eka ei tinnyt itsekään ja heti perään sitten sanoikin, että oli laittanut mut johonkin keskustelurinkiin, mistä näkee kaikkien viestiliikenteen toisilleen.
      Sit rupes heittämään jotain ihme sulla on legot sekaisin-juttua ja että hän joutuu lukemalla lukemaan mun viestit ja että niistä löytyy mitä erikoisimpia ristiriitaisuuksia. Jne.
      Itse tosiaan ei eka tiennyt, mistä näki mun viestiliikenteen ja sit olinkin jo jossain ringissä
      Olisi vain sanonut suoraan, että pärstä ei miellytä tms, niin olisi päässyt vähän helpommalla vaivalla.
      Mimmi sekoili muutenkin oman profiilin kanssa, vaihteli ikäänsä ym siellä, joten tiedä sitten, kummalla ne legot oli sitten oikeasti tai enempi levällään.
      Jotenkin tuli mieleen mun ex-muija muutaman vuoden takaa. Mut hän sentään oli sekaisin ihan rehellisesti, kävi terapeutilla jne. Mikä selvis mulle kyllä vasta siinä suhteen mittaan.
      Hän kans esimerkiksi väänsi kaikki mun sanomiset ihan ihme muottiin ja väitti että mä olen meistä sekaisin oleva. Se juttu loppui siihen, kun kärysi vieraista lyhyellä aikaa pari kertaa. Pohjat oli tällainen, kun oli erään kerran yhden yökerhon vessaan päätynyt jonkun hihhulin pökittäväksi. Ja ihan sillä, kun tää hihhuli oli vaan tiskillä kysynyt, että "Annatko seksiä, voitais mennä vessaan panemaan?". Et no, siinä mielessä ehkä ihan kiva, että tän nettideitin kanssa ei joutunut noin pitkälle menemään ennen sen totuuden valkenemista.
      Toinen oli tällainen tapaus näistä nettituttavuuksista, kirjoitti ilmoituksessa asuvansa Satakunnassa tietyllä paikkakunnalla, mut tarkemmassa kuvauksessaan sitten asuikin jo Hesan ydinkeskustassa ja on Satakunnasta kotoisin.
      Se nyt olis vielä ehkä mennyt, mutta tää mimmi myös ilmoitti olevansa 31v äiti. Mutta hänen lapset kuulemma olivat jo täysi-ikäisiä, kotoa poismuuttaneita yksilöitä, joten siinä ei olisi tarvinnut elää lapsiperheen arkea kuitenkaan.
      Heräsi vain kysymys tuon suhteen, et onko muka joku suomalainen muija ihan oikeasti hankkiutunut jo 12v ikäisenä raskaaksi? Eli meni kyllä tämäkin täti saman tien mappi Ö:hön.
      Niin tällaisia on sitten pilvin pimein.
      Tiedä sit kumpi on parempi, nämä tällaiset vai sellaiset lähiöräkälöiden seinäkoristeet joiden elämä pyörii kodin ja baarin ympärillä.
      Mutta eiköhän tosiaan mun nettideittailu-ura ole ohitse näiden valossa, johan tässä tuli nähtyä&kuultua ihan tarpeeksi tän 6 viikon aikana.
      Sinkkuelämä saa luvan jatkua vaikka hautaan asti, varmasti parempi vaihtoehto kuin ruveta joksikin mielenterveyshoitsuksi.

      • hyhyhyhyh

        Totta.
        Kumpikaan ei kyllä houkuttele, Pitkänniemen primadonna tai Tenu-Tarja.


      • YksIhmettelevä

        Itsellä samat kokemukset.
        Aika usein viimeistään naaman nähdessään peruuntuu koko juttu, vaikka olis kuin hyvin hommat lähteneet alkuun. Ja puheet ovat olleet just sitä ettei ulkonäkö muka merkkaa yhtään mitään tms. Olen kyllä ihan vähintään perushyvännäköiseksi mieheksi kehuttu(eikä ole todellakaan "äitin väite";);)). Aika moni väittänyt hottikseksikin jopa, joille kelpaisin hyvin, jos olisivat sinkkuja(tutuista naisista nimittäin).
        Nyt tapailin pitkän aikaa yhtä mimmiä, eka oli kauhea kiire, et olis voitu muuttaa yhteenkin jo suurin piirtein viikon tuttavuuden jälkeen ja sit yhtäkkiä katosikin ihan täysin kuvioista. Netissäkin jos ollaan saman aikaan online-tilassa, niin häviää kyllä heti, kun näkee että olen kanssa onlinessa jne. Ei vastaa viesteihin tms, vaikka itse oli tosiaan vähän liiankin innokas ensi alkuun. Eikä se innokkuus mitenkään haitannut, ainoa vaan että vaatii nyt multa hieman enempi kuin muutaman viikon tuttavuuden, ennen kuin alan muuttamaan mihinkään toisen takia.
        Et kaikenlaisia Höpöhöpö-Helinöitä on liikkeellä...


    • nelikymppinenmies

      Ei fiksuja normaaleja naisia ole. Mielenterveysvikaisia koska ovat seurustelleet hullujen ja väkivaltaisten miesten kanssa.

      • Eipä tunnu tosiaan olevan.
        Parhaimmatkin (onneksi) sekoavat heti alkumetreillä muutaman eka viikon aikana.
        Sit yks aika metka juttu on se, että olettavat ihan oikeasti ja tosissaan, että jätkä jää odottelemaan kiltisti heitä. Siis näissä tilanteissa, et jos(eli kun) he treffavat useampia samaan aikaan.
        Et jos nyt tämä viestittelystä seonneen pointti on se(kin), että ottaa selvää eka muista ja jatkaa sit mun kanssa, jos muiden kanssa menee vituralleen. Vaikka ilmoitan kyllä saman tien siinä tapauksessa, että tämä juna meni jo ja oma vika, kun ei noussut ajoissa kyytiin.
        Ja annas olla, jos mies tekee samaa, eli viestittelee edes 2 kanssa samaan aikaan, niin johan se sota alkaa sitten viimeistään. Mikä logiikka siinäkin sitten on, et nainen voi ja saa hoidella vaikka kymmentä jätkää samaan aikaan mut miehen täytyy sitten kiltisti olla kotona kintut ristissä valmiina odottamassa, et milloin tää yks nainen sitten päättää ilmoitella itsestään.
        Itse olen kyllä sellainen, et mieluummin keskityn heti alusta yhteen kunnolla kuin et touhuan useamman kanssa miten sattuu. niin senkin takia ihmettelen tuota logiikkaa.
        Ja just muutamia vuosia sitten, kun viimeksi menin nettideittailun kautta treffailuun, niin silloisetkin treffikumppanit halusivat välttämättä tietää, et kuinka monta mulla on heidän lisäksi. Silloinkin mulla oli kyllä sama asenne, eli yksi kerrallaan ja jos asiat natsasi, niin sit pysyin sen yhden kanssa. Itse eivät kyllä sit vastineeksi kertoneet omista touhuistaan mitään.
        Ja tuntuu muuten ainakin, että naisista on tullut sairaampia sekopäitä noista ajoista.
        Vaikka olihan silloinkin näitä persoonallisia tytsyjä tarjolla.


      • PikkuPointti
        Grizzlythor kirjoitti:

        Eipä tunnu tosiaan olevan.
        Parhaimmatkin (onneksi) sekoavat heti alkumetreillä muutaman eka viikon aikana.
        Sit yks aika metka juttu on se, että olettavat ihan oikeasti ja tosissaan, että jätkä jää odottelemaan kiltisti heitä. Siis näissä tilanteissa, et jos(eli kun) he treffavat useampia samaan aikaan.
        Et jos nyt tämä viestittelystä seonneen pointti on se(kin), että ottaa selvää eka muista ja jatkaa sit mun kanssa, jos muiden kanssa menee vituralleen. Vaikka ilmoitan kyllä saman tien siinä tapauksessa, että tämä juna meni jo ja oma vika, kun ei noussut ajoissa kyytiin.
        Ja annas olla, jos mies tekee samaa, eli viestittelee edes 2 kanssa samaan aikaan, niin johan se sota alkaa sitten viimeistään. Mikä logiikka siinäkin sitten on, et nainen voi ja saa hoidella vaikka kymmentä jätkää samaan aikaan mut miehen täytyy sitten kiltisti olla kotona kintut ristissä valmiina odottamassa, et milloin tää yks nainen sitten päättää ilmoitella itsestään.
        Itse olen kyllä sellainen, et mieluummin keskityn heti alusta yhteen kunnolla kuin et touhuan useamman kanssa miten sattuu. niin senkin takia ihmettelen tuota logiikkaa.
        Ja just muutamia vuosia sitten, kun viimeksi menin nettideittailun kautta treffailuun, niin silloisetkin treffikumppanit halusivat välttämättä tietää, et kuinka monta mulla on heidän lisäksi. Silloinkin mulla oli kyllä sama asenne, eli yksi kerrallaan ja jos asiat natsasi, niin sit pysyin sen yhden kanssa. Itse eivät kyllä sit vastineeksi kertoneet omista touhuistaan mitään.
        Ja tuntuu muuten ainakin, että naisista on tullut sairaampia sekopäitä noista ajoista.
        Vaikka olihan silloinkin näitä persoonallisia tytsyjä tarjolla.

        "Vaikka ilmoitan kyllä saman tien siinä tapauksessa, että tämä juna meni jo ja oma vika, kun ei noussut ajoissa kyytiin."
        Terve mies ilmoittaisi asian jotenkin neutraalisti ja fiksusti... Ei yritä pahoittaa kenekään mieltä.


      • Niimpä_tietenkin
        PikkuPointti kirjoitti:

        "Vaikka ilmoitan kyllä saman tien siinä tapauksessa, että tämä juna meni jo ja oma vika, kun ei noussut ajoissa kyytiin."
        Terve mies ilmoittaisi asian jotenkin neutraalisti ja fiksusti... Ei yritä pahoittaa kenekään mieltä.

        Vaikka olisi kyseessä sähköpostiviesti joltisenkin viestittelyn jälkeen niin siihen ei ole pakko vastata, Sama koskee toki puheluitakin.
        Olen todennut naistenkin toimivan juuri noin 100%-tarkkuudella.

        Rehellisesti vastaten viestittelykysymykseen, että on parille muullekin viestitellyt jopa viestittelyjen statukset kertoen ei ole enää myöskään vastausta kuulunut. Sen verran hienovaraista tuntuu naistenkin viestttely olevan, vaikka alunalkaen profiiliin olisi ilmaantunut sadoittain viestejä suuntaan ja toiseen.


      • PikkuPointti kirjoitti:

        "Vaikka ilmoitan kyllä saman tien siinä tapauksessa, että tämä juna meni jo ja oma vika, kun ei noussut ajoissa kyytiin."
        Terve mies ilmoittaisi asian jotenkin neutraalisti ja fiksusti... Ei yritä pahoittaa kenekään mieltä.

        Just.
        No onhan se sit niinkin, että olen kai sairas sitten.
        Mutta eipä tuokaan kovin terveeltä vaikuttanut, että nainen tosiaan ilmoitti mulle että vähän tuntuis olevan mulla palikat sekaisin. Ja ihan sen vuoksi, kun ihmettelin hänen väitettään siitä, että olisin laittanut saman viestin monelle samaan aikaan minkä laitoin hänelle. Ja sitten oikein etsimällä etsi(sanoi sen oikein) mahdollisia ristiriitaisuuksia mun myöhemmästä viestittelystä.
        Enkä todellakaan laittanut viestejä muille, kun hänelle.
        Niin ja kerroin muuten ihan suoraan hänelle aikaisemmin, että sain parilta muultakin naiselta yhteydenottoja, joita en kuitenkaan noteerannut miksikään, koska halusin ihan oikeasti tutustua häneen.
        Ja eipä tuokaan tuntunut kovin fiksulta vedolta, että hän vain ilmoitti mulle kirjoittavansa ehkä joskus ja sitten hävisi linjoilta. Ja jos tuo häviäminen ei nyt johtunut tuosta hänen tekemällä tehdystä välikohtauksesta, niin hän sitten ainakin katsoo jonkun hänelle kiintoisemman miehen eka "läpi" ja sitten ottaa muhun yhteyttä, jos se ei natsaakaan. Eli mun vissiin pitäisi olla varamiehenä tavoitettavissa, jos toisen kanssa ei asiat onnistukaan.
        Mun mielestä ainakin todella surkeata käytöstä, olisi vain rehellisesti sanonut mikä mättää. Mun ulkonäkö, halu kokeilla muita ensin tms...
        Mutta kun ei, niin turha kai munkaan on olla hienovarainen. En nyt ala vittuilemaan, mutta en nyt todellakaan ala diplomaattiseksi tyyliin "Vika ei ole sinussa, vaan ihan täysin mussa. Annathan anteeksi ja kaikkea hyvää."
        Niin tosiaan jos olen tuon takia sairas, niin sitten olen..:/
        Ja kun se juna meni jo. Et jos ei halua toisen kanssa sittenkään edes yrittää alkua pidemmälle, niin antaa sitten asian olla kokonaan. Itse en ainakaan niin tee toiselle.
        Et jos lähden mennä viilettämään jonkun toisen kanssa, vaikka olen ensiksi ollut jonkun toisen kanssa yhteyksissä, ja tämä viilettäminen epäonnistuu, niin en todellakaan enää edes harkitsekaan yhteydenottoa tälle ekalle yritykselle.
        Enkä oleta enkä edes toivo, että mua jäätäisiin odottamaan, ett ämilloin mä viitsin vaivautua ottamaan yhteyttä.


      • re-a-lity
        Grizzlythor kirjoitti:

        Just.
        No onhan se sit niinkin, että olen kai sairas sitten.
        Mutta eipä tuokaan kovin terveeltä vaikuttanut, että nainen tosiaan ilmoitti mulle että vähän tuntuis olevan mulla palikat sekaisin. Ja ihan sen vuoksi, kun ihmettelin hänen väitettään siitä, että olisin laittanut saman viestin monelle samaan aikaan minkä laitoin hänelle. Ja sitten oikein etsimällä etsi(sanoi sen oikein) mahdollisia ristiriitaisuuksia mun myöhemmästä viestittelystä.
        Enkä todellakaan laittanut viestejä muille, kun hänelle.
        Niin ja kerroin muuten ihan suoraan hänelle aikaisemmin, että sain parilta muultakin naiselta yhteydenottoja, joita en kuitenkaan noteerannut miksikään, koska halusin ihan oikeasti tutustua häneen.
        Ja eipä tuokaan tuntunut kovin fiksulta vedolta, että hän vain ilmoitti mulle kirjoittavansa ehkä joskus ja sitten hävisi linjoilta. Ja jos tuo häviäminen ei nyt johtunut tuosta hänen tekemällä tehdystä välikohtauksesta, niin hän sitten ainakin katsoo jonkun hänelle kiintoisemman miehen eka "läpi" ja sitten ottaa muhun yhteyttä, jos se ei natsaakaan. Eli mun vissiin pitäisi olla varamiehenä tavoitettavissa, jos toisen kanssa ei asiat onnistukaan.
        Mun mielestä ainakin todella surkeata käytöstä, olisi vain rehellisesti sanonut mikä mättää. Mun ulkonäkö, halu kokeilla muita ensin tms...
        Mutta kun ei, niin turha kai munkaan on olla hienovarainen. En nyt ala vittuilemaan, mutta en nyt todellakaan ala diplomaattiseksi tyyliin "Vika ei ole sinussa, vaan ihan täysin mussa. Annathan anteeksi ja kaikkea hyvää."
        Niin tosiaan jos olen tuon takia sairas, niin sitten olen..:/
        Ja kun se juna meni jo. Et jos ei halua toisen kanssa sittenkään edes yrittää alkua pidemmälle, niin antaa sitten asian olla kokonaan. Itse en ainakaan niin tee toiselle.
        Et jos lähden mennä viilettämään jonkun toisen kanssa, vaikka olen ensiksi ollut jonkun toisen kanssa yhteyksissä, ja tämä viilettäminen epäonnistuu, niin en todellakaan enää edes harkitsekaan yhteydenottoa tälle ekalle yritykselle.
        Enkä oleta enkä edes toivo, että mua jäätäisiin odottamaan, ett ämilloin mä viitsin vaivautua ottamaan yhteyttä.

        Sinullapa vakava asenne nettideittailuun. Ihan kuin olisi seurustelusuhde kyseessä. Minusta netissä tulee kirjoiteltua diibadaibaa vaikka minkälaisten kanssa, joihin ei mitään todellista yhteyttä (onneksi).
        Periaatteessa vakavan kirjoittelun voi aloittaa heti, niinkuin jotkut tekevätkin, mutta se saattaa päättyä jotenkin ikäväsävyisesti jos ei olla samalla aallonpituudella. Tuolloin se toinen kevyemmän linjan kirjoittaja voi joutua puolustuskannalle vetäytyessään.
        Varamiehinä ja varanaisina joudumme kaikki elämään elämämme loppuun asti useimmin. Siis ihan kaikki. Kuninkaallisetkin saattavat menettää puolisonsa jolloin joku toinen ehkä astuu kehiin. Noin on aina ollut.


      • re-a-lity kirjoitti:

        Sinullapa vakava asenne nettideittailuun. Ihan kuin olisi seurustelusuhde kyseessä. Minusta netissä tulee kirjoiteltua diibadaibaa vaikka minkälaisten kanssa, joihin ei mitään todellista yhteyttä (onneksi).
        Periaatteessa vakavan kirjoittelun voi aloittaa heti, niinkuin jotkut tekevätkin, mutta se saattaa päättyä jotenkin ikäväsävyisesti jos ei olla samalla aallonpituudella. Tuolloin se toinen kevyemmän linjan kirjoittaja voi joutua puolustuskannalle vetäytyessään.
        Varamiehinä ja varanaisina joudumme kaikki elämään elämämme loppuun asti useimmin. Siis ihan kaikki. Kuninkaallisetkin saattavat menettää puolisonsa jolloin joku toinen ehkä astuu kehiin. Noin on aina ollut.

        No en mä nyt todellakaan ollut mitään kirkkoa varaamassa, jos sitä tarkoitit..?
        Ihmetytti vaan tosiaan tuollainen huvittava käytös. Itse neiti kuitenkin jo yli kuukauden kirjoitteli mun kanssa ja pimahti sitten heti, kun kuvat vaihtoi omistajaa.
        Ja tuollaisella ihme tyylillä, että itse höpötteli ihan ihmeellisiä ja käänsi sen niin päin, että mulla on palikat sekaisin. Olis kai pitänyt sitten olla vain ihan vitun sama-asenteella koko tilanteeseen.
        Olis sitten vaan sanonut suoraan tosiaan, niin kuin asia on, eikä aloittanut tuollaista erikoista ilveilyä. Tai sitten vain olisi kadonnut mitään sanomatta. Pointti mulla on tässä se, että minkä ihmeen takia sitten pelleillä?
        Mut ei mitään, ihmisiä tulee ja menee. Eli toisin sanoen juurikin tämä juna lähti jo ja harmi sille, ketä ei noussut ajoissa kyytiin.
        Toivottavasti ei tosiaan vaan ala kirjoittelemaan perään mitään ikävä sua-juttuja.


      • re-a-lity kirjoitti:

        Sinullapa vakava asenne nettideittailuun. Ihan kuin olisi seurustelusuhde kyseessä. Minusta netissä tulee kirjoiteltua diibadaibaa vaikka minkälaisten kanssa, joihin ei mitään todellista yhteyttä (onneksi).
        Periaatteessa vakavan kirjoittelun voi aloittaa heti, niinkuin jotkut tekevätkin, mutta se saattaa päättyä jotenkin ikäväsävyisesti jos ei olla samalla aallonpituudella. Tuolloin se toinen kevyemmän linjan kirjoittaja voi joutua puolustuskannalle vetäytyessään.
        Varamiehinä ja varanaisina joudumme kaikki elämään elämämme loppuun asti useimmin. Siis ihan kaikki. Kuninkaallisetkin saattavat menettää puolisonsa jolloin joku toinen ehkä astuu kehiin. Noin on aina ollut.

        Niin juu ja sen verran piti vielä sanomani, että jos itse ylipäätäänkin jättäisin jonkun mimmin odottelemaan varalle siksi aikaa, että ottaisin jostain toisesta muijasta selvää, niin varmasti olisi helvetti irti. Niin tämän viimeisen suhteen kuin muidenkin. Ja siinäkin tapauksessa, että tekevät/tekisivät itse ihan samaa.
        Että senkin takia itse ainakin noudatan omassa käytöksessäni sitä, että joko menen yhden kanssa kerrasta niin pitkälle kuin pääsee tai pistän hänet saman tien kiertoon, jos siltä tuntuu ettei itsellä riitä kiinnostusta tarpeeksi.
        Niin se tosiaan kanssa ihmetyttää naisväessä. Heitä pitäisi odotella ilomielin vaikka miten, mutta heille jos tekee saman, niin sekoavat. Pitäisi sen psyykkeen kestää ottaa samaa vastaan, mitä itsekin tekee. Ja tekee sitten itse just sen verran, mitä kestää ottaa vastaan. Yksinkertainen yhtälö, eikö?


      • KaikkeaSitäOnkin

        Vähän sama tilanne minullakin.
        Yksi mimmi oli aika kovastikin mun perään kirjoittelun perusteella, yhteydenottojen määrä ja sisältö oli sitä luokkaa.
        Sit pimahti aika pian ihme syystä, siis olemattomasta pikkujutusta aika pian eka näkemisen jälkeen.
        Sanoi vaan, että hän kirjoittelee mulle jossain vaiheessa jahka ehtii ja katosi aika pitkäksi aikaa linjoilta tykkänään.
        Epäilen kanssa samaa, että ulkoinen olemukseni ei miellyttänyt tarpeeksi ainakaan tai halusi touhuta muidenkin kanssa siinä samalla/välissä.
        Ei ole vieläkään ottanut yhteyttä, mutta on treffisivulla kuitenkin taas aktiivisena. Tekee vielä sitä, että häipyy suurin piirtein sillä sekunnilla, kun tulen itse linjoille.
        Kun toisen läsnäolonhan näkee siitä online-tilasta.
        Ajattelin laittaa viestiä, ettei tarvitse karkuun lähteä vaikkei seura enää kelpaakaan.
        Mutta en viitsi, jos kerta kokee tuollaisen käytöksen asiakseen. Ja muutenkin, ottakoot itse yhteyttä sitten, jahka kerkiää, kuten lupasi. Jos haluaa paeta siihen asti, niin paetkoon. En itse viitsi häiritä kenekään maailmaa ehdoin tahdoin.


      • re-a-lity

        "Eli toisin sanoen juurikin tämä juna lähti jo ja harmi sille, ketä ei noussut ajoissa kyytiin."
        Miksi ajattelet että "harmi sille"?
        Olen minäkin joskus ehkä ottanut yhteyttä johonkin, jolle olen antanut jonkinlaiset pakit jossain käänteessä, mutta tuskin olisin yhteydenotostani huolimatta mihinkään aidompaan halunnut päätyä. Toivottavasti eivät ole ajatelleet että olisin ollut naimisiin menossa heidän kanssaan tai mihinkään edes esivalmisteluihin.
        " pistän hänet saman tien kiertoon, jos siltä tuntuu ettei itsellä riitä kiinnostusta tarpeeksi."
        Toinen repliikkisi kuulostaa siltä, että et pidä tapaamaasi ihmistä itsenäisenä ihmisenä ja toimijana joka tekee omat johtopäätöksensä, vaan kuvittelet olevasi jokin mestari hänen ja hänen ehkä tulevien seuralaistensakin elämässä, kun oikein "pistät kiertoon".
        Kaikenlaisissa ajatuksissa sitä näemmä lämmitellään omaa mieltään.


      • äklänkäklämä
        re-a-lity kirjoitti:

        Sinullapa vakava asenne nettideittailuun. Ihan kuin olisi seurustelusuhde kyseessä. Minusta netissä tulee kirjoiteltua diibadaibaa vaikka minkälaisten kanssa, joihin ei mitään todellista yhteyttä (onneksi).
        Periaatteessa vakavan kirjoittelun voi aloittaa heti, niinkuin jotkut tekevätkin, mutta se saattaa päättyä jotenkin ikäväsävyisesti jos ei olla samalla aallonpituudella. Tuolloin se toinen kevyemmän linjan kirjoittaja voi joutua puolustuskannalle vetäytyessään.
        Varamiehinä ja varanaisina joudumme kaikki elämään elämämme loppuun asti useimmin. Siis ihan kaikki. Kuninkaallisetkin saattavat menettää puolisonsa jolloin joku toinen ehkä astuu kehiin. Noin on aina ollut.

        Kaippa nyt nettideittailu ja nettitreffit ovat seurustelusuhde, millä välineillä sitten toteutetaankin. Tuskin muulla kuin vakavalla mielllä kannatta edes aloitusviestiä lähettää vain särkeäkseen jonkun sydämen mahdollisesti. Avoimin kortein pitää muutenkin toimia, että ei nyt aivan rikoksen poluille asti astu.
        Viimeisin nainen jonka tapaamiseen suostuin ennen nettideitaten tutustumista osoittautui täydeksi huijariksi. Heti tuntemattomana oli jo rahaa "lainaamassa".
        Pari puhelinkeskustelua oli vain deittisivun jälkeen takana.
        Kyllä niitä aivan seurustelusuhteita nettideitaten syntyy paljon deittisivustojen ulkopuolellakin. 45% tilastollisesti muistaakseni muuhun 55% verraten, jotka ovat johtaneet jopa avioliittoon.
        Itse en tähän enkä kevyempään nettideittailuun edes lähtisi mukaan, jos se olisi tällä hetkelläkin yhä mahdollista.
        Kyllä liki edellinenkin nimenomaa halusi suhteena purkaa kanssakäymisemme....


      • re-a-lity kirjoitti:

        "Eli toisin sanoen juurikin tämä juna lähti jo ja harmi sille, ketä ei noussut ajoissa kyytiin."
        Miksi ajattelet että "harmi sille"?
        Olen minäkin joskus ehkä ottanut yhteyttä johonkin, jolle olen antanut jonkinlaiset pakit jossain käänteessä, mutta tuskin olisin yhteydenotostani huolimatta mihinkään aidompaan halunnut päätyä. Toivottavasti eivät ole ajatelleet että olisin ollut naimisiin menossa heidän kanssaan tai mihinkään edes esivalmisteluihin.
        " pistän hänet saman tien kiertoon, jos siltä tuntuu ettei itsellä riitä kiinnostusta tarpeeksi."
        Toinen repliikkisi kuulostaa siltä, että et pidä tapaamaasi ihmistä itsenäisenä ihmisenä ja toimijana joka tekee omat johtopäätöksensä, vaan kuvittelet olevasi jokin mestari hänen ja hänen ehkä tulevien seuralaistensakin elämässä, kun oikein "pistät kiertoon".
        Kaikenlaisissa ajatuksissa sitä näemmä lämmitellään omaa mieltään.

        No miksi ottaa uudestaan yhteyttä, jos jonkun toisen kanssa ei asiat sujukaan, kehen on vaihtanut tän ekan treffikaverin lennosta? Vaikuttaa mun mielestäni ainakin hieman epätoivoiselta käytökseltä. Ja on kyllä loppuviimeksi aika toista alentavaakin vielä. Näin ainakin itse koen asian, itse kun en kuitenkaan leiki toisilla ihmisillä. Niillä tuntemattomillakaan, että sen verran täytyy kuitenkin jokaisella olla inhimillisiä käytöstapoja.
        Itse kuitenkin tiedän aikas hyvin, mitä haluan tai en ja sen prusteella teen päätökseni ja pysyn siinä. Ja jos jälkeenpäin alkaakin kaduttaa ja tulla niitä ajatuksia, että ehkä sen ekan kanssa olis sittenkin voinut katsoa asiat pidemmälle, niin se on vain kestettävä.
        Eli en todellakaan kuvittele olevani jonkinlainen sosiaalinen suurmestari, jonka jalkoihin kaikkien kuuluisi nöyränä langeta. Jos nyt kirjoitusteni perusteella tai muuten vaan joku saa sen käsityksen, niin tietysti hänellä on siihen oikeus. Mutta täyttä kukkua se käsitys on kuitenkin.
        Ja miksi muuten ottaa edes uudestaan yhteyttä, jos koki alunperinkin toisen olevan riittämätön eikä välttämättä välitä tämän uusintayrityksenkään tiimoilta panostaa siihen asiaan? Olen varmaan vähäjärkinen tai jotain, mutta ei mene mun kaaliini.
        Enkä mä nyt ole tosiaan kuolemanvakavasti liikenteessä, mutta en tosiaan myöskään ole pelleilemässä kenenkään kanssa. Eli kyllä ajatuksena on kuitenkin löytää jonkun vakituinen ja hyvä ihmissuhde tuon nettideittailun tiimoilta. On se sitten parisuhde tai ystävyys.
        Vaikkakin, mä kestän olla kyllä sinkkuna yhtä hyvin kuin parisuhteessakin. Että sinänsä mulle ei nyt niin kauhean iso menetys/kolhu se ole, että jos/kun en löydä netin kautta seuraa itselleni.
        Ja jos pelkkää hauskanpitoa haluaa, niin kyllähän se olisi vähintäänkin fiksua sanoa se aika alkuvaiheessa suoraan toiselle. Sekin on mulle ihan ok ja siinä tapauksessa voi sitten tehdä omat päätelmät asian suhteen. Eli lähteekö siihen juttuun mukaan vai sanooko rehellisesti, että kannattaa jatkaa etsimistä jonkun toisen tiimoilta.
        Ja kun tuollainen "tunnepelaaminen"/sosiaalinen kikkailu ei kuulu mun tapoihin, enkä sitä viitsi ottaa myöskään toiselta vastaan.


      • cjkhvkhhk
        Grizzlythor kirjoitti:

        Just.
        No onhan se sit niinkin, että olen kai sairas sitten.
        Mutta eipä tuokaan kovin terveeltä vaikuttanut, että nainen tosiaan ilmoitti mulle että vähän tuntuis olevan mulla palikat sekaisin. Ja ihan sen vuoksi, kun ihmettelin hänen väitettään siitä, että olisin laittanut saman viestin monelle samaan aikaan minkä laitoin hänelle. Ja sitten oikein etsimällä etsi(sanoi sen oikein) mahdollisia ristiriitaisuuksia mun myöhemmästä viestittelystä.
        Enkä todellakaan laittanut viestejä muille, kun hänelle.
        Niin ja kerroin muuten ihan suoraan hänelle aikaisemmin, että sain parilta muultakin naiselta yhteydenottoja, joita en kuitenkaan noteerannut miksikään, koska halusin ihan oikeasti tutustua häneen.
        Ja eipä tuokaan tuntunut kovin fiksulta vedolta, että hän vain ilmoitti mulle kirjoittavansa ehkä joskus ja sitten hävisi linjoilta. Ja jos tuo häviäminen ei nyt johtunut tuosta hänen tekemällä tehdystä välikohtauksesta, niin hän sitten ainakin katsoo jonkun hänelle kiintoisemman miehen eka "läpi" ja sitten ottaa muhun yhteyttä, jos se ei natsaakaan. Eli mun vissiin pitäisi olla varamiehenä tavoitettavissa, jos toisen kanssa ei asiat onnistukaan.
        Mun mielestä ainakin todella surkeata käytöstä, olisi vain rehellisesti sanonut mikä mättää. Mun ulkonäkö, halu kokeilla muita ensin tms...
        Mutta kun ei, niin turha kai munkaan on olla hienovarainen. En nyt ala vittuilemaan, mutta en nyt todellakaan ala diplomaattiseksi tyyliin "Vika ei ole sinussa, vaan ihan täysin mussa. Annathan anteeksi ja kaikkea hyvää."
        Niin tosiaan jos olen tuon takia sairas, niin sitten olen..:/
        Ja kun se juna meni jo. Et jos ei halua toisen kanssa sittenkään edes yrittää alkua pidemmälle, niin antaa sitten asian olla kokonaan. Itse en ainakaan niin tee toiselle.
        Et jos lähden mennä viilettämään jonkun toisen kanssa, vaikka olen ensiksi ollut jonkun toisen kanssa yhteyksissä, ja tämä viilettäminen epäonnistuu, niin en todellakaan enää edes harkitsekaan yhteydenottoa tälle ekalle yritykselle.
        Enkä oleta enkä edes toivo, että mua jäätäisiin odottamaan, ett ämilloin mä viitsin vaivautua ottamaan yhteyttä.

        Mä haluaisin sinut ! :) Vaikutat oikein järkevältä ja mukavalta !


      • re-a-lity
        Grizzlythor kirjoitti:

        No miksi ottaa uudestaan yhteyttä, jos jonkun toisen kanssa ei asiat sujukaan, kehen on vaihtanut tän ekan treffikaverin lennosta? Vaikuttaa mun mielestäni ainakin hieman epätoivoiselta käytökseltä. Ja on kyllä loppuviimeksi aika toista alentavaakin vielä. Näin ainakin itse koen asian, itse kun en kuitenkaan leiki toisilla ihmisillä. Niillä tuntemattomillakaan, että sen verran täytyy kuitenkin jokaisella olla inhimillisiä käytöstapoja.
        Itse kuitenkin tiedän aikas hyvin, mitä haluan tai en ja sen prusteella teen päätökseni ja pysyn siinä. Ja jos jälkeenpäin alkaakin kaduttaa ja tulla niitä ajatuksia, että ehkä sen ekan kanssa olis sittenkin voinut katsoa asiat pidemmälle, niin se on vain kestettävä.
        Eli en todellakaan kuvittele olevani jonkinlainen sosiaalinen suurmestari, jonka jalkoihin kaikkien kuuluisi nöyränä langeta. Jos nyt kirjoitusteni perusteella tai muuten vaan joku saa sen käsityksen, niin tietysti hänellä on siihen oikeus. Mutta täyttä kukkua se käsitys on kuitenkin.
        Ja miksi muuten ottaa edes uudestaan yhteyttä, jos koki alunperinkin toisen olevan riittämätön eikä välttämättä välitä tämän uusintayrityksenkään tiimoilta panostaa siihen asiaan? Olen varmaan vähäjärkinen tai jotain, mutta ei mene mun kaaliini.
        Enkä mä nyt ole tosiaan kuolemanvakavasti liikenteessä, mutta en tosiaan myöskään ole pelleilemässä kenenkään kanssa. Eli kyllä ajatuksena on kuitenkin löytää jonkun vakituinen ja hyvä ihmissuhde tuon nettideittailun tiimoilta. On se sitten parisuhde tai ystävyys.
        Vaikkakin, mä kestän olla kyllä sinkkuna yhtä hyvin kuin parisuhteessakin. Että sinänsä mulle ei nyt niin kauhean iso menetys/kolhu se ole, että jos/kun en löydä netin kautta seuraa itselleni.
        Ja jos pelkkää hauskanpitoa haluaa, niin kyllähän se olisi vähintäänkin fiksua sanoa se aika alkuvaiheessa suoraan toiselle. Sekin on mulle ihan ok ja siinä tapauksessa voi sitten tehdä omat päätelmät asian suhteen. Eli lähteekö siihen juttuun mukaan vai sanooko rehellisesti, että kannattaa jatkaa etsimistä jonkun toisen tiimoilta.
        Ja kun tuollainen "tunnepelaaminen"/sosiaalinen kikkailu ei kuulu mun tapoihin, enkä sitä viitsi ottaa myöskään toiselta vastaan.

        "Ja on kyllä loppuviimeksi aika toista alentavaakin vielä. Näin ainakin itse koen asian, itse kun en kuitenkaan leiki toisilla ihmisillä. Niillä tuntemattomillakaan, että sen verran täytyy kuitenkin jokaisella olla inhimillisiä käytöstapoja."
        Minä vähän leikittelen, juuri siitä syystä, etten tahdo kenenkään sydäntä särkeä!
        Kerron kyllä että seura voisi kelvata, mutta tietenkin jokaisen pitää ymmärtää, että sitä seuraa etsitään tutustumisten kautta. En vakuuta kenellekään että hän on se oikea, en tietenkään. Enhän itsekään koskaan voi tietää pitääkö se toinen oikeasti minusta, miten edes voisin?
        Kun on alussakin liikkeellä epävarmasti etsiskellen eikä lupaile, voi kaverimielessä myöhemminkin ottaa yhteyttä, vaikka vain kyselläkseen kuulumisia.
        Koskaan en edes kysy, kuinka monen kanssa toiset viestittelevät. Mitä se minulle kuuluisi edes? Jokaisella on oikeus viestitellä ja tapailla niin paljon kuin itse haluaa.
        Kysyn vasta livekohtaamisessa mahdollisista muista livetapaamisista, jos olen yhtäänkään kiinnostunut. Ja ehkä kysyn muutenkin.
        Mitään varmaa ei voi olla alkumetreillä. Seksiä en tietenkään salli kokeilujen kanssa.
        En tiedä, olenko mitenkään epätoivoinen ollenkaan, miksi olisin? Ennemminkin minulla ei ole kiirettä minnekään. Ehkä matkanteolla itselläänkin on oma tarkoituksensa. Miksi keskustelut, tapaamiset ja viestittelyt pitäisi kieltää jos ei ole varma että tahtoo suhteen?


      • re-a-lity
        Grizzlythor kirjoitti:

        No miksi ottaa uudestaan yhteyttä, jos jonkun toisen kanssa ei asiat sujukaan, kehen on vaihtanut tän ekan treffikaverin lennosta? Vaikuttaa mun mielestäni ainakin hieman epätoivoiselta käytökseltä. Ja on kyllä loppuviimeksi aika toista alentavaakin vielä. Näin ainakin itse koen asian, itse kun en kuitenkaan leiki toisilla ihmisillä. Niillä tuntemattomillakaan, että sen verran täytyy kuitenkin jokaisella olla inhimillisiä käytöstapoja.
        Itse kuitenkin tiedän aikas hyvin, mitä haluan tai en ja sen prusteella teen päätökseni ja pysyn siinä. Ja jos jälkeenpäin alkaakin kaduttaa ja tulla niitä ajatuksia, että ehkä sen ekan kanssa olis sittenkin voinut katsoa asiat pidemmälle, niin se on vain kestettävä.
        Eli en todellakaan kuvittele olevani jonkinlainen sosiaalinen suurmestari, jonka jalkoihin kaikkien kuuluisi nöyränä langeta. Jos nyt kirjoitusteni perusteella tai muuten vaan joku saa sen käsityksen, niin tietysti hänellä on siihen oikeus. Mutta täyttä kukkua se käsitys on kuitenkin.
        Ja miksi muuten ottaa edes uudestaan yhteyttä, jos koki alunperinkin toisen olevan riittämätön eikä välttämättä välitä tämän uusintayrityksenkään tiimoilta panostaa siihen asiaan? Olen varmaan vähäjärkinen tai jotain, mutta ei mene mun kaaliini.
        Enkä mä nyt ole tosiaan kuolemanvakavasti liikenteessä, mutta en tosiaan myöskään ole pelleilemässä kenenkään kanssa. Eli kyllä ajatuksena on kuitenkin löytää jonkun vakituinen ja hyvä ihmissuhde tuon nettideittailun tiimoilta. On se sitten parisuhde tai ystävyys.
        Vaikkakin, mä kestän olla kyllä sinkkuna yhtä hyvin kuin parisuhteessakin. Että sinänsä mulle ei nyt niin kauhean iso menetys/kolhu se ole, että jos/kun en löydä netin kautta seuraa itselleni.
        Ja jos pelkkää hauskanpitoa haluaa, niin kyllähän se olisi vähintäänkin fiksua sanoa se aika alkuvaiheessa suoraan toiselle. Sekin on mulle ihan ok ja siinä tapauksessa voi sitten tehdä omat päätelmät asian suhteen. Eli lähteekö siihen juttuun mukaan vai sanooko rehellisesti, että kannattaa jatkaa etsimistä jonkun toisen tiimoilta.
        Ja kun tuollainen "tunnepelaaminen"/sosiaalinen kikkailu ei kuulu mun tapoihin, enkä sitä viitsi ottaa myöskään toiselta vastaan.

        "Ja jos pelkkää hauskanpitoa haluaa, niin kyllähän se olisi vähintäänkin fiksua sanoa se aika alkuvaiheessa suoraan toiselle."
        Kieltämättä joskus on tullut pidettyä hauskaakin. Tosin ei kenenkään netistä löydetyn kanssa. (Enkä tarkoita että netissä olisi jotenkin huonompia ihmisiä kuin livessä).
        Hauskanpitoon minulla on paljon korkeammat kriteerit kuin seurustelun aloittamiseen. Syyt ovat syvällisiä ja filosofisia, enkä niitä tässä ala selostamaan. Vain aniharva voisi edes ymmärtää ;


      • re-a-lity

        Korjaan sen verran että oli joskus paljon korkeammat kriteerit.


      • re-a-lity kirjoitti:

        Korjaan sen verran että oli joskus paljon korkeammat kriteerit.

        Jep jep.
        Mutta kuten aloitin muutama kommentti sitten, se pitää edelleenkin.
        Turha vaan haaskata kummankaan aikaa sellaiseen, mikä nyt ei oikeasti kiinnosta pätkääkään. Mitä sellainen ihminen nyt sitten hakeekin tuollaisella mistä kirjoitin..?


      • re-a-lity kirjoitti:

        Korjaan sen verran että oli joskus paljon korkeammat kriteerit.

        Enkä mäkään nyt todellakaan ole heti kättelyssä molo taivasta kohden pökkimässä ketään, vaikka nyt sanoisikin suoraan aluksi, että hauskanpitoa vailla vain tässä ollaan ja mennään.
        Olen kuulolla kyllä mutta se ei tosiaankaan tarkoita heti, että olisin silti samantien ainakaan käytettävissä. Eli kriteerit ne mullakin on.


      • re-a-lity
        Grizzlythor kirjoitti:

        Jep jep.
        Mutta kuten aloitin muutama kommentti sitten, se pitää edelleenkin.
        Turha vaan haaskata kummankaan aikaa sellaiseen, mikä nyt ei oikeasti kiinnosta pätkääkään. Mitä sellainen ihminen nyt sitten hakeekin tuollaisella mistä kirjoitin..?

        Minulla jonkinlainen ajatus mitä se on voinut hakea sillä omituisella käytöksellä. Kiroitit että käänne tapahtui kun sai kuvan.
        On voinut käydä niin että keskustelu oli vakuuttava hänelle ja sitten se kuva ei jostain syystä ollutkaan sitä mitä hän odotti. Meni spasmat sekaisin ja se näkyi sitten kirjoituksissa niinkuin kerroit. Hänen oli ilmeisesti vakuuteltava paitsi sinulle että suhteesta ei voi tulla mitään, myös itselleen sama asia. Ei ehkä tuntunut sitten helpolta tilanteelta hänelle se juttu. Ehkä hän ei ollut loogisuudeltaan parhaammasta päästä ja siksi jutut saivat kummia käänteitä. Ehkä hän oli myös jollain tavalla pahoillaan sinunkin takiasi asian saamasta käänteestä.
        Siihen en pysty sanomaan mitään miksi kuva ei miellyttänyt. Niin viisas en minäkään sentään ole. Ehkä muistutit jota kuta josta hän ei ollut pitänyt tms.
        Tämä nyt vain tällainen pohdinta kun on itsekin tullut deittailuhistoriaa kerättyä ainakin vähän.


      • cjkhvkhhk kirjoitti:

        Mä haluaisin sinut ! :) Vaikutat oikein järkevältä ja mukavalta !

        Just:)
        Profiili löytyy treffiosastolta. Et käypähän lukaisemassa, jos tosiaan mielenkiinto heräsi ja otahan yhteyttä, jos siltä vielä tuntuu sen lukemisen jälkeen:)


      • re-a-lity kirjoitti:

        Minulla jonkinlainen ajatus mitä se on voinut hakea sillä omituisella käytöksellä. Kiroitit että käänne tapahtui kun sai kuvan.
        On voinut käydä niin että keskustelu oli vakuuttava hänelle ja sitten se kuva ei jostain syystä ollutkaan sitä mitä hän odotti. Meni spasmat sekaisin ja se näkyi sitten kirjoituksissa niinkuin kerroit. Hänen oli ilmeisesti vakuuteltava paitsi sinulle että suhteesta ei voi tulla mitään, myös itselleen sama asia. Ei ehkä tuntunut sitten helpolta tilanteelta hänelle se juttu. Ehkä hän ei ollut loogisuudeltaan parhaammasta päästä ja siksi jutut saivat kummia käänteitä. Ehkä hän oli myös jollain tavalla pahoillaan sinunkin takiasi asian saamasta käänteestä.
        Siihen en pysty sanomaan mitään miksi kuva ei miellyttänyt. Niin viisas en minäkään sentään ole. Ehkä muistutit jota kuta josta hän ei ollut pitänyt tms.
        Tämä nyt vain tällainen pohdinta kun on itsekin tullut deittailuhistoriaa kerättyä ainakin vähän.

        Se mun pointti oli alunperinkin.
        Olis vaan sanonut suoraan samantien. Kuitenkin sen verran kauan oltiin yhteyksissä, että hänen olisi pitänyt jo pystyä edes siihen vähään. Eikä tosiaan pimahtaa ja seota noin epämääräisesti ja kääntää se koko kökkökasa mun päälle, että mulla olis palikat jotenkin sekaisin.
        Ja kun en tosiaan ole mikään Mister Adonis, et ihan tavallinen, tavallisen näköinen mies.
        Mutta kun ei niin ei. Ja hän saa kyllä, ilman mitään katkeruutta tms negatiivisella asenteella sanottuna, olla tosiaan multa rauhassa. Etten ala odottelemaan tai kyselemään perään.


      • re-a-lity
        Grizzlythor kirjoitti:

        Se mun pointti oli alunperinkin.
        Olis vaan sanonut suoraan samantien. Kuitenkin sen verran kauan oltiin yhteyksissä, että hänen olisi pitänyt jo pystyä edes siihen vähään. Eikä tosiaan pimahtaa ja seota noin epämääräisesti ja kääntää se koko kökkökasa mun päälle, että mulla olis palikat jotenkin sekaisin.
        Ja kun en tosiaan ole mikään Mister Adonis, et ihan tavallinen, tavallisen näköinen mies.
        Mutta kun ei niin ei. Ja hän saa kyllä, ilman mitään katkeruutta tms negatiivisella asenteella sanottuna, olla tosiaan multa rauhassa. Etten ala odottelemaan tai kyselemään perään.

        On se epäkohteliasta viitata sekaisiin palikoihin varsinkin jos ne ei oikesti ole edes sekaisin. Sellaisia huonokäytöksisiä sanojia ei todellakaan kannata kaivata.


      • re-a-lity
        Grizzlythor kirjoitti:

        Se mun pointti oli alunperinkin.
        Olis vaan sanonut suoraan samantien. Kuitenkin sen verran kauan oltiin yhteyksissä, että hänen olisi pitänyt jo pystyä edes siihen vähään. Eikä tosiaan pimahtaa ja seota noin epämääräisesti ja kääntää se koko kökkökasa mun päälle, että mulla olis palikat jotenkin sekaisin.
        Ja kun en tosiaan ole mikään Mister Adonis, et ihan tavallinen, tavallisen näköinen mies.
        Mutta kun ei niin ei. Ja hän saa kyllä, ilman mitään katkeruutta tms negatiivisella asenteella sanottuna, olla tosiaan multa rauhassa. Etten ala odottelemaan tai kyselemään perään.

        Niin ja varo tuollaisia "haluan sut" naisia. Voivat olla petollisia tunteettomia h:a jotka näkevät tilaisuutensa tulleen kun kirjoituksista lukevat sinun olevan jotenkin ehdottaman luotettavan oloinen joka odottaa toiselta sitä samaa. Näyttelevät aikansa ja vievät vielä rahasikin mennessään. Näistä saa lukea. Ei kukaan normaali halua ketään näkemättä edes kuvaa toisesta. Oletusarvo tuollaisissa haluamisissa on että se toinen on niin kipeästi lohdun tarpeessa ettei tahdo uskoa vilppiin kun oikein vakuuttaa... Varo siis! Huijarit tietävät mihin kipukohtaan iskeä, varsinkin kun nyt on jo etukäteistietoa.


      • re-a-lity

        Ei tullut ilm. lukemaan tätä enää. Toivottavasti nainen ei ollut huijari...


      • Joo mä olen kyllä terveellä tavalla kranttu mies.
        Et kunhan heitin tuon lue proffa-kommentin ja aattelin et katsoo jos viitsii.
        Eikä tuo nyt haittaa, kunhan alunperinkin halusin kommentoida, kuin sekaista sakkia nettisivustoilla tuntuu pyörivän. Minkä kyllä muutkin tietävät.
        Eikä mitään, uus tuttavuus jo plakkarissa.
        Et katotaan ajan kanssa ja toivotaan, et olis oikeasti fiksu mimmi.


      • PitkäPätkäJätkä

        Totta.
        Vaikka just esimerkiksi Kobe Bryantin rinnalla kaikki on pientä ja sitä sanotaankin, että rakkaus on sokea silloin, kun se iskee.
        Mutta itsekin joskus ihmetellyt ihan samaa. Et minkä ihmeen takia sitä täytyy ottaa sellainen kumppani, jonka kanssa on vähintään 40cm pituuseroa?
        Itse olen liki 190cm mies ja mä en missään nimessä ottaisi 150-senttistä naista kumppanikseni, vaikka hän olisi muuten miten ihana tahansa. Ja just tuon pituuseron vuoksi.


      • Point-ti

        Hyötyvät nimenomaan. Jos aikovat saada lapsia niin pitkän miehen kanssa lapsista suurella todennäköisyydellä tulee ainakin pidempiä kuin se lyhyt äiti.
        Itse pidän lyhyistäkin miehistä, he ovat usein kuin Napeoleon.


      • Point-ti kirjoitti:

        Hyötyvät nimenomaan. Jos aikovat saada lapsia niin pitkän miehen kanssa lapsista suurella todennäköisyydellä tulee ainakin pidempiä kuin se lyhyt äiti.
        Itse pidän lyhyistäkin miehistä, he ovat usein kuin Napeoleon.

        Tuskin se Napoleon oli ainakaan hiljainen ja syrjäytynyt juoppo kuten minä. Ilmeisesti lyhyitä miehiä pidetään öykkäreinä mutta itse olen havainnut täysin päinvastaisia tapauksia. Lyhyt mies on kuitenkin yleinen vitsailun aihe ja kiusaamisen kohde että en ihmettele jos joillain palaa pinna ja ovat katkeria.


      • PitkäPätkäJätkä kirjoitti:

        Totta.
        Vaikka just esimerkiksi Kobe Bryantin rinnalla kaikki on pientä ja sitä sanotaankin, että rakkaus on sokea silloin, kun se iskee.
        Mutta itsekin joskus ihmetellyt ihan samaa. Et minkä ihmeen takia sitä täytyy ottaa sellainen kumppani, jonka kanssa on vähintään 40cm pituuseroa?
        Itse olen liki 190cm mies ja mä en missään nimessä ottaisi 150-senttistä naista kumppanikseni, vaikka hän olisi muuten miten ihana tahansa. Ja just tuon pituuseron vuoksi.

        Naisille todella pitkä mies tuntuu olevan jonkinlainen statusesine jota esitellään ylpeänä joka paikassa. Vaikka miehetkin varmaan suosivat lyhyitä naisia, niin naisille miehen pituus on ehdoton asia josta ei jousteta yhtään. Jos mies ei ole tarpeeksi pitkä niin se skipataan armotta vaikka tuo mies olisi naista pidempi.


      • PitkäPätkäJätkä
        164cmMies kirjoitti:

        Naisille todella pitkä mies tuntuu olevan jonkinlainen statusesine jota esitellään ylpeänä joka paikassa. Vaikka miehetkin varmaan suosivat lyhyitä naisia, niin naisille miehen pituus on ehdoton asia josta ei jousteta yhtään. Jos mies ei ole tarpeeksi pitkä niin se skipataan armotta vaikka tuo mies olisi naista pidempi.

        Niinpä, näin se tuntuu olevan..
        Ja kun se elämä nyt ei kuitenkaan ole senteistä kiinni eikä mitään senttipeliä muutenkaan.
        Et kyllä lyhyempikin mies pystyy kyllä naisensa huolehtimaan siinä, missä pitkäkin. Enkä mä nyt usko, et se turvallisuuden tunnekaan nyt kuitenkaan NIIN tärkeä olisi. Että miehen tarvitsee välttämättä olla sellainen 200cm ja 120kg lihaskimppu antaakseen naiselle sen turvallisuuden tunteen.
        Ja olen kyllä itsekin huomannut joskus vähän samaa esittelyn meininkiä, jos olen seukannut jonkun 160cm mittaisen siron naisen kanssa. Just vähän tyyliin, et eikös olekin ihana nallekarhu kenen kainalossa on tilaa olla.
        Tosiaan kun olen tämän mittainen ja lisäksi noin 100kg, roteva rakenteeltani.
        Mut itse mieluummin haluan pitkän naisen kuin pienen. Ihan tuon oman kokoni vuoksi jo, on kivempi että nainen on fyysisestikin lähempänä mun tasoa. Viimeisin tyttöystävä oli noin 185cm/80kg ja oli kyllä todella hyvän mittainen mulle ainakin. Harmi vaan, ettei meillä sitten toiminut se suhde vuotta kauempaa, vaikka ihana nainen oli muutenkin kuin mitoiltaan.
        Enkä itse tosiaan halua olla mikään näyttelyesine, mitä taivastellaan sitten mammaa ja pappaa myöden.


      • 8tuumaa

        Mä en koe pituuseroa kovin huonoksi asiaksi. Ite oon 190cm 90kg jässikkä, ja mun kulta 160cm 57kg neito.
        Hyvin on pärjätty kaupassa ja kotona, viimeks eilen sain kuulla kuinka kiihottavaa on ku oon niin "iso"!
        Ja pakko myöntää, kiihottavaa on myös siro ja seksikäs 160cm neito, ilman rihman kiertämää :)


      • PitkäPätkäJätkä

        No sen verran täytyy tunnustaa, että oli mullakin joskus aikanaan 18-vuotiaana 150cm pitkä tyttöystävä jonkin aikaa. Kiva mimmi kyllä, mutta toisaalta ihan hyvä, että jäi yhden kesän mittaiseksi suhteeksi.


      • 188cmmies
        8tuumaa kirjoitti:

        Mä en koe pituuseroa kovin huonoksi asiaksi. Ite oon 190cm 90kg jässikkä, ja mun kulta 160cm 57kg neito.
        Hyvin on pärjätty kaupassa ja kotona, viimeks eilen sain kuulla kuinka kiihottavaa on ku oon niin "iso"!
        Ja pakko myöntää, kiihottavaa on myös siro ja seksikäs 160cm neito, ilman rihman kiertämää :)

        Itse olen lähes yhtä iso mies kuin sinäkin ja kieltämättä itsekin tykkään, jos nainen on huomattavasti minua lyhyempi. Joku 150-160cm on aika täydellinen. Tulee jotenkin sellainen miehekkäämpi olo ja nainenkin tuntuu naisellisemmalta kuin vaikkapa yli 180cm nainen (sellaistakin olen tapaillut). On kiva myös nostaa naista suudellessa :)


    • crux

      On se vähän kummallista että keski-ikääkin lähestyvät naiset odottavat että "sukat pyörivät jaloissa ja perhoset vatsassa". Kyllähän sen tietää mitä siihen vaaditaan että tuossa iässä tapahtuu noin rajuja mielenliikkeitä - äärimmäisen komeaa tai muuten tasokasta miestä.

      Minä ainakin miehenä myönnän että harvoin omassa paatuneessa sielussa tapahtuu enää mitään noin kovin äkillistä. Se johtaa siihen että vähempikin riittää.

      • Point-ti

        Joillakin on pakkomielle saada seuraa. Kuulut ehkä niihin. Minä en missään nimessä suostu olemaan kenenkään VÄHEMPI, joka riittää.
        Jotkut ihmiset vain arvostavat itseään. Jotkut ovat niin alakantissa, että näillä ei ole mitään mahdollisuutta eikä ulottuvuutta päästä edes vilkaisemaan hyvän itsearvostuksen ihmisten horisontista.
        Jos ihmisellä on itsetunto hallinnassa, niin sellainen ihminen ei tingi omasta arvostaan eikä suostu jakamaan elämäänsä minkään VÄHEMMÄN kanssa, kuin oikeasti sen haluaisi tehdä.


      • crux
        Point-ti kirjoitti:

        Joillakin on pakkomielle saada seuraa. Kuulut ehkä niihin. Minä en missään nimessä suostu olemaan kenenkään VÄHEMPI, joka riittää.
        Jotkut ihmiset vain arvostavat itseään. Jotkut ovat niin alakantissa, että näillä ei ole mitään mahdollisuutta eikä ulottuvuutta päästä edes vilkaisemaan hyvän itsearvostuksen ihmisten horisontista.
        Jos ihmisellä on itsetunto hallinnassa, niin sellainen ihminen ei tingi omasta arvostaan eikä suostu jakamaan elämäänsä minkään VÄHEMMÄN kanssa, kuin oikeasti sen haluaisi tehdä.

        Vähemmästä voi tulla enemmän ja se on tarkoituskin. Mahdottomia vaativilla naisilla kaikki alkaa usein kauniisti välkehtivistä kipinöistä ja päättyy savuavaan raunioon.


      • LIsääl

        Olen pari kertaa istunut suhteen raunioilla ja selvittänyt mikä meni vikaan. Mielestäni kehittävää puuhaa mutta luonnettani ei ole muuttanut. En tingi vaan tahdon lisää ja enemmän.


      • PitkäPätkäJätkä
        Point-ti kirjoitti:

        Joillakin on pakkomielle saada seuraa. Kuulut ehkä niihin. Minä en missään nimessä suostu olemaan kenenkään VÄHEMPI, joka riittää.
        Jotkut ihmiset vain arvostavat itseään. Jotkut ovat niin alakantissa, että näillä ei ole mitään mahdollisuutta eikä ulottuvuutta päästä edes vilkaisemaan hyvän itsearvostuksen ihmisten horisontista.
        Jos ihmisellä on itsetunto hallinnassa, niin sellainen ihminen ei tingi omasta arvostaan eikä suostu jakamaan elämäänsä minkään VÄHEMMÄN kanssa, kuin oikeasti sen haluaisi tehdä.

        Monet on näitä, kumppani on pakko olla vaikka mikä olisi. Ja tällaisille sillä kumppanilla ei ole sinänsä mitään merkitystä ihmisenä, jos ymmärrät.
        Muakin on monet kerrat yritetty väkisin saada omaksi vaan sen takia, kun sinkkuna oleminen on jotenkin vastenmielistä ja on vaan katsottu, että tuossahan on tasapainoista elämää elävä sinkkumies, niin varmasti ton saa omakseen heittämällä.
        Pettymys on ollutkin sen itsensä luokkaa sitten, kun on huomattukin että mä en olekaan ihan joka henkäisyn vietävissä vaan vaadin myös itsekin ainakin jotain tasoa asioilta. Ja sitä kautta se torjuminen tietysti on ollut se ainoa vaihtoehto asioille.
        Itse haluan lähinnä sitä naiseltani, että pitää musta ihan oikeasti mun itseni takia. Siis että se on se suurin syy olla mun kanssa. Että pitää musta ja sit tämä parisuhteen tarve tulee jossain hyvän matkan päässä perässä hyvänä kakkosena.
        Itsekään en edes mieti mitään touhuja yhdenkään naisen kanssa sen takia, että tarvis vaan olla joku siinä kuvioissa mukana. Kyllä sen naisen täytyy olla sellainen, kun vetää mua puoleensa ihmisenä itsenään.


      • Pont-ti
        PitkäPätkäJätkä kirjoitti:

        Monet on näitä, kumppani on pakko olla vaikka mikä olisi. Ja tällaisille sillä kumppanilla ei ole sinänsä mitään merkitystä ihmisenä, jos ymmärrät.
        Muakin on monet kerrat yritetty väkisin saada omaksi vaan sen takia, kun sinkkuna oleminen on jotenkin vastenmielistä ja on vaan katsottu, että tuossahan on tasapainoista elämää elävä sinkkumies, niin varmasti ton saa omakseen heittämällä.
        Pettymys on ollutkin sen itsensä luokkaa sitten, kun on huomattukin että mä en olekaan ihan joka henkäisyn vietävissä vaan vaadin myös itsekin ainakin jotain tasoa asioilta. Ja sitä kautta se torjuminen tietysti on ollut se ainoa vaihtoehto asioille.
        Itse haluan lähinnä sitä naiseltani, että pitää musta ihan oikeasti mun itseni takia. Siis että se on se suurin syy olla mun kanssa. Että pitää musta ja sit tämä parisuhteen tarve tulee jossain hyvän matkan päässä perässä hyvänä kakkosena.
        Itsekään en edes mieti mitään touhuja yhdenkään naisen kanssa sen takia, että tarvis vaan olla joku siinä kuvioissa mukana. Kyllä sen naisen täytyy olla sellainen, kun vetää mua puoleensa ihmisenä itsenään.

        Kuulostat järkevältä. Miksi ihmeessä pitäisi sekuntiakaan istua missään kuopassa odottelemassa että arvo alkaisi nousemaan kenenkään silmissä. Pahimmassa tapauksessa käy niin, että se keneltä sitä arvonnousua odottaa on psyykkiseltä rakenteeltaan sellainen, ettei pysty koskaan ketään arvostamaankaan johtuen omasta alhaisesta itsetunnosta.


      • PitkäPätkäJätkä
        Pont-ti kirjoitti:

        Kuulostat järkevältä. Miksi ihmeessä pitäisi sekuntiakaan istua missään kuopassa odottelemassa että arvo alkaisi nousemaan kenenkään silmissä. Pahimmassa tapauksessa käy niin, että se keneltä sitä arvonnousua odottaa on psyykkiseltä rakenteeltaan sellainen, ettei pysty koskaan ketään arvostamaankaan johtuen omasta alhaisesta itsetunnosta.

        Totta puhut tuon arvostuksen odottelun vuoksi.
        Muuten nää jutut on niitä, mitä olen vain tätä elämää eläneenä funtsannut ja huomannut että miten asiat olis hyvä mennä.
        Ja sitä aikaa odotellessa elän niin kuin parhaaksi koen.
        Mutta tosiaan, itse otan naisen elämääni hänen itsensä takia ja odotan samaiselta naiselta samaa mua kohtaan. Siihen asti sitten on parempi olla ja elää yksin.
        Kun ei siitäkään mitään tule, että väkisin yritetään rakentaa jotain elämää suurempaa. Kun se rysähdys on sitten kahta kovempi, kun se korttitalo luhistuu. Ja sellainen pakon päälle rakennettu korttitalo tulee luhistumaan.


      • Nainenmiettii
        PitkäPätkäJätkä kirjoitti:

        Monet on näitä, kumppani on pakko olla vaikka mikä olisi. Ja tällaisille sillä kumppanilla ei ole sinänsä mitään merkitystä ihmisenä, jos ymmärrät.
        Muakin on monet kerrat yritetty väkisin saada omaksi vaan sen takia, kun sinkkuna oleminen on jotenkin vastenmielistä ja on vaan katsottu, että tuossahan on tasapainoista elämää elävä sinkkumies, niin varmasti ton saa omakseen heittämällä.
        Pettymys on ollutkin sen itsensä luokkaa sitten, kun on huomattukin että mä en olekaan ihan joka henkäisyn vietävissä vaan vaadin myös itsekin ainakin jotain tasoa asioilta. Ja sitä kautta se torjuminen tietysti on ollut se ainoa vaihtoehto asioille.
        Itse haluan lähinnä sitä naiseltani, että pitää musta ihan oikeasti mun itseni takia. Siis että se on se suurin syy olla mun kanssa. Että pitää musta ja sit tämä parisuhteen tarve tulee jossain hyvän matkan päässä perässä hyvänä kakkosena.
        Itsekään en edes mieti mitään touhuja yhdenkään naisen kanssa sen takia, että tarvis vaan olla joku siinä kuvioissa mukana. Kyllä sen naisen täytyy olla sellainen, kun vetää mua puoleensa ihmisenä itsenään.

        "Itse haluan lähinnä sitä naiseltani, että pitää musta ihan oikeasti mun itseni takia. Siis että se on se suurin syy olla mun kanssa. Että pitää musta ja sit tämä parisuhteen tarve tulee jossain hyvän matkan päässä perässä hyvänä kakkosena.
        Itsekään en edes mieti mitään touhuja yhdenkään naisen kanssa sen takia, että tarvis vaan olla joku siinä kuvioissa mukana. Kyllä sen naisen täytyy olla sellainen, kun vetää mua puoleensa ihmisenä itsenään."

        Allekirjoitan tästä joka sanan! Olen törmännyt useampaankin mieheen, jotka hakevat parisuhdetta epätoivoisesti tai ovat paskassa suhteessa vain siksi, kun pitää joku olla. Minä olen ollut nyt kuusi vuott yksin eron jälkeen, ja vaikka tuleekin satunnaisesti mieleen että olisi ihanaa löytää joku, niin olen tyytyväinen näinkin. Se parisuhde olisi elämääni jotakin lisää, ei suinkaan sen edellyttäjä ja käyttövoima. Ja tulee mieleen sekin, että on se hirveä taakka kenelle tahansa olla toisen elämän koko tarkoitus.


      • PitkäPätkäJätkä
        Nainenmiettii kirjoitti:

        "Itse haluan lähinnä sitä naiseltani, että pitää musta ihan oikeasti mun itseni takia. Siis että se on se suurin syy olla mun kanssa. Että pitää musta ja sit tämä parisuhteen tarve tulee jossain hyvän matkan päässä perässä hyvänä kakkosena.
        Itsekään en edes mieti mitään touhuja yhdenkään naisen kanssa sen takia, että tarvis vaan olla joku siinä kuvioissa mukana. Kyllä sen naisen täytyy olla sellainen, kun vetää mua puoleensa ihmisenä itsenään."

        Allekirjoitan tästä joka sanan! Olen törmännyt useampaankin mieheen, jotka hakevat parisuhdetta epätoivoisesti tai ovat paskassa suhteessa vain siksi, kun pitää joku olla. Minä olen ollut nyt kuusi vuott yksin eron jälkeen, ja vaikka tuleekin satunnaisesti mieleen että olisi ihanaa löytää joku, niin olen tyytyväinen näinkin. Se parisuhde olisi elämääni jotakin lisää, ei suinkaan sen edellyttäjä ja käyttövoima. Ja tulee mieleen sekin, että on se hirveä taakka kenelle tahansa olla toisen elämän koko tarkoitus.

        Näin se on.
        Itselläni ei varmaan pää kestäisi olla väkisin jonkun kanssa. Järkihän siinä lähtisi ja alkaisi varmaan vetuttamaankin aika rankasti jossain vaiheessa.
        Ja totta kai, se on inhimillistä kaivata joskus parisuhdetta(kin) vaikka pärjääkin sinkkuna omillaan. Itse kaipaan joskus ihan vain sitä, että saisi konkreettisesti nukahtaa illalla jonkun kivan naisen viereen ja herätä hänen vierestä aamulla. Et tällaisia pikkuasioiden kaipuuta on joskus.
        Eikä siinä mitään väärää, kunhan asiat pysyvät oikeassa balanssissa.
        Mutta tosiaan, ei se kukkokaan käskemällä kiekaise.


    • 41v-sinkkumies

      99% naisista on taviksia mutta ne eivät halua tavis miestä. Miehen pitää olla joku axl smith julkkis, kova panomies joka puhuu naisen pöksyt märäksi.

      • Point-ti

        Kirjoitat halveksivaan sävyyn julkkiksesta.
        Miksi kenenkään itseään arvostavan naisen pitäisi alkaa luku- ja kirjoitus- ja puhetaidottoman urhiksi ja teuraaksi? Siksikö että saisi lopun ikäänsä terapoida masentunutta siinä onnistumatta?


    • kypsä.t

      Olen nirso ihan siitä syystä, että aikaisempi ja ainut liitto on ollut hyvä, vaikkakin päädyimme eroon yhteisestä tahdosta. Edelleen olen sitä mieltä, etten huonoa huoli enkä edes tarvitse. Rima on ainakin samalla tasolla, jopa korkeammalla nyt kun tiedän mitä olen ja mitä etsin.
      Nettideitit ovat aina hakuammuntaa, enemmän hupia kuin todellista tutunoloisen toisen ihmisen treffailua. Nuoret jaksavat veivata näitä vaativia nirsoja, minä tuskin jaksan kauaa nirsoilla :)

    • Normimies35

      Minusta ei naiset ole nirsoja. Etsin seksiseuraa ja ehdotan sitä suoraan. Usein tärppää, ei naiset halua mitään parisuhdetta vaan seksisuhdetta. Yksinkertaista seksiä, liian monimutkaista parisuhdetta ei haluta enää.

      • re-a-lity

        Olet joko vastustamattoman komea tai sitten liioittelet saavutuksiasi.
        On totta että seurustelun aloittaminen jonkun kanssa jonka kanssa ei halua seksiä on aika ufo juttu.
        Toinen asia on, että järkisuhde voi muuttua rakkaudeksi. Mutta nimenomaan järkisuhde, ei mikään typerä juttu.


    • ruusunnuppuja

      Heitä ovat nuo tietyillä ja tietämättömillä deittisivuilla roikkuvat chattailevat naiset sellaisia ja tuntuu etteivät vaatimuksineen mitään kunnon yhteyksiä saakaan, kun niissä vielä roikkuvat alituiseen. Funktio pitäisi kääntää siihen, että mitä heillä on annettavaa, jos joku osaisi profiilin edes tehdä. Sillä tavoin pitäisi toki myös toimia.
      On omaksuttu joku mukamas suomalainen käsitys, että lähdetään oikein vaatimuslistan kanssa matkaan.
      Tuolta kommenteista jouduin oikein rakkaudesta lukemaan, kun pisti silmään ilmaisut.
      Ei tuolla tavoin vain rakkautta synny, eikä synnytetä. Vaikka en ole mitenkään uskovainen, niin silti rakkaus on itselleni pyhä, joka ei kuulu tuollaiseen oman edun etsimiseen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1749
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1654
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      60
      1493
    5. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      102
      1414
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      57
      1382
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1349
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1192
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe