Missä ovat Kristuksen Jeesuksen apostolit

Herätyys

Ne Hänen kirraudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla elävia ja toimivia / vaikuttavia, apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyhön Hänessä YHDEKSI, yhtä oleviksi ja kaikessa yhtäpitäviksi, kokoaviksi ja Jumalan Sanan mukaisesti johtaviksi palveluksen tehtäviin kutsutut / armoitetut?

Jeesuksen nimessä... etsivä / peräänkuulutteleva.

vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen pitäytyvästi elävä ja toimiva, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhrteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajnansa.

Löytyneekö? palautettanne odottamaan jäävä.

17

124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • saafaf

      Täällä, täällä.

      • sdfsfsg

        Hyviä kysymyksiä.


      • Herätyys

        Oliko jotain sen osoittavaa / todistavaa sanottavaa, Että niin on?

        Jeesuksen nimessä tiedustellen. vähäinen palvelijansa ja seuraajansa.


      • Herätyys
        sdfsfsg kirjoitti:

        Hyviä kysymyksiä.

        Niin, ja niitä hyviä, asiallisia ja rakentavia vastauksia, tai lisä kysymyksiä Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä, siitä miten edellyttää alkaa elämään ja toimimaan / vaikuttamaan, että alkaisi ne kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit ilmenemää ja täyttymään, odottava.


        Edelleenkin niitä, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolisia seurakuntiaan rakentaviksi kutsuttuja / armoitettuja apostoleja etsivä / peräänkuulutteleva.

        "Löytäneekö" Hän... Etsivä?


    • Herätyys

      Kaiko tällä niitä pimeydessä edeenkin nukkuvia, niitä vain nimeksi krist. uskonnollisia, jotka kulkeutuvat tämän pahan vallassa olevan, saatanaa tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan, Juman sanan vastasesti touhujen ja politiikan mukana / vietävissä, johdettavissa ja hallittavissa, jossa PAHA perii.

      Jeesuksen nimessä... uskovilleen / muillekin herätykseksi Totuutta.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, tästä em. "pirun" hyväksi ja puolesta touhuista ja politiikasta ULOS, sitä pelastukseksi Krist vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhö kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

      Niitä muita etsivä / peräänkuulutteleva.

    • Herätyys

      kaikkiko tällä niitä Nooan aikaisella tavalla, TUOMIOKSEEN puolesta eläviä ja toimivia, joita ei kaikille hyväksi Juman Sanan mukaisesti eläminen ja tomiminen / vaikuttaminen, eikä ikuiselta kadotukselta pelastuminen kiinnosta.

      Jo on aikoihin (Nooan) eletty! Jeesuksen nimessä...muistuttaen, Hänen, ennalta tiedoksi sanomastaan.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

      Missä muut?...

      Tähän Jumalan Sanan mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsutut, ja muut tähän yhteyteen ja yhteistyöhön, niillä kaikille hyväksi Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, Raamatun UT mukaisilla ehdoilla yhtymään haluavat

      Jeesuksen nimessä... teitä etsivä.

      "Löytyneekö uskoa", Raamatun UT mukaista ja mukaiseen? Etsivä...

    • Herätyys

      Entä ne muut, Hänen apostolisia (YKSI) pää, paikkakunnallaan,
      seurakuntiaan rakentaviin virkoihin ja muihin eri palvelusten tehtäviin kutsutut / armoitetut?

      Löytyneekö ?

    • Herätyys

      Missä kaikki muut Oikeasti Kristityt, ne Kristuksen Jeesuksen seuraajiksi, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentaviksi kutsutut / armoitettut piileskelee ja miksi? Kun näy eikä kuulu!!

      Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi näkyä, ja kuulua ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille. Myös tänne suomi24 keskustelufoorumeille

      • ewfef

        Siirtyneet rauhallisimmille sivustoille- ne muut


      • Herätyys
        ewfef kirjoitti:

        Siirtyneet rauhallisimmille sivustoille- ne muut

        Ai, niihin nukkuvien leireihinkö?!!

        Jeesuksen nimessä, heitä etsivä / peräänkuulutteleva,

        vähäinen, Totuudessa / valkeudessa pysyvä ja siinä elävä ja toimiva, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apsotolisia seurakuntiaan / sitä pelastuksekksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

        "Mä mistä löytäisin"?


    • filade
      • eretey

        Että semmosta.


    • Herätyys

      Niin, että missä olette muut, Oikeasti Kristityt, Maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolisia seurakuntiaan (Raamatun UT) mukaiset, rakentaviksi kutsutut?!

      Jeesuksen nimessä... teitä etsivä / peräänkuulutteleva.

      Vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, kutsuttu / siihen kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen näyllä armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

    • SielläNeOn

      Fariseuksen luona pohjanmaalla sipilän teltassa...

      • Herätyys

        Ei Oikeasti Kristityt sellaisiin paikkoihin voi mennä, sehän olisi kauhistus Herralleen. Kun ovat KOKO "maailmalle valkeudeksi ja maalleen suolaksi" vaikuttaviksi, näkyvästi ja kuuluvasti YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti = Raamatun UT mukaisesti ja perustalta eläviksi ja toimiviksi / vaikuttaviksi kutsuttuja.

        Ovatkohan ne kaikki muut kutsutut eksyneet ja taipuneet kuin ne Nooan aikaiset, saatanaa tuomiokseen palveleviksi?!

        Jeesuksen nimessä... niitä muita, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja, ja muita, tähän vasta Oikeasti Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön, niillä kaikille hyväksi Krist. ehdoilla yhtymään halukkaita, etsivä.

        vähäinen, Totuudessa / valkeudessa ja siinä pysyvästi elävä ja toimiva, Tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.


      • xvcxb

        Missä kristityt?


      • Herätyys
        xvcxb kirjoitti:

        Missä kristityt?

        Eivätkö edes halua herätä?!

        Ovatko niin mielistyneet tähän pahan vallassa olevaan saatanaa tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan Jumalan Sanan vastaisesti touhuihin ja politiikkaan ettei 100 kertaa paremmasta niin väliä! Näin näyttävät päättelevän kun ei kaikille hyväksi Raamatun UT mukainen, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentava Krist. asia ei heitä muita kiinnosta.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2733
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      74
      1460
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      40
      1433
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      31
      1211
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1164
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1163
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1151
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1151
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1080
    Aihe