Teho valvontaa...

656546456456

Kaveri soitti pattayalta, poliiseja, sotilaita, maahanmuutto ja veroviranomaisia liikkeellä sadoittain, kaikkien paperit tarkastetaan, baareja kiinni, asiakkaat laskun maksamisen jälkeen pihalle, siivoaminen jatkuu.... Farangeja kiinni, kun ei paperit kunnossa.

20

352

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hehehehhee

      Ei voi pitää paikkaansa. Jos on totta niin hullu miekkamies repii persiinsä, koska hän on aina mainostanut Pattayaa Thaimaan helmenä.

    • nnMMnn

      Ihme juttu, Itse en ole havainnut mitään tuollaista. Hauskaa on, tässä taas valmistaudun parvekkeella illan askareisiin. Black Labelliä kevyesti siemaillen. Eilen menikin lähes 04:00 asti.

    • PilleriäPilleriä

      Hienoa että sinulla on ainakin yksi kaveri.

    • LildoaLerpalle

      Gizmo se ei ainakaan ole vaikka Lerppa niin väittää.
      Lerpan ainoat ystävät oikea käsi ja Emilia Talousrulla.

    • kyllerppaosaa
    • Jakkela

      Istuin baarissa soi kasilla,kun poliiseja ja sotilaita marssi ohi. Eivät kiinnittäneet falleihin mitään huomioita,saatika,että olisivat papereita kyselleet. Ratsioita on tehty,ja se on ihan hyvä asia. Ei haittaa normi kulkijaa.

    • maalismatka

      Mitä poliisit ja sotilaat näillä ratsioilla oikeen hakee? Eikö baareissa enään saa tanssia tangon ympärillä ja onko kaikki alastonshowt kielletty? näkyykö rantakadulla vielä freelantcereita jne.

    • TuleMaaliskuu

      Freelancerit on netissä, yökerhoissa, diskoissa ja joissakin baareissa kuten Beer Gardenissa aallonmurtajan kärjessä ja Hootersissa jne...Beach roadin neitoja en freelancereiksi kutsuisi, vaikka niitäkin joukossa on.

    • Parasmenoikinä

      Täysi meno päällä ja poliiseja ei näy yhtään enempää kuin ennenkään. Viikko oltu nyt.

    • muutoksen-tuulet
      • HuaHiniäPakkoValvoa

        Miten niin jatkuvat. Molemmat Pattaya One uutiset ovat kolme päivää vanhoja. Miten olisi jos kerrankin oikeasti kävisit Pattayalla niin ei tarvitse netistä juttuja etsiä.
        Hua Hinissä poliisi ja armeija on harrastanut tehoiskuja jo vuosia Päivittäin armeija käy veneellä Hua Hinin rantaa päivystämässä terroristien takia, poliisejakin paljon verrattuna moneen muuhun Thaimaan kaupunkiin. Tämä johtuu suuresta rikollisten määrästä.


      • 654767567657

        Olipa itkuvirsi, meinaatko että pattayan poliisi on kolmen päivän päästä muuttamassa mielipidettään, se on resuperse niin että sinun paratiisi päiväsi on luetut pattayalla, ja sinun pitää siirtyä muille kalavesille perseen perässä, eikä se toivottavasti ole Thaimaassa, reppana.

        Ja resuperse hua hinissä on kaksi isoa varuskuntaa toinen kaupungin eteläpuolella ja toinen kaupungin pohjoispuolella, joten poliisien on turha painaa meren yli pattayalta hua hiniin, lisäksi siaminlahdella päivystää thaimaan armeija hua hinin puolella, samoin kuin rajavartiolaitos, resuperse...

        Ja tottahan se on että pattaya on siivouksen tarpeessa, Hua hin taas ei.


      • nnMMnn
        654767567657 kirjoitti:

        Olipa itkuvirsi, meinaatko että pattayan poliisi on kolmen päivän päästä muuttamassa mielipidettään, se on resuperse niin että sinun paratiisi päiväsi on luetut pattayalla, ja sinun pitää siirtyä muille kalavesille perseen perässä, eikä se toivottavasti ole Thaimaassa, reppana.

        Ja resuperse hua hinissä on kaksi isoa varuskuntaa toinen kaupungin eteläpuolella ja toinen kaupungin pohjoispuolella, joten poliisien on turha painaa meren yli pattayalta hua hiniin, lisäksi siaminlahdella päivystää thaimaan armeija hua hinin puolella, samoin kuin rajavartiolaitos, resuperse...

