Hyväksi käyttöä

Foksaaja

Käytiin viime kesänä Kiuruveden iskelmä tapahtumassa tanssimassa. Muuten siellä meni hyvin mutta siellä ei ollut järjestetty veden juoma pistettä tanssijoille. Ravintolan puolelta kun kysyttiin vettä niin kaljaa olisi myyty ja naureskeltiin päälle. Siellä leikittiin ihmisten terveydellä. Huvi luvan mukaan tapahtumasta ei saa olla vaaraa ihmisten terveydelle siksi sinne tulisi järjestää veden juoma piste juoma mukineen. Eukon kannnossa sonkajärvellä tämä oli hyvin järjestetty. Tanssiminen kesä kuumalla loppuu alta tunnin jos ei saa juomista. Pakko myyntiä terveyden kustannuksella ei tule hyväksyä.

69

2177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Envittutanssi

      Tanssiminen muutenkin on niin typerän näköistä touhua kun rytmi- ym, tajuttomat hiihtää lattialla vasten tahtia kernitossuissaan, että joutavatkin pökertyä veden puutteeseen.
      Muutenkin nämä tanssinharrastajat ovat sellaisia kuninkaita, että kaikki pitäisi saada ilmaiseksi kun ravintolaankin tullaan vain sitä vettä litkimään, esittelemään hepeniään ja hankaamaan iänikuisia kuvioitaan. Sitten valitetaan että kun ei järjestetä tansseja.

      Sinne ravintolaankin voisi mennä tanssi- iltana vaikka syömään ja ottaa joku napsu tanssimisen lomassa, niin ehkä niitä tanssi- iltojakin järjestettäisiin enemmän, kun kassaan tulisi sitä rahnaa.

      Eiköhän sitä vettä saa ostettua sieltä tiskiltä. Ei nämä tapahtumat pyöri ilmaiseksi, raskit varmaan sen vesipullon ostaa ja samalla kannattaa tapahtumaa osaltasi.

    • Foksaaja

      Iskelmä passin ostaminen on jo tapahtuman kannattamista. Laki kyllä edellyttää sen veden saamisen järjestämisen. Tietenkin sitä juomista voi vapaa ehtoisesti ostaa mutta jos juominen on pakollista terveyden kannalta niin tapahtuman järjestäjän pitää siitä vastata näin se on myös ravintolassakin. Pitääkö tässä ajatella myös niin että kaupunki tukee epäterveellistä toimintaa kymmenillä tuhansilla euroilla. Pitäisi kaupungillakin jokin vastuu olla.

      • Letkujenkka

        vitun foksaaja eikös siinä vieressä Nivan joki virtaa vai oliko sekin kuivunut olisit juonut sieltä, ja sitä paitsi ei se sinun akkas kovin hääppäseltä näyttänyt


    • kirsileena

      Samaa mieltä. Vesi ei paljon maksa ja ei ne tanssijat muuta juo kuin vettä ja jotain suolaista illan aikana. Taitavat vaan ahneuksissaan jättää sen veden antamatta.

      • tervetässäonheikki

        Ja höpön löpö..On se kumma,kun jano alkaa vaivata vasta helmikuussa ja juhlat oli heinäkuussa??.Jospa vaikka asiallisesti lähettäisitte palautetta järjestäjille ja mielellään vielä silloin heti tuoreeltaan,niin tiedä vaikka ei suu ensi kesänä napsaisi?.Velvottaakohan se laki vielä jonain päivänä tanssimaankin..Ja ymmärrän jos terveyden takia vettä tarvitset,niin ymmärrät varmaan pitää sitä pahan päivän varalla mukana- siellä missä se on sallittua ja merkittyä vesipistettä ei ole tarjolla.


      • Anonyymi

        Ettekö tosiaan käsitä että ravintola tarvitsee katetta,tai se pitää lopettaa. Juokaa ilmaiseksi Kiurujoesta. Ette te esim. autohuoltoonkaan mene siinä luulossa ette se teille ilmaiseksi tehdään,mokomat hyväksikäyttäjät ja saiturit!


    • Foksaaja

      Taitaa järjestäjät pitää vähän yksinkertaisena väkenä tanssijoita kun käyttää noinkin halpamaista konstia lisä rahan saamiseksi. Sitäköhän varten se kaupunki rahoittaa toimintaa että saataisiin hyvästä liikunta muodosta epäterveellistä toimintaa aikaiseksi. Taitaa se vesi olla lähempänä luomua kuin kalja.

      • senytonvaantyhmäämaksaa

        No tottakait!!Nytkös sen vasta älysit!!


    • Foksaaja

      Eipä ole niin mukava tulla jymäytetyksi mutta enpä ole ainut. Kyllä se varmaan näkyy ajan mittaan lopputulosta. Jos vaikka sata tanssijaa jää tulemme niin se on jo lipun myynnissä reilu 8000 e. Eipä taida järjestäjätkään olla kovin välkkyy. No...sen takia sitä varmaan lisärahoitusta tarvittiin. Minkä taakseen jättää sen edestä löytää.

    • ryhmyeetu

      Kannattaa tanssata ihan omassa keittiössä ja vielä lähellä vesihanaa, niin ei pääse jano yllättämään. Eikä pitkätukat jymmäytä.

    • Pohtijatar

      Hyvissä tapahtumissa asiat suunnitellaan asiakaslähtöisesti ihmisen tarpeet huomioiden. Täällä näyttää olevan suunnittelu pelkästään asiakaslähtöisesti että asiakkaat lähtevät eivätkä tule uudestaan..

      • hoxaaja

        Onko teistä yksikään antanut palautetta suoraan järjestäjille? Ennenkuin katkeruus saa kokonaan vallan nillittäessä täällä,niin oisko hyvä antaa palaute sinne minne se oikeasti kuuluu??


      • huomaaja

        Kyllä tuollaisissa kinkereissä saisi olla ilmaista vettä tarjolla, Moni asiakas
        tarvitsee nestettä, esim. lääkkeitä ottaessa. Pääsyliput ovat sentään niin
        hinnakkaita, ei vesijohtovesi paljon järjestäjille maksa.
        Jopa verotoimistossa sanotaan ¨päivää ja katsastuskonttorilla tarjotaan
        asiakkaille ilmaiset kahvit!
        Ei kaikki asiakkaat tule konsertteihin kaljan- ja viinanjuontiin.


      • sonkajärvisoep

        Ee sitä kukkaa huomoo,jos jiät poessii tapahtumasta eli tule tänne eokonkantoon, jos siltä tuntuu..Kukkaaha ee pakota mänemään,jos olo tuntuu tukalalta..


    • Foksaaja

      Joo..nyt sitten pitäs kumartoo näitä tapahtuman järjestäjiä että saivat viime kesänä jymäytettyä tanssi kansaa. Onpa sitä aikoihin kuultu. Voi näitä kaupungin päättäjiä mihinkä vaivaan ovat itsensä asettaneet kun ovat myöntäneet vähävaraisten kukkarosta ahneille kymmeniä tuhansia euroja. Olisko keput olleeet niitä suotuisia päättäjiä.
      Olisivat iskelmä viikon päättäjät hoitaneet asiat niinkuin pitää niin tätäkään palautetta ei olisi tarvinnut kirjoittaa. Pitääkö tämän olla valtakunnan uutinen.

      • hoxaaja2

        Jouduthan sinä jokatapauksessa jonkinverran kumartamaan,jos sinulle se vesihana laitetaan.Kerta olit sitä vailla.


      • Pielaveelläon

        Luulis, että Kiuruvedellä on nimensä mukaisesti vettä. Vai onko Kiuruja seassa?


      • tuotullessas

        Niinhän sitä luulis-mutkun nimenommaa eijjoo.Se vähä vesj mikä meellä on tulloo Kohisovasta tahi Salahmilta ja usko huvikses-sitä eijjoo vara hupeloija!! Pitäshän sinun se tietee-muista juuva lähteissäs maha täätee.


    • Foksaaja

      Täällä Iisalmessa riittää vettä. Nuorisotalon tansseissa sitä tarjotaan aina. Mukavahan se on sellaisissa paikoissa käydä jossa on tanssijan tarpeet huomioitu. Toivottavasti Iskelmä viikon järjestäjät pistää vesiasian kuntoon pian ja ilmoittaa siitä vaikkapa kiuruvesi lehdessä. Onhan sitä vettä järjestetty karavaanareillekkin koko uimahallin verran ja vieläpä ilmaiseksi.

      • HandeHannu

        Vai on Iisalmessa tanssijoiden tarpeet huomioitu viime vkl panetti niin vitusti eikä ollut kuin hampaattomia mummoja tanssimassa missä kaikki hottikset joita vois panna


    • Jormakkain

      Joo....Hyvä kommentti. Iskelmä niityillä on kuivia mummmoja siinä mielessä iisalmen mummot parempia.........Kyllä se vesi on elämän eliksiiri. Pittää varmaan tuoda täältä iisalmesta lasillinen malliksi niin tietävät mittee se on.

    • Foksaaja70wee
      • Olen_ropotti

        Tämä taitaa olla Iskelmäniittyjen ja laajemmalti katsoen Kiuruveen ja kaikkien maalaispaikkakuntien naistarjonnalle tyypillistä. On eläkeläismummoja ja sakkolihaa mutta ne naimisiässä olevat naiset puuttuvat.


      • Foksaaja

        Niinpä...jos iskelmä viikolta puuttuu ne sopivan ikäiset naiset niin se varmaan johtuu siitä veden puutteesta. Kyllä kaikki tanssimaan kykenevät naiset on kauniita ja hyvässä kunnossa olevia, suorastaan loistavat hyvällä itsetunnolla. Tanssi on nimittäin hyvää liikuntaa ja pitää ihmisen kunnossa ja terveenä toisin kuin viinan kanssa löträäminen.


    • Kauhiastiihmettelen

      Saattaa siellä seassa joku kauniskin olla, ei siinä mitään. Vaan kyllä täytyy ajukopassa olla joku pehmeämpi paikka, kun täytyy tuntikausia perse hiessä hiertää filmivanerin päällä vastapäivään. Ja vielä maksaa siitä. Ja sitten ei vielä osata hommata itselleen juotavaa. Miten tämmöiset älyn jättiläiset kykenevät hoitamaan edes työnsä, jokapäiväisestä elämänaskareista puhumattakaan?

    • Ponssori

      Laita foksaaja ositteesi tänne niin tilaan sinulle korillisen vichy vettä niin ei tarvii aikuisen ihmisen itkeä ja ulista täällä viikkokaupalla ja vielä puoli vuotta tapahtuman jälkeen

      • noppeenoppeehijashijas

        Ja tehhään samalla testi-askelkuviot ennen ja jälkeen vichykorin.Siinäpä tuon samalla näkköö,onko sillä veellä minkälaenen vaikutus foksaajan askelmerkkeihin??


    • lehtee

      Kyllä tarvittas tuas Simojokkee Kiuruveellä kun tuommosta jumalatonta männöö pittäävät että tanssoovat. Suattas olla suarna hirmuinen kun männä kylä riettauvven pesäks.

    • Foksaaja

      Tämän viestiketjun kun lukee läpi niin heti huomaa että Iskelmä viikon järjestävä taho kirjoittaa vastaan. Se veden saanti on vaan saatava lupaehtojen mukaiseksi. Toisaalta ei saa olla niin että jos lipun ostaa niin on pakko kylkiäisenä ostaa vettä jos meinaa illan tanssia. Pitänee jättää virallinen valitus kaupungin toimista että tukee yhteisillä varoilla epäterveellistä ja laitonta toimintaa.

      • kippisjakulaus

        No nyt puhut ensikerran "asiaa" koko viesteilysi aikana."Epäterveellistä ja laitonta toimintaa!"-sulle tulee kiireiset ajat,kun ratsaat kaikki kesätapahtumat,jossa ei ole vettä sinulle tarjota.Hyvä jos uskot asiaasi-vichytarjous on edelleen kaiketi voimassa..


      • MummeIi

        Reijo hei laita tänne se pykälä ja momentti missä sanotaan että järjestän pitää hankkia sinulle juotavat ?


    • Foksaaja

      Toisen osoitteen kyseleminen on tietyssä mielessä uhkaavaa käytöstä kun puhutaan somesta. Nyt on paras aika saada julkinen lupaus vedestä. Tämä kirjoitus on ensi kesän tapahtumaa varten laadittu ettei viime kesäinen ahneus pääsisi taas valloilleen.

    • Murjotapoijes

      Sinä oot voksaaja erehtynyt pahan kerran. Ei Kiurveellä juoda vettä juhlien aikana, vaan paikkakunnan laadukasta pontikkaa. Se saa aikaan notkeat tanssiliikkeet, liukkaan parketin, liikkuvat lantiot ja hövelin käytöksen. Myöskin auttaa se mitä parhaimmalla tavalla pahanhajuiseen hengitykseen. Niin ja kaunistaa myöskin naiset.
      Siirry siis sinnäe parahin voksaaja käyttämään kunnon aineita, niin ei tarvitse täällä valittaa ja riidellä vanhoista asioista.

      Eikä murjottaa puolta vuotta turhan takia.

      • Foksaaja

        Pontikka on varmaan hyvää ainetta, laatu riippuu varmaan keittäjästä. Tämä kirjoitteluni ei millään mittarilla ole riitelyä enkä murjota tämän asian takia. Nämä mielen liikkeet kuulukoot iskelmä viikon järjestäjille sillä kesä on taas lähestymässä. Iskelmä passia en tule ostamaan ja kuulemani mukaan moni muukin on jättämässä tapahtuman väliin. Hyvä kello kauas kuuluu mutta huono kello vielä kauemmaksi.


      • vesilasivessanavain

        Arvon voksaaja-elämme kovia aikoja ja aina voi sanoa mitä tahansa.Onko sinua viime kesästä saakka rieponut tämä vesiasia? Oletko antanut palautetta tästä sanojesi mukaan laittomastakin toiminnasta?Mielestäsi osoitetietojen "kysyminen" on laitonta,mutta "nyt on paras aika saada lupaus vedestä"-mitä tarkoitat?


      • Foksaaja

        Kellä aivot on niin ajatelkoon.


      • onkoalcaponekengätsulla

        On "lapsella" lapsellisin aloitus, mitä voi olla tässä muuttuvassa yhteiskunnassa!
        Heti alkuun tiedoksi, en ole järjestäjän edustaja, enkä tanssija, tavallinen taavi.
        Luettele aluksi aakkosjärjestyksessä ne tanssipaikat Ylä-Savossa (ravintolat,
        tanssilavat, ym.), missä on asiakkaille järjestetty ilmainen juottopiste.
        Kenenkään ei pidä mennä mukaan vaarallisiin harrastuksiin, jos on hengen-
        vaara esim. tanssiharrastuksessa nestevajauksen takia.
        Euron tai parin nesteostos voi tuntua kalliilta sellaisesta, joka ei ole tottunut
        käsittelemään rahaa.
        Mikään laki ei kiellä tanssijoita pitämään mukanaan esim. vyölaukkua, kuten esim.
        hiihtäjät ja pyöräilijät ovat varustautuneet ympäri maailman.
        Foksaajien ja hoksaajien "itkemiset" kannattaa kertoa suoraan aina tapahtumien
        järjestäjille, ei täällä parku auta.
        Se ei tarvitse olla iso vika ihmisellä, jos se on päässä!


      • Ei tarvitse aakkosjärjestystä. Kaikilla tanssipaikoilla on järjestetty ilmainen vedensaanti juoma astioineen.Tämä on selvä asia vastuullisille tanssin järjestäjille. Tässä asiassa itku kuuluu iskelmä viikon järjestäjille kun tanssija porukka vähenee. Minä vaan olen yrittänyt tässä opettaa kuinka saadaan tyytyväisiä asiakkaita jotka palaavat uudestaan tapahtumaan. Ystävällisesti.


      • Vihreäniityn.mies

        Ei kannattaisi Foksaajankaan humalapäisään tänne kirjoitella, nyt sattui moka kun ei muistanut kirjottautua ulos niin tuli viesti rekistöröidyllä nicillä, mutta ei hätää voihan sitä tehdä uuden nicin ja jatkaa itkemistä sillä.Vihreä


      • etelän7mies
        SavonSeppä kirjoitti:

        Ei tarvitse aakkosjärjestystä. Kaikilla tanssipaikoilla on järjestetty ilmainen vedensaanti juoma astioineen.Tämä on selvä asia vastuullisille tanssin järjestäjille. Tässä asiassa itku kuuluu iskelmä viikon järjestäjille kun tanssija porukka vähenee. Minä vaan olen yrittänyt tässä opettaa kuinka saadaan tyytyväisiä asiakkaita jotka palaavat uudestaan tapahtumaan. Ystävällisesti.

        Sinun opeillasi eivät viisastu järjestäjät, ei myöskään kävijät, niin ovat
        "neuvosi" tuulesta temmattuja.
        Ongelmasi ei näy olevan vesi, vaan kateus järjestäjiä kohtaan. Olet saanut
        kerjättyä tapahtumaan jostain lipun tai tullut pummilla, koska ei ole varaa
        ostaa mitään paikanpäältä. Iskelmäniityt ei ole mikään tanssikilpailu vaan
        musiikkitapahtuma. Jotkut hupsut tosin näkyvät laahustavan hiki päässä paita
        auki, hiekkaisen vanerilevyn päällä konserttien aikana.
        Ammattilaistanssijoilla on oikeilla TANSSIPAIKOILLA juomat mukana omasta
        takaa, he eivät elä kerjuulla.
        Ole tyytyväinen, että olet päässyt kuitenkin hienoon, kaupungin avustamaan
        tapahtumaan , vaikka et edes paljon veroja maksele yhteiskunnalle!


