A-klinikan toiminta paljastuu

Paministi

Tänään sk kirjoittaa, miten holtitonta on ollut klinikan pilleritouhu. Lääkkeitä on määrätty vuosi kaudet kasapain ja nyt juopot sun muut narkit ovat pilleririippuvaisia..

Ny kaikki paljastuu. Tutkimuksia tulee. Poliist ovat kait kiinnostuneet asiasta.

82

3285

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Subu-Whisky

      Joo ei mitään lääkkeitä, piriä sen olla pitää ja naapurinmummolta pöllittävä kaikki jotta saa kamaa?

    • suosiellävetelätäällä

      Onko parempi olla huume- tai viinariippuvainen kuin pilleririippuvainen.
      Mietipä sitä.

      • PorinLanttu

        Mikä Porin päihdepalveluita vaivaa, kun aiemmin pystyttiin tekemään hoidot ja kuntoutukset kustannustehokkaasti (tätä sanaa olen kuullut käytettävän,,,)? Kun lääkäri tms. vaihtuu, niin kustannukset nousevat. Ja aina kustannuksen syy on jossakin aikaisemmassa tekijässä,,,? Tekopyhää on syyttää päihdelääkäriä nyt, kun hän on eläkkeellä. Olisi pitänyt puuttua asiaan aikaisemmin. Päihdepalveluista on hyvä rahastaa. Toivottavasti perusturvalautakunta on aikansa tasalla,,,


      • Ei ainakaan viina!!!!


      • joelkurvi
        PorinLanttu kirjoitti:

        Mikä Porin päihdepalveluita vaivaa, kun aiemmin pystyttiin tekemään hoidot ja kuntoutukset kustannustehokkaasti (tätä sanaa olen kuullut käytettävän,,,)? Kun lääkäri tms. vaihtuu, niin kustannukset nousevat. Ja aina kustannuksen syy on jossakin aikaisemmassa tekijässä,,,? Tekopyhää on syyttää päihdelääkäriä nyt, kun hän on eläkkeellä. Olisi pitänyt puuttua asiaan aikaisemmin. Päihdepalveluista on hyvä rahastaa. Toivottavasti perusturvalautakunta on aikansa tasalla,,,

        Addiktum Oy:n ja sen toimitusjohtajan toiminta on asiasa ollut sikamaista. Mustamaalaamista ym. Panee miettimään mikä on johtajan oma diagnoosi? Vallan- ja rahanhimon sokaisema lääkäri ainakin,


    • RaitTiina

      Jos Jeppe juo ja hakee apua juomiseensa päihdelääkäriltä ja hänelle määrätään bentsoja, niin mikä Jeppestä tulee? -Sekakäyttäjä ja se on pahinta laatuaan se.

    • tiedossaoli

      Avokätisesti on jakanut myös huumeiksi luokiteltavia lääkkeitä. Ja aktiivisessa roolissa tuonut aikanaan Poriin huumeongelman, Subutexin lääkkeeksi.

      Asia on ollut 90-luvulta asti niin huumepoliisin kuin lähes koko Porin hoitohenkilöstön tiedossa, saati apteekkien henkilökunnan.

      Se miksi Valvira ei ottanut lupia pois, on mielenkiintoinen kysymys.

      • Haidihaidihou

        Olisiko mielestäsi ollut siis parempi että kaduilla myydään heroiinia joka ei todennäköisesti sitä edes ole vaan jotain muuta (rotanmyrkkyä yms) kukaan ei koukkuun ehdoin tahdoin halua mutta ainakin omasta mielestäni se on parempi vaihtoehto löytää lievempi paha jos kontrolloidusti voidaan laskea pois pikku hiljaa kokonaan. Tämä on ainakin tarkoitus koko subutexilla


    • Vähäsinnepäi

      Onko Valvira asiaa tiennyt? Onko kukaan välittänyt yhtikäs mistää,,,?

      • siinäuskossaainakin

        Kyllä Valvira käsittääkseni saa tiedot huumausaineiksi luokiteltavista lääkkeistä


      • näinsemeneeoikeasti

        Valvira on valtion korruptiotoiminnan alainen virasto, joka ei puutu mihinkään. Sieltä nämä suojatyöpaikassaan istuvat kokoomuksen akavalaiset hienostoämmät vastailee kirjeposteihin mitä sattuu, potilasoikeuksia kunnioittamatta, ainoastaan terveydenhoitoalan ihmisiä suojellen.
        On selkeästi tullut ilmi valviran osuus tapauksissa joissa on haettu lääkäriä tai sairaalaa vastuuseen selvistä virheistä tai törkeistä laiminlyönneistä.
        Valviraan pysähtyy kanteet. Sieltä tulee kyllä aina tarvittavalla leimalla varustettu kirje joka riisuu kantajan kaikista mahdollisista aseista terveydenhoitoalaa vastaan. Pelkäksi kulissiksi luotu virasto.


    • Löydämerkitys

      Ihmettelen myös minäkin, että millä perustein riippuvuutta hoidetaan riippuvuutta aiheuttavilla lääkkeillä. Ongelma on nähdäkseni, että ihmisen teot ja mielen toiminnot on medikalisoitu siinä määrin, ettei riippuvuutta "voida" enää hoitaa hoitamalla ja vahvistamalla mieltä, vaan sitä on hoidettava ikään kuin sairautta lääkkein. Mutta koska kyseessä ei kuitenkaan ole tila, joka millään lääkkeellä voitaisiin parantaa, kelpaa lääke kuin lääke... Kunhan potilas ja maksu palaa...

      • käsittämätöntätouhua

        Raaka totuus on että tämä "lääkäri" on jopa TEHNYT monestakin riippuvaisen. Tai ainakin riippuvuus on ollut monella hyvinkin mieto ja olisi halunnut oikeaa apua.

        L.A. "hoidollaan" sitten varmistanut sen, että päihteetön elämä jäi haaveeksi.

        "Ammatti"apua hakeneille omaisillekin reseptit kouraan jos vaan on saanut ylipuhuttua.

        On totta. Valitettavasti.


      • Haidihaidihou
        käsittämätöntätouhua kirjoitti:

        Raaka totuus on että tämä "lääkäri" on jopa TEHNYT monestakin riippuvaisen. Tai ainakin riippuvuus on ollut monella hyvinkin mieto ja olisi halunnut oikeaa apua.

        L.A. "hoidollaan" sitten varmistanut sen, että päihteetön elämä jäi haaveeksi.

        "Ammatti"apua hakeneille omaisillekin reseptit kouraan jos vaan on saanut ylipuhuttua.

        On totta. Valitettavasti.

        Joo on tullut huomattua että keski-ikäiset niitä kolmio lääkkeitä tuntuu ruinaavan jos kestää arjen


    • Mömmö-mies

      Mist mää ny sitt mömmöi saan?
      Latelt mää sain ain parhaat mömmöt.

      • KOhtaOnKevät

        Lumet sulaa ja löytyy meheviä ruuneberintorttuja, suu makeeks vaan.


    • LarsGambina

      Porin päihdehuolto on suossa... niin paljon asiakkat sai lääkkeitä..et huh huh. Jos kaikki tulisi tietoon, se olisi katastrofi. Toivottavasti poliisi tutkii asian.

      • syyllisyyseriasia

        Kyllä poliisi tutkii, jos joku ensin tekee rikosilmoituksen.


      • Vakautta

        Ei muuten tutki. Ei porin poliisi ainakaan.


      • nezkoz

        Miestäni kyseinen lääkäri pisti henkilön määrättyjä lääkkeitä,josta olen hyödyntänyt sen, Olen työelämässä asiat menee hyvin ja alkoholismi on mennyt,joten älkää haukkuko lääkäriä,jonka kanssa voi puhua asioista,ammattilainen


    • Päihteistä

      Onhan se tosiasia että aina osa reseptillä saatavista huumaavista lääkkeistä menee katukauppaan ja päihdekäyttöön. Subutex, Subuzone ja metadoni-lääkitys ovat korvaushoitoja ja tarkoitettu ensisijaisesti juuri korvaushoidoksi. Ja eiköhän suurin osa lääkäreistä tiedä että osa heidänkin potilaistaan on huumausaineiden tai lääkkeiden päihdekäyttäjiä. Huumausaine- ja lääkeaineriippuvaisia on kuitenkin valtavasti. Jos lääkärit pystyisivät lopettamaan kaikki väärinkäyttöön menevien lääkkeiden reseptit niin sitten alkaisi todellinen kaaos. Jos "narkit" eivät saa kohtuuhinnalla ja kohtuu helposti "päiväannostaan" niin he joutuvat hankkimaan sen kalliilla ja hankalalla. Salakuljetusmäärät ja salakuljetettavien aineiden laatu muuttuisivat suuresti. Silloin koittaisi huumekauppiaiden kulta-aika. Paljon kysyntää, vähän tarjontaa. Markkinatalous toimii puhtaimmillaan huumekaupassa ja ihmiskaupassa.

      Epätoivoiset laskuissa tärisevät narkit tekevät epätoivoisia tekoja. He alkaisivat ryöstää mummoja, varastamaan paljon enemmän saadakseen rahaa kalliiksi muuttuneeseen "kamaan", murtautuisivat enemmässä määrin apteekkeihin ja vanhusten koteihin. Ihan mitä vain että saa jostain jotain. Päihdepolin lääkepolitiikka on monien asioiden kanssa tasapainoilua. Jos joku pitää päihtynyttä "narkkia" pahana asiana niin todellisuudessa paljon vaarallisempi ja pahempi on vieroitysoireista kärsivä epätoivoinen "narkki".

    • 111111111112

      Saas nähdä alkaako apteekkimurtosarja nyt keväällä ja kuinka paljon riehutaan terveysasemilla, kun haetaan teemuja.

    • 33333333444444

      Toi subu-hoito on suuri vitsi. Porissa sai monet sadat narkit temgesicciä, kuin karkkia vaan klinikalta. Sitten ne käyttää huumeita ja syö vielä temgesicciä jälkiruuaksi.

      Laittakaa nyt hyvät apoteekkilaiset kunnon hälytyslaitteet kuntoon ja poliisivartiot terkkareille.

    • Jaakoppi2

      Vuoden 1970-72 aikana ei mielialaan vaikuttavien lääkkeiden haitoista ollut lääkäreillä mitään tietoa. Rauhoittavia lääkkeitä määrättiin sairauteen kuin sairauteen. Itse olin 23 vuotias, kun menin ensimmäistä kertaa elämässäni lääkäriin jatkuvasti toistuvien paniikkihäiriöiden takia. Lääkäri ei sen paremmin tutkinut, ei mitannut veranpaineita tai kokeillu pulssia. Hän otti vain reseptit esille ja kirjoitti Temesta-nimistä rauhoittavaa ja Mogaadon-nimistä unilääkettä.
      Nyt yli 46 vuotta myöhemmin, jolloin käytän edelleen rahoittavia ja unilääkkeitä ollaan tultu toiseen äärimmäisyyteen. Niiden määrääminen potilaalle on toisten mielestä rikos. Pitääkö lääkäreiden 45 vuotta sitten olleesta tietämättömyydestä nyt, yli 71 vuotiaana kärsiä???
      Olen ollut Porin A-klinikan asiakkaana yli 20 vuotta ja saanut lääkkeitä niin, etten ole joutunut kärsimään.
      Jos joku pitää tätä vääränä, niin menköön itseensä ja muistakoon käyneensä siellä.

      • Anonyymi

        Olet siis lääkenarkkari. Tiedätkö että Temesta on voimakas keskushermoston lamauttaja. Se aiheuttaa voimakasta riippuvuutta. Sitä ei suositella käytettäväksi kuin lyhyeksi aikaa. Olepa yksi päivä ilman niin sekoat. Kun pääsi on rauhoitettu vuosien ajan ja yhtäkkiä tunkee informaatiotulvaa päähän ilman jarrua niin keskus menee jumiin. On kokemusta lähipiiristä. Onneksi olkoon olet pilannut pääsi.
        Odottele aivotulppaa.


    • Oooooopppppp

      On jotenkin hupaisaa, että Porin päihdehuolto onkin luonut suuren pilleripngelman, kun taas sen pitäisi sitä vähentää. No on ainaskin päihdeporukalla hommia..

    • Tohtori--Tolonen

      Rauhoittavat lääkkeet voidaan nykyään korvata KETIPINOR lääkityksellä.
      Lääke auttaa varmasti kun vain sitä määrätään riittävästi.
      Max. 1000mg/päivä.

      • Huu.go

        Ei yksi lääke kaikille sovi..On määrätty, ja testattu..Tuloksena täydellinen voimattomuus, sekä voimakas väsymys.. Ihmisten lääketarve on YKSILÖLLISTÄ..!!!


      • exnormaali

        Joo vedät niitä ni ei pysy kahvikuppi aamulla kädessä ja väsymys ja sekava olo,en enää koskaan


    • Pomotpiilossa

      Saako lääkäri tosiaan puuhastella vuosikausia itsekseen ettei esimies/virkamies voi puuttua tuohon puuhasteluun? Jos lääkäri ei ole ollut A-klinikan hoitolinjassa, niin miksi on katsottu noin kauan? Ei siinä mitään Valviraa olisi tarvittu, vaan hoitolinjan tarkistus yhteiseen suuntaan,,,Jos ei olisi tämän jälkeen toiminut johdon määräämällä tavalla, niin pois hommasta,,,Niin sen pitäisi mennä. Ja kyllä jollakin on vastuu!

      • 36806

        Tämän päivän SK.sta voi lukea, että perusturva myöntää kaikkien viranomaisten olleen asiasta kauan tietoisia.


    • Kasimoto
    • kiitollinen

      Olen lopun elämääni kiitollinen yllä mainitulle osastolle, lääkärille ja hoitohenkilökunnalle 2013-2017 vuosina saamastani hoidosta ja hoitoon liittyen sopivaksi mitoitetusta lääkityksestä.
      (Uskon että kaltaisiani on suvereeni enemmistö.)

      • Huu.go

        Täällä ainakin yksi :)


    • NappiHuuleen

      Nyt kun perusturvan pillerijakamo on tyhertynyt, niin kuulemma Porin lääkärintalolla on yksi lääkäri, jolta saa.
      Näin ne pillerihemmet antavaiset tohtorit löytää ........................

    • Porinfundeeraaja

      Ei niitä pillereitä voi nyt noin vaan lopettaa,,,hengen lähtöän siitä monelle tulisi. Mutta on tämä huono peruste sille, että perusturvalautakunnan pitäisi hyväksyä nyt kiskuri hintaiset palvelut- että kun "edellinen lääkäri mokasi",,,Kukahan tässä mokasi?

      • Anonyymi

        Pillerit voi lopettaa noin vaan ja heti. Voi olla jokunen päivä tärinöitä mutta se on paranemisen alku. Se on psykiatrien vale ettei niitä voi lopettaa. Tottakai voi. Ne on vain huumeita jotka tekee sairaaksi.


    • narkki

      A-ltonen teki juoposta narkkarin tai sekakäyttäjän.

    • Pölkvisti

      Kyllä noihin A-kilinikalta annettuihin lääkkeisiin kuolee ihmisiä joka vuosi. Tämä on silti ikävä tapahtuma. Niin suoraan kyseisen lääkärin esimies asiaa on tuonut esille, että ongelma oli ilmeisesti massiivinen.

      • itsellänkinvastuuta

        Kyllä päihdeongelmaisia kuolee keskimääräistä nuorempana ilman lääkkeitä tai lääkkeiden kanssa.


      • porilainenveronmaksaja

        Aikanansa asia olisi pitänyt tuoda esille, suoraan toimintaa harrastaneelle ja tehdä siitä loppu. Nyt ollaan sitten kusessa kaikki tämän takia. Lääkkeitä tarvitaan kun niitä ei voi lopettaa ja hommaan pitää saada kallis yksityislääkäri. Ja kuka maksaa?


    • veronmaksajamyös

      Te jotka puhutte subutex, subuxon, metadon hoidosta: kai tiedätte että se hoito ei ole loppumassa. Se on kirjoitettu lakiin ja kunnan täytyy se narkomaanille järjestää. Näin sanoo laki.

    • EmpunSisko

      Meidän E...... kävi juuri näin kuin AlkoNisti kirjoittaa. E..... ryypäsi ja tappeli ennen päivittäin mutta silti oli aina niin valoisalla mielellä kun sai raastuvassa vain ehdollisen vankeustuomion rötöksistään tai pääsi linnasta siviiliin hakkaamaan tyttöystäväänsä ja koiraansa. Sitten tapahtui se mitä pelättiin, hän erehtyi menemään katkolle ja sai jotain lääkkeitä krapulaansa, kerta näitä pameja riitti ja hän muuttui. Ennen hän kurvaili kännissä suu vehnäsellä muilta varastamillaan autoilla pitkin Porin öisiä katuja ja kävi keikoilla kaupoissa, ennen kilisivät kauppojen ikkunat mutta nyt vain kassakoneet kun E..... on asiaa kauppaan. Enää ei kurvailla varastetuilla autoilla, vaan nyt hän polkee niska köyryssä fillarilla joka arkiaamu töihin, satoi tai paistoi. Ei ole helppoa omaisen katsella vakavaksi ja hiljaiseksi muuttunutta miestä joka katselee tiliotteitaan ja horisee jostain osakkeen ostosta. Kaikki ovat hylänneet E....., velkojaan perivät trokarit ja rikospoliisitkaan eivät enää käy hänen luonaan. Hän elää aivan yksin kissansa kanssa ja käy lomilla Kakolan sijasta joskus Thaimaassa tai Espanjassa. Surullisinta tässä on se että ketään ei saada vastuuseen E..... muuttuneesta persoonasta, kaikki sanovat että kyllä siitä vielä samanlainen tulee kuin se oli ennenkin, heti kun se lopettaa ne rauhoittavat pillerit.

      • Cjytivllkgj

        Ei kai kukaan ole sanonut ettei yksikään päässyt klinikalla kuiville.
        Minäkin tiedän. Yhden. Hänen hoitonsa osin klinikalla ja osin muualla.
        Ole onnellinen ja kiitollinen. 99% omaiset ei voi olla.


      • Perheonpahin
        Cjytivllkgj kirjoitti:

        Ei kai kukaan ole sanonut ettei yksikään päässyt klinikalla kuiville.
        Minäkin tiedän. Yhden. Hänen hoitonsa osin klinikalla ja osin muualla.
        Ole onnellinen ja kiitollinen. 99% omaiset ei voi olla.

        Miksi 99% omaisista eivät ole kiitollisia raitistumisesta?


      • Yksinkertainenko
        Perheonpahin kirjoitti:

        Miksi 99% omaisista eivät ole kiitollisia raitistumisesta?

        Oletko vain tyhmä vai erityisen hauska omasta mielestäsi?

        Siksi 99% ei voi olla, koska heidän läheisensä eivät parantuneet


    • TriHouse

      Höh ..mitäs täällä höristään. Nimikin sen jo kertoo " Porin Päihdepalvelut", että sieltä saa kaiken maailman nappeja päihdetarkoitukseen.

    • ISO-GEE

      Kun kerran lääkkeillä avustettu apu on teistä jokusista väärin niin parempia keinoja kehiin, niitä odotetaan innolla. Ei kannata paljon aukoa sitä hämmasmädän raiskaamaa kitaa jos ei ole esittää vaihtoehtoa yhdistetylle terapia/lääkehoidolle.

      • 467972

        Se terapiaosuus puuttui


      • TähHäh

        Kuulin puskista, että klinikan terapeutit olivat kiukkuisia, kun lääkärillä kävi niin paljon asiakkaita ja heillä ei. Siksi tuli tämä halloo ...


      • Anonyymi

        Kyllä on. Siliä se lähtee millä on tullutkin. Lääkkeet ja viinat veks ja päiväkövely ja hyvä ruoka. Ei tarvita terapiapellejä tekemään paskanpuheista rahaa.


    • LargGambina

      Nyt tämä uusi kallis päihdelääkäri kumppaneineen laittaa Porin pilleristien asiat kuntoon. Ai että miten ? No.. tietty ei anna ennää Pameja, Lyricoita sun muita Temgesiccejä asiakkaille ja siitäkös meteli syntyy.
      Pilleristit riehuu terveysasemilla ja sitten mennee ostamaan katukaupasta. Osa hakee joltakin muulta antavaiselta lekurilta.

      Ei ongelma mihinkään katoa. Ei uusi päihdelääkäri sitä pysty korjaamaan.

      Uskokaa jo nyt hyvät hyssykät.. esim Temgesic-koukusta ei niin vain pääse eroon...

    • Onhan perusturvan ja sairaanhoitopiirinkin henkilöstö varmasti olleet tietoisia tästä pilleritouhusta, mutta ei se ole kiinnostanut ketään ennen kuin tyyppi jäi eläkkeelle. Suurimmalta osalta päihteidenkäyttäjiä puuttuu hoitomyöntyväisyyttä, joten sellaisten "hoitaminen" vaatii pitkää pinnaa. Niin kauan kun alkkikset/narkit on saanu haluamansa A-klinikalta, ne on pysyneet poissa muista yksiköistä, joiden väki on toki paheksunut pillerireseptejä, mutta ollut salaa tyytyväinen, ettei oo joutunu hoitamaan A-klinikan asiakkaita. Nyt, kun kakka osui tuulettimeen eläköitymisen vuoksi, tuli myrsky.

    • VaatiiVastauksen

      Porrin a-klinikalla puhaltaa nyt uudet tuulet. Sieltä ei saa mittään enää, kuin lämmintä kättä. Kaikki Pamit, Lyricat sun muut Temgut ovat nyt loppu.
      Klinikan asiakkaat ostavat mömmöt katukaupasta tai hakevat Virosta.

      Kukaan ei pian käy ennää klinikalla ja se suljetaan turhana laitoksena.

      PS. Miksi a-klinikka on muuten Montun yläkerrassa ???

      • Jotta asiakkaat vois mennä hukuttamaan murheitaan suoraan klinikalla käynniltä...

        Tosiasiassa varmaankin siksi, että Perusturvan omissa tiloissa on sisäilmaongelmaa.


    • PerkkiNalle

      "Kyllä rannalla ollaan viisaita kun laiva uppoaa merellä", sanonta sopii hyvin näihin asiantuntijoiden lausuntoihin. Senverran tunnen narkki ja alkoholistielämää että tiedän ettei Late ole hupiin kellekkään niitä ryynejä kirjoitellut. Kuvitteletteko ihan oikeasti että joku on aloittanut heti Aaltosen kirjoittamilla pillereillä matkansa riippuvuuteen, kyllä hänellä on ennen Aaltoseen tutustumista taustallaan huomattavasti pahempia sekä vaikeasti hoidettavia ongelmia ja paljon. "Asiantuntijat", ottakaa kotiinne viikoksi vieroitusoireista kärsivä alkoholisti ja hoitakaa häntä ilman pillereitä, vieroitusoireista kärsivää narkkaria en uskalla edes ehdottaa teille hoidettavaksi

    • exnormaali

      Täysin naurettavaa kyseisen lääkärin haukkuminen,en pääse enää töihin ja asiallisesti käytettynä ne ovat ihan normaalia,että kohun jälkeen moni ihminen jää sairaslomalle tai jopa eläkkeelle,ottaa päähän,täysi kiitos kyseiselle lääkärille,että sain viettää normaalia elämää!

    • LarsGambina

      Tänää sk kirjoitus taas , miten klinikka on ollut pillerijakamo nisteille.
      Oi voi ..

      Muuten koska tulee esiin joku päihdepuljun esimies kertomaan, miten hyvää ja tehokasta hoitoa heillä tehdään ????

      Ei taida kehdata muutamaan vuoteen .....

    • LarsVodka

      Pitääkö paikkansa, että Ylen MOT ohjelma olisi tekemässä Porin a-klinikan lääketouhuista ohjelman ? Valvira ja poliisi on ainaskin laittanut tutkimukset päälle.

      No pian nähdään kait, miten joku perusturvan päällikkö punaisena selittää, et näin on päässyt käymään.

    • 999999999988888888

      Kuulemma korvaushoito on sitä, nisti istuu kahden hoitajan vartioimana ja antaa huumetta (subua tai metaa) valvovien silmien alla.
      Samaa huumetta käyttävät nistit kuitenkin laittomasti ostaen sitä katukaupasta.
      Monet nistit kuitenkin saavat vielä kaupan päällisiksi perusturhalta ilmaiset subut ..

      Hullua touhua

    • 23048

      Ylläpito vois tulla nyt vastaileen.

      Mun puhelimen ip bannattu. Yhtään millään tavalla asiatonta viestiä en ole kirjoittanut. Poistettu mm vastaus missä sanoin että päätyi katukauppaan pitkälti nimenomaan a-klinikalta. Näemmä hyvin montakin kommenttia tästä keskustelusta kadonnut.

      Tämän katukauppa-asian esim on Porin poliisi tiedottanut jo vuonna 2003.

      Vastausta ylläpidolta odotellen

    • MeneJaTiedä

      Jos Porin perusturva valvoo tätä palstaa ja haluaa, että totuus ei paljastuisi ja siksi viestejä katoaa.
      Meno tällä palstalla on pian kun Neuvostoliitossa...

    • voivittujoo

      Kyllä nyt ristiinnaulitaan eläkkeelle jäänyt lääkäri, joka hoiti jopa 800 vaikeaa potilasta yksin!!!! Ei ihan helppo homma! Nyt hommia hoitaa yksityinen Addiktum Oy, jossa yhden lääkärin palkka on yli 10 000 euroa, kun entinen lääkäri hoisi homman noin 4000 eurolla. Olette törkeitä!!!!!!!!! Miettikää sitä "veronmaksajat"!!!!

      • Anonyymi

        Addiktum on vitsi. Sen toimitusjohtaja on vitsi. Miksi päihdelääkäreiksi etsiytyy paljon narsisteja ja itsekin nappeja käyttäviä henkilöitä? Sitä sietäisi tutkia.


    • 22222333333333

      Ei kait se lääkäri noin paljon asiakkaita ottanut vastaan, mut ainaskin uusi repsuja ton luvun edestä.
      klinikalla kun kirjoitettiin kasapäin repsuja riippuvaisille ja sit tuli riippuvaiseksi pillereistä.
      Tällä toiminalla oli hyvä puoli se, että asiakkaita piisasi, ku riippuvaiset ihmiset uusi repsujaan.

      • hyvälaurioli

        Potilaita oli kuulemma toista tuhatta, ja kyllä tapasi jokaisen henkilökohtaisesti.
        Älä puhu 2222222mikälie, jos et tiedä...


    • 222222223312345

      Taas klinikan toimintaa tutkitaan ... nyt aluehallintavirasto on kiinnostunut asiasta, et miksi ei antavaisen lääkärin toimintaan puututtu.
      Nyt taitaa myös muut henkilöt joutua tikun silmään.
      Porin päihdepulju on suuri VITSI. Tullee mieleen Turun kauhujen osasto.

      Mitähän vielä selviää. Haisee vain pahemmalla, kun enenmpi tongitaan.

      • JosAntoi

        Oli kuulemma muitakin antavaisia kuin lääkäri, ellei peräti ihan ottavaisia.
        Jokunen daami hoiva-alalla on ottanut päihde-einareita ihan kotihoitoon, täysihoidolla ja imutuksella, Einarit on sitten laitettu rassaamaan kaikkia röörejä :D

        Tämä nyt ei tietenkään koske katkoa eikä klinikkaa vaan ihan muita hoivaajia,
        mutta ahterit ovat lätisseet railakkaasti.


      • kuntoutusosasto

        Porissa on paljon vitsiosastoja. Valitettavasti.


    • niinettäsilllälailla

      Ihan sulle tiedoksi aloittaja että Aaltonen ei kirjoittanut ihan sentään kasapäin, siinä tulee kela vastaan ja apteekista ei anneta kuin se määrätty lääke. Eli annan esim. Jos on määrätty 1tabl. diapamia 2x päivässä, niin ei niitä lääkkeitä saa kuin vasta 50 päivän päästä. Klinikalla kävi muitakin kuin narkkeja ja alkoholisteja. Myös resepti menee vanhaksi vuoden päästä joten ei niitä lääkkeitä ole kirjoitettu kuin tämän kevään loppuun, eli vuosi siitä kun Late jäi eläkkeelle.

    • LarsGambina

      jep ...monet repsut tulevat päätökseen kait tässä keväällä ja kukaan muu lääkäri ei uusi näitä klinikan määräämiä lääkkeitä.

      Ja siitäkös poru syntyy. Kuin lapselta veis tikkarin suusta..itkuhan pääsee.

    • qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

      Odotan mielenkiinnolla, koska klinikan väki tai M. Järvinen antaa vastineen tähän pilleriongelmaan ????
      Siinä varmaan kehutaan maasta taivaaseen, miten hyvää hoito on...hah..

      Vai antaako he mitään vastausta..

      • Pyhäpirma

        Miksi et hakeudu hoitoon jo sinulla on kerran muodostunut pilleri ongelma.


      • Mr.Subu
        Pyhäpirma kirjoitti:

        Miksi et hakeudu hoitoon jo sinulla on kerran muodostunut pilleri ongelma.

        En tarvitse hoitoa, kun tabuja saa ostaa katukaupasta.


    • Anonyymi

      Kaikki narkit häkkiin, ovi säppiin ja avain hukkaan.

      • Anonyymi

        Ja häkki mereen.sillä voi pyydystää rapuja.Narkkiaineiden myyjät areenalle ja kaikki kansa heittelemään kivillä kunnes viikatemies korjaa pskaporukan.


    • Anonyymi

      A-klinikalla puhaltaa uudet tuulet... nykyään ei bentsoja sun muita kolmiolääkkeitä anneta, mutta kuulemma korvaushoitoon pääsee helposti.
      Niin ja kaupunki maksaa keikkalääkärifirmalle kait yli 300 000 vuodessa.
      Muuten näiden päihdepuljujen hoitotulokset ovat laihoja. Pysyään raittiuuteen pääsee vain alle 3 prossaa. Et se siitä hoidosta.

      • Anonyymi

        Vika ei ole hoidossa vaan omassa päässä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vika ei ole hoidossa vaan omassa päässä

        Hoitoon pitäisi saada jotkin laatuvaatimukset ja tulosvastuu.


    • Anonyymi

      Mut kun ei oo keksitty mitään hoitoa, joka juopon tai nistin parantaisi.
      Kaikki hoito on huuhaata esim. a-klinikalla ja koko Suomessa.

    • Anonyymi

      Jos koko a-klinikka ja katko suljettaisiin Porissa, ei päihdeongelmaisten määrä kasvaisi yhtään, ehkä vähenisi vaan luonnollisen poistuman kautta. Katko ja a-klinikka vain ylläpitää ongelmaa antaen esim. nisteille ilmaiset subut.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      361
      4214
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1789
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      64
      1539
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1360
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1331
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1329
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      202
      1318
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1205
    Aihe