MELKOISTA "SITTIÄ" YRITTÄJIEN VAALITILAISUUS

PettynytKuulija

Heinolan yrittäjät olivat puheenjohtajansa herra Tähkäsen toimesta kutsuneet heinolalaisia valtuustoehdokkaita keskustelutilaisuuteen.
Tilaisuus oli eräiden elämäänsä kyllästyneiden yrittäjävanhusten
ja herra Tähkäsen purkautumistilaisuus. Kaupungin hallituksen ja valtuutettujen asiaton tölviminen oli illan agenda. Valtuustosta kesken kauden eronnut Bondenni äkäili kuin vähäset kakarat. No, eihän Aimosta
yhteisten asioiden hoitajaksi ole, se on tullut todistetuksi moneen kertaan. Enimmäkseen hän tekee erilaisia junttausoperaatioita yhdesssä
Timo Erkkilän kanssa. Nyt asialistalla junttakaksikolla on Sepän saaminen Kokoomuksen ehdokaslistalle. Tähkäsen puheenvuorot herättivät lähinnä närkästystä, tavallisten heinolalaisten vaaliehdokkaiden keskuudessa.
No tulihan kuultua ihan livenä millainen on paikallinen yrittäjien pomo, joka on myös tyrkyllä valtuustoon. Ottaakohan kokoomus tämänkin poloisen listoilleen, no se on heidän päänsärkynsä. Minulle tuli ainakin hyvin selväksi, että en jatkossa tule maksamaan Heinolan Yrittäjien jäsenmaksua.
Aika moni kutsuttu jäi pois, ehkä arvaten tilaisuuden sisällön.

14

458

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kohtametaasvalitaan

      Oliko siellä paljon kansaa paikalla ? Kuinka monta tyrkkyä.? Ilmeisesti vanhuksia ja vaareja nekin. Ei tainnut olla yhtaa Dolly Parttonia paikalla.
      Luulempa että Tähkänen on kepun listoilla. Bonden omallaan. No henkseli Timo on tietysti missä muutkin Timot on ja ovat olleet.
      Oliko Hansu ja läppärimies paikalla?

    • Heikotpalvelut

      http://www.itahame.fi/Uutiset/art2271199

      Minun mielestäni näyttää siltä, että kaupungin elinkeinopalvelut ovat mainitsemaaasi "sittiä".

      Tähkänen valittiin jatkamaan yrittäjien pj:na. Hän siis nauttinee yrittäjien luottamusta ja tietää mistä puhuu
      - sekös teitä änkyröitä suututtaa :)

      Bondenin yrittäjäosaaminen taas on kaikkien asioista ymmärtävien tiedossa. Häntäkin mollaavat lähinnä luottamustehtäviensä hoitamisessa epäonnistuneet, katkerat hyvät veljet :) :)

      • Heikotnäytöt

        Näinhän se on. Nämä reppanat räksyttävät, kun eivät hallitse asioita ja kritiikki satuttaa.

        Kyllähän Heinolan elinkeinotoimi on pelkkää hömppää vailla tuloksia.


    • HuonoinYrittäjäjärjestö

      Voi herran jumala teitä pahvipäitä, Bondennilla loppui kunto vajaassa kahdessa vuodessa. Tähkänen valittiin, kun kukaan muu viitsi lähteä moisen huuhaa yhdistyksen puheenjohtajaksi. Tässäkö nämä järjen jättiläiset, ei puutu kuin J laitinen ja M Seppä. Ottaako. Kepu Tähkäsen, no sen jälkeen yrittäjistä eroaa loputkin täysijärkiset.

    • Aatejalosanotuota

      Minulle uutta että yrittäjissä on täysjärkisiä, millä mittarilla mitattu?

      • EiTyhjiäSanoja

        Mikäpä estää sinua alkamasta yrittäjäksi, olisi sitten yksi täysjärkinen, mutta vain tekstiäsi lainaten.
        Heinolassa pärjätäkseen yrittäjänä täytyy olla muutakin kuin suuri suu joka suoltaa loukkaavia sanoja lauseiksi.

        Omasta puolestani toivon kaikille yrittäjille, puheenjohtajalle menestystä ja työ iloa !


      • Turhatulos

        Läppäri-,tabletti-mies sieltä pois ihan turha koko ukko.


    • Kuntopettikeskenkauten

      Bondenilla on tietoa ja taitoa. Ikä on tullut vaan vastaan kuten monella politiikolla. Kuvittelevat olevan kaiken yläpuolella, apostoleita. Mutta eivät kestä omassa viisaudessaan arvostelua jota aiheuttavat päätöksien teollaan tai tekemättömyydellään.

    • Nollatulos

      Yritys hyvä kymmenen, tulos huono nolla

      Niin juuri "sittiähän" se on Heinolassa yrittäminen. Isot teollisuusyritykset ovat lähteneet vuosia sitten ja pienet perässä. Heinolassa ei yrittäjiä ja yrittämisen merkitystä ymmärretä. On ollut "Vision hunters", on ollut Lakes, on ollut johtoryhmä yrittäjyyttä kehittämässä... viimeisimpänä oli elinkeinotoimikunta, joka lopetettiin ennenkuin ehti kunnolla aloittaa ja sen jälkeen perustettiin elinkeinoyksikkö/toimialue, jonka aikana yrittäjyys on lopullisesti lopahtanut esim. useiden ravintolayrittäjien osalta keskustan täyttyessä tyhjistä liikehuoneistoista ja asukasluvun nopeasti pudotessa noin 19.000:een.

      On ollut kora-hanketta (korjausrakentaminen), on yritetty terveysliikunta-profilointia, Heinola Resort'ia jne. Heinolan hankkeista voidaan sanoa
      "yritys hyvä 10, tulos huono 0".
      Kannattaisiko esim. elinvoimaan ja kunnalle tärkeään maankäyttöön palkata KOKENEITA ALAN AMMATTILAISIA, joilla on näyttöä ja työkokemusta vastaavista tehtävistä, jotta Heinolan tarvitsemat ja tänne sopivat hankkeet toteutuvat, ja investointisuma saadaan purettua, työllisyyden hoidon ja kaupungin kehittymisen kannalta, parhaalla mahdollisella tavalla.

      • Kallisvirhe

        Heinolan elinvoimapalveluista puuttuu osaaminen toteuttaa tuloksellisia hankkeita. Tarkemmin sanoen, puuttuu kyky saavuttaa positiivisia tuloksia, jotka olisivat edes lähimain suhteessa sijoitettuihin euroihin.

        Vaikka vireillä on sitä sun tätä ja hankkeitakin roppakaupalla, niin ei se peitä sitä tosiasiaa, että tuloksia ei synny.

        Luulisi, että koeaika on jo mennyt.
        Kauanko mahtaa kestää, kun voidaan myöntää, että oman elinkeinoyksikön (nykyään elinvoima..) perustaminen oli miljoonien eurojen virhe?


    • veikkoväkevä

      Heinolan elinvoimayksikkö ja sen asiantuntjat haluavat Heinkkimäen alueele uusia yrityksiä ja keskusta tyhjentyy vanhoista yrityksistä. Onko järkeä edistään elinvoimaa 5 miljoonan kustannuksin Vierumäelle.
      Itä-Hämekin kirjoitti, että tontin louhinta ja tasaus maksaa ainakin 4,7 miljoonaa.
      Elinvoimayksikön lellikki kaupunkisydän yhdistys saa alennuksia vuokraansa, mutta Heili-ravintola ei saanut, kun ravintoloitsija ei ollut Hildeenin kaveri. Manun poika Ville Kuusela nauttii vielä isänsä verkoston antamaa apua.

      • tuituituituo

        Osaako kukaan kertoa miksi Heili oli viimeisenä vuotena koko kesän kiinni, ennen konkkaa. Ennen sitä tiskiltä myytiin myös laittomia piristeitä, siitä omistajaa ei tuomittu kun ei kuulemma tiennyt mitään. Kuulostaa vähän omituiselta.


      • Kiskurivuokra

        Osaatko kertoa miten suurta kiskurivuokraa kaupunki peri Heilin perheyrittäjiltä? Paljonko vuokratulo on nyt? Olisiko kannattanut kohtuullistaa pitkäaikaisen yrittäjän vuokra?


      • Tunaroinninmestaruus
        tuituituituo kirjoitti:

        Osaako kukaan kertoa miksi Heili oli viimeisenä vuotena koko kesän kiinni, ennen konkkaa. Ennen sitä tiskiltä myytiin myös laittomia piristeitä, siitä omistajaa ei tuomittu kun ei kuulemma tiennyt mitään. Kuulostaa vähän omituiselta.

        Osaako kukaan kertoa, kuka virkamies tai päättäjä on ottanut vastuun kaupungille aiheutuneista luottotappioista, joita taisi kertyä maksamattomista vuokrista liki 100.000 euroa? Vuokraa (yli 5.000€/kk) ei kohtuullistettu, mutta rästien annettiin kertyä kuukausikaupalla, eikä mitään tehty asian ratkaisemiseksi. Jos vuokraa olisi kohtuullistettu, olisi kaupungin tappio pienentynyt oleellisesti. Osaamattomuus kukoisti jälleen. Hyvä esimerkki myös elinkeinoasioiden hoidosta..

        Heilin jälkeen tila oli pitkään tyhjänä, sillä eihän kukaan ollut valmis maksamaan kaupungin tavoittelemaa vuokraa. Tyhjillään olosta aiheutui kaupungille lisää tappioita, joista kukaan ei ota vastuuta.

        Myöhemmin tila päätettiin vuokrata n. puolella Heilin maksamasta vuokrasta, josta siitäkin maksetaan aluksi ilmeisesti vain puolet, kun vuokraaja remontoi tiloja. Vuokratarjokkaita ilmaantui ainoastaan yksi, vaikka kyse on keskeisestä liikepaikasta. Se kertonee jotain pikkukaupungin ISOISTA elinkeinomahdollisuuksista, joita ei siis juurikaan ole, kuten Maisterinkin konkurssi osoitti.

        Kaupunki olisi siis voinut estää Heilin konkurssin järkeistämällä vuokraa (jonka se teki nyt myöhemmin pakon edessä) ja vähentää samalla omia luottotappioitaan. Näin siis, jos järki näyttelisi edes pientä roolia päätöksenteossa.

        Noh, jatkossa kaupungin ravintolatarjonta keskittyy pizzaan ja kebabiin, joka tietysti sopii ehkä paremmin tuntuvaan imagoomme.
        Laaturuokaa voi onneksi käydä syömässä Lahdessa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      133
      1888
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe