Mailman Lääkärilitotkin tuomitsevat eutanasian

tsimö

jostain eilen luin että suomessa lääkäriliitto ei hyväksy eutanasiaa. Missä ovat ne kaikki omaisten, ystävien, kumppaneiden tosiasiat monelta vuodelta jossa he kertoivat kuinka heidän omaisensa olisi syyttä suotta jäänyt odottamaan kunnan petipaikalle kuolemaan jos he eivät olisi puuttuneet asiaan. Monet konkreettisesti hakivat mummonsa, ukkinsa, äitinsä isänsä kotihoitoon ja jaksoivat vaatia erikoislääkärin palvelut sekä riittävän kotipalvelun jonka kautta monien läheiset elivät hyvää laadukasta elämäänsä yms.

En syytä tässä lääkäreitä joita terveyskeskuksissa pikaisesti muutaman kuukauden tutkintoonsa kuuluvana työtään hoitaa ja tekevät sen parhaansa jonka osaavat ja pystyvät. On nuoria lääkäreitä jotka toimivat vieläkin tarkemmin ja tutklituttavat / kuvauttavat iäkkäämpiä jolloin on paljastunut hyvinkin hoidettavissa olevia sairauksia. Useilla nuorilla lääkäreillä on tarvittavaa tervettä kunnianhimoa, moralia tehdä työnsä laadukkasti kuten on vanhemmillakin.


Kyse on polittisista päätöksistä ja jos oikein olen ymmärtänyt niin suomessa ei ole vuosiin noudattaneet Lakia jonka tehtävänä olisi ollut rakentaa paljon puuttuvia saattohoitokoteja ja joihin on valmistunut ammatilisesti erikoistunut hoitohenkilökunta, jos jonkin laista " saattohoito " yksityispalvelua kylläkin joiden laadusta ei tarkoin pidetä ns. silmällä vaan pelkästään melskaavat yrittäjyydestä. Ei ole oikein että suomessa on maailman terävintä kärkeä kivunhoito että sitten julkisuudessa entiset pankkiirit mm. loukkaavat ns. hoitohenkilökuntaa sillä että jatkuvasti juuri heidän omaisensa on joutunut kärsimään hirveästi kivuista jne.

Tällääkin suomi 24 ,fi on eteen tullut monenelista nettiadressin keräjää ja pyytyjää joista monet on paljastuneet huijareiksi joilla keräävät ihmisten tietoja, Nettiadresseihin voivat laittaa keksittyjä nimiä vaikka ja miten ( en vastaa enkä vastannut yhtenkään suomi 24.llä pyydettyyn nettiadressiin. ) Törkeää ja välinpitämötöntä on olla julkisuuteen tuomatta niiden kaikkien omaisten, aviopuolisoiden, ystävien jne. tosiasioita kuinka heidän mm. tuttavansa olisi jäänyt odottamaan pelkästään kuolemaansa jos eivät olisi puuttuneet asiaan. Törkeää huolimatonta on myös se että kunnan sisällä ihmisiä " vieläpä ikääntyneitä " juoksuttavat kahden sairalan välillä tai laboratorion vaikka nekin voisi tehdä yhdessä ja samassa paikassa.



Ihmisillä nuoremmasta vanhempaan, vauvasta vaariin on erinlaisia sairauksia muutakin kuin syöpä ja syövän hoidossa kun se laadukkasti asintuntijuudella tehdään on kuolleisuus vähentynyt nuoremmasta vanhempaan. Kotopalvelu / kotisairaanhoitajien työt on mitoitettu siten että voidaan leikillisesti todeta että he melkein juosten syövät eväänsä eikä heillä on mahdolista jäädä siivoamaan kotikäynneillään joten pientä eläkettä saavien eläminen puhtaassa kodissa sekä puhtaissa vaateissa on monesti siitä kiinni, onko heillä vastuuntuntoisia läheisiä vai melkästään ns. " ystävänpalvelua " joiden vapaaehtoisuuteen ei kuulu siivoaminen vaan kuten olemme lukeneet lehdistössä nähneet televisiosta miten hirveää meteliä pitävät siitä että pelkästään seurustelevat ja ulkoiluttavat joka sekin on ala-arvoisesti ilmaistu. Koiria, lehmiä jne ulkoilutetaan. Politiikan olen jättänyt politikoille.


Itse ole joutunut tässä nimenosaisessa tosiasiassa pohtimaan käytänkö tässä yhteydessä sanaa suomalainen sivistysyhteiskunta. No mutta tulevaisuudessa robotit hoitavat ja sähköllä tai pattereilla toimivat kissat ja koirat sitten hoitavat " älylaite " kansaa.

1

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • stoppix

      vain idiootti voi toimi jumalattomasti.
      rupes olla nin,,et liian monta pahuuksia alkaa tullaa päälle,
      piian saa kaikki kuulla,,et--- RIITTÄ JOO !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      128
      1874
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1620
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe