Ateistit perusti Promeleirit riparin vastustajaksi

MixPromeKulttiValehtelee

19

401

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rfrdfesxwzaq
      • T.Mirka

        Syntiä ja jumalaa ei ole. Kummatkin ovat keksittyä satua.u


      • vfrcexexwz

        No, uskontunnustuksen antaneet niin väittävät.
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'

        Ihmisyydestä luopuneiden ominaisuus...
        synti = rikos
        syntinen = rikollinen


    • justAsking

      Mikä oli aloittajan pointti?

      • yhrfedce

        Ilmeisesti nauttii siitä, että on antanut uskontunnustuksen.


    • uskontovapaaProtuXripari

      Sehän on hienoa asia että ateistit pitää papit poissa aivopesemästä nuoria protulla henkienpalvojiksi.

    • Donitsi.vadelma

      Ateistit ymmärtää muitakin. On hieno olla ateisti.

      Kaikki ovat ateisteja syntyessään.

    • ripariONhenkinenRAISKAUS

      Ensin riparilla lapset raiskataan, sitten armeijassa pojat alistetaan väkivaltakoneistolle, joten ei mikään ihme että tyhminä pidetyt takapajuiset 70% suomalaisista vieläkin ulkomaisen pakkokirkon orjuudessa.

      • Babbyface

        Protulla on ruumiillista. Saunasekoilut, huhut johdon tyttösuhteista yms. En menisi protulle mistään hinnasta.


      • bgvgfvfcdx
        Babbyface kirjoitti:

        Protulla on ruumiillista. Saunasekoilut, huhut johdon tyttösuhteista yms. En menisi protulle mistään hinnasta.

        "Ruumiillisuudesta" tuli mieleen se, että riparillahan se ensimmäinen ehtoollinen nautitaan, Jeesuksesta ulostusta tekevien toimesta....
        Näin se ateistiksien koulutettujen ura pilkaten alkaa.....

        Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
        15:15 Niin Pietari vastasi ja sanoi hänelle: "Selitä meille tämä vertaus."

        Ja voitte olla varmoja, että Jeesuksen antama vastaus on edelleen sama:

        15:16 Mutta Jeesus sanoi: "Vieläkö tekin olette ymmärtämättömiä?
        15:17 Ettekö käsitä, että kaikki, mikä käy suusta sisään, menee vatsaan ja ulostuu?

        saatanaa jumalanaan palvellut Paavalinnekin tiesi eksytyksen vakaavuuden...
        1. Kor. 11:28–29
        Jokaisen on tutkittava itseään, ennen kuin syö tätä leipää ja juo tästä maljasta. Se, joka syö ja juo ajattelematta, että kysymys on Kristuksen ruumiista, syö ja juo itselleen tuomion"

        paavalin herra... saatanan enkelit ovat helevetistä...
        2 Korinttolaiskirje 12:
        7 Ja etten niin erinomaisten ilmestysten tähden ylpeilisi, on minulle annettu lihaani pistin, saatanan enkeli, rusikoimaan minua, etten ylpeilisi.
        8 Tämän tähden olen kolmesti rukoillut Herraa, että se erkanisi minusta."

        sen lisäksi Paavalinne opetti että:
        1.Korinttolaiskirje:
        12:27 Mutta te olette Kristuksen ruumis ja kukin osaltan ne hänen jäseniänsä."

        Siis "olette kristuksen ruumis" / omaa raatoanne ehtoollisella Jeesuksena jyrsiviä uskovaisia.
        Ette te ulosta Jeesusta sillä Hänen ruumista ei ole vaan omaa syntistä raatoanne jyrsitte Jeesusta pilkaten...

        JEESUKSEN EVANKELIUMIA; Johanneksen MUKAAN:
        20:27 Sitten hän sanoi Tuomaalle: "Ojenna sormesi tänne ja katso minun käsiäni, ja ojenna kätesi ja pistä se minun kylkeeni, äläkä ole epäuskoinen, vaan uskovainen."
        20:28 Tuomas vastasi ja sanoi hänelle: "Minun Herrani ja minun Jumalani!"

        Oliskohan niin, että rippikoulu koulutus valmistelee teitä tulevaisuutta suunnitellen....
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Kannibalismi
        "Historiallista kannibalismia
        Kannibalismia on tiedetty harjoitetun ensimmäisen ristiretken aikana. Joidenkin ristiretkeläisten tiedetään syöneen kuolleiden vihollistensa ruumiita Ma'aratin valloituksen jälkeen. Sitä harjoitettiin myös marssilla Jerusalemiin. Kyseessä oli luultavasti nälän ja kuumeisuuden yhdistelmä, mahdollisesti myös halu terrorisoida vihollista. Jotkut kieltäytyivät syömästä kristittyjen toveriensa lihaa, mutta söivät tapettujen muslimien ruumiita"

        Sivistyneissä valtioissa, kannibalismi on rikos!
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

        -------

        usko ja luulo ym. sanoilla on sama merkitys. Tästä, wikipedian tiedosta on tarkoituksella jätetty pois "usko" sana vaikka se kuuluisi samaan ryhmään.
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Käsitys
        #Käsitys on havaintoon, kokemukseen tai ajatteluun perustuva asenne.[1] Sana käsitys voi viitata seuraaviin asioihin: mielikuva, tieto, ajatus, ajattelutapa, näkemys, mielipide, asenne, vakaumus, luulo, arvelu, vaikutelma, kuvitelma.[1]

        Erkki Hartikaisen mukaan käsitys on asenne, jonka vallitessa asioita tarkastellaan. Tällöin sana käsitys korvaa epäselvempänä pidetyn sanan katsomus.[2] Ihmisen käsitysten kokonaisuus muodostaa todellisuuskäsityksen.[3]

        Ihmisen käsitykset todellisuudesta ovat karkeistuksia ja usein virheellisiä. Yksilöllä on käsitys omista arvoista ja tavoitteista. Tämä käsitys on osa yksilön todellisuuskäsitystä, vaikka arvot ja tavoitteet eivät ole tosia tai epätosia. Todellisuuskäsitys ja totuus ovat eri asioita.[4]#

        jk

        kristityt hallitsee wikipediaa rajuilla otteilla JOTEN lastensa vanhempien tulee tarkoin seurata koululaisien etsimien tietojen käyttöä. Kaste opissa ei tule esiin esimerkiksi se, mitä Jeesus todellisuudessa opetti.

        ---


      • Rotunainen.21
        Babbyface kirjoitti:

        Protulla on ruumiillista. Saunasekoilut, huhut johdon tyttösuhteista yms. En menisi protulle mistään hinnasta.

        Sinun kannattaa ehdottomasti pysyä komerossasi ja rukoilla jumalaltasi pelastusta. Vedä pipo syvemmälle ja älä missään tapauksessa tule pois sieltä.


    • Onlyio

      Prometheus... hieno seura. Esikoispoikaa ei 3v sitten kastettu kirkkoon vaan tilattiin pro-seremonioilta hienot todistukset lapsen ns "kummeille". Erityisesti jäi tästä todistuksesta mieleen lause mikä oli tarkoitettu tosiaan näille "kummeille" että: "... ja olette hänen tukenanne jos maailma on häntä vastaan".

      Voiko enää hienommin sanoa? Mahtava lause. 2vko sitten syntynyt tyttölapsi tulee saamaan saman juhlan.

      Mitää väkisin kastamisia johonki kirkkoon ei tule olemaan vaikka postissa kirkolta tulikin jo kaste-kosiskelu.

      Hankkikoon itse kasteen sitten isompana jos haluaa vaikka ripeille tahi kirkossa naimisiin tai muuttuu muuten vain uskovaiseksi.

      • fjjrjewj2j

        TEIDÄN LAPSILLA ON IHMISYYDEN ARVOJA KUNNIOITTAVAT VANHEMMAT.
        Olen aikuinen jonka kodissa keskusteltiin niin uskon kuin politiikan asiaoista mutta koskaan ei sidottu mihinkään laumaan.

        Kavereiden painostuksesta olisin lähtenyt leiririppikouluun mutta jouduin 2 viikkoa myöhemmin kuin kaverini... Ja kun kaverini palasi kotia niin oli täysin muuttunut. En tiennyt mitä tehdä. Viimein hän avautui ja kertoi viereisessä teltassa olleen kaverin tulleen raiskatuksi. En lähtenyt rippileirille....
        Ajan kuluessa tietoon tuli, että pappi oli ostanut raiskatun pojan vanhemmilta hiljaisuuden rikokselle.
        Kaverini, ja raiskattu eivät koskaan kehittyneet normaali ihmisiksi kokemuksien jälkeen. Eivät avioituneet ja kaikki tuttavat ihmettelivät mikä sairaus heitä vaivaa. Eivät he olleet homoja vaikka ilkeät puhupuivat sellaisia valheita. Enkä itsekkään osaa tarkaan kuvata heidän psyykkisiä ongelmia joista he kärsivät.

        Kun suoritin asemiesmies palveluksen niin tottakai alokas aikana minutkin kutsuttiin kapteeniin konttoriin jossa oli myös sotilaspastori ja pastori esitti, että hän kokoaa ikäluokan pojista ryhmän niin saisimme suorittaa rippikoulun koulutuksen palvelus ajalla. Kysyin kapteenilta, (joka oli aina kohdellut meitä alaisinaan kiitettavällä tiukkuudella mutta sellaisella asiallisuudella, että häntä oli helppo kunnoittaa) että onko rippikoulu koulutus tavalla tai toisella pakko?
        Kapteenin vastaus oli selvä je rehellinen "Ei ole pakko ja kunnioitamme jokaisen omaa oikeutta joka kansalaisten turvaksi on Suomen Perustuslakiin asettanut uskonvapaudenkin suhteen." Kiitin ja imoitin pastorille, että henkilökohtaisen asenteeni pidän edelleen oikeutenani olla ihminen ja kiitin herroja keskustelujen asiallisuudesta.
        Noin viikkoa myöhemmin minut kutsuttiin jälleen kapteenin konttoriin ja tietysti ilmoittauduin sinne. Pokkuroimisen jälkeen kapteeni puhutteli kuin omaa poikaansa ja käski istumaan kertoen, että kun ollaan kahden niin ollaan "sinuja" ja sotilas muodollisuudet jätetään pois. Noh, sehän sopi minulle!
        Sitten alkoi kova vääntö aliupseeri koulutuksesta. En halunnut 3 kk lisää palvelus aikaa mutta kun sain tarjouksen tavallisuudesta poikkeavaan, eli oman ammattiini sopivan koulutuksen suunnan niin näin siinä oman edun tulevaa sivili ammattiakin vahvistavana tekijänä niin suostuin. Sain lupauksen kapteenilta, että tulen saamaan koulutuksen jälkeen pienissä erissä hiukan palautusta lomien suhteen... ja kiitollisuudella muista lupausten paikkansa pitämiset, koskaan ei tarvinnut kerjätä lomaa ja käytin sitä aikaa opiskeluunkin paljon ja kapteeni tiesi, että siviili ammatti on saman suuntainen sotilasurani ammatin kanssa.
        Aliupseeri koulutuksessa tuli jälleen esiin rippikoulu koulutus. Siinä vaiheessa en tarvinnut komppanian päällikön tukea, vaan ilmoitin pastorille, että olen sotilaskoulutuksessa enkä kirkon juoksupoika.

        Jossain vaiheessa, paikka kunnilta toisiin muuttamisien jälkeen minulle ilmoitettiin kirkkoherra toimistosta etten ole kirkon jäsen. Menin pappilaan ja kysyin, että onko teiltä joku lammas karannut vaan mitä kirje tää on? Konttorista vääntyi esiin iso, karhua muistuttava mies joka rähisi jotta tämä on kirkkoherra virasto eikä mikään ilveilijöiden paikka. No minä tietysti jouduin puolustamaan itseeni ja kerroin, että mikä takia kutsutte ilveillen tänne sellaisia jotka ei halua olla patteristonne palveluksessa. Äijän alaleuka alkoi täristä kun paikalla oli muitakin asiakkaita ja sattu olemaan kaksi muutakin jotka olivat samalla asialla kuin minä. Kun herralta loppu sanat niin konttoristi ilmoitti, että saa poistua. Tarkistin, ettei pakkojäsenyyttä aseteta ja hän ilmoitti ettei sitä jäsenyttä ilman paperin allekirjoitusta saa.
        Poistuin ja kaksi minulle tuntemattomia tuli perässäni kiittäen, että olin auttanut heitäkin samanlaisen asian suhteen...

        Tietysti kunnoitan uskovia sillä kunnioityuksella kuin hekin kunnoittavat ei jäsenistöönsä kuulumattomia. Monet, ellei useimmat uskovaiset ovat nk. pakko uskovaisia vaikka kristityillä ei ole mitää suomalaisuuden kansanperinteen kanssa tekemistä. Se on, ja ilmeisesti edelleen tulee olemaan suomalaisia turmelevaa rikollisuutta. Monet uskovaiset ovat ikäni aikana useaan otteeseen tuominneet sen, että käytän sanaa "rikollisuus" kun ei se ole minun mielestä väärä ilmaisu kun katsoo rehellisesti kristittyjen omaa historiaa JA JOKAISEN USKONTUNNUSTUKSEN ANTANEEN JÄSENEN TUNNUSTUSTA SIITÄ, ETTÄ ON SYNTINEN/RIKOLLINEN.
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'
        EN OLE KOSKAAN OPPINUT YMMÄRTÄMÄÄN AIVOPESU JÄRJETTÖMIÄ NIIN TYHMINÄ, ETTEIVÄT TAJUA, ETTÄ SYNTI JA RIKOS ON SAMA-ASIA.

        Siis sana "synti" on omavanhurskaus oppi (rikollinen oppi niin kuin rippikin) joka todellisuudessa tarkoittaa RIKOSTA mutta väärentävät sen aivopesussa synniksi jonka muka Jeesus on sovittanut. JULMAA SAATANALLISUUTTA!

        Kaikki omavanhurskaus opit ovat rikollisten törkeyksiä "vain me pelastumme" uskon/luulemisen yllä pitämiseksi.


    • nbfcdxsxsz

      Tutkimus: Älykkäät ihmiset muita harvemmin uskovaisia
      13.8.2013 17:50 9
      Helsingin Sanomat
      Uskovat ihmiset eivät ole niin älykkäitä kuin ihmiset, jotka ovat ateisteja.

      Tämä selvisi, kun tutkijat kävivät läpi 63 älykkyyteen ja uskomiseen liittyvää tutkimusta. Niistä tehtiin oma tutkimus, eli meta-analyysi.

      Rochesterin yliopisto kokosi yhteen 63 tutkimusta aina vuosikymmenien takaa. Tutkimusta johti professori Miron Zuckerman. Hän löysi tutkimuksissa selvän negatiivisen korrelaation älykkyyden ja uskonnollisuuden välillä.

      Ilmiöt eivät siis esiinny yleensä yhdessä. Tämä päätelmä ilmeni 53 tutkimuksessa 63:sta.

      Meta-analyysi julkaistiin tieteellisessä julkaisussa, jonka nimi on Personality and Social Psychology Review.

      Mitä älykkäämpi lapsi on, sitä todennäköisemmin hän irtaantuu elämänsä aikana uskonnosta. Vanhemmallakaan iällä tavallista älykkäämmät ihmiset eivät yleensä ole uskonnollisia.

      Yksi Zuckermanin käymistä tutkimuksista seuraa 1 500 lahjakkaan ihmisen elämää. Lapsena heillä oli mitattu hyvin korkea älykkyys eli yli 135 pisteen älykkyysosamäärä. Tutkimus alkoi jo vuonna 1921 ja se jatkuu yhä.

      Zuckermanin tutkimus on ensimmäinen järjestelmällinen meta-analyysi 63 tutkimuksesta, jotka oli tehty vuosina 1928–2012. Vain kymmenessä tutkimuksessa 63:sta nähtiin positiivinen yhteys uskomisen ja älykkyyden välillä.

      Meta-analyysin tekijät ottivat myös huomioon myös sen, miten tutkimuksen tiedot kerättiin, mikä oli tutkittavien määrä ja miten ne oli valittu. Tutkijat selvittivät myös ne menetelmät, joilla älykkyyttä mitattiin.

      Meta-analyysissä psykologit määrittelivät älykkyyden "kyvyksi järkeillä, suunnitella, ratkoa ongelmia, ajatella käsitteellisesti, ymmärtää mutkikkaita ideoita, kyvyksi oppia nopeasti ja kokemuksesta".

      Uskomisen psykologit määrittelivät osallisuutena johonkin uskontoon tai sen osiin.

      Tutkimuksen mukaan muut tekijät, kuten sukupuoli tai koulutus, eivät vaikuttaneet löydettyihin korrelaatioihin. Uskon määrä kuitenkin vaihteli hieman iän mukaan.

      Meta-analyysi toteaa, että tutkimuksen löydöillä on muutama keskeinen teema.

      Älykkäät ihmiset pitävät uskonnollisuutta epäjärjellisenä eli irrationalina. Lisäksi uskonto ei ankkuroidu tieteen löytöihin, eikä uskontoa voi testata.

      Meta-analyysin johtopäätöksiä on arvosteltu siitä, että se määrittelee älykkyyden vain analyyttisena älykkyytenä. Tutkimus ei ota huomio luovaa älyä ja tunneälyä.

      Epäuskonnollisuus liittyy myös itsensä hallintaan.

      "Älykkäät ihmiset käyvät tyypillisesti enemmän kouluja. Se tuottaa heille lopulta etuja", tutkijat pohtivat.

      "Älykkäät ihmiset saavat lopulta hyviä töitä ja korkeampaa palkkaa. Se voi johtaa korkeampaan itsevarmuuteen ja voi puolestaan rohkaista hallitsemaan uskomuksiaan."

    • lfkjekjwk2k2

      Nimimerkille: "Onlyio" 6.3.2017 17:39

      Teillä on paljon, todella arvokasta annettavaa lapsillenne.
      Toivottavasti kaltaisianne olisi enemmän suomessa ja että toimintanne laajenisi yhteiskunnassa osoittamaan sitä ihmisyyttä jonka olemassa oleminen vaikutuksineen ei ole vain suomesta katoamaasa vaan koko maailmasta!

      Se, mitä ihmisinä lapsillenne annatte, kantakoon sitä hedelmää jota EI mm kristinuskon yli 3500 lahkoa maailmassa saa tuhota.
      Ja kun siihen tuhoajien joukkoon lisää toiset uskonnot, niin se seuraukset ovat päivittäinkin seurattuina lievästi ilmaistuina järkyttäviä.

      uskot, ovat rikollisesti maailman kansoilla ITSEMURHAA TEETTÄVÄÄ RIKOLLISUUTTA.

      Rehellinen, lastenkin ihmisyyden puolustajat ovat tulevien sukupolvien perustan antaneita ihmisyydestään luopumattomia IHMISIÄ!

    • jcnjejw2j2
    • Lukija.huom
    • Lukija.lis

      Voihan puhua myös reilusta kilpailusta eikä "vastustamisesta". (Kuin David ja Goljat;-)

    • nuorimiespuhuu

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1831
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1358
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1240
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      10
      1164
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1115
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1068
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1012
    Aihe