        Ja tottahan se on että pattaya on siivouksen tarpeessa, Hua hin taas ei.

        Ainoa joka itkee olet Lerppa sä. Tulisit tänne Pattayalle niin näkisit omin silmin. Kaikki kuten ennekin. Yhtään ratsausta en ole nähnyt, papereitani ei ole kysytty kuin Khon Kaenistä lähdettyäni ratsiassa tammikuun alussa, ei kertaakaan Pattayalla.No, en ole käyny walking streetilla yli viikkoon, Pattayalla on muutakin. Olet pelkkä pahansuopainen trolli paskiainen, poju.


    • hartautta

      Matkailuuni ei vaikuta mitenkään, tekevät niin tai näin. Jos ko toiminta kielletään, se siirtyy kokonaan, rikollisten käsiin. Luulen että, myös thait tietävät sen.
      Surettaa vain, sitä työtä tekevien puolesta.

      Luulenkin kyseessä olevan vain kasvonkohotus. Lupa-asiat pitääkin olla kunnossa. Ravintoloiden valvonnassa voisivat tulla ottamaan suomesta oppia. Se on viety sairaalloiselle tasolle.

      Suomessa kannattaisikin perustaa kirkko. Voi anniskella alaikäisille. Voi soittaa kelloja anniskelun alkamisen merkiksi. Kukaan ei kysele anniskeluvastuusta, oiva-raporteista, omavalvontasuunnitelmista, viinakortistoista, passeista. Voi pitää kkk-aiheisia pukeutumis-riittejä. Parhaimillaan jopa verovaroin.

    • Valitettavasti

      Aasian imussa myös thaikkula vaurastuu kovaa vauhtia, eikä enää tarvitse pimppituristien muutamia tuhatlappusia. Lait tyttökaupan lopettamiseen ovat jo olemassa, ja nyt niitä aletaan vain kylmästi soveltaa. Pian Pattayasta onkin tullut entisiä parempia aikoja muistelevien harmaapäisten ukkojen baarimuistelujen tarunhohtoinen kadonnut tyttöparatiisi?

      • Entisethyvätajat

        Näin on, syntyvyys Thaimaassakin laskee ja yhä suurempi osa naisista työllistyy muille aloille.

        Jo nyt seksityöläisten keski-ikä nousee kun uusia tyttöjä tulee alalle koko ajan harvemmin ja nekin jotka tulee lähinnä räpläävät kännykkää eivätkä enää omaa oikeaa palveluasennetta.

        On aika selvää että ala on pahasti laskusuunnassa jo ilman viranomaisten toimiakin.

        http://pattaya-funtown.com/doomsday/


      • Nakluan.ketku

        Kolmenkymmenen vuoden aikana, mitä olen Pattiksella käynyt ja oleillut, on tämä sama "operaatio" aloitettu parikymmentä kertaa ja yhtä monta kertaa lopetettu. Niin tulee käymään nytkin.


      • downfall_tulis

        Todennäköisesti, vaikka turismiministeri kovasti uhoaakin että seksibisnes lopetetaan

        http://www.telegraph.co.uk/news/2016/07/17/thailand-is-closed-to-sex-tourism-says-countrys-first-female-tou/

        Todennäköisesti koko turismi kokisi aikamoisen takaiskun jos seksituristit siirtyvät muualle. Viime vuosina seksiturismi on lisännyt entisestään Pattayan turismia kun perinteisten länkkärien lisäksi myös Kiinalaiset, Japsit ja Korealaiset ovat alkaneet harrastamaan seksiturismia.

        Mikäli seksituristit jäisivät pois vähenisi lennot Thaimaahan ja samalla Thaimaan matkat kallistuisivat, ehkä jopa siinä määrin että vähitellen myös muut turistit vaihtaisivat halvempaan paikkaan.


      • nnMMnn

        Hua Hinissä on nyt jo turismi hiipumassa. Näin paikalliset kertoivat toissaviikolla Farang not same this year last year more. no good busines. Vaikka näkihän sen omilla silmilläkin.


    • midleofnothing

      Hyvähän se vaan on jos pannaan asiat kuntoon.Itse lähden ens maanantaina tarkistamaan tilanteen.
      Pari kaveria tulee suomesta haen tuliaiset pois ja vedetään seitin ohuet poikain kanssa ja sit takas muaseuvun rauhaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1378
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1175
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1135
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      14
      1083
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1022
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1011
    Aihe