Kannattaa lukea Raamattua

lukeamuistakaa

Toivon mukaan Raamatun lukeminen ei jää rippikouluun vaan jatkuu läpi elämän. Ettekä joudu edes ostamaan kun saatte sen kirkon puolesta ilmaiseksi. Raamattua kannattaa ihan oikeasti lueskella ja jättää ennakkoluulot ja turha ylimielisyys pois. Voi olla että teksi joskus aukeaa todella teille.

11

186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kjnybtvrcr

      Jumalan ja Jeesuksen Oman Sanan Pyhää Raamattua ei ole koskaan ollut kirjoitetussa muodossa!
      SEN VUOKSI
      Jeesus lähetti/lähettää omilleen Pyhän Hengen tueksi ettei totuus katoa maailmasta mm rikollisen kristinuskon toimesta.

      rikollisuuden väärentämä raamattu jatkuvissa muutoksien kohteena. Suomen kielisenkin raamatus Jumalan ja Jeesuksen antama Laki muuttui laittomasti 1992 raamatun väärennksen versiossa poistamalla "älä tee huorin" käskyn ja korvaamalla sen rikollisuuden "älä tee aviorikosta" käskyllä jotta joka ei ole aviossa rikollisuuden herraa palvelevana eksytetään huoraamaan itsensä helevettiin ja katolaiset papit saavat helpotusta sillä heidän tulee pysyä naimattomiana...

      Faktaa mm näin...

      http://www.ortodoksi.net/tietopankki/henkilot/pyhat/uuden_testamentin_pyhat/apostolit/apostoli_paavali.htm

      "Nykyinen Raamatun tutkimus kiistelee useiden kirjeiden autenttisuudesta. Kirjeestä hebrealaisille kiistellään erityisesti ja siitä on kiistelty jo alkukirkon ajoista asti. Se ei ilmeisesti ole apostoli Paavalin kirjoittama. Kuinka tahansa, kirkon Raamatun kohtia sisältävä luettelo esittelee nämä kaikki Paavalin kirjeinä. Tähdellä merkittyjä kirjeitä pidetään todennäköisesti Paavalin seuraajien kirjoittamina."
      Kirje roomalaisille
      Ensimmäinen kirje korinttilaisille
      Toinen kirje korinttilaisille
      Kirje galatalaisille
      Kirje efesolaisille *
      Kirje filippiläisille
      Kirje kolossalaisille *
      Ensimmäinen kirje tessalonikalasille
      Toinen kirje tessalonikalasille *
      Ensimmäinen kirje Timoteukselle *
      Toinen kirje Timoteukselle *
      Kirje Titukselle *
      Kirje Filemonille
      Kirje hebrealaisille *


      ja täältä lisää faktaa....
      http://www.vapaa-ajattelijat.fi/kritiikki/raamattu/raam1.html

      Joten
      Jokainen joka väittää raamattua Jumala Sanaksi, antaa väärää todistusta ja on rikolinen valehtelija!

      Joh. Ilm. 22:18, 19 "Minä todistan jokaiselle, joka tämän kirjan profetian sanat kuulee: Jos joku panee niihin jotakin lisää, niin Jumala on paneva hänen päällensä ne vitsaukset, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan; ja jos joku ottaa pois jotakin tämän profetian kirjan sanoista, niin Jumala on ottava pois sen osan, mikä hänellä on elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin, joista tässä kirjassa on kirjoitettu. "

    • Luin vahingossa saatanallista raamattua... mitä pitäisi tehdä?

    • Terv.Mirka

      Raamattu on naurettava satukirja. Aku-Ankka on huomattavasti mukavampaa luettavaa.

    • VastaajaX

      Raamattuun perustuu epäsuorasti koko länsimainen yhteiskunta. Sen lukeminen voi olla hyväkin tapa maailmamme ymmärtämiseksi. Antaahan se kaikenlaista ajattelemista.
      Ajattelemista kuitenkin antaa lähes mikä tahansa filosofinen kirja. Minulle kyllä löytyy paremminkin niihin kysymyksiin vastaavia kirjoja, jotka minua itseäni mietityttävät.

    • Sini.M

      Raamatun lukeminen saastuttaa ja vahingoittaa aivotoimintoja. Raamatut pitäisi kieltää lailla.

      Pysykää kaukana raamatusta.

    • Oivoivoiaijaijaiohhoh

      Maailma syntyi kun sotkan munat kierähtivät Ilmattaren polvelta. Mihin Jumalaa tarvittiin. Ai niin, kuka teki sotkan ja Ilmattaren. Kumpi oli ensin, muna vai kana? Ja kuka oli ihan ensin? Stephen Hawking ja kaikki muutkin ovat aivan väärässä. Universumi oli jo ajan alussa ääretön ja aina tulee olemaan ääretön. Alkeishiukkasetkin ovat vain spacetimen kuplia eikä niitten sisällä ole mitään. Kun spacetimen rypyt suoristuu tarpeeksi ei suhteellisuusteoriakaan enää pidä paikkaansa. Silloin viimeistään huomataan että universumi elää ihan omaa elämäänsä. Jos silloin enää ihmisiä on huomaamassa mitään. Piti vaan sanoa, että tulevaisuudessa nykytiede voi olla ihan samanlaista satua kuin kalevala tai raamattu.

    • Raamattu on ihan ok, mutta sen kirjailija ei hirveästi aatellut tarinan kulkua, ja ei osannut pitää sitä kiinnostavana. Hahmot olivat okei mutta olisivat kaivanneet enemmän kehitystä tarinan aikana.

    • ujhbkytf

      Koskahan kouluissakin alkavat antamaa oikeaa tietoa mm siitä, että vielä 1700 alkupuolella mm pohjoismaiden kuninkaita palveltiin jumalina ja heitä kutsuttiin "herra jumaliksi" mutta myöhemmässä vaiheessa herra tittelillä kutsuttiin kaikkia miespuolisia. Kuningas tittelinkin on asetettu mm jalkapallo urheilijan tai kulkureiden kunningas tasolle.

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Herra
      Herra on suomen kielessä esiintyvä saksalaisperäinen lainasana, jota keskiajalla käytettiin ritareiden ja pappien arvonimenä.
      Sittemmin (1800-luvun lopulla) herra-sanan merkitys on laajentunut tarkoittamaan mitä tahansa arvostettua tai vaikutusvaltaista miespuolista henkilöä, tai yksinkertaisesti aikuista miespuolista henkilöä.

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Herra
      Herra on suomen kielessä esiintyvä saksalaisperäinen lainasana, jota keskiajalla käytettiin ritareiden ja pappien arvonimenä.

      Jumalan pilkkaamisesta asetettuja Lakeja on maailmassa muuteltu edelleen muuttelevat. Niistä ei tietääkseni koskaan erotettu Jumalaa ja herra jumalaa toisistaan mutta olipahan piten oli niin yksikään herra jumala ei ole maailman kaikkeutta luonut ja on kyseen alaista jos ede Jumalakaan on sen tehnyt, sillä jos lähtökohtana totuudelle on raamattu tietoineen, niin täytyy tunnustaa, että paljon on seurakuntalaisten rahoittamia kirkkoviinejä käytetty raamattun oppein järjettömyyksiin, niin ristiriitainen se kirjana on herra jumalan sanana.
      http://www.vapaa-ajattelijat.fi/kritiikki/raamattu/raam1.html

    • Siitos.ori

      Pyhät henget ovat vielä voimissaan. Kiertäkää kirkot kaukaa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1927
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1589
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1539
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1487
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1435
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1380
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1337
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      649
      1246
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1167
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1118
    Aihe