      • aqvarius

        Kerrankin näemmä "oikeus voitti".Niinhän se on,että joskus viisaskin menee vipuun.Taitaa olla ensi kesän suhteen valmistelut senverta pitkällä,että ei enää kerkeä muutaman ihmisen poisjäännin takia koko tapahtumaa perua..Tämä noin neutraalisti ilmaistuna.Suomi on vapaa maa ja etenkin kesällä tapahtumia täynnä.Joko vedellä tai ilman.


    • Iuukas

      Hyvä Foksaaja tässä sinulle ilmainen neuvo
      Pysy siellä Iisalmen tansseissa kun siellä juotavaakin riittää.
      Mutta älä itke enää täällä.
      Kyllä niille niityille tulijoita riittää, varmaan tulee uusi kävijä ennätys.
      Jeesus siunatkoon sinua ja verjelkoon sinua......valaistakoon kasvonsa sinulle ja olkoon armollinen sinulle.

      • Ullamaaria09

        Tällä foorumilla näyttää olevan hyvinkin asiattomia kirjoituksia. Täällä pääkaupunki seudulla on jo alun alkaen ymmärretty veden merkitys tansseissa siksi sitä tarjotaan mielellään kaikissa tanssi paikoissa. Viime vkl Ruusulinnassa 1000 tanssijaa ja vettä oli tarjolla ilmaiseksi ravintola palveluiden ohella. Näyttää olevan siellä savon perä nurkilla vaikea ymmärtää ihmisen tarpeita. Uhkaavia kirjoituksia. Kyllä teidän järjestäjien on syytä mennä peilin eteen.


      • Foksaaja

        Anna sinä Ullamalaria sitä piIIuasi vaan siellä etelässä minä en tikullakaan sinuun koske


      • BrokebackMountain

        sinä pidätkin miehistä


      • Foksaaja

        Niin pidänkin jipii huomenna voi mennä samaa sukupuolta olevan kanssa naimisiin


    • Kannelkorkealta

      Näyttää olevan niin kuin foksaaja on kirjoitellut. Eikös siellä pitäisi olla asiantuntemusta tanssien järjestämiseen kun se Juha Vartiainen on laulaja. Suomessa kaikilla tanssipaikoilla järjestetään veden saanti. Miksi ei Kiuruvedellä? Näyttää ettei tähän ole ole järjestäjät osanneet vastata. Miksi?

    • BeduiininSandaali

      Voi sissus.. luulis että kiuruvesi on siirretty saharan autiomaahan kun näin paljon saa tyhjää törinää vedestä.. siis vedestä, niin v***u vedestä! Ennen oli miehet rautaa, nyt ne ovat lahopuuta hiio-hoi :)

    • GreenManager

      Kesän 2017 vihreillä niityillä kuvataan tanssivideo jossa pää osassa esiintyy foksaaja ja John Travolta

    • osakkeenomistaja

      Kun tanssijoille ei järjestetä ilmaista vettä niin sehän tarkoittaa että tanssijat eivät ole tapahtumaan tervetulleita. Tässä tapahtuman järjestäjä vaan haluaa osoittaa että pysykää kaikki tanssijat pois täältä. Näinhän tämä asia on nähtävä..nääs.

      • ÄityIi

        monesko nicci tämä Foksaaja oli jo sinulta, iso mies ja itkee voi voi


      • seppäsenseppä

        Joo ehtymätön näkyy olevan neuvojen kaivo toisilla.Aika nolo loppu..:((


    • Hoitzu

      Kuuluuko ne mielenterveys palvelut sotessa siihen valinnan vapauskokeiluu.
      Olisi näköjään käyttöä jollekin.

    • exkunkku

      Arvoisa hoitzu voisi tosiaan kysyä soten asiantuntijoilta saako ihmisiä pitää nestehukassa. Kun sitten saat myöntävän vastauksen niin menet hame tötteröllä juosten kertomaan tämän tapahtuman järjestäjille niin osaavat tehdä veden juoma paikat ajoissa. Tämä uutinen sitten kannattaa lähettää tiedoksi lehdissä, telkkarissa ja radiossa.

      • Hoitzu

        Sinä exrunkku kylläpä sinua nyt yksi vesi lasillinen harmittaa, jos et pysty sitä itse ostamaaan, niin älä mene sellaiseen paikkaan ja lopeta itkeminen, silmät menee vaan punaiseksi


      • säälistäannettu

        "foksaaja/exrunkku", järjestelmän lukijaraati on jo nyt myöntänyt sinulle
        "VUODEN ITKIJÄMAININNAN" tammenlehvien kera.
        Palkintona luovutetaan iskelmäviikon keskiviikkona torin esiintymislavalla
        klo 18 lähdevettä 50 litraa ja luomumaitoa 5 litraa. Onneksi olkoon!


    • ghmuingh

      Tämän palstan lukijat (kymmenet tuhannet) varmasti ajattelevat järkevästi ja huomaavat kuinka surkeaa tasoa on iskelmä viikon puolustajien ajattelun taso. Ilmaisussa käytetään täysin kehittymätöntä kieltä kun tietää että tuollaisia on siellä tapahtumassa mukana niin varmasti suuret joukot jää tulematta. Kirjoituksen aloittaja on pysynyt täysin asialinjalla ja asiakin on täysin ajankohtainen.

      • asdfghjkvb

        Asia on ajankohtainen vasta heinäkuussa. Persaukisen sokean maalaispojan
        ei kannata silloinkaan lähteä yksin suureen maailmaan, kannattaa ottaa
        varakas lukutaitoinen avustaja mukaan.
        Lue oululaisen tanssijan viisas ratkaisu tuohon vesiongelmaan, jos osaat.
        Iskelmäviikko, kuritushuone, juomapaikat ja tanssijaporukka ovat yhdyssanoja
        ja kaikki kirosanat kirjoitetaan pienellä kirjaimella!!!


    • TanssijaOulusta

      Minä olin viime kesänä tanssimassa ja ilmainen juomavesi piste löytyi ohjeiden mukaan vessojen lähestöltä, kävin järjestyksen valvojalta kysymässä ja sinne ystävällisesti ohjasi!

    • TanssijaOulusta

      Kyllä siellä vettä sai. Kusen haju oli kyllä kammottava ei oikein tiennyt kumpaa nestettä tuli juotua. Taisi siinä olla oksennustakin.

    • Foksaaja

      Antaa jo asian olla nyt kaikki on hyvin kun sain lääkityksen kohdalleen

      • Ei se asia taida tähän jäädä kun sinä olet se vale foksaaja joka huutelet ihan mitä sattuu. Olisi suotavaa että olisi sitä omaa aivotoimintaa ettei tarvitsisi matkia. Tosi asia on että järjestäjien tulee se ilmainen veden juoma piste järjestää.


    • Iimumyyjä

      Hei sinä parkettien partaveitsi, joko olosi on helpottanut.
      Sinulle toimitetaan sitä kaipaamaasi vettä kesällä 2017 niin paljon kun
      jaksat juoda ja kusta

      • åpoiuuyt

        8.3 tämä hurmuri kertoi saaneen lääkityksen kohdalleen, mutta jo parin
        minuutin kuluttua kaipasi kuitenkin vettä Kiuruveden ja Iisalmen linja-auto-
        asemille ja vissiin autoonkin. Ei tainnu siis lääkitys kuitenkaan sattua paikalleen,
        liekkö jo kuollu jannoon!


    • mysteeri11

      Vedensaannista ei itsellä pahaa sanottavaa mutta itse olen niityillä kokenut sellasta hyväksikäyttöä että jonkun sormen retale yritti tunkeautua tämän aikamiehen per*aukkoon.. ei kiva temppu, ei ollenkaan.. kääntyessäni katsomaan kuka pentele sellaista kataluutta yritti niin oli jo kadonnut....

      • ei.mitään.tapoja

        Eikait vaan ole sama p*rkele joka niityillä hieras alapiänsä mählänsä miu kättee..
        sus siunakkkoo sitä lemua ja mählän määrää


    • TravoIta
      • TangonTaikuri

        Missä tuossa videossa on ne juomapullot joista tämä kiuruveden paras tanssija itkee ?


    • Anonyymi

      Ilmaiseksiko muualla ravintolassa saa juotavaa? Vessan hanasta tulee puhdasta vettä kourakuppiin saitureille...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1651
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1066
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe