Lavrov rökitti länttä: "Teidän aika on ohi"

Stieglitz

EU:n pöllöpäät kuuntelivat korvat punaisena kun Venäjän ulkoministeri lateli madonluvut lännen hegemoniasta onanisoiville EU:n johtajille ja USA:n äärikonservatiiviselle tollolle Pencelle: "Lännen hegemonian aika on päättynyt". Maailma muuttuu nyt sellaiseksi että itsenäiset valtiot päättävät omista asioistaan eikä USA ja sen eurooppalaiset perseenuolijat enää määräile maailmalla.

147

1326

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bbncvbncvb

      Eurooppa on ukkoutuva ja akkautuva entinen suuruus jota kukaan ei ota enää vakavasti koska siitä ei ole mihinkään. Eurooppa on lyöty paskanrakoon eikä se sieltä tule enää nousemaan.

      • Labrov on kunnon jutsku joita on lännessä harvakseen;tottahan hän puhuu ja kyllä me täysjärkiset olemme tuon natossikailun jo ajat sitten tajunneet,joillakin mulla vaan ottaa pitemmän aikaa tajuta asioita jotka ovat itsestään selviä,kuten että nato on pääsyyllinen Ukrainan kriisiin ja moneen moneen muuhunkin.


      • mirrityttö57
        kissamies57 kirjoitti:

        Labrov on kunnon jutsku joita on lännessä harvakseen;tottahan hän puhuu ja kyllä me täysjärkiset olemme tuon natossikailun jo ajat sitten tajunneet,joillakin mulla vaan ottaa pitemmän aikaa tajuta asioita jotka ovat itsestään selviä,kuten että nato on pääsyyllinen Ukrainan kriisiin ja moneen moneen muuhunkin.

        Trollaa vaan siellä venäjällä, turhaan tänne paskaasi syötät. Suomi liittyy Natoon, ettekä voi yhtään mitään.


      • kolli57
        mirrityttö57 kirjoitti:

        Trollaa vaan siellä venäjällä, turhaan tänne paskaasi syötät. Suomi liittyy Natoon, ettekä voi yhtään mitään.

        Vai että Trump ko tuhoaisi suhteet Venäjään jonkun suomen pöllkkypään hourailemisen takiako?


    • armottomasti

      Länsi on tuhlannut raaka-aineensa, joten loiston päivät ovat auttamatta takana. Suomi siirtyy öljyhanojen sulkeuduttua savutupa-aikaan.

      • Vähä-älyinen-kansa

        Aivokääpiöiden paskakokkareiden Suomi pilasi naapurussuhteet Venäjään, eikä saa jatkossa enää halpaa energiaa sieltä. Nyt kun veljeillään maailmanrosvo USA:n kanssa, alkaa kaikki maksmaan maltaita kun kansalta aletaan rosvopäättäjien avulla tosissaan ryöstämään monikansallisille yrityksille. ...Täytyy sanoa että Suomen kansa on idiootti-äänestäjien Hölmölä jolla oli kaikki madollisuuden pysyä vauraana, mutta sotahullut rosvot valittiin valtaan ja tuho on jo ovella.


    • G.A.Serlachius

      Jopa Ylen toimittaja oli järkyttynyt. Kuvitteli reppana kai että Lavrov tulisi anelemaan armoa. Todellisuudessa Lavrov ja Venäjän johto on tasan tarkkaan tietoinen siitä että Eurooppa on niin heikko ettei siitä montusta enää nouse ja että USA:lla on edessä tuo Galtungin ennustama imperiumin hiipuminen jo pelkästään rahapulan ja kasvavien kotoisten ongelmien ja epävakauden takia. Kiina, Intia, ja lukuisat muut maat maailmalla irrottautuvat länsimaiden, IMF:n ja Maailmanpankin komennosta. Lännen johtajat ovat aivan paniikissa. Siellä on jo muillakin kuin Ninnillä vaipat oltava housuissa, muuten tulee kakkapyykkiä.

      • ostin justiinsa kiinalaisen moottorisahan 70 euroa kun Minimanissa on nuo hullut päivät ja täys peli se on ,ruotsalaisetkin saa laittaa pian lapun luukulle moottorisahojen kanssa


      • husosawman
        kissamies57 kirjoitti:

        ostin justiinsa kiinalaisen moottorisahan 70 euroa kun Minimanissa on nuo hullut päivät ja täys peli se on ,ruotsalaisetkin saa laittaa pian lapun luukulle moottorisahojen kanssa

        Kerro lisää käyttökokemuksia sitten kun olet tehnyt sillä romulla jotain, if you ylipäänsä saat sitä edes käyntiin.


    • OLET_OIKEASSA_VAIN_SIINÄ

      että olet mielisairas vaikka sinut paistaisi voissa.

      Hyi kakkaa.

    • Puhdasta.faktaa

      Ryssät riehuvat palstalla. Venäjän talous kaatuu ja Putler kavereineen saa lähdön.

    • Yvyvyvyvyvy

      Venäjän ainoat maailmaa kiinnostavat tuotteet ovat aseet, öljy ja naiset. Ei kannattaisi paljon sellaisen maan edustajan pullistella.

      • KulturMelk

        Niin no mutta suomen kiinnostavin vientituote on Terrafame, joten ei tässä henkseleitä voi paukutella.


      • olehiljaa

        Yksi suurimmista maailman metsävaroistakin on Venäjällä


      • koululainen9v

        Unohdit vodkan.


      • tarkkanäköinen

        Napoleonin jälkeen Venäjää on yritetty tuhota monta kertaa, siinä ei tule EU:n juncker soros/clintton glopaali rahaliitokaan onnistumaa . Näiden paskojen aika on ohi.


    • A.Kosygin

      -nyt lähti elektroniset samovaarit höyryämään!
      Tietovisa : mainitse yksi aito venäläinen kuluttajatuote!

      • nonnniiinkösitä

        aito venäläinen? entäs aito suomalainen? mämmikö? no mämmi, muuta ei tule mieleen. Samovaarin lisäksi voisi mainita sinkkiämpärin, ladan, vodkan.
        Kerropa sinä aito suomalaisista tuotteista.


      • pärrrrrrrrköhköh

        Vaihtelevasti toimiva p**seensuristin.


      • googleta
        nonnniiinkösitä kirjoitti:

        aito venäläinen? entäs aito suomalainen? mämmikö? no mämmi, muuta ei tule mieleen. Samovaarin lisäksi voisi mainita sinkkiämpärin, ladan, vodkan.
        Kerropa sinä aito suomalaisista tuotteista.

        Suomalaiset keksinnöt, tuolla kun googletat niin löytyy heti paljon.


    • Rfi

      Siksi pitäisi hypätä nousujohtoiseen uraan mukaan, saada joku osa Venäjän menestyksestä. Mamutus ja vanheneminen tuhoaa Euroopan, eivät ihmiset ole vaihdettavissa, omistaan täytyy pitää huolta.

      • LOL-LOL

        Mistä vitun "Venäjän menestyksestä" :)))))


      • TuplaY
        LOL-LOL kirjoitti:

        Mistä vitun "Venäjän menestyksestä" :)))))

        Onkohan se jokin tuntematon suuruus, jota ei ole missään nähty mutta siitä puhutahan!


    • sdeww3

      Lavrov kyllä tietää!Savijalkainen EU kaatuu pian!

    • LavrovPöllö

      Huvittavaa kuulla tuollaista tekstiä taantuvan, asukkaista tyhjenevän ja köyhtyvän kehitysmaan ulkoministerin turvasta.

    • Kaiken_takana

      Lavrov siis haluaa sen ajan takaisin, jossa jokainen valtio saa päättää omista asioistaan itse. Eli siis kaikessa politiikassa, ekonomiassa, geopolitiikassa ja erityisesti militarismissa.
      Kuulostaa ihailtavalta, kovin houkuttelevalta ja moni valtio varmaankin haluaisi näin olevankin.
      Mutta jos jollekin tässä nimeltä mainitsemattomalle suurvallalle annetaan oikeudet mellastaa täällä maailmassa miten sattuu. Ja mitä se sattuu haluamaan, niin mitkä olisivat niiden vapauksien antamisen seuraukset? Sehän saattaisi pahimmillaan tarkoittaa sitä, että kansainvälisillä säännöillä ei olisi enää mitään väliä.
      Eikä niitä tarvitsisi siis lainkaan noudattaa?
      Ja toiseksi: Mistä ihmeestä me emme tiedä, käyttäisikö Venäjä tätä vapautena harjoittaa minkälaista tahansa militaristista politiikkaa? Että alkaisikin jyrätä kohta Baltian maihin? Mitkä maat olisivat Krimin ja Ukrainan tapahtumien jälkeen seuraavina kohteina?
      Tai entäpä miten kävisi sitten maailmassa olevan ydinasevarustelun ja sen kilpailun laita?
      Sehän tulisi tästä vain entistä enemmän kiihtymään.

      Oletteko miettineet sitä?

      Lavrovin ja Venäjän mielestä länsi, ja etenkin NATO on heille ollut aina syyllinen kaikkeen, mitä maailmanpolitiikassa on tapahtunut. Venäjässä itsessään ei ole koskaan mitään vikaa. Ei tietenkään. NATO on Venäjälle, kuin musta vaate. Jota on myös demonisoitu vähän väliä ja tämän tästä.
      Tosiasia on se, että NATO on Venäjälle kilpailija geopoliittisessa mielessä.
      Venäjä haluaa takaisin ne kultaiset suurvalta-ajat. Jolloin se oli voimissaan ja suuruutensa tunnossa.

      Ei NATO:kaan tai länsikään tietenkään mikään täysi pulmunen ole.
      Eikä kansainväliset säännöt, tai organisaatiot ole pystyneet saamaan aikaiseksi sen kestävämpää ja pysyvämpää rauhaa maailmassa.
      Siksi sääntöjä ja organisaatioita pitäisikin uudistaa.
      Jotta ne toimisivat. Ja että mitkään kriisit eivät kestäisi tolkuttoman kauan, ja joissa tulee vain uhreja liian paljon.

      Nykypolitiikka tässä maailmassa on aivan liian paljolti suurvaltojen välistä geopoliittista kädenvääntöä. Ja taistelua maailman hegemoniasta.

    • hj56lk

      Venäjällähän on paha väestöongelma, jonka muslimit korjaavat.

      • gh45kj

        Väestö vähenee eli väestönkasvu on -0.1 % vuodessa.


      • nonnniiinpä
        gh45kj kirjoitti:

        Väestö vähenee eli väestönkasvu on -0.1 % vuodessa.

        niin kävi myös Suomessa, viime vuonna kuoli enemmän kuin syntyi, tosin väkiluku lisääntyi, koska maahan muuttoa oli paljon v 2016. Suomalaiset korvautuvat pikkuhljaa matuilla.


    • hetkenretki

      Liberaalit tuhosi euroopan, saksan vihreät, jotka ajoivat jopa lapsiseksiä lailliseksi. No eu on pedofiilien paratiisi, mitä enemmän kaaosta, sen helpompi toimia.

    • bvbcdfs

      Venäjällä on Euroopan suurin reaalitalous kun lasketaan ostovoimakorjattu bkt ja siitä lasketaan teollisuuden ja alkutuotannon (maa-, metsä, kaivos- ja kalastustoiminta) osuus. Venäjällä on niukasti suurempi reaalitalous kuin jopa Japanilla joka on teollisesti taantunut ja erittäin ikääntyneiden ihmisten saarivaltio vailla suuria raaka-ainevarantoja. Siksi Japani onkin pudonnut btk-ostoivatilastoissa yllättäen melkoisen matalalle.

      • dfhedfg

        Huvittavia nää "Venäjä on Euroopan suurin talous kun käytetään sitä yhtä tiettyä indeksiä ja karsitaan siitäkin vähän niitä ja niitä muuttujia ja tarkastellaan sitä sen jälkeen erään toisen indeksin läpi" -höpinät.

        Venäjä on asukaskohtaisen bkt:n perusteella noin sijalla 50 ja se on huikean surkea suoritus ottaen huomioon Venäjän resurssit.


      • Venäjällä on omat isot luonnonvarat. Että silleen.


      • nrtdffxg
        höpöhöpö kirjoitti:

        Venäjällä on omat isot luonnonvarat. Että silleen.

        Joista ei ole ollut paskaakaan iloa toimimattomalle yhteiskunnalle. No, valtaeliitti on sentään rikastunut.


    • bnvbncvb

      Eurooppa on yks hiton haiseva ulkomusea mulkkujohtajineen.

      • erehdyitkohteesta

        Kuvasit juuri oivasti Venäjän.


    • hehehehehheheh

      Juuri päinvastoin, länsimaat yhä tiiviimmin eri liitoissa keskenään, Britanniakin vaikka EU:sta ehkä eroaa, mutta ryssien kanssa ei halua liittoutua juuri muut kuin Syyrian diktaattori, P-Korean diktaattorikin jäänyt yksin.

    • LavrovTietääKyllä

      Asia on juuri kuin Lavrov sanoi.Yksinapainen,USAN hegemoniaan perustuva maailmanjärjestys on kuolonkouristuksissa.Halusi se sitä tai ei.Kiina mm. on vuosia sitten alkanut tehdä järjestelyjä tulevaa romahdusta vastaan.Nato ja USA saa lopulta sen palkan mitä he ovat tienanneet itselleen vuosikymmeniä ja vuosisatoja!Kohta on siis lännen tilipäivä ja se on talouden romahdus ja mahdollinen ydinsota nato/usa vs Kiina&Venäjä ja jälkimmäinen voittaa.

      • Idän.ei.tarvi.kun.odotta

        Voi olla ettei Idän tarvitse paukauttaa yhtään ydinpommia,koska jos lännentalous romahtaa, tietää se sitä etteivät he pysty sotimaankaan.
        Ei Kiina ja Venäjä väkisin halua planeettaa tuhota,vain maailmanvalta on heidän tähtäimessään.
        Ja ihan hyvä näin,on tätä kapitaali humpuukia kestänytkin jo liian kauan.


      • uneksivaan
        Idän.ei.tarvi.kun.odotta kirjoitti:

        Voi olla ettei Idän tarvitse paukauttaa yhtään ydinpommia,koska jos lännentalous romahtaa, tietää se sitä etteivät he pysty sotimaankaan.
        Ei Kiina ja Venäjä väkisin halua planeettaa tuhota,vain maailmanvalta on heidän tähtäimessään.
        Ja ihan hyvä näin,on tätä kapitaali humpuukia kestänytkin jo liian kauan.

        Eihän teistä ryssistä olekaan muuhun kuin uneksimaan ja ryssimään.


    • Mitäs_luulet

      että Lavrov sitten sanoo kunhan Kiina tekee saman mitä Venäjä teki Ukrainassa että jakaa kansalaisuuksia Venäjän itäosissa ja jonka jälkeen pitävät äänestyksen jossa päättävät liittyä Kiinaan?

      • KwääkKwääk

        Toistaseksi homma menee päinvastoin - Venäja tunkee Kiinaan.
        https://www.google.fi/maps/@42.797222,130.375,3a,90y,189.1h,90.07t/data=!3m8!1e1!3m6!1s-IZKymH3ljR8/VyqkAnaM1tI/AAAAAAAAAco/XYsXT9-j6rQOOisfuTum_GCfO9Rg_iILQCJkC!2e4!3e11!6s//lh4.googleusercontent.com/-IZKymH3ljR8/VyqkAnaM1tI/AAAAAAAAAco/XYsXT9-j6rQOOisfuTum_GCfO9Rg_iILQCJkC/w203-h100-k-no-pi-2.9999962-ya114.49999-ro-0-fo100/!7i6144!8i3072


      • KwääkKwääk
        KwääkKwääk kirjoitti:

        Toistaseksi homma menee päinvastoin - Venäja tunkee Kiinaan.
        https://www.google.fi/maps/@42.797222,130.375,3a,90y,189.1h,90.07t/data=!3m8!1e1!3m6!1s-IZKymH3ljR8/VyqkAnaM1tI/AAAAAAAAAco/XYsXT9-j6rQOOisfuTum_GCfO9Rg_iILQCJkC!2e4!3e11!6s//lh4.googleusercontent.com/-IZKymH3ljR8/VyqkAnaM1tI/AAAAAAAAAco/XYsXT9-j6rQOOisfuTum_GCfO9Rg_iILQCJkC/w203-h100-k-no-pi-2.9999962-ya114.49999-ro-0-fo100/!7i6144!8i3072

        Yäk.. Ei Toimii :(((


      • vainnniiin

        ai jaa, siis meidän isi voittaa teidän isin- juttuja. Vietätkö paljonkin aikaasi pihan hiekkalaatikolla?


    • Görlitz

      maailman suurimmat kansantaloudet reaalilukemin:

      1) Kiina (yli 2.5 kertaa suurempi kuin USA)
      2) USA
      3) Intia
      4) Indonesia
      5) Venäjä
      6) Japani
      7) Saksa
      8) Brasilia

      Suurimmat ostovoimapariteetti-bkt:lla

      1) Kiina
      2) USA
      3) Intia
      4) Japani
      5) Saksa
      6) Venäjä
      7) Brasilia
      8) Indonesia

      Nuo tilastot näyttävät vakuuttavasti että lännen hegemonian aika on ohi. Maailma siirtyy monenkeskisyyteen. Eri mittareilla lännen yhteinen painoarvo on 25-35% enää. Laskee jatkossa 15-25%:iin.

      • hehehehhehehe

        BKT/kansalainen ja ostovoima/kansalainen ratkaisee, ei mikään muu, ryssät kaukana takana, samoin Kiina, mutta Kiinastakin näkee, että kannattaa olla väleissä lännen kanssa tai käy kuten ryssille ja p-korealle.


      • OLETKOTYHMÄ

        VENÄJÄ EI OLE OIKEASTI KUMMALLAKAAN LISTALLA KYMMENEN JOUKOSSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • Koulutkokesken

        Nim. "Görlitz" vetää hatusta lukuja ja luulee, että joku uskoo.
        Mikä idiootti.


    • VenäjänTilanneToivoton

      Venäjä se tässä suurimmassa kusilammikossa uiskentelee. Väestön määrä pienenee, erityisesti slaavilaisen vähemmistön osuus vähenee. Koulutettu väki pakenee maasta pois jos suinkin kykenee. Pääomaa virtaa maasta pois, koska vallanpitäjiin ei luoteta. Korruptio rehottaa, talous on raaka-ainevientiä, kuten kehitysmailla yleensäkin. Infra on rapistunut. Maaseutu on erittäin alikehittynyttä. Siperian ajautuu pikkuhiljaa Kiinan haltuun, koska pienenevän venäläisväestön tilalle tulee kasvava kiinalaisväestö.

      Venäjä on bkt/henkilö mitattuna vasta maailman 49. suurin talous. Inhimillisen kehityksen indeksissä Venäjä on sijalla 50.

      Larvovin hourailut olivatkin vain huomion kääntämistä pois oman maansa toivottomasta tilanteesta.

      • Ollut-jo-pitemmän-aikaa

        kuinkahan kauan, 200-300 vuotta vissiin...


      • NFR5EYRH
        Ollut-jo-pitemmän-aikaa kirjoitti:

        kuinkahan kauan, 200-300 vuotta vissiin...

        Kuinkahan kauan lännen ajan on pitänyt olla ohi? 200-300 vuotta vissiin...


      • katoavaista
        NFR5EYRH kirjoitti:

        Kuinkahan kauan lännen ajan on pitänyt olla ohi? 200-300 vuotta vissiin...

        Länsi on ollut olemassa "läntenä" ainoastaan 1900-luvun alkupuolelta. Sitä aikaisemmin mitään länttä ei ollut olemassakaan. Saksa ja Italiakin yhdistyivät omiksi maikseen hajannaisista pikkuruhtinaskunnista vasta 1800-luvun lopulla.

        Ja kun aikaa kuluu, lakkaa myös "länsi" olemasta. Eurooppakin on moneen kertaan määritelty, aika moni puhuu euroopasta, vaikka moni maa ei siihen kuulu tai on siitä eroamassa (Brexit).


      • älämuutaviserrä
        katoavaista kirjoitti:

        Länsi on ollut olemassa "läntenä" ainoastaan 1900-luvun alkupuolelta. Sitä aikaisemmin mitään länttä ei ollut olemassakaan. Saksa ja Italiakin yhdistyivät omiksi maikseen hajannaisista pikkuruhtinaskunnista vasta 1800-luvun lopulla.

        Ja kun aikaa kuluu, lakkaa myös "länsi" olemasta. Eurooppakin on moneen kertaan määritelty, aika moni puhuu euroopasta, vaikka moni maa ei siihen kuulu tai on siitä eroamassa (Brexit).

        Sama edessä venäjällä, hajoaa useiksi valtioiksi jotka sitten itsenäisesti päättävät mihin haluavat kuulua.


    • JussiNiinisto

      Hyvin puhui Lavrov. Milloinhan länsi heräisi propagandastaan ja itse aiheuttamistaan konflikteista, hölmöläiset.

      • vainvenäjäsotii

        Vain Venäjä sotii Euroopassa.


    • länsi-on-homo

      Kuunelkaa kaikki: LÄNSI ON HOMO LÄNSI ON HOMO LÄNSI ON HOMO LÄNSI ON HOMO LÄNSI ON HOMO LÄNSI ON HOMO LÄNSI ON HOMO LÄNSI ON HOMO LÄNSI ON HOMO LÄNSI ON HOMO LÄNSI ON HOMO LÄNSI ON HOMO LÄNSI ON HOMO LÄNSI ON HOMO LÄNSI ON HOMO LÄNSI ON HOMO LÄNSI ON HOMO LÄNSI ON HOMO LÄNSI ON HOMO LÄNSI ON HOMO LÄNSI ON HOMO LÄNSI ON HOMO

    • Varloy1941

      Lavrov vain unohtaa että ilman länttä venäjää ei olis enään olemassa, siellä sakemannien marssit kajahtaisivat ! Tai kinuskien :D

      • sagfsdsf

        Totta. Venäjä on olemassaolostaan ikuisessa kiitollisuudenvelassa lännelle.


    • bvbcvbnc

      Lavrovin olisi pitänyt kysyä EU-johtajilta: "Miksi te olette tuollaisia Setä Samulin pikkuhuoria?"

      • ei.uskaltanut.vittuilla

        Pelkästään USA:n sotilasmenot ovat 9-kertaiset Venäjään nähden. Siihen kun lisätään vielä Euroopan NATO-maat, niin ehkä Lavrov ei vain uskaltanut...


      • UivaMakarooni

        Joku on jo vastanut tuohoon, (oliko peräti Suursilli)
        "Pienet maat on aina huoria, ja isot maat on aina petoja"


      • mennen.ja.tullen
        ei.uskaltanut.vittuilla kirjoitti:

        Pelkästään USA:n sotilasmenot ovat 9-kertaiset Venäjään nähden. Siihen kun lisätään vielä Euroopan NATO-maat, niin ehkä Lavrov ei vain uskaltanut...

        Ei Venäjän tarvitse niitä menojaan suurustella, sillä sen ainoa "rintama" sijaitsee Suomi-Puola-Ukraina-Mustameri-linjalla.

        Jos taas tarkastellaan USA:ta, sillä on Eteläkiinanmeri, Lähi-itä, Kauko-itä, Itä-Eurooppa, Latinalainen Amerikka, tietoverkot, Echelon... eli paikallisen kriisin sattuessa se on kyllä Venäjä, joka vetää komeasti turpiin jenkkejä ja sen lakeijoita paljon pienemmällä rahalla :D

        Jenkkien vika on siinä, että maailma alkaa olla liian suuri niille hallittavaksi. Kun venyy tarpeeksi moneen paikkaan, lopuksi ei yllä mihinkään.


    • USA-ei-vain-osaa

      USA on hävinnyt sodan Vietnamissa. Eikä ole pystynyt voittamaan niitä Afganistanissa, Irakissa. Syyrian sota kääntyi nopeasti kun Venäjä lähetti 40-50 lentokonetta ja noin tuhatkunta sotilasta maahan. USA ei vain osaa. USA ei vain osaa.

      • djkbr

        USA pelasti Venäjän natsien kynsistä Venäjä yhdessä natsien kanssa aloittamassa sodassa. Venäjä otti itsekin turpaansa Afganistanissa. USA murskasi Neuvostoliiton ja näivetti sen tynkä-Venäjäksi, jonka entisistä orjavaltioista osa liittyi heti kuin mahdollista Natoon. Ukrainasta tulee koko ajan piilossa sinkkiarkkuja Venäjälle. Venäjä ei vaan osaa.


      • hehehehehehhe

        Afganistanin tilanne hallussa kun länsimaat meni sinne, neukkula romahti kun menetivät 200 hävittäjää ja 250 helikopteria ja romahtamaisillaan niiden talous on nytkin.


      • vanjanpaskat

    • vbcbdfsd

      Oli aika jolloin USA:n teollisuus oli lähes 50% maapallon teollisuudesta (1950-luvun alku). Nyt Kiinalla on 2.5 kertaa suurempi teollisuustuotanto kuin USA:lla joka on mennyt teollisuustuotannossa alaspäin kuin lehmän häntä.

      • Lavrov.suuta.soukemmalle

        Venäjä on kehitysmaa, joka ei vie muuta kuin jalostamattomia luonnonvaroja. Lavrovin kannattaisi muistaa se ja pitää pienempää suuta.


      • hehehehehhehe

        Kiina vaihtaisi mielellään väkilukunsa USA:n BKT/asukas.


      • Rrdrrdrdrdrd
        Lavrov.suuta.soukemmalle kirjoitti:

        Venäjä on kehitysmaa, joka ei vie muuta kuin jalostamattomia luonnonvaroja. Lavrovin kannattaisi muistaa se ja pitää pienempää suuta.

        Kyllä Lavrov ymmärtää puhuvansa paskaa, mutta jos ei puhuisi Putinin ohjeiden mukaan, olisi pian omissa hautajaisissaan. Samoin on Bäckmanin ja Putkosen laita. Putinista ei erota elävänä.


      • hohohohoo
        hehehehehhehe kirjoitti:

        Kiina vaihtaisi mielellään väkilukunsa USA:n BKT/asukas.

        Tarkoitatko nyt USA:n velka /asukas?

        Kiinalaisilla perheillä on valtaisat säästöt. Jenkeillä ei ole muuta kuin valtaisa velkakasa ja dollari. Sinäkin maksat jenkkien velkaa, sillä dollaria myydään maailmanvaluuttana aina hiukan suuremmalla kurssilla käytettäväksi kansainvälisessä kaupassa ja tuo "hiukan suurempi" on eräänlainen maailmanvero, mitä jenkit perivät kaikilta muilta.

        Ja kaikki tietävät, mitä tapahtuu niille, jotka kehittelevät ei-dollaripohjaisia ratkaisuja kansainvälisen kaupan käyttöön? Eiköstä vaan? Gaddafi ja Saddam olivat mm. näitä. Tälläkin hetkellä jenkkien tiedustelupalvelut ovat kiinnostuneita erilaisista kryptovaluutoista.


    • mikä.pelle

      de whittua sanoi natsi, kun ryssälle antoi.

    • lavrovinhöpinää

      USA:n talous kasvaa, ja maassa on käytännössä täystyöllisyys. Venäjällä sen sijaan kaikki on päin helvettiä.

      • nonnnniiinpä

        Usan täystyöllisyys? Niinpä, työllisyysaste siellä 63% ja "täystyöllisyys" Suomessa työllisyysaste korkeampi selvästi 68% ja hirveä työttömyys, mieti sitä. USAssa työtön ei ole enää työtön kun työttömyyskorvaus päättyy, siinä yksi syy tilastoharhaan. Työttömyyskorvausta saa siellä max puoli vuotta.
        Venäjällä asiat ovat maan historiaan nähden hyvin, nykyvenäjä on ollut olemassa vasta 26 vuotta ja sinä aikana maan talous on kasvanut kymmenkertaiseksi. Nyt meni pari vuotta taantumassa, mutta kasvu on jälleen käynnistynyt. Hyvää kehitystä siis.


      • venäjännuolijalle
        nonnnniiinpä kirjoitti:

        Usan täystyöllisyys? Niinpä, työllisyysaste siellä 63% ja "täystyöllisyys" Suomessa työllisyysaste korkeampi selvästi 68% ja hirveä työttömyys, mieti sitä. USAssa työtön ei ole enää työtön kun työttömyyskorvaus päättyy, siinä yksi syy tilastoharhaan. Työttömyyskorvausta saa siellä max puoli vuotta.
        Venäjällä asiat ovat maan historiaan nähden hyvin, nykyvenäjä on ollut olemassa vasta 26 vuotta ja sinä aikana maan talous on kasvanut kymmenkertaiseksi. Nyt meni pari vuotta taantumassa, mutta kasvu on jälleen käynnistynyt. Hyvää kehitystä siis.

        Venäjällä on kaikki päin helvettiä. Maalla on vuosisadat ollut käytössä valtavat resurssit suurten maa-alueiden ansiosta, eikä minkäänlaista toimivaa yhteiskuntaa ole saatu aikaiseksi. Eikä parempaa ole näkyvissä, kun kyvykkäin osa väestöstä muuttaa pois.

        USA:n työttömyysaste on alle 5 prosenttia:

        http://www.iltasanomat.fi/taloussanomat/porssiuutiset/art-2000001903198.html


      • Dragutinovic
        nonnnniiinpä kirjoitti:

        Usan täystyöllisyys? Niinpä, työllisyysaste siellä 63% ja "täystyöllisyys" Suomessa työllisyysaste korkeampi selvästi 68% ja hirveä työttömyys, mieti sitä. USAssa työtön ei ole enää työtön kun työttömyyskorvaus päättyy, siinä yksi syy tilastoharhaan. Työttömyyskorvausta saa siellä max puoli vuotta.
        Venäjällä asiat ovat maan historiaan nähden hyvin, nykyvenäjä on ollut olemassa vasta 26 vuotta ja sinä aikana maan talous on kasvanut kymmenkertaiseksi. Nyt meni pari vuotta taantumassa, mutta kasvu on jälleen käynnistynyt. Hyvää kehitystä siis.

        Usassa 95.1 miljoonaa työikäistä on työvoiman ulkopuolella. Määrä kasvoi Obaman 8 vuoden aikana 18%:lla, 12 % nopeammin kuin väestö samaan aikaan kasvoi.


      • sdffsfsdsf
        nonnnniiinpä kirjoitti:

        Usan täystyöllisyys? Niinpä, työllisyysaste siellä 63% ja "täystyöllisyys" Suomessa työllisyysaste korkeampi selvästi 68% ja hirveä työttömyys, mieti sitä. USAssa työtön ei ole enää työtön kun työttömyyskorvaus päättyy, siinä yksi syy tilastoharhaan. Työttömyyskorvausta saa siellä max puoli vuotta.
        Venäjällä asiat ovat maan historiaan nähden hyvin, nykyvenäjä on ollut olemassa vasta 26 vuotta ja sinä aikana maan talous on kasvanut kymmenkertaiseksi. Nyt meni pari vuotta taantumassa, mutta kasvu on jälleen käynnistynyt. Hyvää kehitystä siis.

        "Työttömyysaalto vyöryy Venäjän ylle. Venäjän ensimmäisen varapääministerin mukaan nyt on todella syytä huoleen."

        "Suurin osa venäläisistä saa jo tuntea Putinin ratkaisujen vaikutukset nahoissaan. Työttömyysprosentti on vuoden alusta jatkanut kasvuaan, ja eniten on irtisanottu terveysalan ammattilaisia sekä pankkien työntekijöitä.

        - Meille on joulukuusta lähtien ilmoittautunut yli 800 työtöntä terveysalan ammattilaista. Tähän mennessä heistä vain neljä on löytänyt töitä, kertoo Moskovan eteläisen hallintopiirin työvoimatoimiston johtaja Rodion Juhnevich.

        Asiantuntijat odottavat työttömyyden rajua lisääntymistä lähiaikoina. Irtisanottujen tilalle ei palkata uusia työntekijöitä, ruoan sekä asuntojen hinnat nousevat ja venäläisten ahdinko kasvaa."

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015012419077912_ul.shtml


      • nonnniiinpä
        sdffsfsdsf kirjoitti:

        "Työttömyysaalto vyöryy Venäjän ylle. Venäjän ensimmäisen varapääministerin mukaan nyt on todella syytä huoleen."

        "Suurin osa venäläisistä saa jo tuntea Putinin ratkaisujen vaikutukset nahoissaan. Työttömyysprosentti on vuoden alusta jatkanut kasvuaan, ja eniten on irtisanottu terveysalan ammattilaisia sekä pankkien työntekijöitä.

        - Meille on joulukuusta lähtien ilmoittautunut yli 800 työtöntä terveysalan ammattilaista. Tähän mennessä heistä vain neljä on löytänyt töitä, kertoo Moskovan eteläisen hallintopiirin työvoimatoimiston johtaja Rodion Juhnevich.

        Asiantuntijat odottavat työttömyyden rajua lisääntymistä lähiaikoina. Irtisanottujen tilalle ei palkata uusia työntekijöitä, ruoan sekä asuntojen hinnat nousevat ja venäläisten ahdinko kasvaa."

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015012419077912_ul.shtml

        Jaa, 2 vuotta vanha uutinen, tule tähän päivään sieltä, Venäjän talous kasvaa taas.


      • sfsdfsf
        nonnniiinpä kirjoitti:

        Jaa, 2 vuotta vanha uutinen, tule tähän päivään sieltä, Venäjän talous kasvaa taas.

        Heh, kyllä kai se muutaman promillen "kasvu" teille putrolleille kelpaa ilonaiheeksi paremman puutteessa.

        Venäjällä ei ole tulevaisuutta, vaikka talous vähän öljyn hinnan nousun vuoksi tilapäisesti kasvaisikin. Maan väestörakenne ja yhteiskunnan tila on toivottoman huonossa jamassa. Maalla ei ole edellytyksiä kehittyä.


    • Lavrovoikeassa

      Mikä on Eurooppa tänään? Munaton yhteisö,joka laskee alueelleen miljoonia muslimeja ilman laukaustakaan. Sallitaan näiden rötöstelyt ja loisinta.

    • Ryöstelykoalitiot

      Lännen koalitiot hyökkää Afganistaniin, Irakiin, Libyaan, Syyriaan jne, jne, jne.......saamme miljoonia pakolaisia elätettäväksemme.

      • aleppon.moukarointi

        Venäjä on ollut Syyriassa aiheuttamassa enemmän pakolaistulvaa kuin yksikään länsimaa. Venäjä on paska maa.


    • asgwesrh

      Venäjä on menneisyyden maa, jolla ei ole tulevaisuutta. Lavrov yritti jutuillaan vain sumuttaa ja harhauttaa. Lännen talous on kasvu-uralla, Venäjä sen sijaan riutuu alhaisen öljynhinnan takia.

      • Näinon007

        Tämä maailmassa leviävä Truppilaisuus on vakava melen sairaus?

        - siinä pyritää vaihtoehtoisilla faktoilla korvaamaan todellinen tieto.
        Esimerkiksi Venäjän varallisuudesta joka on keskittyn n. 10 suvulle, joka omistaa Venäjän kaikista varoista lähes 90%


      • mikätässätapatuksessa
        Näinon007 kirjoitti:

        Tämä maailmassa leviävä Truppilaisuus on vakava melen sairaus?

        - siinä pyritää vaihtoehtoisilla faktoilla korvaamaan todellinen tieto.
        Esimerkiksi Venäjän varallisuudesta joka on keskittyn n. 10 suvulle, joka omistaa Venäjän kaikista varoista lähes 90%

        Mikä tässä Ruotsi- uutisessa on
        vaihtoehtoinen totuus?


    • VkvVkvbn

      Maailmanpankin tilasto vuodelta 2014 osoittaa että energiatuotannosta irroitetun teollisuustuotannon jalostusarvo olu Kiinassa noin 30% bkt:sta ja Usassa vain 12%. Kun huomioidaan se että ostovoimapariteetilla mitattu Kiinan bkt oli 17% suurempi kuin Usan, on Kiinan teollisuuden (ilman energiaa) jalostusarvo lähes kolminkertainen Usaan verrattuna.

      http://data.worldbank.org/indicator/NV.IND.MANF.ZS?locations=CN&name_desc=true

      • jaksattrollata

        Suhteessa Kiinan väkilukuun niiden talous on aivan kuralla, suurin osa kansasta elää köyhyydessä kuten venäjälläkin ja tuloerot valtavat.


      • taantuva.eurooppa
        jaksattrollata kirjoitti:

        Suhteessa Kiinan väkilukuun niiden talous on aivan kuralla, suurin osa kansasta elää köyhyydessä kuten venäjälläkin ja tuloerot valtavat.

        Kiina ohitti jo muutama vuosi sitten sekä Euroopan että Yhdysvallat patenttien mittapuulla mitattuna. Kiina johtaa myös useilla mittareilla mitattuna koulutusindeksejä.

        Jos taas tarkastellaan OECD:n, Pisan ja monen muun mittarin perusteella Eurooppaa, niin tämä maanosa on taantunut älyllisesti aivan järkyttävällä vauhdilla. Ei täältä tule tällä menolla enää löytymään mitään, ei uusia lääkkeitä, ei avaruusmatkailua, tekoälyä tai muutakaan.


      • jaksattrollata
        taantuva.eurooppa kirjoitti:

        Kiina ohitti jo muutama vuosi sitten sekä Euroopan että Yhdysvallat patenttien mittapuulla mitattuna. Kiina johtaa myös useilla mittareilla mitattuna koulutusindeksejä.

        Jos taas tarkastellaan OECD:n, Pisan ja monen muun mittarin perusteella Eurooppaa, niin tämä maanosa on taantunut älyllisesti aivan järkyttävällä vauhdilla. Ei täältä tule tällä menolla enää löytymään mitään, ei uusia lääkkeitä, ei avaruusmatkailua, tekoälyä tai muutakaan.

        Onhan se hyvä että Kiinassa keksivät jotain vimpaimia itsekin, etteivät varasta kaikkea, ryssät vain varastaa. Euroopalla menee aina hyvin, teitä jälkeenjääneitä on lähinnä venäjällä ))


    • voi.meitä.surkimuksia

      Kun Afrikka ja Lähi-Itä muuttaa Eurooppaan loisimaan, niin sitten se ilo vasta repeää.

    • Euroopan entinen rikkaus oli peräisin siirtomaiden ryöstöstä.Siitä asti kun siirtomaat vapautuivat on eurooppa mennyt pikkuhiljaa alaspäin,ja meno jatkuu kiihtyvällä tahdilla tänäkin päivänä.

      • älämuutaviserrä

        Kannattaisi ryssien tosiaan luopua valtaamistaan alueista kun talous mennyt kiihtyvällä vauhdilla alaspäin ))


    • unionihajaantukoon

      Unionin ainoa tehtävä
      on nousta jotain vastaan, mahdiksi ja olla pelotteleva
      Isotella venäjälle, kaikille ja sortaa omiaan.

      Yksittäiset valtiot pyrkivät sopuun ja kumppanuuteen.

      UNIONI ON kuoleva - sen pitää murentua.

      Kiitos Lavroville. Auta yksittäisiä maita puhumalla asioista suoraan
      Suomi tahtoo irti unionista JA olla taas itsenäinen.

      • Ikävä.tosiasia

        Suomi ei enää koskaan voi olla itsenäinen taloudellisesti niin kuin ennen,pakkokuulua johonkin suurten maiden kerhoon tai tuhouduttava.
        Jos Suomi irtaantuisi kaikista Unioneista,suuret maat ei välttämättä ostaisi täältä mitään,ja muitten pienten maitten ostot ei riittäisi pitämään Suomea kovin kauan pystyssä. Edessä olisi valtion lopetus ennemmin tai myöhemmin.


      • mitäpelättävää
        Ikävä.tosiasia kirjoitti:

        Suomi ei enää koskaan voi olla itsenäinen taloudellisesti niin kuin ennen,pakkokuulua johonkin suurten maiden kerhoon tai tuhouduttava.
        Jos Suomi irtaantuisi kaikista Unioneista,suuret maat ei välttämättä ostaisi täältä mitään,ja muitten pienten maitten ostot ei riittäisi pitämään Suomea kovin kauan pystyssä. Edessä olisi valtion lopetus ennemmin tai myöhemmin.

        Vähän kirkkaampaa mieltä plis,

        Ei ole pakko olla KAIKKI tai EI MITÄÄN.

        Maan tekevät koko ajan kauppasopimuksia, mutta
        ei se tarkoita, että suomen on annettava niille kaikille prcettä täysillä.

        Terve ihminen ja itseään kunnioittava maa, asettaa rajat ja neuvottelee itselleen
        sopivia kompromisseja.

        Totuus on se, että Suomi voi olla itsenäinen ja neuvotella itselleen uudet sopimukset.

        "suomi lopetus" tapahtuu ainoastaan ja vain jos sen annetaan kuolla tähän invaasioon. Suomen pitää laittaa rajojaan soukemmalle ja valita
        kenen kanssa se tekee kauppaa.

        EI OLE NIIN VAIKEAA. Se vaatii uskallusta...

        Kauppakumppaneita ovat mm. Unkari, Venäjä, Norja, Kanada, USA, Australia, Japani, Kiina, kaikki jotka eivät kuulu unioniin.

        Ja mitä myytävää Suomella on euroopalle? Siellä valmistetaan jo kaikkea ja kaikki tuotanto on siirtymässä sieltä EU:n ulkopuolelle.

        EU tuottaa vain ihmiskauppaa ja sen alihankintaa.


      • EroonEu

        Täsmälleen noin.


    • Druid-Wiltman

      EU on niin mitätön ettei Kiina taannoisessa tärkeässä tulevaisuusselonteossa maininnut Eurooppaa ollenkaan. Siellä mainittiin Keski-Aasia, USA, latinalainen Amerikka, Intia, arabimaat ja erityisesti Afrikka. Eurooppa on vain vainhainkoti jonka rahoitus tulee sille itselleen ongelmaksi.

      • surkeatrolli

        Jokainen Euroopan maa tärkeä, muut mainitaan vain maanosina, venäjä ei tärkeä kenellekään ellei tarvitse niiden huonolaatuista öljyä.

        Parasta aikaa kiinalaiset käy isoja kauppanaeuvotteluja suomalaisten kanssa, turisteinakin onneksi ryssien sijaan kiinalaisia. Pysykää vaan siellä rajan takana, syökää kaalia ja juokaa vodkaa, kyllä se siitä, tai sitten ei ))


      • typeriäjuttuja

        Kiina on vain valmistusmaa, EUssa on 510 miljoonaa ihmistä, USAssa 320 miljoonaa ja venäläisiä köyhiä on 143 miljoonaa.


    • H.M.S.Moilanen

      Ei kukaan ota Eu:ta enää vakavasti.

      • sfsfsdfs

        Eikä Venäjää., tuota näivettyvää kehitysmaata, joka ei saa aikaiseksi toimivaa yhteiskuntaa koskaan.


    • tuhoon.tuomittu

      Eurooppa haluaa ruokkia ja asuttaa kaikki maailman halukkaat,pitää korkeita palkkoja yllä tukiaisilla, pelastaa yksin maailman säätelemällä, ylläpitää tehotonta maataloutta ja etenkin ylisuurta turhaa viininviljelyä.

    • TriplaX

      Minua kummastuttaa se, miksi ihmeessä Suomessa on niin paljon ihmisiä jotka iloitsevat Venäjän suuruudesta? Suomen nykyinen asevarustelukin johtuu ainoastaan Venäjästä. Kukaan muu ei uhkaa paitsi Venäjä.

      • hsergsg

        Eiköhän nuo Venäjän "suuruudesta" ilakoivat ole pääasiassa näitä Pietarin trollirottia sekä jokunen vanha punikki, joka tavan vuoksi ylistää itänaapuria.


      • täyttä.utopiaa

        Sanopa minulle, mitä hyötyä tästä meidän asevarustelusta olisi tositoimissa. Kestetäänkö tunti tai kaksi.


      • lopettakaamuimistelu

        "iloitsevat Venäjän suuruudesta"
        siis mitä?

        Venäjä on pinta-alaltaan iso maa ja
        niillä on röyhkeät voimat. NIIN MITÄ SITTEN?
        ---ovat aina olleet ja ovat edelleen.

        Ongelma on sen päässä joka yrittää vastustaa sitä totuutta. Ei siinä ole mitään juhlimista vaan se pitää myöntää ja oppia elämään sen kanssa.

        Sieltä kuuluu erilaisia ääniä ja senkin kanssa eletään.
        Ei suomesta saa "jenkkilää" toivomalla.

        Suomen kuuluisi olla itsenäinen ja opetella olemaan nuolematta
        kaikkia ohikulkijoita. 100 vuotta itsenäisyyttä näyttää tekevän tiukkaa.

        SUOMALAISILLA ON HUONO ITSETUNTO

        OLKAA YLPEITÄ SUOMESTA JA SUOMALAISUUDESTA.
        Mikä helkatti teitä estää olemasta itsenäisiä?

        J. käteinen on järkky hullu, sekopää, mutta sillä on isompi ego kuin
        koko Suomen johdolla yhteensä.


      • Rdesedrdrdr
        hsergsg kirjoitti:

        Eiköhän nuo Venäjän "suuruudesta" ilakoivat ole pääasiassa näitä Pietarin trollirottia sekä jokunen vanha punikki, joka tavan vuoksi ylistää itänaapuria.

        Laakso, Seppänen, Mustajärvi, kepusta Volanen, Väyrynen ja Visuri.


      • TriplaX
        lopettakaamuimistelu kirjoitti:

        "iloitsevat Venäjän suuruudesta"
        siis mitä?

        Venäjä on pinta-alaltaan iso maa ja
        niillä on röyhkeät voimat. NIIN MITÄ SITTEN?
        ---ovat aina olleet ja ovat edelleen.

        Ongelma on sen päässä joka yrittää vastustaa sitä totuutta. Ei siinä ole mitään juhlimista vaan se pitää myöntää ja oppia elämään sen kanssa.

        Sieltä kuuluu erilaisia ääniä ja senkin kanssa eletään.
        Ei suomesta saa "jenkkilää" toivomalla.

        Suomen kuuluisi olla itsenäinen ja opetella olemaan nuolematta
        kaikkia ohikulkijoita. 100 vuotta itsenäisyyttä näyttää tekevän tiukkaa.

        SUOMALAISILLA ON HUONO ITSETUNTO

        OLKAA YLPEITÄ SUOMESTA JA SUOMALAISUUDESTA.
        Mikä helkatti teitä estää olemasta itsenäisiä?

        J. käteinen on järkky hullu, sekopää, mutta sillä on isompi ego kuin
        koko Suomen johdolla yhteensä.

        Suomi sattuu kuulumaan EU:n. Se kuka ilakoi siitä EU:n heikkoudesta suhteessa esim. Venäjään, asetuu Venäjän puolelle Suomea vastaan.


      • yksin.jäätäisiin
        TriplaX kirjoitti:

        Suomi sattuu kuulumaan EU:n. Se kuka ilakoi siitä EU:n heikkoudesta suhteessa esim. Venäjään, asetuu Venäjän puolelle Suomea vastaan.

        Suomi kuvittelee olevansa osa EU:ta ja että joku olisi siellä kiinnostunut meistä ja meidän tarpeista. Totuus on valitettavasti ihan toinen. Kukaan ei Euroopasta tulisi meitä puolustamaan ja auttamaan.


      • hahaha-ja-haa
        Rdesedrdrdr kirjoitti:

        Laakso, Seppänen, Mustajärvi, kepusta Volanen, Väyrynen ja Visuri.

        Heh, no siinäpä onkin melkoinen sakki :)))


      • slksjdfkljf
        täyttä.utopiaa kirjoitti:

        Sanopa minulle, mitä hyötyä tästä meidän asevarustelusta olisi tositoimissa. Kestetäänkö tunti tai kaksi.

        Venäjä ei miehitä yhtäkään maata kahdessa tunnissa. Ei kahdessa päivässä, eikä kahdessa vuodessakaan. Ei varsinkaan maata, jolla on Euroopan suurin reserviläisarmeija ja läheinen yhteistyösuhde Natoon ja länsimaihin.

        Venäjä jo kerran sai kunnon opetuksen Afganistanissa.


      • kerroitvenäjästä
        lopettakaamuimistelu kirjoitti:

        "iloitsevat Venäjän suuruudesta"
        siis mitä?

        Venäjä on pinta-alaltaan iso maa ja
        niillä on röyhkeät voimat. NIIN MITÄ SITTEN?
        ---ovat aina olleet ja ovat edelleen.

        Ongelma on sen päässä joka yrittää vastustaa sitä totuutta. Ei siinä ole mitään juhlimista vaan se pitää myöntää ja oppia elämään sen kanssa.

        Sieltä kuuluu erilaisia ääniä ja senkin kanssa eletään.
        Ei suomesta saa "jenkkilää" toivomalla.

        Suomen kuuluisi olla itsenäinen ja opetella olemaan nuolematta
        kaikkia ohikulkijoita. 100 vuotta itsenäisyyttä näyttää tekevän tiukkaa.

        SUOMALAISILLA ON HUONO ITSETUNTO

        OLKAA YLPEITÄ SUOMESTA JA SUOMALAISUUDESTA.
        Mikä helkatti teitä estää olemasta itsenäisiä?

        J. käteinen on järkky hullu, sekopää, mutta sillä on isompi ego kuin
        koko Suomen johdolla yhteensä.

        RYSSILLÄ ON HUONO ITSETUNTO

        putina on järkky hullu, sekopää, mutta sillä on isompi ego kuin
        koko venäjän johdolla yhteensä. Eikö teissä ole miestä syrjäyttämään diktattoria, kärsitte vaan köyhyydessä ja teistäkö muka olisi vaaraa EU- tai Nato-maille.


      • simple.as.that
        slksjdfkljf kirjoitti:

        Venäjä ei miehitä yhtäkään maata kahdessa tunnissa. Ei kahdessa päivässä, eikä kahdessa vuodessakaan. Ei varsinkaan maata, jolla on Euroopan suurin reserviläisarmeija ja läheinen yhteistyösuhde Natoon ja länsimaihin.

        Venäjä jo kerran sai kunnon opetuksen Afganistanissa.

        Jaa, jaa. Onkos Suomessa Afganistanin tapaisia vuoria? Onkos Suomessa Afganistanin tapaisia fanaattisia uskonnollisia joukkoja?

        Ei ole. Maa on tasainen kuin pannukakku. Suomessa yhä useampaa asevelvollista ei päästetä armeijaan huonon kunnon vuoksi ja masennuskin tuntuu vaivaavan yhä nuorempia. Syrjäytyneitä tuskin edes kiinnostaa sotia jonkin paikallisen tehtaanpatruunan ja hyvinvoivien rikkaiden perheiden edestä. Tähän soppaan pitänee vielä laittaa myös nopeasti rapautuva kulttuurillinen yhtenäisyys. Mitään yhtenäistä Suomea ei ole toisin kuin joskus 50-luvulla.

        Nyt ne kädet pystyyn. Kuka uskoo, että tämä maa kestäisi minkään sortin sotaa edes päivän, pari enempää?


      • älämuutaviserrä
        simple.as.that kirjoitti:

        Jaa, jaa. Onkos Suomessa Afganistanin tapaisia vuoria? Onkos Suomessa Afganistanin tapaisia fanaattisia uskonnollisia joukkoja?

        Ei ole. Maa on tasainen kuin pannukakku. Suomessa yhä useampaa asevelvollista ei päästetä armeijaan huonon kunnon vuoksi ja masennuskin tuntuu vaivaavan yhä nuorempia. Syrjäytyneitä tuskin edes kiinnostaa sotia jonkin paikallisen tehtaanpatruunan ja hyvinvoivien rikkaiden perheiden edestä. Tähän soppaan pitänee vielä laittaa myös nopeasti rapautuva kulttuurillinen yhtenäisyys. Mitään yhtenäistä Suomea ei ole toisin kuin joskus 50-luvulla.

        Nyt ne kädet pystyyn. Kuka uskoo, että tämä maa kestäisi minkään sortin sotaa edes päivän, pari enempää?

        Onneksi ainoalla vihollisvaltiolla ryssillä vain pieni 30 000 koulutettu eliittiarmeija, Suomessa yhtä hyvän tai paremman koulutuksen saa kaikki, muut ei käy edes metsäleirillä, suurin osa maksaa ettei tarvitse mennä armeijaan ja harvat edes kykenisi, juoppoja ja huumeidenkäyttäjiä lähes kaikki.


    • KuolevaEu

      Eu on kuin yli -lihava transuhomo. Yhtä uskottava ja karismaattinen. Lisäksi yhtä rappiolla.

      • lsglksld

        Venäjä on kuin entinen nyrkkeilijä ja nykyinen sillanalusjuoppo.


      • KuolevaEu
        lsglksld kirjoitti:

        Venäjä on kuin entinen nyrkkeilijä ja nykyinen sillanalusjuoppo.

        Eu on kuin Merkel joka ottaa suuhun ja perzeezeen kaikilta miljoonilta maahantunkeutujilta. Lopuksi kusee oman kansan päälle.


    • taantuva.venäjä

      Kaikista maailman maista juuri Venäjän ulkoministeri uhoaa jonkun mahtitekijän ajan olevan ohi :) Kas kun ei Zimbabwen presidentti.

      • ajattmuuttuneett

        no niinhän lännen valta on ohi ja pysyvästi, ei usa enää määrää kuin omista asioistaan, toki se saa pakotteita laittaa Venäjälle, mutta ei se venäjää enää hetkauta mihinkään kuten on nähty. kiinakin on näyttänyt usalle keskisormea eteläkiinan merellä ja sanonut että lähtö tulee sieltä jenkeille mikäli alkavat kukkoilemaan.
        Näin ne ajat muuttuvat.


      • eihetkautaei
        ajattmuuttuneett kirjoitti:

        no niinhän lännen valta on ohi ja pysyvästi, ei usa enää määrää kuin omista asioistaan, toki se saa pakotteita laittaa Venäjälle, mutta ei se venäjää enää hetkauta mihinkään kuten on nähty. kiinakin on näyttänyt usalle keskisormea eteläkiinan merellä ja sanonut että lähtö tulee sieltä jenkeille mikäli alkavat kukkoilemaan.
        Näin ne ajat muuttuvat.

        Tehän olette tottuneet elämään köyhyydessä, syömään kaalia ja juomaan vodkaa, mitäs sitä muuta ryssä kaipaa ))


      • tarkkanäköinen

        Onko sillä mitään merkitystä , kuka TOTUUDEN lausuu .


    • KauppaSeKannattaa

      Venäjä toimittaa Kiinaan yli 50 miljoonaa kuutiometriä kaasua vuosittain,Kun uusi kaasuputki valmistuu.Repikää siitä fiiliksiä ryssän vihaajat.
      Suomen Oltermanni kaupat ovat kuin hyttysen skeida Itä-meressä jos näitä kauppoja voi edes vertailla.

      • etjfyfgh

        Sitten kun saisi vielä käypän hinnan siitä kaasustaan. Venäjän sopimukset Kiinan kanssahan ovat olleet perinteisesti erittäin epäedullisia Venäjälle itselleen, mutta pakkohan sitä kaasua on Kiinaan myydä, ettei se tule sitä itse hakemaan Siperiasta...


      • älämuutaviserrä

        Suomelle ei ryssämyynti merkkaa mitään, näkevät nälkää, mutta ryssäpoliititkot käy itsekin niitä juustoja omien lakiensa vastaisesti Suomesta.

        Sitä parempi mitä nopeammin myisivät kaasun ja öljyn pois, varsinkin kun nyt halpaa, sitä nopeammin ovat konkurssissa. Kestää vuosia ennen kuin saavat edes rakennuskulut katettua ja etenkin öljyn tarve vähenee koko ajan kun tulee muita energianlähteitä.


      • kiäh.kiäh

        Lol. Venäläiset rikkaat kuskaavat Oltermannia Suomesta? Sinähän se osaat kertoa hyviä kaskuja.

        Mutta älä yleistä. Vaikka 80-luvulla Suomessa hamstrattiin rasvaa Ruotsista, koska Suomen omaa rasvan ylituotantoa piti suojella maataloustukien avulla alihinnoitelulta, se ei tarkoita, että muissa maissa harrastettaisiin yhtä tomppelimaista talouspolitiikkaa.

        Kiinassa ja Intiassa halvan energian kysyntä kasvaa nopeammin kuin sitä pystytään toimittamaan. Edelleen, niitä eivät sido typerät vihreät lait toisin kuin taantuvaa EU:ta. Edellisestä johtuen kaasulle ja öljylle riittää kysyntää. EU sen sijaan voi rauhassa taantua ulkoilmamuseoksi :D


      • naurettavaatosiaan
        kiäh.kiäh kirjoitti:

        Lol. Venäläiset rikkaat kuskaavat Oltermannia Suomesta? Sinähän se osaat kertoa hyviä kaskuja.

        Mutta älä yleistä. Vaikka 80-luvulla Suomessa hamstrattiin rasvaa Ruotsista, koska Suomen omaa rasvan ylituotantoa piti suojella maataloustukien avulla alihinnoitelulta, se ei tarkoita, että muissa maissa harrastettaisiin yhtä tomppelimaista talouspolitiikkaa.

        Kiinassa ja Intiassa halvan energian kysyntä kasvaa nopeammin kuin sitä pystytään toimittamaan. Edelleen, niitä eivät sido typerät vihreät lait toisin kuin taantuvaa EU:ta. Edellisestä johtuen kaasulle ja öljylle riittää kysyntää. EU sen sijaan voi rauhassa taantua ulkoilmamuseoksi :D

        Miksiköhän russofiilit ei kommentoineet kun täällä oli pari päivää sitten video ryssäpoliitikosta kuskaamassa Oltermannia Suomessa autoonsa, venäjällä puolusteli että oli neuvottelemassa pakotteiden poistosta vaikka itse oli niitä ajamassa )) Youtbessa löytyy noita paljonkin.


    • KauppaSeKannattaa

      sorry määrä olikin 70 miljardia kuutiometriä.
      Aika iso kauppa.

    • RomppaisetSirenit

      Ryzzävihassa evakkovanhempiensa toimesta marinoitujen evakkojätösten aika on totaalisesti ohi

    • älämuutaviserrä

      Ryssät evakkoon takaisin minne kuuluvat ja alistamansa kansat vapaiksi.

    • GothmogLtnofMorgul

      Junckerin aika on ohi. Örkkien aika on tullut. Katapultit.

    • MitäÄäliöitä

      Vai rökitti? Kovat on puheet maala jonka talous on Italiaa pienempi ja prustuu pelkästään luonnovaroihin. On nämä slaavit jumalauta sekaisin.
      Yhtä idiootteja ovat aina olleet Suomessa kouluttamaton rupusakki joilla ei ole mitään hajua mistään.
      Ainoastaan sen takia, että ovat korviaan myöten länsimaille velkaa niitä ei laiteta polvilleen.

    • rökittiköhän

      http://money.cnn.com/2014/03/20/news/economy/russia-west-banks/

      USA pystyisi laittamaan Venäjän taloudellisesti aivan polvilleen jos se haluaisi mutta nykyinen kapitalistinen Venäjä on liikaa velkaa länsimaille ja siellä on jo liikaa sijoituksia; esim. venäjän pankkisektori on velkaa länsipankeille tällä hetkellä yli 800 mijardia. (money.cnn.com/2014/03/20).
      Rahat halutaan takaisin.
      Italiaa pienemmän talouden omaavan Venäjän leikkiminen suurvaltaa on todella huvittavaa/surullista. Maa ei enää kohta pysty maksamaan kansalaisilleen edes eläkkeitä.
      Neuvosoliittokin kaatui lopulta asevarustelukilpaan lännen kanssa.Venäläisten olisi hyvä ymmärtää, että heitä on vain 143 miljoonaa eikä yhtään maata ystävänä. Natomaiden asukkaita on yli 900 miljoonaa ja hallitsevat käytännössä koko maailman kauppaa.

      • tarkkanäköinen

        Venäjää ei polvilleen saa , ei ainakaan jenkit eikä niin ikään per aukinen eu. En myöskään ymmärrä kenen etu se olisi


      • Miksi_mädättää

        Neuvostoliitto hajosi ihan omasta takaa. Ei kai Venäjä nyt halua tehdä samaa virhettä. Pullistelulla ei ole kenelläkään kivaa.


      • ajattmuuttuneett

        Jopas on typerää jossittelua, jos ja jos, mutta kun ei käy kuten itsekin toteat. suomikin olisi täysin polvillaan jos rahahanat laitettaisiin kiinni ja sitä olisi lähes kaikki maat tällä planeetalla. Nää on näitä, "jos tätillä olisi munat, oisi hän setä"


    • ei.tarvitse.apua

      Venäjän talous romahtaa. Kansa näkee nälkää.

    • Kalle-Tappinen

      Usa menettää vuoteen 2020 mennessä supervaltahegemoniansa. Siitä tulee vain yksi suurvalta muiden joukossa.

    • tarkkanäköinen

      Suomen ero EU:ta on ilmoitus luontoinen asia ,olemme olleet KOKO ajan nettomaksajia, ei muuta kuin eroilmoitus ja lasku korkojen kera junckerille, liitteeksi adoptointi todistukset katataisesta, kumpula-natrista, kyllösestä, hautalasta ym. idiooteista ,saavat pitää, niin ja maahantulo kielto näille voimaan, isänmaalle vaarallisina "ihmisinä".Eu on viritellyt suuria tullimaksuja esim. kiinalaisille tuotteille , kaupankäynti kiellon Venäjän kanssa, Suomi ei ole saanut mitään vastiketta maksuilleen eu:ta , nämä ukin merut on en:n hätäpaska , että sentään jotain menetysten tilalle. Se on mitätön korvaus ,siitä mitä maatalous tuottajat ja Suomen valtio on menettänyt junckerin aivopierujen tuotoksina (kreikka). Lavrov on täysin oikeassa EU:ta , koska tämä idioottien ajama ILMAN RAJOJA hokema ei ole kenenkään etu.

    • Ollaan-rehellisiä

      Ei Lavrov voi puhua vastoin parempaa tietoaan. Eihän Ukrainakaan itsenäisenä valtiona ole saanut päättää omista asioistaan. Venäjä vei neuvottelematta Krimin ja auttaa Itä-Ukrainan rikollisia heidän sotatoimissaan.

      Kun Lavrov sanoo, että pian itsenäiset valtiot hoitavat itse asiansa, Venäjä ei kuitenkaan moista itsenäöistä ajattelua suvaitse.

    • ÄLÄ_ALISTU

      Ei EU:lle

      Kyllä kansallisvaltioille

      Kyllä naisten ja miesten välisille avioliitoille

      Kyllä kantasuomalaisten syntyvyyden nostamiselle

      Ei globalisteille

      Kyllä suomalaisten työpaikoille

      Ei nato:lle

      Kyllä itsenäiselle puolustukselle ja armeijalle

      EI kulttuurimarxismille

      Kyllä itsenäiselle suomelle

      EI EU ELIITILLE

      EI SUOMALAISILLE PÄÄTTÄJILLE, JOTKA TUHOAVAT SUOMEN JA KANTASUOMALAISET

      KYLLÄ KAIKELLE JOKA ON SUOMEN JA SEN KANSAN PARHAAKSI

      • oletoikeassa

        Ei venäjää huolittaisikaan EU:hun eikä Natoon ja ryssämieliset päättäjät pitää todellakin poistaa viroistaan.


    • OnSeTyperäVanhus

      Venäjä, joka on kaksi kertaa Ruotsin kokoinen valtiomahti julistaa taloussodan koko maailmalle.

      Onhan se Lavrov taitava valehtelija, mutta elää kremlin vodkapullossa.

      • tarkkanäköinen

        Vanha ei vanhus , typeryys on kyllä kaukana hänestä , mutta lähellä sinua.


    • saleniinistö

      ei sunkaan semmosen valtion taluos romahda joka ostaa lisää kultaa ja valtion velka olematon. nimittäin venäjän

      • gvndjnf

        Maksaako Agentstvo Internet Issledovanij minkälaista palkkaa? Pärjääkö sillä Pietarin hintatasossa, vai joutuuko laskemaan kopeekoita kauppareissulla?


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6462
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4183
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2577
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2010
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1528
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1387
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1090
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1036
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1021
    Aihe