Tapahtumapuiston Maaliskuu

HyvältäNäyttää

Sinne on ilmeisesti avattu jonkinlainen nyky-ja tilataiteen näyttely. Sellainen betonitankotyö toivottaa tulijan tervetulleeksi kummastakin suunnasta. Tosin kävijöiden autoille ei ole nyt jätetty oikein tilaa kun kaikki hiekka-alueet on käytössä, no pääasia että vihdoinkin on saatu jotain toimintaa yhteiseen olohuoneeseemme. Onko kellän tietoa ketä mahdollisesti esiintyy ensi kuussa, etten ehdi sopia mitään muuta.

55

644

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiitoss.lissää

      On tietoa. Sinä esiinnyt ja jaat persu vitutustasi Kantolan menestyksen suhteen kaikille.

    • Kiitoss.lissää

      On tietoa, tuo onneton KokDem-Trollipasko esiintyy jahka nyt (Perä)Suoli24-trollailuiltaan ehtii ja jakaa KokDem- vitutusta Kantolan menestyksen suhteen kaikille.

      Jos tuuri käy, Suurliikemies Ritsku mahdollisesti myös saattaa piipahtaa mikäli kiiruiltaan Jenkkilästä ennättää mutta Pienliikemies, "Rokkikukko"
      K.Lierunen hännystelijöineen on ainakin tulossa, samoin myös V.Esa K.Eskinen esittelee vuoden 2017-malliset, uudet silmäpussinsa !

      Ainakin näistä esiintyjistä on tietoa tihkunut !

      Tapahtuma olisi Sidelius-juhlavuoden kunniaksi kantakaupunkilaisille maksuton mutta liitoskuntalaisille eripuran kylvämiseksi järjestäjän, ( siis Kok/Dem-aluejärjestön), toimesta MAKSULLINEN !

      Näin on Kok/Dem-piiri ilmoittanut!)

    • jaaeiolemukatoimintaa

      Koskahan se suuren suosion saanut suuria yleisömassoja keräävä perinteinen tasamaalla tapahtuva pulkkkienveto tapahtuma taas järjestetään?

      • Tavastehus.ei.petä

        Niin, laskiaistiistai ja -sunnuntai ovat alkavalla viikolla muualla Suomessa.


      • j-cc-b

        pulkkkkkkkkkkkkamäet on juuri nyt huonossa kunnossa.

        Ei vide! Montakos "koota" tohon nyt kuuluikaan. Ääh, vaikea sana...


    • Kiitoss.lissää

      On tietoa, tuo onneton Perzuikki-Trollipasko esiintyy jahka nyt (Perä)Suoli24-trollailuiltaan ehtii ja jakaa PERziikki- vitutusta Kantolan menestyksen suhteen kaikille.

      Jos tuuri käy, Suurliikemies Ritsku mahdollisesti myös saattaa piipahtaa mikäli kiiruiltaan Jenkkilästä ennättää mutta Pienliikemies, "Rokkikukko"
      K.Ari hännystelijöineen on ainakin tulossa, samoin myös V.Esa K.Eskinen esittelee vuoden 2017-malliset, uudet silmäpussinsa !

      Ainakin näistä esiintyjistä on tietoa tihkunut !

      Tapahtuma olisi Sidelius-juhlavuoden kunniaksi kantakaupunkilaisille maksuton mutta liitoskuntalaisille eripuran kylvämiseksi järjestäjän, ( siis Perziikki aluejärjestön), toimesta MAKSULLINEN !

      Näin on Perzuikki-piiri ilmoittanut!)

      • ehheeeeeeh

        Päivän naurut!


    • Abikail

      Mitäpä jos jätettäisiin nämä Persu- Kokdem- Trollipasko- ym.huutelijat ihan omaan rauhaansa. Ei regoitaisi puolella sanalla heidän hengentuotteisiinsa. Epäilen että eivät yksinään kovin kauvaa viitsisi. Olisi hommasta puhti pois. Vaiettaisi kuoliaaksi.

      • Otshjghg

        Kannatan.


      • Otshjghg
        Otshjghg kirjoitti:

        Kannatan.

        Minäkin kannatan, en kuitenkaan KokDemiä vaan Persuja, Lulua ja Karia !


      • heheheheheee

        Mistä vankilasta kirjottelet?


      • 567439

        kiitos kysmyksestä onneksi naisvankilasta


      • Oigdfdfff

        Päivän naurut persuille!


      • heheheheheee
        heheheheheee kirjoitti:

        Mistä vankilasta kirjottelet?

        kokDem-Trolli kirjottelee naisvankilasta !

        Päivän naurut kokDemuille!
        Persut rules ok!


    • cdwef3223

      Eikös kiemunki pidä siellä ensi viikonloppuna loistavan poliittisen uransa hautajaiset

      • Kiitoss.lissää

        Näin minäkin olen kuullut!

        Avauspuheen tilaisuudessa pitää Kok/Dem-Trollipasko ja Pikku-Pena hoitaa ohjelmapuolen, soittaa huuliharppua ja ilakoi sekä liehakoi karnevaalihengessä.

        Kok/Dem-tunkion omalla kakkatuotannosta suodatetulla ja egologisesti tehokkaalla biokaasulla toimii makkaragrillit ja Nuohoojamestari Tuomi on itse grillimestarina.

        Tuo kelpo Sartsa-tytteli puhaltaa sujuvasti juhlaväelle höttöisiä ilmapalloja ja samoin hän hoitaa myös saattoväelle hattaroiden jakelun tuttuun, tehokkaaseen tyyliinsä!

        Kaupungin ylin johto on kuulemani mukaan estynyt saapumasta kun heillä on jokin tärkeä, strateginen neuvonpito juuri samaan aikaan Levillä ja Wirnu-Wekalta on jo kuulemma kyytikin tilattu ja jopa maksettukin jo ennakkoon!

        Kuulin myös että Wiiksi-Wallu Viik pitäisi luennon kännyköiden pikaohjelmistojen siivouksesta ja huollosta juurikin samassa tilaisuudessa!


    • MMLahtidownMMKantolacome

      1.4 tärähtää.
      Silloin kaupunki järjestää siellä hiihdon epäviralliset MM-kilpailut. Konsulttitoimisto on visioinut alueelle väliaikaisen hiihtostadionin. Toimiston konsulttien arvioiden mukaan kilpailuihin on tulossa satoja kilpailijoita maailman huiput mukaanlukien ja huhujen mukaan moni tähti olisi jättämässä naapurikaupungin viralliset MM-kilpailut väliin näihin loistokkaampiin kilpailuihin valmistautuessa, erityisesti 100 kierrosta stadionin ympäri olisi keräämässä osallistujia.
      Yleisöä alueelle mahtuu ja lippuja on myynnissä 50 000.
      Yhtäkään ilmoittautumista ei ole vielä vastaanotettu tai katsojalippua myyty, mutta tapahtumaorganisaation mukaan kilpailupäivän aamuna on odotettavissa ilmoittautumis- ja lipunmyyntiruuhka.

      • SariSairiosta

        Todella upeaa ja fantastista, tämähän työllistää nuoret. Olen onnellinen.


      • IlmaisetKisat

        Olen onnellinen K.Ari hoitaa vankityönä koko vanki joukon kanssa. Ajanottajaksi ei scc suhmuri tule pääsemään.


      • Ijgwgh

        Aamukahveella nauretaan työporukan merkeissä kippurasa.


      • IlmaisetKokDem-Kemut
        IlmaisetKisat kirjoitti:

        Olen onnellinen K.Ari hoitaa vankityönä koko vanki joukon kanssa. Ajanottajaksi ei scc suhmuri tule pääsemään.

        Olen onnellinen KokDem-Trollipasko hoitaa vankityönä koko vanki joukon kanssa. Ajanottajaksi ei scc kok/dem-suhmuri tule pääsemään.

        Me Persutkin muuten samoin nauretaan työporukan merkeissä kippurasa.


      • Nautimme

        Ihanaakatkeraa Persu sarkasmia.


      • sarillesarvisahkio

        Eikös niissä Tapahtumattoman MM-kisoissa avauslaskun Stiga-kelkoilla sieltä kummulta kentälle suorita Kaupungin terävin johto. Juha on jo nähty harjoittelemassakin Kaupunginpuiston etelärinteessä.


