Saako Syyrian al-Assad seuraavan rauhanpalkinnon?

taaltapesee

Obama sai Nobelin rauhanpalkinnon ennen kuin oli edes kunnolla aloittanut presidentin virkakautensa. Jos rauhanpalkinnon jakajat jatkavat samalla hihasta vetämisen linjalla, niin seuraava rauhanpalkinnon saaja voi olla Syyrian kansan hirvittävimpänä pyövelinä tunnettu presidentti al-Assad.

10

164

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tapataituletapetuksi

      - vallassahan täällä kaikki yrittää pysyä hamaan loppuun saakka , jos vallankahvasta herpaantuu ,niin kyllä al-assadia odottaa samanlainen kohtalo kuin herra saddamia tai herra gadaffia

      • Iso-Vasili

        Syyrian presidentti: ”Totuus löytyy vaihtoehtomedioista!”
        Ranskalainen televisiokanava haastatteli hiljattain Syyrian presidenttiä, Bashar al-Assadia. Assadin mukaan valtamedia valehtelee jatkuvasti Lähi-idän tilanteesta, minkä vuoksi totuus löytyy nykyään vaihtoehtomedioista.

        Länsimainen valtamedia on mustamaalannut Assadia vuosien ajan siksi, että hän ei ole suostunut tekemään Syyriasta Israelin ja monikansallisten pankkien vasallivaltiota.
        Esimerkiksi Suomen valtamedian mukaan al-Qaidakin olisi Syyrialle parempi johtaja kuin Israel-vastainen mutta uskonnollisesti suvaitsevainen Assad. Assadia vihaava Israel tukee aktiivisesti muun muassa Isisin toimintaa Syyriassa.
        Ei olekaan ihme, ettei Isisiä ja al-Qaidaa vastaan taistelevalla Assadilla ole paljoa luottoa länsimaisiin valtioihin ja poliittista eliittiä hännysteleviin tiedotusvälineisiin. Presidentin mukaan luotettavinta tietoa tuottavat nyt kansalaisten itsenäiset mediat.
        Kun Assadilta kysyttiin tuoreessa haastattelussa, millaiset hänen terveisensä ranskalaisille ovat, hän vastasi:
        ”Poliitikoille tahdon sanoa, että tärkeintä on palvella nyt Syyrian kansalaisten etua. Viimeisen kuuden vuoden aikana tilanne on ollut surkea syyrialaisten kannalta. Ranskalainen politiikka [Syyriassa] on ollut myös Ranskan kansallisten etujen vastaista.”
        ”Ranskan kansalle tahdon sanoa, että valtamedia on epäonnistunut lähes kaikissa länsimaissa […] totuus löytyy nyt vaihtoehtomedioista.”
        ”Totuus on Lähi-idän sotien uhri. Ranskalaisten tulee siis etsiä aitoa informaatiota vaihtoehtomedioista. […] Kansalaiset eivät saa antaa päättäjien tehdä politiikkaa, joka perustuu valheille.”
        Sekä Israel että lännen valtamedia ovat olleet raivoissaan erityisesti siitä, että Syyrian puolustusvoimat on kyennyt vapauttamaan Aleppon kaupungin Isisin ja ääri-islamistien liittolaisten hallusta. Israel vastasi Isisin tappioon pommittamalla Syyrian pääkaupunkia.
        Aleppon voiton jälkeen Assad painotti lehdistölle, että Syyrian armeija ei tule lopettamaan vapaustaistelua vaan suuntaa katseensa ääri-islamistien ja sionistien lakeijoiden miehittämään Palmyraan.
        Assad muistutti, että Yhdysvaltojen strategia on ruokkia Syyriassa kaaosta ja käyttää sekasortoa tämän jälkeen hyväkseen sodan eri osapuolten kiristämisessä. Assad aikoo panna kaaokselle lopun.


    • TutkitaanEiHutkita

      Eipä lehtiuutisiin ole luottamista, Syyrian sodassakin on israel mukana ja ammuskellut tässäkin taas toisten maille ohjuksia. No rahaa tuli tuutin täydeltä ja lisää se kiristi vielä Sveitsin pankeiltakin, Saksa on aina ollut rahan kuppauksen kohde ja jos ei rahaa niin Saksa on tehnyt ilmaisia sota-aluksia Israelille ja puoli-ilmaiseksi sodan jälkeen mm. liikennevälineitä. Aseista nyt puhumattakaan, niitähän jokainen siellä käynyt varmasti näkee muurien sisällä. Ihmettelen vaan syvästi, että joku sinne ylipäänsä matkustaa. Naistuttu sanoi olevan viimeinen reissu sinne, kun intiimialueillakin sormi pyöri ja sotilaat ympärillä katselivat...ja vielä nuori tyttö...no vanhemmat naiset voivat vaikka nauttiakin tästä. Meneehän sinne paljon juuri vanhempaa väkeä Suomesta vieläkin. Mandariinit heitin takaisin koriin kun olikin israelilaisia(ja kalliita yli 3 euroa kilo), osa vieläpä mätiä myynnissä Alepassa, ostin Lidl:sta espanjalaisia appelsiineja ison pussin, jossa 2 kiloa alle 2 euron. Espanja on sitäpaitsi Euroopassa harvoja, joissa on sananvapaus. Monessa maassa ei saa edes puhua holokaustista ja kyseenalaistaa sitä. Aina kun on puhumiskielto, sillä on joku tarkoitus! Moni on nähnyt valheet eikä kukaan ole pystynyt näihin vastaamaan.
      Valheita varmasti Syyriassa ja USA pimittää tietoja mielettömistä pommituksista. Tämä palvelee paljolti israelia ja se on tyytyväinen niin kauan kuin sota jatkuu.
      Tutkikaapa vaikka.

    • enoorobo

      "....Syyrian kansan hirvittävimpänä pyövelinä tunnettu presidentti al-Assad."

      Kerrohan nyt kulta ne aidot ja realistiset vaihtoehdot Bashar al Assadin hallinnolle?
      Maltilliset kapinallisetko kenties?

    • ffvrr54

      Nobelin rauhanpalkinto natsi-Niinistölle!

    • seurataantilannetta

      - No nyt taistelut riehuvat jo damaskuksessa ,siis aivan lähellä assadin korttelia , ei auttanut venäjä eikä muutkaan liittolaiset ,vaikka saivat isisin tiehensä.

      kohta alkaa syyrian harmagedon , mahdollisesti samalainen kuin irakissa ja libyassa.

      • Taisteluraportit

        Seurataan tilannetta:
        Syyrian armeija nitisti kymmeniä terroristijärjestö al-Nustran ulkomaalaisia komentajia ja tuhosi heidän komentokeskuksiaan Jobarin alueella Damaskoksessa.
        Al-Ma'amelin alueella henkiin jääneitä terroristeja on kehoitettu laskemaan aseensa
        ja antautumaan hallituksen joukoille.

        Scores of Al-Nusra's Foreign Commanders Killed in Damascus

        The Syrian army forces inflicted heavy casualties on al-Nusra (Fatah al-Sham) Front terrorists, including their foreign commanders, in their operations to free the Northern parts of Jobar region in Damascus.
        A military source said on Tuesday that the terrorists' massive attacks have been warded off, and added that during the Syrian soldiers' operations in Jobar region, several al-Nusra Front's foreign commanders were killed and their command centers were destroyed.
        He added that the army units have liberated all regions in Northern Jobar which were occupied by the terrorists, and killed all militants in the area.
        The source said that the situation in Jobar region has now normalized.
        The Syrian army forces had on Monday pushed back the terrorists' massive offensive on their positions in the Northern parts of Jobar and laid siege on tens of militants in the region after launching a new military operation.
        The Syrian soldiers could besiege a large number of terrorists who had attacked the army bases in Jobar, in the buildings near al-Ma'amel district.
        The army had sent recruitments and military equipment to Jobar after the terrorists attacked the region from al-Qalamoun.
        According to field sources, the army commanders have called on the besieged terrorists in al-Ma'amel district to lay down their arms and surrender to the government forces.


      • Taisteluraportit

        Jabhat al-Nustra ja muut terroristryhmät yrittivät toisella hyökkäysaallolla murtautua Maghazel al-Naseej alueella Damaskoksen laitamilla itäisestä ja pohjoisesta sisäänkäynnistä,mutta epäonnistuivat jälleen kerran ja Syyrian armeija puhdistaa aluetta mottiin jääneistä terroristeista.
        The Syrian Arab army has repelled an attack launched by Jabhat al-Nusra terrorists and other terrorist groups on Maghazel al-Naseej area (the textile factories) , north to Jobar neighborhood in #Damascus.
        A military source told SANA that the Syrian army units engaged in fierce clashes with a number terrorist groups affiliated to Jabhat al-Nusra which attempted to infiltrate into the factories area, north to Jobar neighborhood.
        The source added that the army starts to clean up the area which breached by terrorist groups after encircling their members.
        Earlier, the army units thwarted an attack by Jabhat al-Nusra-linked terrorists and the affiliated terrorist groups on the direction of the electricity company and the factories area to the north of Jobar on the eastern outskirts of Damascus city.


    • paskapois

      Bashar Al Assad kuuluu siihen samaan joukkoon , kuin hänen isänsä, Hitler, Stalin, Pol Pot, Jon Ungit , Hussein ja muut kansanmurhaajat.
      Basharin isä Hafez olisi jo pitänyt jo laittaa pois aikoinaan. Ei 2000 luvulla voi olla mitään perusteita, että tällaisilla hirmuhallitsijoilla on mitään mahdollisuutta toimia.
      Sama juttu tällaisten hallitsijoiden tukijoille, kaikki keinot käyttöön vain, siis aivan kaikki.
      Ainut keino, että maailman voi mennä jotenkin eteenpäin, on vain kitkeä kaikki todelliset paskat maanpäältä lopullisesti
      Vaikka tuho olisi suurikin.

      • Taisteluraportit

        أجمل "200" استهداف للتكفيريين المرتزقة من قبل أسود الجيش العربي السوري
        https://youtu.be/hW9o3RgRQt8


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2784
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      517
      2624
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1835
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      31
      1749
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1659
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1262
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      76
      1086
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1072
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1067
    Aihe