Paljonko ZinoZino:ssa tietnaa about kk??

ZeppoZeponZeppo

Kiire ! Kaveri ! odottaa liittymistä mukaan ja nyt olisi tarve tehdä kartoitusta paljonko ZinoZino.ssa tienaa. Sen tiedän että tuote on hyvä mutta se ei riitä pitää tienata myös jotain!!

Eli mukana oliat paljonko tienaatte (about) kk/ssa??

Kiitos vastausta mahdollisimman nopeastai. Kaveri kyselee tuossa malttamattomana allekijoitanko???

23

730

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HassuKysymys

      Jos tuota TODELLA täytyy täältä kysellä, suosittelen laittamaan rukkaset naulaan ja pensselit santaan heti.

      Mutta tuskin ihan tosissaan tuollaisia kyselet. Mutta vastataan silti:

      Voi olla että et tienaa mitään. Tai sitten paljon. Hieman nimittäin riippuu siitä, mitä tekee.

    • Laitoinhanskatkäteen

      Kahvikoneista saa muutaman kympin korvauksen. Joku tilaa kapseleita saat joitakin eurosenttejä. Ei mikään miljardipisnes mutta hyvä lisä jos vain jaksat myydä ovelta ovelle..

    • Ahkeruuspalkitaan

      Vois samoin kysyä, mitä ihminen tienaa palkkaa?

    • Pirv

      Kuulin huhua, että jos oikein kovasti tekee töitä, ei tarvitse maksaa työnteostaan kuukaudessa kovinkaan paljoa. On huhuja jopa tyypeistä, jotka pääsisivät jatkuvasti nollatulokseen.

      • JaskanPauhantaa

        Ei pidä paikkaansa!! Törkeää panettelua!!


    • ZinZino_Pro

      No, mä vedän ZinZinoo n. 15-20 tuntia viikossa tekemällä n. 8000-10000 nettona kk:ssa, ton jälkeen jää krediittejä reilusti sisään.

      • ZinZino_Pro

        Siis euroina, 8-10 kiloeuroa.


      • LienenOikeassa

        Mitä ihmeen "krediittejä"...???

        Tuntematta kyseisen yhtiön palkkiosysteemiä juurikaan, tulee mieleen rehti binääri-pyramidi. Saattaa olla juuri ja juuri laillinen, mutta käytännössä pyramidi, jossa tuotteet kulissina.

        Ovatko krediitit siis jotain, jotka jäävät sisään, jos kahden legin, right ja left balanssi on väärä? Jos näin on, niin kyse EI ole liiketoiminnasta. Kyseessä on peli, jossa rahaa liikutellaan ylihintaisten tuotteiden varjolla.

        Saatan toki olla väärässä, mutta jotenkin ei tunnu siltä.


    • ZinoMassia

      Lukujen valossa, Suomessa Zinzinon liikevaihto on n. 6,7 miljoonaa euroa ja asiakkaita 15.000. Tarkoittaa sitä, että yhden asiakkaan keskimääräinen veroton kuukausiostos on 37 euroa. Jos tuosta myynnistä saa 20% provikkaa, niin yhdellä asiakkaalla pääsee 7,20 euron verolliseen kk-ansioon.

      Jaa niin, Zinzinolla on noin 1000 myyjää. Keskiarvona siis 15 asiakasta/myyjä.

      • PysyPäivätöissäsi

        Keskiarvomyyjä siis tienaa laukkuryssäilemällä kahvikamaa huikeat 108 € kuukaudessa veronalaista - tai oikeammin NAURUNALAISTA tuloa.

        Jos trokaa kahvikamaa oikein kunnolla SADALLE sukulaiselle, tutulle ja puolitutulle sekä työkavereille nousee uutteran laukuryssän kuukausiansiotaso huimaan 720 euroon - taitaapi saada lukemattomien laukkuryssäilykilometrien polttoainekulut jotenkin katettua.

        Nyt siis kaikki RIKASTUMAAN!


      • ZinoMassia
        PysyPäivätöissäsi kirjoitti:

        Keskiarvomyyjä siis tienaa laukkuryssäilemällä kahvikamaa huikeat 108 € kuukaudessa veronalaista - tai oikeammin NAURUNALAISTA tuloa.

        Jos trokaa kahvikamaa oikein kunnolla SADALLE sukulaiselle, tutulle ja puolitutulle sekä työkavereille nousee uutteran laukuryssän kuukausiansiotaso huimaan 720 euroon - taitaapi saada lukemattomien laukkuryssäilykilometrien polttoainekulut jotenkin katettua.

        Nyt siis kaikki RIKASTUMAAN!

        Pahoittelut alkuunsa, tein karkean laskuvirheen. 20% provikalla 37 euron myynnista saa 7,40 euroa, eikä suinkaan vähättelemäni 7,20 euroa.

        Jatketaan kuitenkin matematiikalla. Sukulainen ostaa verottomana 37 eurolla tavaraa kuukaudessa. Siihen alv päälle ja ollaan 45,90 eurossa. Zinotilaus ei siirry kotiin ilmaiseksi, joten vedetään hatusta 8,00 euroa postikuluja päälle. Ja mihin päästään? 100 sukulaisen ja tuttavan mukaan värväyksellä sukulaiset ja tuttavat maksavat 5390 euroa, siinä kun sankarimme lomakkoon valuu 740 euroa verotettavaa tuloa.


    • Riippumattomat

      Kaikista tulee taloudellisesti riippumattomia, ihan niinkuin kaikissa muissakin verkostoissa.

    • Vahvatirehtööri

      Noin parin tunnin viikottaisella työllä nousee vahvaksi directoriksi noin vuodessa ja sen jälkeen tienaa vähintään neljä tonnia kuusa näppiin. Parissa vuodessa sen nousee mustaksi kruunuksi ja tienaa vähintään 10-tonnia kuussa loppuelämän ajan passiivista tuloa.

      • OtaLuu_Trolli

        Ei saisi ruokkia trolleja, mutta menköön.

        Jos lafka repii Suomessa vajaan 7 M€ liikevaihtoa per vuosi ja myynnistä saa palkkiota jotain 20% jää pottia jaettavaksi vuodessa siis noin 1 400 000 € joka tekee kuukautta kohti vajaat 120 000 €. Jos tarkoitus on jakaa edes jotain alalinjan laukkuryssille, ei näitä nimimerkin "ZinZino_Pro" maalailemia 8 - 10 k€ kuukausituloja voi kovinkaan monella olla.

        Vai onko nimimerkkimme "ZinZino_Pro" tehnyt tyypillisistä tyypillisimmän verkostomarkkinointiväärinymmärryksen, ja pitänyt LIIKEVAIHTOA tulona?

        Niin tai näin, alalinjalle tosi paska bisnes, niin kuin kaikki verkostomarkkinointi Amwaystä lähtien tuppaavat olemaan.


    • OikeissaTÖISSÄ

      Kahvit oli ihan ookoo, mutta kuka vittu niitä raskii ostaa. Mulla on zinzinon kaffemylly tuolla varastossa jos joku tarvii, voin antaa sen ilmaiseksi jos maksat lähetyskulut. Voi vitun vittu, mää ostin sen zinon aloituspaketin vajaalla tonnilla ja sitten tilasin muutaman kuukauden niitä tuotteita vähän reilulla viidelläkympillä kuussa. Alussa yritin ihan tosissaan myydä niitä kahveja ja balance öljyjä ja saada uusia myyjiä mutta ei siitä tullut hevonpaskaa kun ne tuotteet on saatanan kalliita, anteeksi kirosanat mutta minusta kuuluvat zinzinon aiheuttamaan vitutuksen tunteeseen niinkuin lehmän paska pellolle. Sitten kun kuulut zinzino perheeseen niin sää oot kuin papukaija, "meillä on hyvät tuotteet, meillä on hyvä proggis" , jälkeenpäin hävettää ihan älyttömästi keitä on pyytänyt mukaan ja puhunut heille noita sloganeita väliin heittäen. Kyllä en suosittele, varsinkaan jos perse on jo valmiiksi auki. Itse en saanut zinzinosta euron jenin lotia.

      • harmittavaTakaisku

        Samassa veneessä ollaan,mitään muuta ei jäänyt kun vitutus ja häpeä,ei menetetty rahakaan vituta niinpaljoa kuin se että elvistelin kavereille miten lähdetään kohta floridan aurinkoon........Niin kävi kuin nakkisoppa miehelle.Kaikki kunnia partasuti kansanedustaja ehdokkaalle,osaa ja kehtaa jymäyttää omat kaverit ja jopa äitinsä.


    • huisuut

      myyn noin 26 000 eurolla (2016 keskiarvo) kuussa tuotteita, joista saan kaikki provisiot hiomiooden 8.200 eur provikan josta nosran itselleni palkkaa 2000 eur kuussa palkkaa. oikeasti vähemmän koska tuossa munana myös 700 - 1100 eur kuussa korvauksia kuten km. nostan osinkoa vuosittai, ja 2016 osinkoja verovapaasti 50.000 eur.

      • VanKoinSiottaja

        Noin vähän!! Mä tienaan sata miljardia kuukaudessa. On muuten varmasti tosi.


      • ellrgkorego

        eli yksi tunkittaja myy 300 000 eurolla vuodessa tsintsinoa ja on tehnyt samaa jo vuosia.
        tuo 50 k€ osinkoa tarkoittanee noin 600 000 euron nettopääomaa firmassa eli kahvipodeja on pitänyt tuossa myydä parilla miljoonalla.

        ootas hetki, ostanko tuon nielemättä.... näää

        laittaa y tunnuksen tänne niin helpostihan se totuus selviää ..


      • Muuan_menestynyt

    • asiakastieto

      onhan tuo heidi tehnyt 135ke pääomaa firmaansa 31.12.2015 mennessä, viimeiset vuodet tosin vuoroin pikkuisen plussaa ja pikkuisen tappioita ( - 50ke)
      lähde asiakastieto ( tosin kolmannes firmasta on äijän joten pääomaa heidille on kertynyt vajaa satku)

      tuo summa sisältää kyllä kaiken muunkin toiminnan kuin pelkästään tsintsinon,

      liikevaihtoa on tullut reilu 600 000 eli aika siedettävästi 4 hengen yritykseen joten heidiä voidaan tuolla pitää jonkinasteisena menestyjänä, perus pienyrittäjä.

      ilmeisesti veroteknisistä syistä tekaissut kipaisu oy:n ukkonsa kanssa millä hallinnoi omaa kotiaan että saa kiinteistönsä kulut poistettua veroituksessa eli jonkinlainen verokikkailu tuossakin.

    • Hommahaisee

      Zinzinoa harkitsin itsekin, kun niin kovasti vakuuteltiin, että tuote (kalaöljy) on hyvä ja kaikki maat on auki ja eikun tahkoomaan rahaa... Blaa, blaa, blaa. Itseä alkoi ärsyttää jo heti alkumetreillä firmaa ympäröivä salamyhkäisyys ja se, että myyjän pitää olla valmis vaihtamaan kaveripiiriä Zinzinon takia... Viimeinenkin kiinnostus kariutui, kun tajusin, että minun pitäisi myydä läheisilleni Lysin öljyä törkeeseen ylihintaan. Rakastan heitä liikaa huijatakseni.

      • Niinpä! Näitä verkostokoijareita yhdistää jonkinasteinen narsismi tai ovat psykopaatteja tiettyyn pisteeseen asti. Eivät he tunne tunnontuskia vaikka kusettavatkin kavereitaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      254
      2423
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      72
      1824
    3. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      333
      1555
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      175
      1539
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1075
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      85
      968
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      805
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      177
      800
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      215
      766
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      730
    Aihe