      • hehheehheeee

        K.Ari vetää vankityönä tapahtumaa


      • hehheehheeee
        hehheehheeee kirjoitti:

        K.Ari vetää vankityönä tapahtumaa

        KokDem-Pasko vetää vankityönä tapahtumaa


      • iihanaa

        Ihanaakatkeraa Persu sarkasmia


      • K20SirkushuviStunt
        sarillesarvisahkio kirjoitti:

        Eikös niissä Tapahtumattoman MM-kisoissa avauslaskun Stiga-kelkoilla sieltä kummulta kentälle suorita Kaupungin terävin johto. Juha on jo nähty harjoittelemassakin Kaupunginpuiston etelärinteessä.

        Siihen kummulle rakennetaan väliaikainen hyppyrimäki.
        Mäkihyppy ja yhdistetty kuuluvat myös kilpailulajeihin.
        Stigalla ja ahkiolla kaupungin johto suorittaa hyppyrimäen avauslaskut avajaisissa.


    • jakaupunginjohtohyräilee

      Tuolle meidän Tapahtumattomalle Puistollehan nauraa jo koko Suomi. Voi perkele, melkein 4 miljoonan euron investointi ja yksi tapahtuma vuodessa josta hillot käärii tapahtuman järjestäjä. Vuoden-kahden päästä sitten onkin jo ihan tyhjä kenttä, ei edes sitä yhtä ainoata orkesterivierailua kesässä. Pääkaupunkiseutu vetää orkestereita ihan toisella lailla puoleensa Olympiastadionin remontin valmistuttua kuin joku Näivelinnan Tapahtumaton Nurmikenttä

      • taattua.demilaatua

        No ei naureta, koska muualla ei yksinkertaisesti tiedetä - ja välitetä- em. kentästä.


      • tuntemattomat.konsertit

        Mitä nyt kymmenettuhannet tulee konsertteihin.


      • Pilvilinnan.pöhinät

        Joita ei ole.


    • Kervi_Maakinen

      Kesällä nuo yleisötapahtumat tuppaa olemaan. Olisihan se outoa järjestää festareita loskassa ja paskassa. Tai saahan sinne järkätä ihan vapaasti vaikka mutaryöminnän SM-kisat, jos kiinnostaa. Voin miettiä monia muitakin mahdollisia tapahtumia pimeälle kaudelle, mutta ajatustyöstä veloitan sitten 40 euroa tunnilta. Eli alakanttiin arvioin, halvalla saatte. Tuon yhden täkyn kerroin ihan ilmaiseksi.

      • TasamaaPulkanvetoSM

        Tapahtuma ei tule, se täytyy tehdä.


    • HankiRallySM

      Nurtsilla on kiva vedellä donitseja.

    • persnettoapukkaakokoajan

      Vain yksi ainoa tapahtuma vuodessa, 364 päivää tyhjänä. Kokonaisuudessaan 3.7 miljoonan euron investointi josta vuokratuloa kaupungille huikeat 1000€/tapahtuma.

      • rtbreonb

        Kerro nyt taas neropatti kuinka Helsingin kaupunki saa kaikki lipputulot stadionin konserteista. Sitä ole täällä hokenut hörhö.


      • kkf8668

        aika arka aihe tuntuu olevan joillekin tuon rokkipuiston täysin hukkaan mennyt iso rahallinen investointi versus siitä saadut tulot hämeenlinnalle ja sen yrityselämälle. ei näköjään aina voi onnistu


      • KorruptionjaIlonKautta

        Taloudellinen onnistuminen on Iisakki-hörhelölle ja hattarapää-Sarille ihan yhdentekevää, koska Live Nation on luvannut heille vastapalveluksena ilmaislippuja konsertteihin ympäri maailmaa ja ilmaista ryyppäämistä VIP-alueella. Näin ne supertyhmät ja korruptoituneet paikallispoliitikot voidellaan antamaan Kantolan alue yksinoikeudelliseen käyttöön aivan muodollisella 1000 euron tapahtumavuokralla.


      • vaan.säälittävä

        Kerro hörhö taas että Helsingin kaupunki saa kaikki lipputulot Stadionin konserteista. Et ole ees huvittava.


    • KoiratKiittää-

      Koiraväki kiittää, lienee ainoa kunnollinen koiranpaskuuttamisalue koko kaupungin alueella, vielä kun sen verran olisi rahnaa Kiemungilla laittaa että saataisiin aita alueelle ettei rakkaat koiramme etääntyisi meistä liikaa !
      Jos olisin ulkokuntalainen, Lammilta tai vaikkapa Rengosta, vaatisin samantasoisen koirapuiston tasapuolisuuteen vedoten ja aidattuna tottakai ettei kavala Susihukkanen hyötyisi pikkuystävistämme!

      • tummiakasojakaikkialla

        on meinaan jonkin verran koiran paskaa alueelle kertynyt taas tämänkin talven aikana eli kevään ja kesän ruohikon lannoituskustannukset ainakin säästyy kaupungilta


      • JoutamatonJoutomaa

        Kävin tänään katsomassa, mistä muuten tietää että se yleensäkin on joku puisto? Oisitte nyt laittanut sinne edes jonkun tienviitan.


      • vihreyskunniaan

        Olen samaa mieltä kun kävin Minä myös. Ei vaikuttanut puistolta koska jo ruoho oli leikkaamatta. Yleensäkin ruoho pitäisi leikata puistossa.


      • 54783hg

        Kumma on kun kaupunki perustaa puiston ja jättää nurmen leikkaamatta.


      • kulttuuria_idästä
        54783hg kirjoitti:

        Kumma on kun kaupunki perustaa puiston ja jättää nurmen leikkaamatta.

        Tämä on esivalmistelua,
        Olympiastadionin remontin valmistuttua se muuttuu Tapahtumapuistosta mongolialaiseksi luonnonpuistoksi.


    • StigatonRuoho

      Ompas Merimaa kohtelias kun kierteli kaupunkiuutisissa vastaamasta suoraan siihen kannattaako yksi konsertti kerran kesässä.

      • JuhisLaatiSopparin

        Merimaa on itse sisäpiirimiehiä konserttien järjestäjien keskuudessa. Ei hän ala kertomaan totuutta mediassa siitä, että Kantolan tapahtumattomuuspuiston "kerran vuodessa" toiminta on täysin järjetöntä kaupungin kannalta ja toisaalta helvetin halpa yksinoikeusdiili Live Nationille.
        Live Nation kiittää HMLn yksinkertaisia ja bisneksestä täysin ulalla olevia kärkityperyksiä Kiemunkia, Rautiota ja Isosuota. LN:n heput nauravat makeasti Homeenlinnalaisille, kun sikaedullinen diili on saatu aikaan juottamalla em. päättäjät pari kertaa känniin ja tarjoamalla ilmaiset liput joihinkin konsertteihin. Halvalla meni, mutta Hämeenlinnassahan on totuttu epäonnistumisien kulttuuriin.


    • Meediapeliä

      Täys tilausjuttu kun liehuletti alkaa itse samaa skeidaa opetuslapsille uskotella. Näivelinnalle nauraa koko Suomi. Kuntaliitoksissa vika. No mitäs pirua niitä halusitte. Teillä ei kaikilla taito riitä edes oman talouden hoitoon saati sitten isompiin kouluihin. Scc juttuihin uskoneet talousnerot tulos on pannukakku. Näivelinna blues tapahtumattomuus puistoon.

    • monituleeyllättymään

      Onneksi kuntavaalit tulossa ja vaihtuvuus Hämeenlinnan hallinnossa tulee olemaan suuri

    • UskotellaanJatoivotellaa

      Mikähän Putous-hokema tuokin yksi konsertti tuo kaupunkiin miljoonia euroja on. Miten se on oikein laskettu. Eihän suurin osa yleisöstä edes osta mitään muuta kuin alueelta kaljan. Merimaan ilme olisi ollut hauska nähdä kun tuotakin kysyttiin. Varmaan samanlainen kun telkkarissa kun pitää kehua jotain nolouden huippua.

      • Lisääkiiitos

        Ihanaa persu vitutusta puiston menestyksen suhteen.


      • Lisääkiiitos
        Lisääkiiitos kirjoitti:

        Ihanaa persu vitutusta puiston menestyksen suhteen.

        Ihanaa persunaurua ja KokDem-vitutusta puiston menetyksen suhteen.


      • Hyväätekeee

        Saanko lisää Persu vitutusta.


      • IloinenPersunismi
        Hyväätekeee kirjoitti:

        Saanko lisää Persu vitutusta.

        Saimme juuri edellä kirjoittaneelta KokDem-Trollipaskolta lisää KokDem-vitutusta.
        Sekös taas naurattaa ja ilostuttaa meitä Persuja ! :)


      • Vankilapäällikkö

        K.Arilla pienet ilot posess


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      3578
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2201
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1985
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1662
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe