Lyhytnäköistä

kuisoiss

Suurimmalla osalla naisista logiikka on jotenkin outoa, ainakin mitä tulee lapsiin ja niiden tekemiseen.

Todella monet sanovat että ensin pitää opiskella (juu, nykyään noin 27-30 vuotiaksi) ja sitten luoda ura. Ja sen jälkeen sitten mennä avioon ja saada lapset. Hmm... Miten 40 vuotiaana enää jaksaa tehdä lapsia ja jaksaa niiden mukanaan tuoman työmäärän.

Osa naisista kertoo elävänsä mieluummin sinkkuelämää ja matkustelevansa kuin haluavansa perhettä tai lapsia. Ja kuulemma jättää lasten tekemisen mieluummin muille.

Nämä erilaiset lausunnot ovat yllättäneet minut jo vuosia sillä kukaan ei kai halua myöntää että viimeinen suomalainen syntyy vuonna 2067!!! Nykyiset 20-30 vuotiaat ovat sen näkemässä ja se puree heitä persuksiin todella lujaa. He eivät ymmärrä että heidän tulevaisutensa on juuri sen näköinen millaiseksi he itse sen tekevät. Jos ei ole kansalaisia huolehtimaan heistä vanhoina niin muu-maalaiset hoitavat heitä. Mutta maksua vastaan joka ei perustu mihinkään konkretiaan. Ja jos ei ole plakkarissa rahaa, lentää kadulle. Koska 50-70 vuoden päästä on varmasti ihmisiä joilla on rahaa maksaa. Mutta hoitopaikkoja on vähemmän kuin hoidettavia.

Kyse ei tässä tapauksessa ole mihistä, sillä nainen voi halutessaan tehdä eri miehille lapsia. Kyse on naisista jotka eivät halua tehdä lapsia tai ovat liian kiireisiä siihen. Oma napa on lähinnä

Miten naiset, varsinkin nuoret, saisi ymmärtämään että lapsia kannattaa tehdä. Sillä se poistaisi työttömydenkin kun äitiysloman ajaksi toiset ihmiset saisivat töitä.

3

102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • murtzi

      "Todella monet sanovat että ensin pitää opiskella (juu, nykyään noin 27-30 vuotiaksi) ja sitten luoda ura. Ja sen jälkeen sitten mennä avioon ja saada lapset. Hmm... Miten 40 vuotiaana enää jaksaa tehdä lapsia ja jaksaa niiden mukanaan tuoman työmäärän."

      -no itse olen sen verran vanhanaikainen et ennen naimisiin menoa en ole aikonut lapsia tehdä, ja omaa vakituista työpaikkaa pidän myös tärkeänä koska varsinkaan pääkaupunkiseudulla ei vain valitettavasti nykyään tule toimeen pelkästään (pieni- taikka edes keskituloisen) miehen tuloilla (ja sitä rikasta miestä ootellessa taas saattais mennä ne "parhaat vuodet" sekä moni kaikilla muilla tavoin sopivampi kumppaniehdokas sivu suun..), ellei sitten halua ihan sossupummiksi heittäytyä mihin oma selkärankani ei vain anna periksi..
      lisäks oma äitini on saanut nuorimmaisensa juuri täytettyään 40 vuotta, enkä näkis et hän on tämän kohdalla epäonnistunut sen enempää kui meidän muidenkaan sisarusten..

      "Osa naisista kertoo elävänsä mieluummin sinkkuelämää ja matkustelevansa kuin haluavansa perhettä tai lapsia. Ja kuulemma jättää lasten tekemisen mieluummin muille."

      -jos ei koe lasten hankintaa siksi omaksi jutukseen, niin miksi hankkia niitä "väkisin"?
      kuinka "yhteiskuntakelpoisia" ja noin niinku ylipäänsä "muille ihmisille hyödyllisiä" yksilöitä luulisit kasvavan sellaisista lapsista jotka nyt on vaan tehty "velvollisuudesta" tjsp..?

      "Nämä erilaiset lausunnot ovat yllättäneet minut jo vuosia sillä kukaan ei kai halua myöntää että viimeinen suomalainen syntyy vuonna 2067!!! Nykyiset 20-30 vuotiaat ovat sen näkemässä ja se puree heitä persuksiin todella lujaa. He eivät ymmärrä että heidän tulevaisutensa on juuri sen näköinen millaiseksi he itse sen tekevät. Jos ei ole kansalaisia huolehtimaan heistä vanhoina niin muu-maalaiset hoitavat heitä. Mutta maksua vastaan joka ei perustu mihinkään konkretiaan. Ja jos ei ole plakkarissa rahaa, lentää kadulle. Koska 50-70 vuoden päästä on varmasti ihmisiä joilla on rahaa maksaa. Mutta hoitopaikkoja on vähemmän kuin hoidettavia."

      -jos vaikka kaikki lisääntymisikäiset suomalaiset nyt ryhtyisivät lisääntymään kui kaniinit konsanaan, siitä ei kuitenkaan olisi minkäänlaisia takeita että tulevaisuudessa minua taikka sinua silti hoitaisi suomalainen, tai edes ihminen..
      jo tämän hetken (nuorilla) aikuisilla vaan tuntuu olevan niin kermaperseinen suhtautuminen työn tekemistä (erityisesti matalapalkka-aloja, mihin kaikki hoitoalan työtkin kuuluvat) kohtaan, että en oikein usko että tuleva sukupolvi olisi yhtäkkiä sen parempi.. lisäks robotiikkaa ja automaatiota kehitetään koko ajan et voi olla et jo meidän vanhetessa alkaa vaipanvaihto&syöttö-botit valtaamaan alaa...
      ja miten tuo (vanhuuden) varallisuus liittyy siihen onko lapsia tehtynä vaiko ei..? siis nuo maksulliset hoitopaikat.. ku voihan se olla et vaikka lapsia olis hankkinu koko tusinan, nii ykskään niistä ei pystyis/viitsis sitä hoitopaikkaa kustantamaan, toisaalta itellä ei välttämättä oo kummosetkaan eläkkeet jos on enimmäkseen pysytellyt kotiäitinä, niinku, et sitä uraa saattas ehkä kuitenki joutua sit luomaan..

      "Kyse ei tässä tapauksessa ole mihistä, sillä nainen voi halutessaan tehdä eri miehille lapsia. Kyse on naisista jotka eivät halua tehdä lapsia tai ovat liian kiireisiä siihen. Oma napa on lähinnä"

      -en voi itse olla täysin satavarma siitä pystynkö edes saamaan lapsia, itse taikka nykyisen kumppanini kanssa.. mutta en myöskään ole koskaan elämässäni kokenut erityisen suurta tarvetta tulla äidiksi.. mutta sen tiedän että puoliskoni on minulle kaikki kaikessa, ja rakastan häntä enemmän kuin ketään koskaan, hän on kirjaimellisesti minun puoliskoni, eikä mitkään kuvitteelliset "tulevat lapseni" voisi mennä hänen edelleen. jos se tekee minusta itsekkään ja "omaan napaan tuijottajan" niin olkoon sitten niin,
      (ja kaiken kaikkiaan ennemmin niin kui yksinhuoltajana ja lapsia yhtä monta kui exiäkin.. noin niinku minun mielestäni,)

    • soulö

      Tokkopa on lasten kannalta hyvä asia, jos naiset hankkiutuvat raskaaksi vain sen takia, että väkiluku ei vähenisi. Kuka haluaa elää lapsuutensa ei-toivottuna lapsena.

    • Muutosta

      Se että väkiluku ei vähenisi on osa yhteiskunnan suurnta haastetta sitten toisen maailmansodan. Mutta vielä suurempi haaste on se ettei kasnakunta tyhmenisi.

      Tilanne on nimittäin juuri sen verran paha että kun älykkäät hankkivat vain pienen määrän lapsia niin kansakunnan DNA kehittyy vain pieneltä osin. Sen sijaan sen väki joka ei muutenkaan ole kauhean älykästä, lisääntyy huomattavast suuremmalla lapsikatraalla.

      Ja kun tähän otetaan huomioon viimevuosien invaasio, ollaankin todella suuren alyllisen romahduksen edessä:

      http://beta.oikeamedia.com/o1-6100

      Ongelmamme ovat niin suuria että 20-40 vuotiaat eivät vielä ymmärrä että he tulevat 10 vuoden sisällä näkemään todellisen yhteiskunnallisen romahduksen. Jonka seurauksena he joutuvat elättämään itsenä hautaan asti. Ja kyse on juuri siitä että kansakuntamme ei lisäännyt tarpeeksi. Viimeinen suomalainen syntyy vuonna 2067. Minkä ikäinen sinä olet silloin?

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/201702052200065464_uu.shtml

      Tuon jutun tekstiä ei tarvitse lukea mutta katsokaa sitä syntyvyyskäyrää tekstin lopussa. Mitä tapahtui vuonna 2010 kun syntyvyys lähti koko aika jyrkkenevään alamäkeen? Vuonna 2007 aloitettiin rokotettamaan yläastelaisia ja lukiolaisia tyttöjä kohdunkaularokotteella!!! Se on tehnyt suuresta joukosta suomalaisia nuoria naisia steriilejä !!! Ja se näkyy tilastossa muutaman vuoden viiveellä. Ne jotka olisivat normaalisti tuottaneet jälkeläisiä, eivät niitä saaneetkaan. Siitä romahdus.

      Jokainen voi kysyä itseltää että "kuka hoitaa minua kun olen vanha ja vuoteenoma"? Kuinka moni vastasi että "yhteiskunta". Kysyn teiltä:"Mistä yhteiskunta muodostuu?" No, se muodostuu ihmisistä, yhteiskunnan työntekijöistä. Olemme saman ongelman äärellä kuin 1800-luvun Suomi. Runsas jälkipolvi takaa hyvän elämän ehtoon.

      Jos joku pahoitti mielensä niin anteeksi siitä. Kyse on suurten ikäluokkien ahneudesta jonka maksajiksi ovat joutuneet viisi seuraavaa sukupolvea. Silti tämä ikäluokka koko ajan agressiivisesti vaatii lisää ja lisää. Ja leikkaa/pienentää/vähentää tulevilta sukupolvilta oman ahneutensa tähden.

      Onneksi edessä on vaalit ja nämä suuret ikäluokat sekä ahneet voidaan äänestää sieltä pois.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2576
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1421
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      73
      1421
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1176
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1131
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1083
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe