Kivesasiaa

Noloa

Tuo Davidin kivesjuttu kuulostaa aika oudolta. Luulisi, että näyttelijätkin ovat vaivaatuneita. Vai on David antanut oikein nimetkin kiveksilleen. Toinenhan oli Eric (mikäs se toinen olikaan?) Sarjan tuottajat ovat kai laskeneet, että se tuo paljon uusia naisia TV:n ääreen. Ihme salailua Davidin puolelta ja sitten Jakobkin on muuttamssa ulkomaille sen takia. Meillä koko 4-henkinen perhe katsoo Emmerdalea ja sitten kun tulee tuo Davidin juttu, joku aina nolostuneena poistuu keittämään kahvia tai jotain muuta.

16

532

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miesten kivekset on mielestäni aika luonnollinen asia.Kuten niissä esiintyvät syövätkin.Olisihan tuon syövän voinut tietysti tv-sarjassa Davidille sijoittaa johonkin muualle.Mutta sijoittamalla juuri alapäähän.Siitä saatiin tällä tavalla revittyä, jotain huumoria ja kommelluksia.Davidin rooliin kuuluu, tälläinen tietynlainen pöllöily, huumori ja kommellukset.Nyt kun hahmon elämään tuli, näinkin raskas asia, kun syöpä.Siitäkin koetetaan väkisin repiä kevennykseksi, jotain huumoria ja kommelluksia ja tietysti draamaa.

      Tuo Davidin, todellisen tilanteensa salaileminen Jacobilta, meni nyt kyllä hieman överiksi.Kun piti heti leikkauksen jälkeen oikein karata sairaalastakin.
      Tilansa salaaminen ja exänsä pojan futismatsi oli muka niin tärkeitä asioita.
      Matsiin meno jäikin sitten aikomukseksi, kun leikkaustoipilas palautettiin takaisin sairaalaan.David joutui myös tunnustamaan totuuden Jacobille.Sarjassa nähdään jatkuvasti tätä, omituista hyssyttelyä, feikkaamista ja valehtelua ja asioiden peittelyä.Miksi teini-ikäiseltäkin pitäisi salailla ja hyssytellä tälläisiä luonnollisia asioita?Jotenkin niin lällymäistä.

      Vaikka Jacob myönsi pelänneensä, sitä mitä Davidille tapahtuu syövän takia.
      Emmerdalemaiseen tapaan, hänkin salasi tämän pelkonsa.Piilottaen pelkonsa typerään oikutteluun.Kiukutteli myös, koska hänelle valehdeltiin ja itsekin teki tavallaan samaa.Ei osaa olla avoimempi, kuin muutkaan.
      Ei ole ilmeisesti kertonut Davidin sairaudesta edes äidilleen.
      Hiukan jo muutenkin alkanut ärsyttämään, tämä "kiukutteleva kakara"
      Kuten Tracykin niin osuvasti Jacobia nimitti.Alkanut liian tiuhaan toistumaan Jacobin naamalla, vihainen ilme, kera teinikiukuttelun.Samoin, kuin Aaronin pikkusiskon rasittava oikkuilu.Teinit on hankalia, mutta ehkä emmerdalessa on teinien käytöstä vähän liioiteltu.

    • ikifani

      Jacobilla on kaksi äitiä ja kolme isää, jos Eric lasketaan mukaan. On siinä hemmottelijoita riittämiin ! Tulos näkyy nyt. Jalkapallo on osasyyllinen.

      Missähän sekin biologinen isä luuraa ?

      • imnota_robot

        Olen ihmetellyt sitä bioisän katoamista. Alkuunhan se oli erittäinkin huolehtivaa isää ja oli paljon Jacobin elämässä mukana. Onko katoamista mitenkään selitelty ja multa on mennyt ohi.

        Onhan se hyvä, että David ja Jake on nyt kuin isä ja poika. Ylimääräiset krumeluurit siitä pois. Eric on isoisän roolin myös kantanut vastuullisesti.

        Leila osuus on aina yhtä outo, kun on äiti, mutta kun onkin täti. :D Kuinka helposti Alicia jättikin Jaken taas Davidin hoteisiin, vaikka vuosia on tämän seurasta taistellut. No, nää on näitä käsikirjoitus teknisiä asioita, kun näyttelijä haluaa pois sarjasta, muttei kirjoteta koko perhettä ulos. Sitten kirjoitetaan vähän ihmeellisiä tarinoita lisää.


    • teinienvanhempi

      Kivekset ovat luonnollinen asia kuten rinnatkin. Peräsuoli vai missä se Dianan syöpä olikaan?
      Mekin sarjaa perheenä katsomme, eikä noloja hetkiä ole ollut. Näyttelijäthän vaan näyttää osaamisensa, kun hallitsevat kikkelijututkin nolostumatta.

      • Oerutur

        Paksusuolen syöpä oli Dianalla. Siis se suolen osa joka on ohutsuolen ja eräpään välillä.


      • Pronssimitali

        "Näyttelijäthän vaan näyttää osaamisensa, kun hallitsevat kikkelijututkin nolostumatta. "
        Sitä varten he ovat näyttelijöitä, että osaavat näytellä. Jos kohtaus epäonnistuu, otetaan uusiksi! Näin se menee.


    • iilimado

      Minä olen pitänyt Davidia munattomana miehenä mutta on sillä pallit ainakin toistaiseksi näköjään.

    • ikifani

      Nyt Davidin oltua enemmän ruudussa tämän kivessyövän takia, on huomio kiinnittynyt hänen aivan onnettomaan taitoonsa esittää sairasta ja huolestunutta ' isää'.

      En tiennyt että näyttelijällä ei ole ammattia vastaavaa koulutusta, mutta kehnosti hän esittää muuta kuin hullunkurista tolloa. Jakob , siis nuori näyttelijä siinä vierellä hallitsee kaiken paljon paremmin.

      • YmmärrysHoi

        David ei esitä vaan Matthew Wolfenden. Kaikilla näyttelijöillä ei ole näyttelijäkoulutusta, ei Suomessa eikä muuallakaan. Jos näyttelijälle annetaan ohjeet esittää sairasta ja huolestunutta "isää" tietyllä tavalla, niin näyttelijä toteuttaa sen ohjaajan ohjeiden mukaisesti. Jos kohtaus menee huonosti, se otetaan uudestaan.
        Jacob myöskään ei ole näyttelijä, vaan Joe-Warren Plant näyttelee Jacobia.


      • Jotkutvainovatevvk

        Uusi tuottaja McLeod aloitti 2016 alusta mutta juonet, käsikirjoitukset ovat vielä edellisen Oatesin vastuulla juuri näihin toukokuun puolenvälin jaksoihin asti. Teki kyllä jotain pieniä muutoksia. Asioita päätetään 6kk- vuodeksi eteenpäin. Olikohan Davidin syöpä juoni nykyisen tuottajan? Jos on niin Leod on halunnut kokeilla mitä kykyjä on joillakin? On pelattava niillä joilla on sopimukset. Sanoi ainakin että jotkut hahmot ovat jääneet roikkumaan sarjaan kuten lahjaton Finn minun mielestäni.
        Tracy suttura on aivan kamala hahmo kuten Vanessakin en niin viitsi edes seurata em tarkasti. Pierce ja Rhona saa jotain aikaan mutta Vanessa on aivan turhake kersoineen sarjassa.


      • imnota_robot

        Spoiler spekulointia.. Tracy sekä Vanessa ymmärtääkseni tulee samaan isompaakin juonenkäännettä.

        Harmittaa, että Finn on jätetty nyt roikkumaan tuommoiseksi kaikkia miellyttäväksi koristeeksi. Eihän sillä oikein ole muuta virkaa kuin olla sovittelijana veljiensä riidoissa. Se actionfiguri - nörtti oli pikkasen päälle liimatun oloinen juttu. Sehän olisi ollut Marlonin tai Paddyn asiantuntemusta kaipaavaa, mutta olikohan liian aikuisia mennäkseen halpaan..


      • kxft
        Jotkutvainovatevvk kirjoitti:

        Uusi tuottaja McLeod aloitti 2016 alusta mutta juonet, käsikirjoitukset ovat vielä edellisen Oatesin vastuulla juuri näihin toukokuun puolenvälin jaksoihin asti. Teki kyllä jotain pieniä muutoksia. Asioita päätetään 6kk- vuodeksi eteenpäin. Olikohan Davidin syöpä juoni nykyisen tuottajan? Jos on niin Leod on halunnut kokeilla mitä kykyjä on joillakin? On pelattava niillä joilla on sopimukset. Sanoi ainakin että jotkut hahmot ovat jääneet roikkumaan sarjaan kuten lahjaton Finn minun mielestäni.
        Tracy suttura on aivan kamala hahmo kuten Vanessakin en niin viitsi edes seurata em tarkasti. Pierce ja Rhona saa jotain aikaan mutta Vanessa on aivan turhake kersoineen sarjassa.

        Kyllä nämä nykyiset jaksot ovat kaikki vielä Oatesin käsialaa. Kaikki suunnitelmat yms. alkuideatkin täytyy kuitenkin tehdä jo vähintään vuottakin aikaisemmin.


    • Hahifah

      Hyvä aihe minun mielestä. Myöskin minun mielestä, Emmerdale on monilla tavoilla erittäin realistinen TV sarja, kun vertaa joitakin aiheita oikeisiin elämiin.

    • teeeeeveeeee

      "Meillä koko 4-henkinen perhe katsoo Emmerdalea ja sitten kun tulee tuo Davidin juttu, joku aina nolostuneena poistuu keittämään kahvia tai jotain muuta."

      Syövässä ei ole mitään noloa. Toivotaavasti kenellekään teidän nolostelevalle perheenjäsenelle ei koskaan tule syöpää. Tulee meinaan juotua ihan liikaa kahvia sitten.

      • batmani

        Aloitushan on tehty yöllä klo 02.04, mitähän noloa tapahtui silloin, että piti tulla valittamaan tänne suolipalstalle.


      • Säynätsalo

        Ettei vaan isäntä oo yrittäny työntää meisseliä sinne ns. väärään reikään.
        Kun niin nolottaa keskellä yötä ;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      249
      791
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe