Tässä uudestaan tämä vastine.

36

660

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Totuuseipalatulessakaan1

      Kepulaisetko siellä moderoi kun aloite heti poistettiin. Kiitos Jussi linkistä. Täyttä asiaa oli Jarmo kirjoittanut. Antin kolumni oli juurikin pelkkää populismia ja täyttä potaskaa. Tuo kirjoitus pitäisi saada myös lehteen korjaamaan Antin väärät kirjoitukset. Onneksi on perussuomalaiset korjaamassa keskustapuolueen valheita ja tuovat heidän toimintatapansa meidän ei politiikassa mukana olevien tietoon.

    • oikeudenpuollesta

      juuri näin. asia on just noin mitenkä Jarmo asian esitää kirjoituksessaan. minä voin viedä kyseisen kirjoituksen toimitukseen jos Jarmo antaa siihen luvan. tällaiset seikat pitää ehdottomasti saada suuren yleisön tietoon jotta keskusta ei syötä jatkuvasti virheelistä propaknda viestejä manipuloitakseen äänestäjiä.

      • HAAPAVESI-lehteen kelpaa vain karsittu versio tästä kirjoituksesta.


    • Persutykkönenmeillä

      Rantakangas illisyeli kolumnissaan jotta väki lähtee valitusten takia. Täällä kuulemma valitetaan eniten heti Pyhäjärven jälkeen. Jos Haapavedellä on valitettu kerran neljässä vuodessa, niin onko se luku Pyhäjärvellä sitten kaksi kertaa? Entistä enemmän Rantakangas itsestään pellen tekee. Ja nyt se on nähty Haapavedellä, että uudesta hallista ei ole kuin valtavat lisämenot kaupungille. Monen työpaikka on pitänyt lopettaa menojen kattamiseksi. Perussuomalaiset ovat olleet paras ja suoraselkäisin puolue. Pitää muistaa, että perussuomalaisten tehokas ja ripeä toiminta esti Haapaveden osallistumisen Hanhikiven ydinvoimalahankkeeseen. Itse Rantakangas joutui nöyrtymään ja lähes anelemaan pienpuolueilta yksimielisyyttä juuri eenen päätöksen tekoa, jotta keskusta ei menettäisi kasvojaan hankkeesta luopuessaan. Keskustan väki kun viikkoa aiemmin yksimielisesti hyväksyi osallistumisen hallituksessa muiden vastustaessa. Iltakoulussa Repo laittoi luun kurkkuun tietämyksellään niin kaupungin tilaamalle lakinaiselle kuin keskustavaltuutetuille. Antti park joutui nolona toteamaan, että keskustalla ei ollut asiasta riittävästi tietoa asiasta hallituksessa päätettäessä. Mutta silti päättivät. Hanhikiviprojektiin osallistuminen oli tarkoitus olla Antin vaalivankkuri sinne suuntaan kuten jäähalli oli Haapavedellä.

      • someta

        Juuri näin, ihmettelen myös tänään ilmestyvässä haapavesilehdessä Halla - Ahon mielipidettä somen käytöstä. Merkittävänä vallan käyttäjänä ei kannattaisi halveksia somen käyttöä / merkitystä tämän päivän tiedottamisessa ja kansalaisten mukana pitämisessä päätöstenteossa. Täällä ne kansalaiset nykyisin käyvät katsomassa mitä " kylillä " tapahtuu. Ei kokoonnuta enään osuuskaupan nurkalle sunnuntaisin tietoja vaihtamaan. Tervetuloa tähänpäivään keskustan päättäjät.


      • pitkänajanvalitukset

        Eikö jostain löytys tilastoa noista valituksista vaikka 30 vuojen ajalta, vois verata muihin kuntiin!


    • Olipahyvä

      että toitte kirjoituksen tänne luettavaksi, kyllähän sitä näin kuntatasolla voi haapaveden persuja äänestää hienoa työtä kun tekevät mutta valtakunnallisesti tuo soini petti niin pahasti että mies vaihtoon ennenkun siellä äänestetään.

      • pettäjäntie

        Eihän tuossa mitään uutta ollu sitä entistä vain, nyt tarvitaan hyviä ideoita etteenpäin


      • kepulointia

        Siis tarkoitat kepulien Ideoita? Kokemukseni perusteella muiden ehdotukset ei mene läpi.


      • ei-mitään-uutta
        kepulointia kirjoitti:

        Siis tarkoitat kepulien Ideoita? Kokemukseni perusteella muiden ehdotukset ei mene läpi.

        Eihän ne muut esitä mittää ne itkee vain tehtyistä päätöksistä, kokoaja vain elävät menneessä!


    • wwwwwwwwww007

      Jussi taitaa tosissaan tähdätä waltuustoon. Wahinko wain jos walitaan, kukaan ei tunnista jussia tuosta kuwasta.

    • Heikinitkut

      Enemmän muut puolueet ovat aloitteita tehneet. Ja hyviä sellaisia. Keskustalle ei vain käy missään nimessä että jonkun muun kuin keskustan aloitteita vietäisiin eteenpäin. Kyllä siellä on keskustan aatteessa runsaasti virtsaa mukana päätöksenteossa. Sokeasti kannattajat keskustaa äänestävät vaikka metsään menee kepujen toiminta. Inhimillisyys lähtee ihmisestä ei puolueesta. Keskustalla ryhmäkuri estää inhimillisen päätöksenteon. Halla-Ahon katkera vuodatus oli myös silkkaa populismia. Harvoin ryhmässä aidosti keskustellaan. Siellä pitää olla samaa mieltä jo hallituksen tekemän esityksen kanssa. Halla-Ahon demokratia nähtiin ryhmässä joulukuussa, kun piti päättää koulujen lakkauttamisista. Enemmistö ryhmästä vastusti, niin se ei Heikille kelvannut. Kun hän itse jäi alakynteen totesi hän, että mennään sitten omantunnon asiana tämä asia. Heikillä ottaa luonnon päälle, kun asiat eivät mene niin kuin hän on päättänyt. Loppujen lopuksi Heikinkin piti myöntyä ennen valtuustoa kun persut olivat kutsuneet suuren joukon yleisöä seuraamaan kokousta. Attend-asiassa kävi samalla tavalla. Kun asia päätettiin jättää valtuustossa pöydälle, marisi Heikki valtuustosalissa pitkään, miten homma ei mennyt hänen haluamallaan tavalla. Heikin demokratia on sitä, että asiat päätetään niin kuin hän ne esittää. Saa siinä sitten lehdessä itkeä, että ihmiset eivät halua ehdolle, kun heitä vain haukutaan. Miettisipä Heikki, miltä tuntuu lähteä lampaaksi käskytettäväksi pikkuporukan päätöksiä myötäilemään. Keskustan rivijäsenille jää todellakin päiden nyökyttelijöiden rooli. Se on henkisesti raskasta kantaa tällaista taakkaa 4 vuoden ajan. Keskustan olisi aika uudistaa menettelytapojaan ja ottaa uudetkin valtuutetut mukaan päätöksentekoon. Turha se on lehdessä itkeä nillittää kun oma politiikka ajaa väen pois riveistä.

    • vellitkaatu

      heikin munille. Naureskelee naapurit karsikkaalla.

      • tasomikätaso

        siinäpä vasurin viisautta. hah


    • Voiressukkaa

      Melekonen itkuvirsi Haapavesi lehdessä hallituksen puheenjohtajalta. Aivan sääliksi käy ressukka. Martti on kiusannut 20 vuotta sitten. Ja nut kiusaataan taas kun on niin huonosti hoitanut politiikkansa. Voi voi Heikki parka! Miten sinä nyt jaksat kun täällä kaksnelosellakin sinua kiusataan. Pitäisiköhän sinun luopua tuosta politiikasta ja jättää se nuoremmille ja viisaammille. Karjalan tasavallassa voisi löytyä hommia itkuvirsien taitajalle. Siellä on vielä perinne kunniassa. Ei taia olla sinusta enää lammaslauman johtajaksi. Iso paha kettu tulee ja syö sinut.

      • eitämänäinvoimennä

        eihän , eihän, ei tietenkään muut saa sanoa mitään kuin persut ja repolainen. jo noussut ....päähän


    • Tämäsivistyspitäjä

      Kaupunginhallituksen pj:n ei pitäisi päästää suustaan karkeita sutkauksia, hänhän on kaupungin keulakuva.

      Jos somepalaute on kirpeää, palautteen antaja voi olla poliitikkoa teräväpäisempi,
      ilkeä, ei mielisairas. Voi olla niinkin, että palautteen antamista ei ole vielä aloitettukaan.

      Kyläpolitikoinnissa tulleet naarmut pitäisi oppia käsittelemään jotenkin muuten kuin
      nimittelemällä kriitikot mielisairaiksi, jotka" säästävät kaupunkia Visala-laskussa".

      Todella noloa tekstiä kaupunginhallituksen puheenjohtajalta.

      • osanneeko

        hävetä typeröintiään ?


    • Herääpojupieni

      Mitenkäs kävi valtuustossa pari vuotta sitten kun omat äänestivät väärin Heikin mielestä. Purki tuntojaan myös lehdessä. Haukkui omat kepuveljet julkisesti ja uhkasi, että väärin äänestäjien poliittinen ura on loppu. Näin hallituksen puheenjohtaja Heikki Halla-Aho. Ja keskiviikon lehdessä yritti valehdella keskustan avoimesta keskustelukulttuurista. Keskusta nousee vain jos Heikki putoaa valtuustosta. Näyttää olevan Haapaveden Sipilä. Saa sitä ihmetellä kun ei löydy ehdokkaita haukuttavaksi. Itse pahin haukkuja.

      • yhteispelillä-sujuu

        Etkös tuossa oo ite se pahin haukkuja?


      • Vihainenkirjoittaja

        Viinalla VALEHTELEE. Kyllä Keskustalaiset ovat puolustaneet Oulaskangasta ja synnytysosastoa muuallakin kuin juhlapuheissa. Että kehtaattakin valehella ja väittää toisin Mutta kyllähän te kehtaattekin. Mutta ihmettelen??Onkohan kirjoituksen takana Viinala vai joku muu??. Tehkääpä sitä vaalityötä omienne parissa niin hyvin kuin osaatte. Älkää sotkeko Keskustaa joka vaalityöhönne. Etsikää totuutta omasta joukostanne muita parjaamatta.


      • Persutnousee

        Eiköhän ne Antti ja Heikki itse itkeneet ja parjanneet persuja oikein sanomalehdessä. Tosin eipä noita kukaan vakavasti ota kun tuntee kepulaisten politiikan. Persujen myötä on Haapaveden politiikka ja kepu saaneet kyytiä. Persujen kautta pääsee taviksetkin kuulemaan mitä keput milloinkin juonii. Persut on Haapavedellä ryhdikkäin ja suoraselkäisin puolue. Uskaltavat puolustaa heikkoja. Perussuomalaiset tulevat nostamaan profiiliaan kevään vaaleissa.


      • vasurikin

        Ilkkako se vain itkeä saa näillä palstoilla


      • totuudessa
        Vihainenkirjoittaja kirjoitti:

        Viinalla VALEHTELEE. Kyllä Keskustalaiset ovat puolustaneet Oulaskangasta ja synnytysosastoa muuallakin kuin juhlapuheissa. Että kehtaattakin valehella ja väittää toisin Mutta kyllähän te kehtaattekin. Mutta ihmettelen??Onkohan kirjoituksen takana Viinala vai joku muu??. Tehkääpä sitä vaalityötä omienne parissa niin hyvin kuin osaatte. Älkää sotkeko Keskustaa joka vaalityöhönne. Etsikää totuutta omasta joukostanne muita parjaamatta.

        Niinhän ne persut valehtelee ja pettää. Sitten muita syytetään. Onko se niin että hyökkäys on paras puolustus.


    • Meillelisää

      Mutta hallituksen puheenjohtaja sanoi haastattelussaan, että uusia, murskaavia
      lukuja on hänellä taas tiedossaan kaupunkinsa taloustilanteesta.

      Meille lisää, muista viis- puolue voittanee kuitenkin taas vaalit.
      Ei ihme, jos karkeakin mies jo itkee.

      • ettärevisiitä

        ei varmaankaan kukaan puolue saa rahoja. Vai mitä lisää? Kyllähän kaikki ,eikä piisaakaan menee perusturva/sos puolelle.


    • Hahahahallaaho

      Kyllä siellä hyvävelijärjestelmä toimii haapaveenkin kepukonnien piirissä.

    • yrityshyvä

      Varsinainen konnako siellä selittää taas. Etkö muuta keksinyt.

    • nillittäjiäovatkin

      Tuli tuo persulehti tänään, siinä näky soini moittivan noita omia nillittäjiään!

    • Exodustuli

      Riman alitus oli Heikin kirjoitus. Keskustassa kuohuu sisällä kirjoituksen takia. Heikin kirjoitus on saanut keput ärsyyntymään itseensä entistä enemmän. Ei taida enää päästä jatkamaan puheenjohtajana.

    • pois-valittajat-puoluees

      Soini kirjoitti persulehdessä siitäkin, että persuista saa lähteä jos linja ei miellytä, näin persuissa on toimittava!

      • Voihanvismutti

        Antaa Soinin nillittää. Se on kesällä Timpalle kova paikka kun joutuu jättämään puheenjohtajan pestin paremmalle ja suoraselkäisemmälle. Halla-Aho hoitaa hommat!


      • hajooko-persut
        Voihanvismutti kirjoitti:

        Antaa Soinin nillittää. Se on kesällä Timpalle kova paikka kun joutuu jättämään puheenjohtajan pestin paremmalle ja suoraselkäisemmälle. Halla-Aho hoitaa hommat!

        Tuosta näkee miten sekasi persuporukka on, Soini enään pitää niitä kasassa!


    • jokaisellaoma

      Se noilla persuilla on kova homma sen totuuden etsimisen kanssa . Etsii etsii ja luule löytävänsä. Siinä se aika kuluu

    • Bääbäälampaani

      Persut etsii ja löytää. Keput eivät edes viitsi etsiä. Heille riittää kunhan vain lammastelee.

    • määmääsiellä

      Persut itte sössii. Eihän sitä totuutta tarte etsiä kun se jo on

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      360
      4175
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1779
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1536
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      63
      1520
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1360
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1321
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1319
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      201
      1306
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1205
    Aihe