Sormetus tekniikka

qweeer

Nyt ei puhuta suuseksistä vaan sormettamisesta. Muutama mies on sormettaessa tehnyt jonkun tempun joka saa minut aivan hulluksi, mutta en tiedä mitä he ovat tehneet. En osaa kuvailla tunnetta kovin hyvin, mutta se tuntuu siltä kuin he pitäisivät sormea koukussa ja pyörittäisivät sitä koko pillun ympäri. Tuntuu siltä että pillu on aivan täynnä ja osuvat jokaiseen herkkään pisteeseen mikä siellä on samaan aikaan ja kaivavat tietä vielä lähemmäs. Ikävä kyllä eivät ikinä selittäneet mitä tekivät, mutta haluaisin kovasti tietää jotta voisin pyytää sitä tulevilta kumppaneilta. Eivät koskeneet klittaan vaan olivat sormineen sisälläni.

En ole tullut eikä tunne johdu siitä, että tuntui vain hyvältä, se oli joku tietty liike minkä tekivät, koska pyytäessä saivat samantien sen aikaiseksi. Ei ollut perus finkuttamista edes-takas. Luulin ensin, että ovat hieroneet navan puoleista seinämää, mutta en saanut ainakaan itse omin kätösin samanlaista tunnetta aikaan mitä he. Jos jollakulla on jotain ehdotuksia mistä ollut kyse niin kertokaa! Ovatko käyttäneet molempien käsien sormia vai mitä siellä on tapahtunut?

30

8990

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mukavaapyöritellä

      Sormenpäällä voi pyöritellä reunoja. Paikat vähän vaihtelevat, voihkinasta voi päätellä, jos toinen ei ole puheliasta sorttia tai ei pysty keskittymään puheeseen :)

    • sormettakaamme

      Seuraavan kerran kun tuo toiminta tapahtuu kohdallasi, kysy mieheltä jälkeenpäin, miten hän sen teki. Sano, että se oli sitten viimeinen kerta, jos ei suostu kertomaan.

      • Outo.logiikka

        Miksi ihmeessä viimeinen kerta? Sama kait mitä äijä tekee, jos se hyvältä tuntuu? Ei tulis mieleenkään kieltäytyä mistään hyvästä!!!


    • Ejukolaattori

      Taidanpa tietää miten tehtiin,koska itsekkin myös harrastan samaa..

      • Et.tiedä.mitään

        Et todellakaan tiedä, luulet vaan. Pornoleffoista ei tuollaisia kikkoja opita, pitää olla ihan oikea nainen, jonka kanssa harjoitella.


      • Anonyymi

        niin mutta tiedätkö missä miehen herkkä paikka on


    • äläluota

      Mies on laittanut LSD:tä sormiinsa. Se kun imeytyy verenkiertoon, ja sehän vaikuttaa niin, että koet hallusinaatioita. Ja tuo on juuri yksi niistä.

      Amfetamiinia vielä samassa sormessa vähän, niin se vielä kiihdyttää ajatuksia entisestään.

      Mies yrittää saada myös sinut koukkuun. VARO!!!

    • Karvakäsikikka

      Sanotaan "karvakäsikikaksi"! G-pisteen sormettamista ja squirttailuhierontaa! Sen osaa jos osaa ja sitähän ei edes vaimolle tai muille naisille olla kerrottu miten se oikeasti tapahtuu! Nainen saa nauttia siitä mitä ei kuitenkaan saa kuin pikkuosalta kikan taitavista miehistä! Nauti äläkä kysele!

    • Ejakulointästä

      Luulen tietäväni mitä tarkoitat. Jos makaat selälläsi, miehellä on silloin kämmenen sisäpuoli kohti kattoa , ja kaksi sormea sisällä... Koukussa olevat sormet osuu juurikin oikeaan paikkaan, ja nimenomaan se että ne sormet on koukussa, on se juttu.
      Sitten ei mitään hellää hipeltämistä vaan kunnon sormikaasua!

      • Geesormi

        Kiitos vinkistä. Tuota pitää kokeilla!


    • Toisensormikutittaa

      Tuntemus johtuu "vieraasta" sormesta. Esimerkiksi, jos joku työntää sormensa sun korvaan, se tuntuu kutitukselta. Mutta jos teet sen omalla sormella, niin ei tunnu miltään.

    • TimoSaana
    • sinoberi

      Viisaita vastauksia tai sit ei. Aviossa ollut kypsä nainen kysyi multa, että miten tuon nyt teit, tuntui ihan selkärangassakin, ei ole ennen. Mitä siihen vastata, en tiennyt. Räpläsin, sanoin. Pääasia, että piti.

    • Jos satakunnasta löytyy nainen joka halua kokea moisen mistä aloittaja kirjoittaa, lupaan että saat..... Isoja..... Nim. Merkin takaa löytyy meiliä. En usko että tässä voin sua vakuuttaa, mutta kirjoittele ja kerro toiveesi. Uskon että et pety.

      • Pidä.nysäsi

        Itseään kehuva mies on aina surkimus seksissä. Siksi en todellakaan ota yhteyttä.


      • Pidä.nysäsi kirjoitti:

        Itseään kehuva mies on aina surkimus seksissä. Siksi en todellakaan ota yhteyttä.

        Eihän näitä voi sivuttaa, pidä nysäsi...... Olihan tässä puhe siitä sun prinssi nakin heiluttamisesta? Eikös vaan.... Kannattaa opetella lukemaan ja sisäistää lukemansa. Hyvää sormetusta ja pillun nuolentaa kun ei yksikään nysä pippeli hakkaa, se on varma. Tuu kokeilemaan ni tiedät.....


    • opetelkaa

      Kunnfu kikan näyttäminen maksaa eikä sitä kaikka ikinä opi. Kunnfu, suotta katot keksin sen just.
      Mamma tykkää tästäkin.

    • Mies osui sun G-pisteeseen ... Onnitelut (y) Osuminen riippuu niin naisesta. Joillakin sitä ei vaan oo löydettävissä ja joillakin taas on tuplasti. Siitä on tehty tutkimuksia ja jotain senttimetrilukuja viimeksi lukemassani oli, siis klisun etäisyys emätinaukosta alle 3,5 cm, en ota tähän sen enempää kantaa. Mutta se G-piste on yleensä sormen ulottuvissa emättimen etuseinässä, löydät sen kun vaan aistit partneriasi. Kaikilla naisilla sellaista helppoa jalkovälimaalia ei ole, mutta onhan muitakin teitä nauttia seksistä.

    • Kukas nainen uskaltaa tulla kokeilemaan, laita meiliä ni jutellaan.... Nim. Merkin takaa löytyy meiliä.

    • Tyydytettyvaimo

      Minun mies työntää sormea vähän, muutamia senttejä sisäpuolelle. Kämmenpuoli ylöspäin. Pyörittää sormea vähän koukussa sisällä ja samalla pehmeästi pyörittää saman käden peukaloa liukastetulla klitoriksella. Huhhhh!!! Usein vielä yhtäaikaa kiusaa suulla nännejä. Nuolee ja näykkii hellästi. Ja minähän lennän nopeasti!
      20 vuoden liitto takana.

      • Juuri näin, ja täällä ei naiset ymmärrä kuinka isoja ja mahtavia orkkuja tällä saa naiselle annettua... Zemppiä jatkoon.


    • Nainen sinua kaivataan antoisaan suuseksiin, haluatko? Nim. Merkin takaa löytyy meiliä. Kirjoittele.

    • Anonyymi

      Olen 24 vuotias nainen kuka haluaa seksiä
      Ota yhteyttä antakaa puhelin numero eka mulle niin seksi voi alkaa

      • Anonyymi

        Anna sinä mulle eka omasi


    • Anonyymi

      H­­ei! Om­­­a str­­­eam. Sisää­­nkäynti k­­aiki­­­lle, jotk­­­a haluav­at pi­tää ha­­uskaa 👉 http://1lingo.com/H/F8l8E9

    • Anonyymi

      "Tuntuu siltä että pillu on aivan täynnä ja osuvat jokaiseen herkkään pisteeseen mikä siellä on samaan aikaan ja kaivavat tietä vielä lähemmäs."

      Tässä varmaan on kyseessä nyrkittäminen, kaikki sormet suoraksi ja niin suppuun kuin mahdollista, sitten perille asti niin että ranne on huulilla, jossa voi ojennella sormia auki sekä kasailla nyrkinkin. Ranteen pyörittämisen kanssa pitää yleensä olla varovainen, siis tehdä se erittäin hitaasti jos lainkaan.

    • Anonyymi

      U­­­u­s­­­i s­­­ek­si­tea­­­tteri ava­­­utu­u Suome­en! Ku­tsumme kaikki. Il­mo­­­it­tau­­tum­­ine­­­n ry­­­hmä­­ämme tä­äl­­lä 👉 http://alegroup.info/H/J2o5H5

    • Anonyymi

      miehen sormineen täytyy katsoa ja kuunnella mikä tuntuu naisesta hyvältä ei pelkkä runkku vaan kyllä sen oppii jokainen nainen erilainen kiitos

      • Anonyymi

        Katsoa miten keho reakoi ja henkitys kiihtyy, liika kiire pois jos orgasmiin naisen haluu päätyvän. Orgasmin tullessa hyppää pukille alat panee kunnolla..


    • Anonyymi

      No minä olen käyttänyt sormea "kutsumaan" orkut. Eli yksi sormi sisään ja sormenpään koukistellua etuseinämää vasten kuin kutsuisi jotain tuleemaan lähemmäs. Eikä aikaakaan kun alkaa tuntua pillun pinta karheammakalta ja huokaukset syvenee. On löytynyt G-piste ja että tekee namia naisessa sen ärsyttäminen.
      Tietty vielä hellää huolenpitoa klitorikselle kielityöskentelyllä.
      Noilla avuilla ei tule hiljaisia orgasmeja vaan huuto sellaisia, vältä käyttämästä jos on äänillä paljastumisen vaara muille teidän leikeistä.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      412
      4377
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      241
      2151
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1590
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      158
      1401
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      260
      1159
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1087
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      137
      1054
    8. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1045
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      54
      949
    10. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      933
    Aihe