Uskon Sana srk: taustat

hmhmm

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, mitkä taustat ko. srk:lla on? Juuret ovat syvällä menestysteologiassa.
Mitä arvelet, onko sattumaa, että esim. Kokkolan srk:n "johtajiston jäsenet" linkittävät omilla henkilökohtaisilla Facebook -sivuillaan Haginia, Copelandia, Bakeria, Fizeraldia, Meyeriä, Kingiä jne. jne. Pitäisi kertoa paljon.

Kuten senkin, että Patricin pitäisi olla pikemminkin oppia ottamassa, eikä antamassa.
Sanan mukainen malli ei ole se, että uskossaan nuori on srk:n paimen.
Patricin vaimo Maria tullut uskoon 2014 syksyllä, kuuluu ko. srk:n johtoon "johtajiston jäsen". Ollut uskossa vajaan 2,5 vuotta....

Paikkakunnallani kävi Tiainen pitämässä kokoussarjaa. Ihmisiä tuli kuulemma runsaasti uskoon. Kas, kun ei ole seurakunnassani (tapauksen järjestänyt) näkynyt.....

Paljon puhetta, paljon vouhottamista, mutta mitkä ovat hedelmät?

23

499

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OstaSilmävoidetta

      Hedelmä on eripura ja seurakuntien hajoaminen. Tämän vuoden piti olla uskonsanalaisuuden jälleenrakennusvuosi, kun viime vuosi oli muurien murtamista ja rikkirepimistä.

      Tyhmempikin tajuaa, että seurakuntia on rikkirevitty ja muurinaukoissa seisoneita Juha Norolampin kaltaisia Elävän Jumalan palvelijoita on savustettu ulos seurakunnista.

      Seurakunnat eivät ole kasvaneet, vaan päinvastoin. Hedelmä on mätä ja mädättävä. Varoituksia ei haluttu kuunnella, koska vanhimmistot eivät uskoneet Pyhän Hengen poistuneen haureudenharjoittajien kirkkosaleista.

      • egnneg

        Millä asialla TV7Plus on? Kanavalla menestysteologeista on tehty ohjelma jos toinenkin.
        Tiaisestakin on ohjelmia ties kuinka paljon.


      • Raamattuonsana

        Pitkäänhän koko kanava on valunut väärään suuntaan. Ei siellä ole enää kuin muutama ohjelma, mitä voi katsoa ja niistäkin osa lastenohjelmia (parhaita).
        Jos sanaa haluaa kuulla, niin suosittelen One Way Missionin tuotantoa, eikä tämä ole pelkästään mainostamista, vaan kannustamista tiellä pysymiselle.


      • havainnoitsevainen

        Katsoin One Wayn Hard Talk ohjelmia, suosittelen lämpimästi.


    • hmhmm

      Lisäystä; pidättekö haudoilta voimaa ammentamista terveenä?
      Itse en pidä.
      Bill Johnsonin Beni vaimo makoilee haudalla....Johnson itsekin tunnistettu yleisesti menestysteologiksi. Ilmankos häntäkin linkitetään saman mielisten sivustoilla.

    • Laskuntulos

      UskonSanan jumaluusoppi on antikristuksen oppi. Se perustuu Kenyonin ja Haginin Raamatun jälkeisiin ilmestyksiin=harhaoppeihin (vertaa mormoonit). Tämän voi jokainen todeta netistä. Ne seurakuntien vanhimmat, jotka ovat ottaneet tämän opin edustajia seurakuntiin eivät voi millään puolustaa itseänsä!

      • egnneg

        Ja niitä seurakuntia valitettavasti on, jotka ovat ottaneet vastaan ko. opin edustajia.
        Mitä tekee vanhimmisto ja paimenet???


      • hmhmm
        egnneg kirjoitti:

        Ja niitä seurakuntia valitettavasti on, jotka ovat ottaneet vastaan ko. opin edustajia.
        Mitä tekee vanhimmisto ja paimenet???

        Paimenet ja vanhimmistot eivät ole ymmärtäneet tehtäväänsä.


    • havainnoitsevainen

      Ei ole sattumaa sekään, että srk:n nimi on Uskon ana....

    • Menestysteologi

      Haluaisin olla menestysteologi. Haluan mielummin menestyä kuin epäonnistua. Haluaisin menestyä töissäni ja muutenkin elämässä.
      Mitä Herran siunaus tarkoittaa? Eikä se tarkoita, että Herra antaisi menestyä, eikä epäonnistua? Kun mietin asiaa, niin kyllä on niin, että haluan menestyä!

      • TerveMenestys

        Se ei ole menestysteologiaa jos haluaa mieluummin menestyä kuin epäonnistua elämässään. Mutta se on menestysteologiaa, että luullaan että Jumala antaa uskovalle automaattisesti maallista menestystä, rahaa, omaisuutta, huipputyöpaikan eikä koskaan ole sairas ja kaikki vaikeudet johtuu vihollisen hyökkäyksistä ja oman uskon puutteesta tai vääristä sanoista. Kyllä ihmisen elämässä tulee ne vaikeudetkin väistämättä jokaiselle, mutta ei se tarkoita sitä että Jumala on hyljännyt, vaan niissä vasta oppii luottamaan Jumalaan kun huomaa, että Jumala on silloinkin kanssasi ja kantaa yli vaikeuksien. Kyllä raamatusta käy ilmi tässäkin asiassa terve tasapaino kun lukee raamattua kokonaisuutena eikä vain yksittäisiä menestyksestä puhuvia jakeita.


    • havainnoitsevainen

      Tiedätkö edes mitä on menestysteologia? Menestys on asia erikseen.

    • Menestysteologi

      Niin, olen kristitty, henkilökohtaisesti uskossa ja luen Raamattua ja teologisia kirjoja. Haluan menestyä. Haluan, että Jumala siunaisi minua ihan kaikilla elämäni alueilla.

      • TerveMenestys

        Meillä länsimaissa aika monikin ihminen menestyy ja elää ihan hyvää elämää, oli sitten uskova tai ei. Jokaisella mahdollisuus käydä kouluja. Omaisuutta kertyy kun tekee töitä. Ruokaa riittää. Kuitenkin koen että Jumala on pitänyt minusta huolta kaikilla elämäni alueilla. Sain syntyä hyvään kotiin. Hän veti minut pelastukseen. Sain työpaikan, perheen, lapset. Kyllä elämääni on tuskaa ja vaikeuksiakin mahtunut, mutta niistä on selvitty. Kunhan muistaa pitää katseen Jeesuksessa. Ei ole tarvinnut menestysteologien tavoin tarvinnut julistaa menestystä omaan elämään, sitoa köyhyyden henkivaltoja, varoa omia sanoja ettei vain vahingossa puhu negatiivisia asioita elämäänsä... Vaan Jumala pitää omistaan huolen. Se ei kuitenkaan välttämättä ole aineellista yltäkylläisyyttä. Uskovakin voi olla työtön, eronnut, sairas... Uskon että meilläkin sydämen asenne täytyy olla se, että jos Jumala joskus kysyykin, että vieläkö luotat minuun vaikka joutuisit luopumaan jostain tai vaikka kaikesta, niin silloinkin voisi sanoa: Jeesus riittää.


    • Voittosaatossa

      Olen menestysteologi, uskon Jeesuksen Kristuksen täydelliseen voittoon ristillä. Jumala on siunannut ja luotan Häneen elämäni kaikilla alueilla. Uskon, että Jeesuksen nimessä on voima, joka katkaisee kaikki syntikahleet. Jeesus on kallein aarteeni. Kuulun Hänelle ja Hänen armonsa riittää minulle!
      Kun rukoilen ihmisten puolesta, tunnustan Jeesuksen Kristuksen täydellistä voittoa ristillä heidänkin edestään.

      • ArmoSuuriIhmeinen

        Nimim. Voittosaatossa, tunnustatko olevasi ilman Jeesusta pelkkä läpeensä paha, synnin turmelema ihminen, suuri nolla joka on kykenemätön tekemään mitään hyvää? Tunnustatko, ettet ilman Jeesusta uskossa ollessasikaan kykene tekemään muuta kuin syntiä, ja että olet täysin Hänen jatkuvan armonsa tarpeessa päästäksesi perille pelastukseen ja iankaikkiseen kirkkauteen? Tunnustatko, että ainoastaan Jeesuksen Golgatalla sinun syntiesi ja sydämesi pahuutesi edestä vuodatettu verinen uhri on ainoa asia, jonka perusteella Isä Jumala sinut ottaa luokseen?


    • Voittosaatossa

      Kyllä tunnustan Jeesuksen Kristuksen Vapahtajakseni ja Herrakseni.
      Hän on Jumalan Poika, joka vuodatti Puhtaan verensä minunkin puolestani syntieni sovitukseksi. Hän kuoli ja Jumala herätti Hänet kuolleista. Kuollessaan ristillä Hän myös riisui aseet hallituksilta ja valloilta (siis sielunvihollisen joukoilta).
      Olen saanut syntini anteeksi ja elämän hengen laki on vapauttanut minut synnin ja kuoleman laista.
      Jumalan armosta saan myös vaeltaa Hengen mukaan ja Hengellä päivittäin kuolettaa ruumiin teot. En ole enää synnin orja. Olen Jumalan lapsi ja täysin Hänen armostaan riippuvainen.

      • gergreger

        Paavali käsittääkseni tarkoitti voittosaatolla sitä, että Jeesus oli voittanut hänet. Samoin kuin roomalaiset veivät Jerusalemin valloituksen jälkeen jäljelle jääneet juutalaiset voittosaatossa keisarin eteen, kulki Paavalikin Jeesuksen orjana ja voittamana.


      • fgdfgdf
        gergreger kirjoitti:

        Paavali käsittääkseni tarkoitti voittosaatolla sitä, että Jeesus oli voittanut hänet. Samoin kuin roomalaiset veivät Jerusalemin valloituksen jälkeen jäljelle jääneet juutalaiset voittosaatossa keisarin eteen, kulki Paavalikin Jeesuksen orjana ja voittamana.

        Ja se merkitsi Paavalille raskasta ristin kantamista. Jeesus jo hänet kutsuessaan sanoi, että hän tahtoo näyttää Paavalille, kuinka paljon tämä olisi kärsivä Jeesuksen tähden. Samoin Paavali itsekin sanoi uskoville, että monen ahdistuksen kautta meidän pitää menemän taivasten valtakuntaan. Sitä on voittosaatossa kulkeminen Kristuksessa. Jeesuksen elämä tulee ruumiissamme ilmi, jos kannamme hänen kuolemaansakin ruumiissamme.

        Paavalin kohdalla nuo ahdistukset ja nöyryytykset olivat niin suuria, että hän kantoi Kristuksen arvet kirjaimellisesti ruumiissaan. Siis pahoinpitelyjen arvet. Hän sanoi:

        9. Sillä minusta näyttää, että Jumala on asettanut meidät apostolit vihoviimeisiksi, ikäänkuin kuolemaan tuomituiksi; meistä on tullut kaiken maailman katseltava, sekä enkelien että ihmisten,
        10. me olemme houkkia Kristuksen tähden, mutta te älykkäitä Kristuksessa, me olemme heikkoja, mutta te väkeviä; te kunnioitettuja, mutta me halveksittuja.
        11. Vielä tänäkin hetkenä me kärsimme sekä nälkää että janoa, olemme alasti, meitä piestään, ja me kuljemme kodittomina,
        12. me näemme vaivaa tehden työtä omin käsin. Meitä herjataan, mutta me siunaamme; meitä vainotaan, mutta me kestämme;
        13. meitä parjataan, mutta me puhumme leppeästi; meistä on tullut kuin mikäkin maailman tunkio, kaikkien hylkimiä, aina tähän päivään asti.


    • bnnnhg

      Menestysteologia ei ole pelkkä oppi vaan siihen liittyy henkivalta, joka ei ole Jumalasta.

      • ArvioikaaOikein

        Menestysteologia on samaa kuin antikristillinen elämäntyyli. Menestysteologiassa poistetaan risti uskovan elämästä, kun taas ristin teologiassa (eli apostolisessa julistuksessa) risti on kaiken hengellisen elämän edellytys, ei voi olla Pyhän Hengen aikaansaamaa elämää mikäli lihallinen ja itsekeskeinen alempi luontomme ei päädy ensin ristille kuolemaan. Kristus-keskeinen usko muuttuu menestysteologiassa minä-keskeisyyteen.


    • bhbbbb

      2:14 Mutta kiitos olkoon Jumalan, joka aina kuljettaa meitä voittosaatossa Kristuksessa ja meidän kauttamme joka paikassa tuo ilmi hänen tuntemisensa tuoksun!
      2:15 Sillä me olemme Kristuksen tuoksu Jumalalle sekä pelastuvien että kadotukseen joutuvien joukossa:
      2:16 näille tosin kuoleman haju kuolemaksi, mutta noille elämän tuoksu elämäksi. Ja kuka on tällaiseen kelvollinen?
      2:17 Sillä me emme ole niinkuin nuo monet, jotka myyskentelevät Jumalan sanaa; vaan puhtaasta mielestä, niinkuin Jumalan vaikutuksesta, Jumalan edessä, me Kristuksessa puhumme.

      Voittosaatolla tarkoitetaan evankeliumin voittokulkua ja myös lopullista voittoa, sielujen pelastusta.

      Voittosaatolla ei tarkoiteta esim. rahallista voittoa arpajaisissa niinkuin menetysteologian fanaattiset kannattajat asian varmaankin näkevät.

    • Missi2100

      Eniten ihmettelen, että pojalla on vaimo. Voi lapsia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3184
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2131
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2054
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1905
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe