PoLiisinäkin

Nallesakkia

Surkeannäköisiä poliiseja pyörii tuolla ABC-asemilla lahjuskahveilla. Sellaisia puolitoistametrisiä tumppeja muumihaalareissaan. Tuollaiselle kun kerran karjaisee niin se paskoo housuunsa. Ei se ihme että poliisien tekemät rikokset lisääntyy kun niille nauretaan päin naamaa. Ego pettää ja luonneviat nätulevat esiin.

17

191

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • häpeäpilkku

      Pysy sinä nyrkillä tapettava luuseri hönö siellä peräkorvessa typerine juttuines

    • näin.on.näppylät

      Voi voi, eipä sen poliisin tarvitse mikään 2 metrinen hujoppi olla niin kuin ennen vanhaan, nykyään pitää olla myös sitä järkeä eikä pelkästään voimaa ja kokoa.

      Ei poliisit yksin rikollisuutta vastaan paini vaan kyllä siinä talttuu suurisuinenkin pullistelija, keinot kyllä löytyy virkavallalta ja entäpäs sitten kun tämä aloitusvietin kirjoittaja joutuu itse kaltoin kohdelluksi tai joku kolhii hänen kotteroaan liikenteessä niin johan on poliisia apuun huutamassa, näinhän nämä pullistelijat yleensä toimii.

      Kyllä se on niin että ne "kovimmat jätkät" on niitä hiljaisia jotka tekee duuninsa ja elättää perheensä, heillä vaan ei ole tarvetta pullistella eikä esimerkiksi mollata virkavaltaa.

      • ffhhju

        Niinpä niin ei se koko poliisia tee


    • näin.on.näppylät

      Ennen on ollut niin että suuri koko on ollut edellytys jos poliisiksi on pyrkinyt mutta nykyään ei enää tuo kriteeri ole ehdoton, erityistaidot menee edelle, esim. hyvä kielitaito tai jossain tehtävissä eri kulttuurien tunteminen eduksi, näin uskoisin.

    • Rikollisetruotuun

      Päivi Hannulan ja Ville Eklundin tekemä selvitys sisälsi ehdottomasti uutisia: kymmenen poliisia on irtisanottu rikosten takia vuoden 2014 alusta lukien. Kuusikymmentä on saanut rikoksen takia kurinpitorangaistuksen ja kymmenet ovat vielä Auer-urkintojen jälkeen jonossa.
      Määrät ovat yllättävän isoja ja yksittäiset tapaukset ikäviä.
      Talousrikostutkija tekee talousrikoksia, kenttämies uhkailee pysäyttämäänsä nuorta kuljettajaa, vanhempi konstaapeli auttaa ulosoton huijaamisessa ja ylikomisario pahoinpitelee avovaimoaan.
      Viina on ongelma poliisissakin kuten monilla muilla työpaikoilla. Monet tapaukset liittyvät siihen, että töihin on tultu humalassa. Poliisista löytyy myös seksististä käytöstä ja kymmenet urkkivat tietoja koneelta.(lähde MTV3)
      Kommentti: Aarnion jengistä puhumattakaan.Turha selitellä että poliisikin on vain ihminen. Jokainen poliisiksi hakeutuva tietää että hänen tulee olla esimerkillisen lainkuuliainen. Vaihtoehtona voi ryhtyä poliitikoksi.

      • Repohäntä

        Niin, se siitä älystä ko. ammatissa.


      • Epostan

        Rikollisetruotuun kirjoitti totuuden. Turha tuota väistellä. Poliisi on syvässä kriisissä. Maine on mennyt.


    • Nähtynä

      Sairaanhoitajissakin taso laskenut alas,valvira peräänkuuluttaa tiukempia kriteerejä pääsyvaatimuksiin koulutuspaikoille.Urkitaan alati potilastietoja,huumeeksi luokiteltuja lääkkeitä häviää kaapistoista,henkiset taidot hakusassa,sairaanhoitajat ovat luonteeltaan tosi uteliaita kotioloissakin ja usein tekevät diagnoosejaan läheisilleen ja naapureilleen ...oitis aina mielenterveyspotilas ym joidenkin mielestä. Ihmeen huonot työilmapiiritkin naisvaltasilla aloilla...Mutta olen kohdannut myös miellyttäviäkin saikkuja.Poliiseja ei arvioida koon ja ulkonäön mukaan,heillä on työkaluja lihaskimpunkin taltuttamisiin,ja vastaavat meikäläisten turvallisuudesta ,kyllä he enin osa hommansa osaavat ja ovat nykyään taitavia ihmisten kanssa jututtamaan,mutta kenestä on arvostelijoista menemään huumehullun sotkuja selvittämään ilman poliisikoulutusta? Ei he huvikseen käytä voimakeinoja,ei sekopäitä jututtamalla hevin taltuteta ,siinä pärjää lyhytkin poliisi jos on taidot kohdillaan ja onhan heillä,minä luotan Suomalaiseen poliisiin,siinä m issä sairaanhoitajiinkin vaikka jotkut missaa työssään .

      • eikatkeramuttakuitenkin

        Poliisit ja sairaanhoitajat tuli läpikäytyä vaikka taitaa noita mätäpaiseita olla joka alalla.Rakennuspuolellakin kyllä hyvin osataan puhua työpaikka mutta se työnteko on sitten vähän niin ja näin.
        Tuo ylimainonta on monella firmallakin tyylinä ettei sitten pystytä pitämään puheita ja sitten venkoillaan vaikka se paperillekin laitetaan.Jotkut vuokrafirmatkin retkahtaa hienoon työhistoriaan ja siitähän ne rettelöt alkaa.Ja jos vaihtaa työpaikkaa vaikka parempien etuisuuksien vuoksi ja kysyy edellisestä firmasta millainen työmies niin täysi paskahan se on sanoo työnjohtaja.
        Onneksi hyvistä työntekijöistäkin kulkee viesti monesta suusta eteenpäin ettei ole koko työhistoria yhden mädäntyneen työnjohtajan varassa.


    • PutkassaNaitu

      Poliisit on kovia pamputtamaan
      Vaan huonoja pidättämään.😂

    • poliisipampamputtaa

      Onhan se aikä typerää poliisin jälkeen aakkospaarissa maksaa sama eväs kun poliisilla.
      Maksaa mota euroa enemmän, saavat jonkin kyttimisalennuksen luultavasti.??

    • hohohohhohhoohhohohhoooo

      Täälläkö suomi24/Jyväskylä äly jyllää? Hohoohhhoohhooo!

      • moniongelmanainen

        näppynaamat, holistit ja luuserit täällä kirjoittelevat, mä oon niitä kaikkee


    • Rohkeastivaanhommiin

      Ei se nyt ihan noin mene nimim. "eikatkeramuttakuitenkin". Olen rekrytoinut kymmeniä miehiä töihin, aina kätellessä katsonut silmiin ja kysynyt onko taustat kunnossa.
      Koskaan en ole soitellut entisille työnantajille ja työtodistuksia pidän lähinnä lennokkitarpeina koska tiedän tarkkaan ettei niissä koskaan moitita ketään.
      Henkilö näyttää kyllä koeajalla mikä on miehiään, jos ei suju niin näkemiin.
      Naisia en onneksi ole joutunut rekrytoimaan, ne ovat korkkiruuveja.

    • Kivinentie

      Jari Aarniosta kirjan kirjoittanut Susanna Reinboth on huolissaan siitä, mikä on Aarnion seuraava liike.
      - Tässä on vaikka mitä, mitä me ei vielä tiedetä. Tässä on vaarallinen tilanne, sillä me emme tiedä, mitä Aarnio aikoo tehdä sillä tiedolla, mitä hänellä on, Reinboth muistuttaa.
      Poliisijohtoon pitkään kuulunut Aarnio on päässyt käsiksi hyvin salaisiin viranomaistietoihin.
      - Hänhän esimerkiksi tietää poliisin peitemiehet. Hän tietää Helsingin huumepoliisin tietolähteet. Ja hän tuntee aivan perinpohjaisesti poliisin metodit. Mihin kaikkeen hän rupaa tätä tietoa käyttämään? Ainakin hänellä on loistava kiristyksen paikka suhteessa omiin alaisiinsa.
      Kommentti: Tapaushan voidaan nallekarhumaisesti luokitella yksittäiseksi tai sitten realistisesti ei. Olisi naivia uskoa että Aarnio olisi yksittäistapaus. Poliisi on saanut kauan huseerata vailla kontrollia, joten lipsuminen virkakunniasta on houkutellut varmasti monia. Kuinka paljon on sitten takavuosina ollutkaan sisäpiiriläistä silmien ummistamista, sitä ei tiedä kukaan. Poliisilla olisi voimakkaan sisäisen ryhtiliikkeen paikka, ehkä sillä voisi pelastaa vielä jotakin viranomaiseen luottamisesta. Tällä hetkellä poliisi on pellen asemassa ja Ruotsin esimerkki vain ruokkii mielikuvaa.

      • LutakonParonitar

        Liian pitkä teksti puparilaisille, lukihäiriö sotkee.


    • Tolkkua

      Minä oon aatellut elellä niin ettei tartte Poliisia vaivata , eikä päinvastoin.
      Eikä keidenkään muidenkaan metkut kiinnosta.
      Omissakin asioissa hoitamista riittävästi , vaikkei juuri mitään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1605
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1056
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe