Kaikki likoon on kilpaurheilussa normaali

yuoxö

sanonta kun otetaan tosissaan kilpailu lajissa kuin lajissa. Tanssiin on suomessakin liittäneet epätodelisia mielukivia kuinka tanssijat ovat esimerkiksi seksitanssijoita. Itse en tunne yhtäkään seksitanssijaa, mutta kilppatanssi on työlistänyt monta entistä kilpatanssijaa mm. laadukkaina ompelijoina, pätevöityneinä kosmetolegeina, valmentajina, ohjaajina yms. akateemiselta puolelta löytyy monia joilla on baletti / kilpatanssi ns. ura joista olisi ollut maailman huipulle asti kisamaan vaan valitsivat toisen ammatin kuin kilpaurheilun. ( ykstyisasiani )

Vanhemmat jotka ovat laittaneet laskemattoman määrän aikaansa, rahaa kuin harrastajat arvostavat varmasti laadukasta valmennusta, edelisessä jutussa ohjeistukseni lienee tuttua heille joilla on baletti taustaa miten kellot ja sormukset eivät kuulu treeneihin. Kilpaurheilua harrastavat ja kilpailijat lajissa kuin lajissa tietävät sen kulutuksensa määrään mikä on mennyt monien vuosien aikana ajaessaan pelikaukaloista kuin kilpaanssi areenoilta eri kaupugeihin ja kaiken siihen liittyvän kulutuksen. Eilen " jossain " ohjelmassa Jorma Uotinen totesi sen tosiasian että he kyllä näkevät ketä ei ota vakavasti ja tosissaan saadessaan valmennusta suomen parhailta.

Vanhemmat joiden lapset / nuoret harrastavat lajia kuin lajia kustantavat vielä ulkomailta valmentajia kuten suomalaisia kipatanssijoitakin valmetaa myös ulkomaalaisia menestyneitä kilpatanssijoita. Eräälle tuttavallani joku vähemmän ajatteleva kysyi hölmistyneenä että vieläkö hän kuskaa nuorta 17v harkkoihin johon vanhempi vastasi että juuri niin kauvan että nuori saa ajokortin ja auton. Itse en laittaisi ala-ikäistä kuin nuortakaan yksin ilalla myöhään tulemaan harkoista / treeneistä yksin.

Tästä ei ole pitkä aika kun sain lukea kuinka erään pienen tytön oli bussin kuljettaja jättänyt tien varteen kun tyttö ei ollut osannut käyttää juuri tullutta abaraattia ns. Onneksi siinä loppujen lopuksi kävi onnekkaasti ja tyttö pääsi turvalisesti kotiinsa. Ei ole sama kuinka monta tutia treneissä ketäkin on, vaan se miten sen treeniajan käyttää, Käyttääkö sen pelleiläkseen vai ottaako tosissaan. En ole kieltämässä onnistumisen iloa ja hauskuutta kuin sitäkään että että treenit voivat olla " ihan kivoja " kuitenkin ottaen huomioon tanssi tähtien kanssa oppilaat siellä se pelkkä mukavuus ei ole pääasia vaan oppiminen ja oma itsensä ylittäminen.


Tänään helsinginsanomista luin kuinka naapurit määrittelevät tuntemattomia naapureitaan, voi kertoa että en ole urheilu mummo joksi joku oli määritellyt jonkun vaikka nyt urheilusta kirjoitan enkä kyllä ottanut itseenikään. Ajatuksena kävi mielessäni että jos ei naapuria tunne miten voivat määritellä kaikkia urheilua katsovaksi mummoksi kun minäkään en ihan mitä tahansa urheilua katso. Aikamoista määrittelyä olivat listanneet aivan tuntemattomista naapureistaan. Sanomalehdestä voi lukea, en tiedä onko hs.fi vielä.

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

        Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
        Lieksa
        92
        4350
      2. Baaritappelu

        Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
        Kokkola
        44
        4275
      3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

        1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
        Maailman menoa
        612
        4006
      4. Tappo Kokkolassa

        Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
        Kokkola
        23
        2877
      5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

        En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
        Ikävä
        79
        2551
      6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

        Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
        Tunteet
        128
        2118
      7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

        SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
        Maailman menoa
        340
        2104
      8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

        Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
        Maailman menoa
        195
        2023
      9. Ketä ammuttu ?

        Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
        Juupajoki
        29
        1675
      10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

        Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
        Ikävä
        66
        1442
      Aihe