Nainen seksikkäissä alusvaatteissa

jfajäj

Pitääkö kaikki miehet siitä että naisensa pukeutuu eroottisiin ja naisellisiin alusasuihin? Kiihottaako ja innostaako se kaikkia miehiä? Vai onko miehiä, jotka ei innostu siitä ollenkaan?

21

4101

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eipäeipäei

      Ei ne kaikki välitä tai edes huomaa. Myös käsitys siitä mikä on seksikästä vaihtelee aika paljon eri ihmisillä. Joillain on oikein kummat mieltymykset.

    • Teuvoo

      No kieltämättä korsetti ja sukkanauhasukat on seksikkäät, mutta menee ne mummoalkkarit pitsipultuilla ja laamapaita yhtä hyvin.

    • Hhgff

      Normaalit seksikkäät alusvaatteet innostavat: ne näyttävät hyvältä ja tuntuu hienolta, kun nainen on panostanut seksikkyyteen miestä varten.

    • kesäpano17

      Ei innosta ollenkaan. Lähinnä naurattaa tuollaiset korsetti ja sukkanauhaviritykset.

      Jos jotain seksikästä haluaa laittaa, niin minua puhuttelee nainen esim. pelkässä miehen kauluspaidassa (paita auki tietenki). Voisi siihen laittaa tietysti jotkin kuluneet buutsit jalkaan. Sitten vain perhoseen ja sisään.

    • ty56io

      Kyllä ainakin minuun vetoaa ja parhaimmillaan tuo on äärimmäisen kiihottavaa. Naisen tosin on omattava riittävä määrä itsevarmuutta tuohon. Lisäksi pitää osata valita alusasut oikein. Oikea koko on aina plussaa.

    • otanosaa

      Suomalaisissa miehissä on varmasti paljon sellaisia, jotka eivät edes tiedä, mitä naisten alusvaatteita on olemassa, kun eivät ole kiinnostuneita pukeutumisesta yleensäkään.

    • realityman

      Seksikäs alusasu voi olla (kantajastaan riippuen) ihan mukava lisä, mutta kyllä miehet ovat enemmän kiinnostuneita siitä, mitä alusasun alla on. Eli todella mukavalla asullakaan ei voi "paikata" merkittävästi kehonsa puutteita. Pitkässä parisuhteessa "yllätykset" varmasti piristävät suhdetta ;)

    • Puhtaanvalkoinen

      Kyllähän asuvalinnalla voi kertoa paljonkin. Mietin vain että mistä naiset ovat saaneet päähänsä että punainen on alusvaatteina seksikäs? Mekkona ja toppina se menee mutta seksikkäinä alusvaatteina musta on paras.

      Normaali arjessa valkoiset alusvaatteet ovat ne mitkä minusta sopivat parhaiten naiselle. Ne kiihottavat eniten.

    • miehentoive

      Kyllä se vaikuttaa innostavasti kun nainen on sexyissä alusvaatteissa ja siihen vielä hiukkasen nättiä meikkausta naamaan niin, a vot sano venäläinen!

      Viron ja venäjän naiset panostaa enempi ulkoiseen lookiinsa kuin suomibaiset, valitettavasti!

    • näkijämies

      Mielestäni eroottisiin ja naisellisiin alusasuihin pukeutuminen on turhaa ja kertoo kantajansa haluavan keinotekoisesi korostaa seksikkyyttään; eli epävarmuudesta seksuaalisuutensa kanssa.
      Tavallaan sama koskee meikkaamistakin.

    • huutty

      Seksikäs pitää olla arjessakin mutta ei yliampuva

    • ghoruwgoubh

      Ei mitään merkitystä alusvaatteilla. Nehän riisutaan vain pois tieltä. Kyllä itse ainakin haluan rakastella alastomana ja tuntea naisen ihon vasten ihoa.

    • KaikkiKauniita

      Joo, ei tietenkään kiinnosta miehiä(muuten vaan ovat kovana). Varsinkaan jos nainen muutenkin hyvän näköinen. Ihminen nyt sattuu olemaan visuaalinen kokonaisuus. Silmillä yleensä ensin nähdään ja sitten tulee muut aistit mukaan. Eihän naisetkaan halua komeita uroksia? Tosin kauneus on aina katsojan silmissä ja täten yksilökohtainen kokemus...

    • pop98

      Alusasut ovat erittäin tärkeät, kiihottaa valtavasti jos on vaikka kirkkaanpunaiset seksikkäät alushousut.

      ihme juttuja miehet tuossa aikaisemmin kirjoitta, vai haluavatko naisellaan olevan harmaanvaaleanruskeat mummopöksyt, jos kerta alusasulla ei ole minkäänlaista merkitystä?

    • En oikein ole koskaan ymmärtänyt mitään alusasujen päälle, mutta enemmän alusasuttomuuden.

      Jos rinnat eivät riipu kohtuuttomasti, on kauniimpaa, kun ei ole rintaliivejä eikä aluspaitaakaan. On vain kaunis pusero tai paita, talvella paksu, kesällä ohut. Näin pukeutui vaimoni jo aikuinen kummityttö. Pöksyttömyys edellyttää, että on kotona kokonaan alaosattomassa ja kaupungilla hameasussa. Voi kaunistautua stay up -sukilla, muttei mielellään sukkanauhaliiveillä. Sukkahousut ovat tällöin kokonaan hylättävät.

      Ystvällinen naapurinrouva kevensi asuaan meillä käydessään niin, että hänelle jäi vain pitsiset rintaliivit ja stay up -sukat. Hyvin kaunista.

      Yöasuna on kaunein baby dollin pelkkä yläosa. Sitä voi varsinkin iltaisin ja aamuisin käyttää myös kotiasuna, kuten vaimonikin on tehnyt myös yövieraiden läsnäollessa.

      Varsinaisista seksiasuista ystäväpariskunnan rouva kertoi hassun jutun. Eräs toinen rouva oli kieltäytynyt edes miehensä läsnäollessa käyttämästä miehen ostamaa seksiasua, jossa vitun ja nännien kohdat olivat auki. Nainen oli ommellut nämä kiinni ja pukenut vasta sitten asun. Kaikkein omituisinta minusta oli, että kertojarouva piti toisen rouvan menettelyä aivan korrektina.

      Pukeutuipa miten tahansa, naiset ovat ihania. :-)

    • yksinainenriittää

      Oikean miehen silmissä nainen on kiihottava ihan missä asussa tahansa tuulipuvun ja nahkahameen välillä. Alusvaatteilla ei ole merkitystä, ainoastaan sillä, kuinka nainen kantaa itseään eli tietynlainen itsevarmuus on se juttu.

    • xmvmbn

      Hoikan naisen päällä mikä tahansa vaate näyttää kauniilta mutta kyllä seksikkäät alusasut saa himot hyrräämään, ei värillä väliä.

    • 987789

      Nainen seksikkäin ihan nakuna. Saa himot hyrräämään , Ei siis tyrkkynä vaan muuten viettelijänä

      • fairykäly

        Juuri näin. Riivinrautakin on varsin seksikäs astiakaapissa, varsinkin ovien ollessa suljettuna.


    • Ujhgg

      Pue vaan. Se on seksikästä.
      Yöpaita voi olla pitsisempää. Ei pitkä teepaita.

    • Yleensä miehet pitää kyllä, mut on myös sellaisia miehiä ettei välitä millaiset alusvaateet naisella on yleensä koko olemus on se kiinnostuksen aihe ja naisen vaatetukset tulee myöhemmin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5887
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3727
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      2008
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1809
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1246
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1229
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      1037
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      980
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      909
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe