Audi Q2 voitti TM:n talvivertailun!

quukakkonen_ykkönen

Maailmalle taas yksi esikuva, kompaktien katumaastureiden luokassa. Mahtava vehje, en muuta sano. Heikkoja kohtia on tästä mallista vaikea löytää. Upea ajettava, sopivat tilat, mahtava ulkonäkö ja sisustuksen viimeistely SUV-luokan paras. Koneena 1,4 tfsi ehdoton: kuluttaa vähän ja kulkee. Koeajo oli sen verran mahtava kokemus että tilaukseen lähti stronicina.

34

6010

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SaksalainenParasKaikessa

      Jep. TM:ää ei tarvitse nykyään edes lukea, kun jo arvaa voittajan. On se niin mahtava lehti meille VAGkonsernin tuotoksilla ajeleville.......

      • nollamolla

        Niin, testaajat ajaa Audeilla ja ovat kaveria maahantuojan kanssa. Testien arvo on nolla tai sen alle.
        Trolli taas aloitti keskustelun.


      • aftersalespäällikkö

        TM:n toimitus on kertonut, että kun, valitettavasti, heilläkin on kustannuspaineita, ja lehteä ei toimiteta sen takia että se on hauskaa, vaan sen takia, että se tuottaa rahaa omistajilleen, tullaan autotestejäkin hieman virtaviivaistamaan.
        Tämä tarkoittaa sitä, että tulevana vuotena autoja ei tarvitse enää lainkaan koeajaa. Testin tulokset laaditaan käyttämällä muutamia muita luotettavia vertailumenetelmiä. Näitä ovat: 1) toimittajan perstuntuma, 2) se mitä mistäkin merkistä muuten vain luullaan, 3) katsellaan kunkin merkin mainosvideoita netistä, 4) käydään esson baarissa keppanalla ja 5) otetaan vastaan merkkien maahantuojien kestitystä.
        Näiden kriteerien valossa toimituksen harjoittelija kirjoittaa esim. Talviautotestin.


    • Toyota_Avensis

      Ei mitään uutta! tuon osasi arvatakin, että VAGkonsernin tuotos sen voittaa. Eipä tuossa vertailussa ollut mitään todellista talviautoa. Mikäli Toyota olisi kelpuutettu tuohon vertailuun se olisi ollut ylivertaisesti paras. TM eli Vagniikan maailma halusi tietenkin jonkun VAG auton voittajaksi.

      • fssdssdr

        Toyota oli mukana ja jos olisi testattu oikein olisi Toyota voittanut siis voimme kirjoitta" Toyota hybridi voitti taas TM:n talviautotestin".


    • VAG_Maailma

      Testi on tieteellinen todiste.

      • OmaMakuParasMaku

        Testi on joidenkin ihmisten mielipide joistain autoista. Oma mielipide poikkeaa TM:n testaajien mielipiteistä, ja ostankin auton aina omien mieltymyksieni mukaan, en suinkaan TM testaajien mielipiteiden mukaan.


    • fadfadfadfff

      Miljoonat ja taas miljoonat ihmiset eivät ole väärässä. Eihän. VW konsernin auto on suosituin ja nyt taas jälleen kerran paras auto.

      • neljä_ympyrää

        Siinä näkevät kateelliset riisikipon omistajat. Paras voittaa. Minulla viides Audi peräkkäin, nyt A4 tdi 2014. Todella tyytyväinen.


      • Työsuhde_Audi

        Audi ampuu itseään jalkaan mainostaessaan peliä ajokortittoman Antti Reinin avulla. Näyttelijä näyttelee ajamista seisovassa autossa. Hän voisi edes päristellä suutaan uskottavuuden saamiseksi. Vares -leffoissa tyyppi ajaa aina matkansa taksin takapenkillä!


    • TM.tietää

      'Paras' voittaa aina VAG-Maailman testeissä. Haiskahtaa toki hieman tukevastikin ja isommallekin tuotokselle, mutta ei se mitään, arvostelukyvyttömät uskoo mitä syötetään ja hajut on vain aromeita.

    • Paska_kinneri

      En koskis VW pakoihin edes pitkällä kepillä kehui sitten kuka tahansa!

    • Tero.toteaa

      Pärjäsihän se jotenkuten Toyotalle käsittelykokeessa!

    • Toimikos_siinä

      Pre-Safe turvajärjestelmä? Saksassa ei ainakaan toiminut lainkaan. Ei edes tehtaan korjaamana pystynyt eikä oppinut pysäyttämään autoa edelläajavan hiljennettyä tai nuken ylittäessä suojatietä. Aina rytisi. Häpeäisivät edes kun tuollaista halvalla kehitettyä kikotinta tuovat markkinoille. Audi Q2:ssa koko systeemi perustuu kuulemma yhteen tunnistimeen kun muilla merkeillä edellä liikkuvia valvotaan useilla tunnistimilla ja kameroilla.

    • saksalainenpaskakaikessa

      audi oil-injection

    • yllättynyt

      Onnittelut Saksalaiselle Audille ja Kiinalaiselle Volvolle.

      • åänwijfujdf

        Jos vain lämpöäkin riittää ohjaamoon lähinnä sähkövastuksilla niin onko sitten hyvä?


    • odotan.innolla

      Tojoniesten katkerasta selittelystä päätellen Tojo ei pärjännyt. En pääse nyt lukemaan testiä itse, kun olen toisella puolen maapalloa eikä ole oikeutta lukea digilehteä. Voisiko joku kertoa lyhyesti tulokset

      • Mr.Mercedes

        Toyota sijalla 10, arvosana 8,1 kun Audilla se oli 9,1. Ei omasta mielestäni kovin suuri ero. En tosin aja kummallakaan merkillä, onneksi. Viimeisenä oli Rellu, jos kiinnostaa.


      • Toyota-palstan

        trollipoju oli tälläkertaa toisella puolella maapalloa. Niinpä niin, niinpä tietenkin.


      • Kun_Toyota-trollipoju

        kirjoittaa olevansa toisella puolella maapalloa, se tarkoittaa että on yh-äippänsä peräkammarissa eikä uskalla poistua sieltä koska kirjastoon on kuitenkin yli kilometrin matka. Se on Helkama Raisulle kuoleman tie ja vastaan saattaa tulla tyttöjäkin, YÄK. Pojun virtuaalimatkat tiedetään ja tunnetaan sekä se että eihän sitä ehdi missään ikinä käydä kun pitää päivystää, trollata ja solvata palstoilla 18 tuntia joka ikinen päivä.


    • audikiimaa

      Korkea huojuva etuvetoinen kajakki. Siinäpä kova Audi. Skodan kanssa yhteinen tekniikka tässä poikittaismoottorisessa pikku-Audissa.

      Takavetoinen M-B E220d nöyryytti muuten normaalioloissa tehdyssä TM-testissä sekä Volvon V90 että Audi A6 Quattron. Ajettavuudeltaan tuo Mersu on todella ketterä kokoisekseen, ohjaustuntuma hieno ja auto ajodynamiikaltaan hienossa balanssissa.

      Etenemiskyvyssä korkea etuvetoinen pikku-Audi ei ollut arvosanoissa yhtään takavetoa parempi.

      TM toimittajsryhmäkin kommentoi Talvitestiin , että nykyaikainen takavedon kykyjä on vaikea uskoa ellei itse ole ikinä sellaisella ajanut.

      Miksi siis ostaa kallis Skoda-kopion, jossa on Audin kuoret? Tai miksi ostas edes A6 Quattro, joka jäi viimeiseksi Premium-vertailussa?

    • Työsuhde_Audi

      SAISIKO AUDIN MAINOKSEEN OIKEAN AUTOMIEHEN. Reini/Taksi-Vares ei ole sellainen. Kuvassa auto on paikallaan. Äänen saamiseksi näyttelijä voisi dubata edes huulten pärinää tai hankkia ajokortin.

      • FAKTAA_PELIIN

        VOI STANA. ANTTI REINILLÄ ON AJOKORTTI JA AUTO. TUTKI FAKTAT ENNEN KUIN KIRJOITAT PERÄTTÖMIÄ. REINI OLI MUUTAMA VUOSI SITTEN AJONEUVOS-AUTOILUOHJELMASSA MTV3:LLA VIERAANA. REINILLÄ ON HARRASTEAUTONA VANHA JENKKIMUSKELI 60-LUVUN LOPULTA JA IHAN ITE AJOI SEN PAIKALLE JA AJAA TYÖN TAKIA JATKUVASTI PITKÄÄ SIIVUA HEINÄVEDEN ASUINTALOLTAAN MUUALLE MAAHAN. REINI KÄVI MYÖS MUUTAMA VUOSI SITTEN ENNÄTYSNOPEALLA PRÄTKÄTURNEELLA EUROOPASSA, AJOI PARISSA PÄIVÄSSÄ SAKSAN LÄPI JA MUISTAAKSENI ITÄVALTA-BALTIA-REITTEJÄ TAKAISIN SUOMEEN.

        NIIN ETTÄ EI TARTTE ANTTIA HAUKKUA AJOKORTITTOMAKSI.


    • Volvo_man

      Volvohan sen kisan voitti, koska mikään auto ei saanut Volvoa enempää pisteitä.

    • quukakkonen_ykkönen

      se audi muuten tehty brasiliassa

    • Ruahahahahahahaaaa

      Hienoa, että rahaton unelmoijakikuli, joka asuu valtion maksamassa vuokrayksiössä, sai taas uutta unenperäistä yötoimintaa kyseisen automerkin ansiosta!!!! Ehkä sinäkin saat sen TODELLISUUDESSA joskus 15 vuoden kuluttua 500 000km ajettuna, ja silloinkin vielä ylihintaisena!!!!!!

    • davai

      Eikös audeja aleta kohta valmistaa venäjällä.Uusi tehdas aukeaa moskovaan.

    • sdfbnvbvnn

      SUV luokassa taitaa olla kumminkin parasta Peugeot 5008. Aivan huipputasoa olevat sisätilat plus muut.

    • 2.4STW__

      Olisi aloittaja vain tilannut manuaalina. Se DSG on täysin susi aski käytöltään. Fordin vastaava on paljon sivistyneempi vaikkei sekään mikään automaatti ole.

    • oooo-skoda

      Kuka tuollaista "olympia-skodaa" ostaa kun odottaa pari vuotta sen saa uutena jo paljon järkevämmällä hinnalla.

    • SeUskottavuudesta

      Takaveto ja BMW tai Mersu on voittanut talvitestin liian monta kertaa edellisin vuosina joten jätetään nämä premiumit väliin.

      Audi vs Renault Megane - pakko saada Audi voittajaksi!!!!

    • Q2onhienl

      Ei sentään mikään skoda. Audi on aina ylivertainen. Skoda taas itäauto ja volvo kiinalainen. Audin laadulle ei muut pärjää jostain syystä koskaan.

      • AasilaistaMakkaraa

        Toyotan kunnian puolustajahan sekoaa lopullisesti ja näkee painajaisia Toyotan kunnian menetyksestä. No älä huoli, Toyotan maine meni jo 15 vuotta sitten ja viimeiset viisi vuotta on niitannut sen syviin viemäreihin ruostumisen ja takaisinkutsujen määrällä. Ja vielä en päässyt kirjoittamaan sen huonoista ominaisuuksista ja vanhentuneesta tekniikasta.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5670
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3597
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      210
      1732
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1712
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      92
      1176
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1135
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      849
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      838
    Aihe