YLE hyökkää taas populismia vastaan!

Päävalhemedia

YLE on taas tehnyt pitkän jutun, jossa varoitellaan populismin vaaroista. Haastateltu Jyrki Katainen kehtasi jopa julistaa, että populismi on demokratian vihollinen!?

Vaikka on ilmiselvä fakta, että populismi on aidointa demokratiaa eli kansanvaltaa!

Populismi tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että valittu päättäjä kuuntelee ja myös noudattaa kansan eli äänestäjiensä tahtoa. Piste.

On todellista asian mutkalle vääntämistä väittää, että poliitikko, joka toteuttaa äänestäjiensä tahtoa, olisi kansanvallan vihollinen!!??

Mutta nykyään saamme valta- eli valhemediasta jatkuvasti lukea tuollaisia järjettömiä väitteitä...

17

245

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • brysselin_kätyri

      Katainen on nykyään Brysselin eliitin kätyri. Hän itse edustaa pahinta uhkaa demokratialle! Siellä valtaa pitävät henkilöt, joita ei ole valittu minkään kansan vaaleissa? Todella härskiä touhua.

    • 615

      Katainen on itse esimerkki populismilla ratsastamisesta,osti itselleen pääministerin paikan
      lupaamalla hoitajille mojovat palkankorotukset joka sitten syöksi koko julkisen
      sektorin palkat nousuun ja oli aiheuttamassa juuri sitä julkisen talouden velkaan-
      tumista jossa nyt ollaan.
      Kyllä sillä populismilla sitten päästiin ihan Brysselin pöytiin ja nyt onkin hätä
      jos kaikki loppuu ja kansat eri maissa huomaavat koko kusetuksen.

      • Mioptä

        Näinhän se menee. Poliitikot lupaavat vaalien alla tyhjää. Sitten kun tulevat päättäjiksi, ovat EU:n talutusnuorassa päättämässä Suomen etujen vastaisista toimista. Tärkeintä on olla päättävissä pöydissä, vaikka päätökset ovat meille vahingollisia. Jos kansa kapinoi päätöksiä vastaan, se on populismia. Äänestäjien pitäisi kumartaa poliitikkoa, kun tämä viisaudessaan päättää jotain. Populismi ja vihapuhe ovat käsitteitä, joilla tukitaan ihmisten suut. Olemme ajautumassa tilanteeseen, jossa demokratiaa kavennetaan. Askel vielä ja olemme samassa tilanteessa kuin itäisessä naapurissa.


    • kannattaalukea

      Aloittaja varmasti tarkoittaa juttua Mullerin kirjasta populismista.
      Todella hyvä teos, siinä kyllä tulee hyvin argumentoituna selväksi, miksi populismi on demokratian vastainen aatteena. Populismia löytyy toki moniasteisena ilmiönä.
      Ääritapauksessa se kieltää käytännössä demokratian ja on hyvin lähellä fasismia.
      Euroopassa voidaan nähdä asia selvästi tuo Unkarin ja Puolan tapauksissa.

      • Ukkojäärä

        Noin asia lyhyesti kerrottuna on.


      • Päävalhemedia

        En todellakaan tarkoittanut jonkun kulttuurimarxistisen tutkijan "näkemystä" populismista! Osaan näet ajatella omillakin aivoilla.

        Nuo tilaustutkijat tunnetusti osaavat ja myös haluavat vääntää mustan valkoiseksi ja päinvastoin. Ja valtamedia käyttää noita ns. tutkijoita hyväkseen propagandassaan.

        Mitään aitoa demokratiaa ei ole olemassakaan eikä siihen edes pyritä! Ja siksi populismi kansanvallan aidoimpana edustajana on niin inhottu eliitin , sen median ja hännystelijöiden keskuudessa.

        Ps. Heilutit siis "vain" fasismi-korttia tällä kertaa? Olet siis tajunnut, että natsi-kortin heiluttelu on jo liian kulunut vitsi? ;-)


      • Pqrjfgggsyutjhp

        Suvakki alkoi kääntämään asian väärin ja se kuuluu juuri mokuttajien tapoihin. Suvakkien järjetön kultti propaganda monikulttuurisuudesta,mikä on mielenvikaisten harha aate päämäärineen eikä ole todellakaann demokratiaa.
        Aivopesty suvakki ei ymmärrä tosiasiota eikä osaa perustella eikä näe järjellisesti oikein väittämiään asioita. Kaikki rikkinäisen huomio haluisen suvakin kanssa eri mieltä olevia nimitellään sanoilla jotka kuvaavat heidän omaa sairasta kuvitelmaansa maailmasta. Soroslaiset järjestöt palkkaavat mellakoijia,häiriköitä,huomionhakuisia jne.
        Suomen kouluissa ja yliopistoissa opetetaan suvakki feministien propaganda aatteita.


      • säälittävvääon
        Päävalhemedia kirjoitti:

        En todellakaan tarkoittanut jonkun kulttuurimarxistisen tutkijan "näkemystä" populismista! Osaan näet ajatella omillakin aivoilla.

        Nuo tilaustutkijat tunnetusti osaavat ja myös haluavat vääntää mustan valkoiseksi ja päinvastoin. Ja valtamedia käyttää noita ns. tutkijoita hyväkseen propagandassaan.

        Mitään aitoa demokratiaa ei ole olemassakaan eikä siihen edes pyritä! Ja siksi populismi kansanvallan aidoimpana edustajana on niin inhottu eliitin , sen median ja hännystelijöiden keskuudessa.

        Ps. Heilutit siis "vain" fasismi-korttia tällä kertaa? Olet siis tajunnut, että natsi-kortin heiluttelu on jo liian kulunut vitsi? ;-)

        Eli et näy edes tietävän kuka kyseinen kirjoittaja edes on.
        Kommenttisi vahvistaa kyllä hyvin kirjan näkemystä populisteista.


      • Päävalhemedia
        säälittävvääon kirjoitti:

        Eli et näy edes tietävän kuka kyseinen kirjoittaja edes on.
        Kommenttisi vahvistaa kyllä hyvin kirjan näkemystä populisteista.

        Maailmassa on satoja tuhansia kaiken maailman kirjoittajia! En todellakaan tunne kaikkien "tuotantoa".

        MUTTA olen koko ikäni lukenut yhteiskunnallista ja historiallista kirjallisuutta. Ja kaikkea muutakin. Olen hyvin sivistynyt, vaikka itse sanonkin.

        Sinulle suosittelen ns. Frankfurtin piirin neljän päähenkilön tuotantoon tutustumista. Tuota ryhmää pidetään kulttuurimarxismin kehittäjänä.

        Nuo yhteiskuntatieteilijät ovat esikuvia monille nykyisille kollegoilleen. Sitten ymmärrät, minkä takia heikäläiset inhoavat populismia ja yleensäkin aitoa demokratiaa eli kansanvaltaa.


    • tarkkanäköinen

      EU:n johtotehtäviin valikoituu ko. liikkeen FANATIKOT eli POPULISTIT , hyvänä esimerkkinä toimii saksalais eu- virkamies , jonka tyttären surmasi lähi-idässä oppinsa saanut henkilö. Tyttärensä haudalla isä, tämä eu-virkamies järjesti rahan keräyksen murhaajan olojen parantamiseksi. Nåin toimii täysin seinä-hullu ihminen, tai ihminen jolla on veitsi kurkulla, nämä on vaihtoehdot. Kataiselle ISÄNMAA on populismia , kataisen on sokaissut raha ja asema isänmaallisuus oli vain väline jolla päästiin tavoitteeseen , nyt ei isänmaa merkitse tuon taivaallista, KUINKA HELVETISSÄ TUON KALTAINEN ÄÄLIÖ KEHTAA ESIINTYÄ SUOMEN KANSALLE.

    • oikeaapopulismia

      ota linkki talteen se häviää nopeasti, linkki jaettu osiin sensu urin vuoksi, yhdistä osat ja tosiasiat on esillä

      http://mvl

      ehti.

      net/2017/02/14/

      robotti-sensuroi-vaarat-mielipiteet-

      tom-

      packalen

      -tienaa/

    • demarienvihollno1

      ..Katainen varoitteli tse Perussuomalaisia äänestämästä, jokin vuosi sitten. Puoluetta pelättiin, koska se koettiin "vanhoissa " puolueissa uhkaksi.
      PS:n puheenjohtaja Soini ei kestänyt arvostelua ja meni hallitukseen, joka on rikkonut varmaan kaikki mahdolliset perussuomalaisten lupaukset.
      Mutta, arvatkaa mitä!?
      Perussuomalaiset eivät enää olekaan populistinen puolue! kaikille on selvää, että tuskin edes puolue ensivaalien jälkeen.
      Mutta populismi ja kaiken maailman huuhaa sakit kumpuavat törkeästä politiikasta jota toteutetaan pakolla, ihmisyyden nimissä jne. Arvostelu on kiellettyä.
      Miksi Englannin ulkoministerin kirje suomalaisille sallitaan? Jokin aika sitten puheet EU:sta eroamisesta oli Orponkin mukaan maanpetturuutta!rasismia, populismia!
      Kirjessä selvästi sanotaan, että kauppa sen kun kasvaa ja häiritsevä EU on pois rajoittamasta englannin omia asioita!....

    • populismi

      Yhtälailla Kataisen puheet on populismia, Diktatuurissa ei ole poulismia siellä on vaan yksi totuus se on suuren johtajan totuus. Pelottavaa ajatella että olis vaan Kataisen totuus Katainenhan tuhosi Suomen talouden ollessaan pääministeri.

    • Hupaisaa

      Nimenomaan Katainen on populismin mannekiini, kielteisessä mielessä. Hänen "ohjeensa" suomalaisille tuntuvat naurettavilta. Sama uskottavuuden puute on Kanervan kohdalla. Kumpikin on päässyt jollakin konstilla tepastelemaan liian suurissa saappaissa.

    • KohtaSaatteLööppejä

      Kansalaiset ovat tyhmiä kuin saappaat. Anteeksi saappaat!

    • Vasemmistopopulismia

      Vasemmistopopulismia!

    • tarkkanäköinen

      Vihervasemmisto on täyttä populismia, tuo anargistien unelmahöttöön perustuva mailmankatsomus ei toimi edes teoriassa. Demarit melskasivat 70-luvulla lipponen,halonen ,tuomioja, liikanen,björglund,sungwist ym. jätekasat, pitivät kokouksiaan ja mielenosoituksiaan saaden helsingin sekaisin tämän tästä. Jenkkejä syyttivät hajupommin heitosta kokoontumis tiloihinsa, kunnes selvisi , että joku edellämainituista unelmahötöistä oli pommin posauttaja. Tätä samaa temppua käytetään nyt rautatietorilla , eivatkä poliisit kykene tekemään mitään , odotetaan kunnes Julkisen Sanan Neuvosto julki antaa syyllisen , ei päässeet demarinuoret tekosiaan pakoon, eivätkä pääse vihervasemmistolaisetkaan, itse poltettu ,se on päivänselvää, luotto polisiin on rapistumaan päin, menee samaa latua alamakeen median kanssa ja vauhti kiihtyy.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      375
      4779
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1924
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      68
      1652
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      256
      1509
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1420
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1396
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1377
    9. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1264
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    Aihe