Rössäkkätä taas myynnissä Uuraisten huutokaupassa

Kupparin-Miina

Taas on tänään illalla rössäkkätä myynnissä Tervatehtaantiellä. Kohde 3. Puu-sika. Katkennut etujalka korjattu. Luultavasti Renki liimannut jalan Eri-Keeperillä ja saanut siihenkin hommaan tärvättyä taas ihan kokonaisen työpäivän. Kohde 10. Kuppaussarvet. Muissa eri kohteissa iso röykkiö vanhoja puuhöyliä, joiden oikeampi paikka olisi tulevana kesänä juhannuskokossa.

23

475

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyväntekeväisyyteen

      Kannattais lahjottaa Uuraisten työttömien iloksi nuo höylät ja muut roinat, Katulähetys tai joku hihhuliseura hakisi ne varmaan ihan ilmatteks, ei keisari köyhtyis kaatopaikkamaksuista. Samalla voisuvat tyhjentää keisarin ulkovaraston ja ulkohuoneenkin jätöksistä.

    • rakkovika

      Ylihuomenna huutokaupassa kohde 127. Kusen polttama potta Arabian rotanhäntäleimalla. Potassa on vikoja.

      • HuutakeeArabioo

        Täytyypä huutaa, kerään vain käytössä olleita vanhoja astioita. Thaikkulan muumikuvallisin astioihin en koske, vaikka ne olisivat muumipapan kusemia.


      • pissaleikit

        Minuakin tuo potta kiinnostaa. Leikitään vaimon kanssa pissaleikkejä ja tuo potta minulla päänalusena ja "kultainen suihku" suoraan suuhun antaa todella mahtavat kiksit.


      • LakanoilleKeltaista
        pissaleikit kirjoitti:

        Minuakin tuo potta kiinnostaa. Leikitään vaimon kanssa pissaleikkejä ja tuo potta minulla päänalusena ja "kultainen suihku" suoraan suuhun antaa todella mahtavat kiksit.

        Jaa, jotta siellä Tervatehtaantiellä ollaan päästy sänkykamarihommissa noinkin pitkälle, rengi tietty huohottaen ja vatkaten tirkistelemässä avaimenreijästä.


    • pelimanni-pelle

      Kohde 49. haitari. Renki varmaan vetää risainen olkihattu päässään Säkkijärven polkan huutokauppayleisölle, että persaukinen rahvas näkee kurtun toimivan.

    • KassakonekkoKilisöö

      Tännään tuassiisa vasara paokkuu, kamerat surisoovat ja rössäkät vaehtavat omistajjoo.

    • naurua_naurua

      Eikö arvoton rössäkkä meinaa mennä oikein pakkasella kaupaksi?

      • römpsääkaupustaa

        onko rössäkkä sama ku römpsä?


    • UunojaOstajia

      Rössäkkä on rössäkkä eikä se miksikään siitä muutu vaikka keisari sitä kuinka sivelisi hikisillä sormillaan.

    • PalsaltaJätteetKiertoon

      Juu, kierrätysjätteitäkin näköjään nykyisin siellä kaupataan ja pölhöt niitä jätemökkeihinsä ostavat "muistoiksi" huutokauppailtamista.

    • maalaiskonitohtori

      kattoin vahingossa huutikeisarin ohjelman KEISARI JA KEISARITAR olipa kauheesti LÄSKIT VYÖTÄRÖLLE LISÄÄNTYNEET eli turvonneet TÄYTYY OLLA KOVAT VERENPAINEET JA SOKERIARVOT SUURESTI PIELESSÄ kohta se VATSAPÖTSI puhkeaa, silloin pitää olla kaukana, tämä ei hyvään pääty, tähän
      pötsiin täytyy upota monia rapakaljatuopposia

      • KiminkinenHoitaa

        Turhaa mainostamista. Tuskin keisari teikäläisen konitohtorin otille tulee.


    • ja-lanne-hetkuttamaan

      Täällä kirjanlukenut kirurki, mielelläni halkaisisin keisarin mahan ja pelikaanileuan, rvalta myös tutkisin mielelläni reisien ja käsivarsien koostumuksen. Lusikalla kaavin ylimääräistä läskiä lintuparoille. Se olisi keisariparin hyvä teko metsän eläimille. Setävainaa oli kova kalamies ja häneltä jäi siimarullia, niillä sitten laitan kauniit ompeleet joista rva saa upeat tatuoinnit lihaansa, eikä vastaavia tule vastaan. Myös rinnat tutkin tarkasti koska vaikuttavat pieniltä. Meillä kävi aikoinaan naapurinpoika joka leikki miestä laittamalla pallot jalkoväliin. Ne löytyi viime kesänä vintiltä, ne laitan rvan rintoihin tuomaa lisää volyymia, eikai haittaa jos toinen on vähän pienempi.
      Tukkaan sitten sähäkkä permanentti niin rva alkaa muistuttamaan afrikkalaista hulahula tanssijaa, on takalisto ja rinnat tasapainossa.

    • hullut-huvituttaa

      Kyllä taas tänään nähtiin, että ei idiootit ja pölkkypäät tästä maasta lopu. Oltiin koululaisten 2016 syyslomalla tultu oikein koko perhe huutamaan 10 € aloituskuparipannua 200 eurolla. Pääsihän siinä taas jotkut oikein Taka-Hikiältä asti tulleet sänkipäät peräti koko perheen voimalla televisioon lohkomaan viisaita ajatuksiaan koko kansan kuultavaksi. Muutenkin huutokauppaväki näytti (jälleen kerran) ihan siltä, kuin olisi Niuvanniemestä kuskattu muutama bussilastillinen hoidokkeja Tervatehtaantielle virkistäytymään.

      Se yksi tomppeli, joka kehui olevansa paikallisen Shellin nokkamies, ei kyllä ymmärrä kaupan- ja tuloksenteosta yhtään mitään. Lopputili Shelliltä heti noin huonolle kauppamiehelle !! Miten ukkeli on onnistunut yleensä säilyttämään työpaikkansa tähän asti Shellin palveluksessa? Meni tyhmyyksissään myymään loistokuntoisen purkka-automaatin ja 2-T bensamittarin kierolle keisarille 305 eurolla. Pelikaani otti huutokaupassa samoista romppeista 1005 €. Olisi tyhmä asemanpitäjä laittanut nuo samat rojut Tori.fi sivuille myyntiin, niin olisi itse saanut niillä hintaa sinne 1000 euron pintaan. Nyt ei saanut kuin pelkät suolarahat ja kuivakkaan naamansa televisioon näytille.

      Mistä rakennustyömaan jäte- ja joutomaasta se huutokauppaväen autojen parkkipaikka on oikein tehty? Renki löysi metallinpaljastimella siitä kourallisen ruostuneita ja vääntyneitä rautanauloja. Tuskin monikaan osaa tulla huutokauppaan puhkeamattomat renkaat autossaan? Saihan se aputyömies-renki keisarilta tällä kertaa oikein rahallista korvausta työstään 2,20 €, mitkä löysi siitä parkkipaikalta. Pelikaani-suurkeisari sanoi vielä, että ei tarvitse tällä kertaa olla rengin töissä pelkällä makkarapalkalla.

    • verenpainekova

      Olipa tämä huutikeisarin möhömaja taas kauheesti kasvanut kohta se varmaan paukahtaa heluna kanssa kauheesti turvonnu mistähän johtuu, olisko verenpainen tapissa ja diapettes . Markku sen kun komistuu vaan ihana mies.

      • PossujenYstävä

        Nöf nof nöf nöf iih, kyllä ihra possua niin lämmittää.


    • Monenunssin

      Paljonkohan maksaisi nyrkkeilyhanskoista?

      • OlokeeJaHuutakee

        Joo-o, sulla on varmaan tavaralles joku hinta?


    • kyyristyin_kun_hävetti

      Häpeää tunsin kun katsoin sen Markku rengin tosissaan esittämiä ajatuksia ja kättentöitä. Eikö sille kukaan sano että miten nolo tyyppi hän on. Vai eikö välitä kun rahankiilto silmissä täytyy toteuttaa ihan tyhmiä ideoita ja puhua kuin tynnyrissä kasvanut, liekö se vähäinen äly kannettu säkille kun osaa ainakin ajaa autoa, eikä lasten tekoon älyä tarvita, luontohan se on tikanpojan puuhun ajanut. Usein ahneimpia hameen alle ovat henkisesti rajoittuneet.

      • LuojanAntamatLahjat

        Ollu varmaan piilossa puun takana kun Luoja lahjoja jakeli. Pääasia, että on hengen miehiä, joille ehkäisy on kielletty hedelmä eli eipä tartte laskea lakanalle, merkkaamattomat lakanat voi laittaa vaikka huutoihin .


    • Mustaateetä

      Joo, kyllä tunsin myötähäpeää. Eipä noista kyllä maksttukaan kuin teekuppirahat. Odotukset on kyllä suuret, hyvä ettei olla jo tehdastuotantoa aloittelemassa? Ihmetyttää myös ostava yleisö?

    • renki-suojatyökeskukseen

      Sitten vielä se rengin harjan varresta tekemä keppihevonen. Sen otuksen leuka muistutti kyllä enemmän Muumi-Papan leukaa, kuin hevosen turpaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6729
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4360
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2783
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1643
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1141
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe