Kannabiksesta todella huono olo. Apua

Auttakaapelottaa

Eli siis olen poltellut satunnaisesti monta kertaa ja aina tullut hyvä ja kuumotusvapaa olo. Nyt sitten poltin pari viikkoa site ja tapahtu josai todella outoa. Pulssi nousi iha saatanasti. Huulet meni siniseksi, olin ihan kalpea. Aattelin että oisin voinu aatella ne mut muutkin näkivät sen. Sitten se pahin. Sydämmen kohdalle sattui aivan saatanasti. Tuntu että se lähtee irti. Muut olivat niin sekasi ei eivätkä halunneet soittaa lanssia etteivät itse jää kii. Mää siellä kivuissa huudat että kohta lähtee taju ja henki. No jossain vaiheessa sain unta sitte ku kipu vähä lievitti. No ny sitte meni pari viikkoa ja aattelin poistaa vähän. Olot oli ihan hyvät. Vähän kihelmöi sydämen kohalta MUTTA nyt siitä on jo 5 päivää ja tuntuu että sydän muljuu, lihakset on kipeet sydämen alueelta. Ja siellä paikat ns pamahtelevat. Sydän filmit otettu ja sydän on ok. Mitä vittuq tapahtuu?? En saa yöllä unta ku pelottaa ettäkuolen. Tarkkailem mun kroppaa ja mun verisuonet on ihan outoja, niitä tulee ns lisää ja ne on välillä paksumpia, välillä vaikea hengittää tai kuvittelenko mää tän kaiken. En tiedä mutta mitään normaalia tässä ei oo. Tärisenki aika paljon. Onkohan se laukassu mussa jonku ahdistuneisuushäiriön. Tarkkaile koko ajan itseäni ja pelkään kuolevani hengitän välillä tosi nopeasti yms. Kivut kyllä tuntuvat. Erillaisia rintakipuja ja jossain vähä syvemmälläkin selässä päin tuntuu. Vittu en kestä tätä. Osaisko kukaan sanoo mistä kysymys?

33

3320

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • herdi

      varmaan oli nyt jotain sotkettu siihen kannabiksen joukkoon.

      sydänfilmi otettu, joten sen suhteen kaikki siis ok.

      loppu psykosomaattista.

    • kannabis_psykoosi_iskee

      Kannattaa pysyä erossa huumeista. Huumeet aiheuttavat vain surua ja murhetta.

      • 4700

        Lopeta se lääkkeiden sekakäyttö niin voi ajatella oikeesti.


      • kannabis_psykoosi_iskee

        Totuus kirpaisee narkkia. En käytä lääkkeitä, olen terve kuin pukki. En myöskään käytä päihteitä niin ajatus on aina kirkas ja selkeä. Suosittelen sinullekin päihteettömyyttä, se kannattaa. Huumeista ei ole mitään hyötyä.


      • RiipisenJukkius
        kannabis_psykoosi_iskee kirjoitti:

        Totuus kirpaisee narkkia. En käytä lääkkeitä, olen terve kuin pukki. En myöskään käytä päihteitä niin ajatus on aina kirkas ja selkeä. Suosittelen sinullekin päihteettömyyttä, se kannattaa. Huumeista ei ole mitään hyötyä.

        Et kovin tasapainoiselta vaikuta kuitenkaan, ilmeisesti se absolutismisi aiheuttaa hermopainetta ja maneerista jankutusta. Osaat ainoastaan kirjoittaa samat asiat uudelleen ja uudelleen, parin rivin absolutistinen ihme.


    • 566778iujk7u65

      se oli se tunnettu kannabispsykoosi . suosittelen päihteettömyyttä sinulle.

      • NukkuvaTiedustelija

        Kannabis psykoosi - Toimii vain Suomessa.
        Mutta niin vain karavaani kulkee ja rakkikoira räksyttää.


    • jooniin

      Taas näitä provoja joita asennevammaiset kirjoittelee alkoholipsykoosissaan.

    • Yleinen

      HS: SDP:n ex-varapuheenjohtaja kokeilisi kannabiksen laillistamista: ”Jos homma ei toimi, antaa sen bisneksen takaisin rikollisliigoille”

      Petäjäveden kunnanjohtaja Eero Vainio olisi valmis kokeilemaan kannabiksen laillistamista, hän kertoo Helsingin Sanomien Nyt-liitteen haastattelussa.

      — Kannabiksella on toki negatiivisia vaikutuksia yksilön terveyteen, mutta ei se kuitenkaan itsessään johda rikoksiin. Eli mun mielestä kannattaisi kokeilla sen laillistamista, jäisi poliisilta paljon voimavaroja muuhun ja toisaalta valtio voisi kerätä verotulot. Ja jos homma ei toimi, antaa sen bisneksen takaisin rikollisliigoille.

      Vainion kanssa samoilla linjoilla on muun muassa Palkansaajien tutkimuslaitoksen vanhempi tutkija Ohto Kanninen, joka esitti Demokraatin viikkolehdessä syyskuussa kannabista lailliseksi, verolle ja Alkoon myyntiin.

      Kannisen mukaan Suomessa laillistaminen olisi suhteellisen helppo toteuttaa, sillä Alko tarjoaa jo testatun ja toimivan jakeluverkon, joka ei myy alaikäisille.

      — Julkinen sektori voisi ainakin aluksi ottaa hoitaakseen myös kannabiksen tuotannon.

      30-vuotias Vainio on SDP:n entinen varapuheenjohtaja. Hän nousi hurjan kampanjan siivittämänä SDP:n kolmanneksi varapuheenjohtajaksi vuonna 2012.

      Vainio valittiin viime vuonna keskustaenemmistöisen Petäjäveden johtoon. Syyskuussa hän sanoi Demokraatin haastattelussa, että hänen sielunsa on nyt vapaa.

      — Pääsen haastamaan ja laittamaan itseni likoon. En ole enää ennakkoluulojen vanki, hän luonnehtii.

      https://demokraatti.fi/hs-sdpn-ex-varap ... liigoille/

      • fsdgdfhg

        Vaikka tuo idea on kopioitu tanskalaiselta politikolta niin se on hyvä idea. Kannabis ei ole mistään kadonnut kieltolailla. Rikollisille se kielto takaa älyttömän hyvän bisneksen. Se voidaan ottaa laillistamalla niiltä pois. Sitten jos se ei toimi palautus on aina mahdollista.


    • dasganja

      Jos mulla tulisi kannabiksesta huono olo niin en käyttäisi. Voiko tämmöistä parin-kolmen kuukauden välein käyttöä edes laskea oikeastaan käytöksi? Joskus kuitenkin olen todella käyttänyt.

    • ttyu5

      Mikä pakko on ylipäätään käyttää mitään huumaavia aineita? Tuntuu siltä että pää halutaan sekaisin keinolla millä hyvänsä. Mitä hyötyä siitä on?

      • tbbthbthr

        Kuuluu ehkä kategoriaan nuoret ja kokemattomat. Mä en pilvestä sekasin mene,silmät nyt voi näyttää miltä tahansa,mutta pää toimii kyllä.


      • Qwqwqwq

        Hän aloituksessa kertoi että siitä aiemmin tullut hyvä olo. Mikään ei ole ihanampaa kuin olla pilvessä.


    • puistattaa

      ei kannata pöllytellä kannabista, niin ei mene klanttu siniseksi, sitä paitsi kannabiksen polttelijat siirtyvät myöhemmin kuitenkin kovempiin aineisiin ja silloin peli on jo menetetty.. hrrrghrr

      • NukkuvaTiedustelija

      • 10vuottahiisii

        Kannabis ei tosiaankaan aiheuta psykoosia, vaan lisää psyykoosiin sairastumisen riskiä, mikäli ihmiseltä löytyy tämä psykoosi-alttius.
        Porttihuume- teoria on järjetön, millä perusteella? Jos haluaa vahvempiin aineisiin siirtyä, siinä on taustalla usein erilaiset ongelmat elämässä tai yksinkertaisesti kokeilunhalu! Kannabista on vain suht helppo saada käsiinsä, koska usein esim. vahvempia aineita käyttävät myyvät sitä rahoittaakseen vaikka päivittäisen piri-annoksensa. Ja tämän kiinni jäädessä mukana mainitaan olleen aina kauhea,paha kannabis! :D


    • myrkkyä

      Selvästi aloittaja saanut jonkinlaisen myrkytystilan tai allergisen reaktion kannabiksesta ja eipä se ihme ole, eihän kannabis kuulu ihmiskehoon.

      • 10vuottahiisii

        Myrkytystilan? Jopas :D Kannabis on kasvi, ei kemiallinen myrkky. Ja kannabis sikäli kuuluu ihmiskehoon, miksi muutenkaan ihmisellä olisi kannabinoidijärjestelmä...


    • Kannabisonparasta

      Kannabis ei sovi sulle. Älä siis polta sitä. Vedä viinaa. Kannabis sopii mulle ja poltan sitä joka päivä. Ai, että se saa mut hyviin fiiliksiin joka kerta.

    • Kannabist

      Koita keksiä jotain sisältöä elämääsi, mene töihin tai keskity muiden ongelmiin niin unohtuu se oma kroppa. Kannabiksesta kuuluukin nousta verenpaine. Mittaan verenpaineeni usein polttelun jälkeen ja mitä parempi pilvi, sen korkeammat verenpainearvot.

      Mietityttää tiesitkö mitä poltat, oliko kukka samaa kun aiemmin?

    • 48cmbenis

      Outo sattuma. Aivan samat oireet tarkalleen täällä. Ihan ku ois omaa tekstiä lukenu.ja jos haluun nykyää poltella(harvoin) vedän kyllä kuningas alkoholia kylkeen

    • Mungis

      Olet varmaan saanut sitä synteettistä kannabista. Tai ottanut kannabiksesta runsaan yliannostuksen. Varmaan oli myös alkoholiakin mukana?

    • Vanhahamppuhippi

      Överit tiohon loppui minunkin harrastus 20 vuodeksi ja nyt Virittelen uudelleen lajeilla jossa cbdtä. Nykyään nuo on jalostettu ainakin osa niin vahvoiksi että helposti amatöörinä tulee överit . Savut tai parit 20 minsaa ja jos vaikuttaa niin ei lisää ... mutta tuo annostelu on vaikeaa.

    • kannabis_psykoosi_iskee

      Kehoitan pohtimaan, mikä siinä omassa elämässä on pielessä että sitä pitää paeta sinne huumemaailmoihin. Suosittelen joka tapauksessa päihteettömyyttä, se on ihmisen normaali olotila ja myös kaikista terveellisintä. Ei tule tuota kannabispsykoosiakaan.

      • Pruutin

        "Kehoitan pohtimaan, mikä siinä omassa elämässä on pielessä että sitä pitää paeta sinne huumemaailmoihin."

        "Saitte tänään käsityksen Raakkunan faijasta, Joka on aina mua sortanut, mun teini iästä asti. Kun ei edes hyvästä yrityksestäni huolimatta, voinut ÄIJÄ koskaan olla asiallinen ja mukava. Vaan koitti mun omia ajatuksia muuttaa omiensa kaltaiseksi, ja valtaansa aina mun yli pommittaa. Sitä on kestänyt pojat kuulkaa näihin päiviin asti, vaikka ikää on mulla about 50v. Ja lopulta se tais tajuta, minkälainen HÖLMÖ se on asenteessaan ollutkaan. Kun ainoaa Esikois poikaa on ainoastaan valtansa alle sovittaa. Vai voinko iloita tästäkään. Sillä vähän käy sääliks jo äijää, vaikka vieläkin se nyrkit pystyssä mun edessä heristelee, ja olis tosi tyytyväinen jos poliisit sai syyn mut pidättää. SAASTA! "


      • Bellanos

        Alkoholilla tehdään Suomessa kansanmurhaa, kannabiksella ei. Kannabis ei aiheuta psykoosia.


      • Vanhahamppuhippi

        Hieno aine mutta kyllä se vaan voi laukaista psykoosin. Samoin kuten itsellä paniikkikohtauksen varsinkin jos taipumusta ahdistukseen. Ja kuten kirjoittajalla näitä ahdistuskohtauksia voi kuten minulla jatkua vaikka vaikutus loppunut. Riski meillä suurempi jolla taipumusta muutenkin tällaiseen


      • Heinilä
        Vanhahamppuhippi kirjoitti:

        Hieno aine mutta kyllä se vaan voi laukaista psykoosin. Samoin kuten itsellä paniikkikohtauksen varsinkin jos taipumusta ahdistukseen. Ja kuten kirjoittajalla näitä ahdistuskohtauksia voi kuten minulla jatkua vaikka vaikutus loppunut. Riski meillä suurempi jolla taipumusta muutenkin tällaiseen

        Montako "kannabispsykoosia" Suomessa on vuosittain? Kannabista on käyttänyt noin miljoona ihmistä. Entä mikä psykoosissa on kauhein asia?


    • Anonyymi

      Mulla aivan sama joks kerta ku poltan.aluksi tuli rintakipujs sun muits pelkästään savuissa mutta nykyään selvinpäinki mistähän vitusta johtuu

      • Anonyymi

        Täällä kans sama juttu , lääkärissä vois kyllä kävästä.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1565
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1404
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1295
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1248
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1176
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1106
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe