Tämä on aivan hirveä järkytys ja pettymys!

MinäOlenJärkyttynyt

Minä olen riehunut tällä palstalla jo kymmenen vuotta. Olen kirjoitellut vaikka minkälaisia tarinoita mustatakseni Toyotaa. Kirjoitellut tien sivuun jääneistä Toyotoista, keksinyt nähneeni niitä hinausauton lavoilla, kirjoitellut tarinoita joita olen muka kuullut kahviloissa, kertonut tavanneeni yksinkertaisia Toyotan omistajia, keksinyt kaikenlaisia Toyotan vikoja joista olen muka kysynyt vastausta tällä palstalla, väittänyt Toyotan huoltojen olevan järkyttävän kalliita, ottanut kaikkein pitkäaikaisimman huolenpitosopimuksen laskurista ja kertonut olevan sen todella kallis, olen suorastaan raivopäisesti keksinyt Toyotan ruostuvan välittömästi oston jälkeen, kirjoitellut Toyotan diesel-moottoreista sepittämiäni tarinoita, väittänyt Afrikan olevan ainoa Toyotan markkina-alue, raivonnut Toyotan liian tiheistä huolloista, suorastaa huutanut yrittäen valehdella Toyotan ajo-ominaisuuksista, yrittänyt väittää kaikenlaisin keinon Toyotan olevan turvaton auto, vaikka siinäkin asia on aivan päinvastoin, yrittänyt tehdä Toyotasta vanhanaikaisen, vaikka sillä on teknisesti kaikkein innovatiivisemmat autot. Minä käytän kaiken mielikuvitukseni tehdäkseni modernista autosta vanhanaikaisen.

Minä olen vuosikausia käyttänyt makkaravertausta, yrittääkseni kääntää innovatiivisten, edelläkävijöiden ja modernien autojen valmistajan autojen mielikuvan halvaksi, vaikka Toyota on aina ollut suunnannäyttäjä muulle autoteollisuudelle mm. hybridi- ja vetyautoillaan ja modernilla muotoilullaan. Muut tulevat kaukana jäljestä. Kaikki tämä vaivannäköni näyttää kuitenkin olleen täysin turhaa. Niin turhaa.

Minä olen myös koko ajan metelöinyt Toyotan takaisinkutsuista, vaikka kyse on ollut vain Toyotan huolenpidosta asiakkaistaan ja autoistaan. Kaikki on ollut täysin turhaa. Niin turhaa kaikki. Maailmani on romahtanut.

Minä niin raivostuin kun joku moitti Octaviaa kalliiksi ja sen korjauskuluja suureksi, että kirjoitin siihen jälkeen 10 viestiä kahdessa minuutissa.

Edelleen minä jatkan Esson nurkkapöydän valheellisilla keksimilläni jutuilla enkä tajua, että niiden uskottavuus on mennyt täysin ja kirjoitan kaikkea perätöntä Toyotan ruostumisista, vaikka kirjoituksiini ei enää kukaan uskoisikaan. Minä nostan esiin myös kuusi vuotta vanhoja keksimiäni kirjoituksia ja toivon etteivät lukijat sitä huomaisi. Minä kääntelen aiempien kirjoittajien tekstejä päälaelleen ja taidan saattaa itseni tällä tavoin vain naurunalaiseksi. Jokaisen liikenneonnettomuuden minä aina kerron tapahtuneen Toyotalle, vaikka onnettomuuteen osallisilla autoilla ei olisi mitään tekemistä Toyotan kanssa.

Suurin tuskani on uuden Priuksen myyntimäärät. Autoahan on kehuttu kaikkialla Euroopassa. Toyotia myytiin maaliskuussa 300 autoa enemmän kuin toiseksi tullutta vikawagenia, vaikka uusi Prius ei ollut edes markkinoilla. Samoin uusi RAV4 on tullut juuri markkinoille ja vieläpä hybridinä. Ja C-HR:kin on tulossa. Ja joka toinen ostaa vielä kaiken lisäksi hybridin, joita muilla valmistajilla on tarjolla pelkkinä asiakkaiden kokeiluversioina. Toyotalla sellainen on ollut markkinoilla jo 20 vuotta ja on todettu kaikkien aikojen kestävimmäksi autoksi. Minä piehtaroin tuskissani. Minä piehtaroin. Piehtaroin tuskissani.

Olen kuullut järkyttäviä uutisia uuden Priuksen tilausmääristä. Niitä on tilattu aivan jumalattomasti ja taksimiehetkin ovat niitä tilanneet paljon. Vapisen, tärisen ja tutisen. Vaikka olen käyttänyt kaikki voimani Priuksen hakkumiseen kaikkialla. Kaikki on ollut aivan turhaa.

JATKUU SEURAAVASSA VIESTISSÄ...

43

455

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MinäOlenJärkyttynyt

      JATKUU...

      Olen kirjoitellut painavista hybrideistä ja tavaratilaa vievistä akuista, mutta nyt nuokin väitteeni on osoitettu täysin vääriksi. Akusto ei pienennäkään mitään tilaa ja hybridi onkin kevyempi kuin vanhanaikaiset autot. Minä olen niin turhautunut ja pettynyt. Minä en jaksa.

      On tämä hirveä pettymys. Hesarin jutun kun piti tuhota kaikki Toyotan hybridit, mutta Tekniikan Maailman autoinsinööri kirjoittikin samana päivänä kylmän viileästi aivan toisenlaisen totuuden.

      Ihan minä itse keksin oikein älykkään jutun: Tata ostaa Toyotan. Aivan upeimpana huijaustekstinäni minä pidän tätä: "Ave verso D4D hyytyy"

      Tänäänkin olen istunut koneella aamukuudesta alkaen ja yrittänyt tehdä kaikkeni mustatakseni Toyotaa, mutta kaikki näyttää tänäänkin olleen aivan turhaa. Jälleen kerran älykkäämmät ovat voittaneet minut ja toimeksiantajani uhkaa lopettaa palkanmaksun.

      Minä olen niin väsynyt jankuttamaan vuodesta toiseen tätä samaa paskaa Toyotan rumuudesta, vanhanaikaisuudesta, pääjohtajan anteeksipyynnöistä, takaisinkutsuista, ruosteesta jne. jne. Minä en jaksa enää kun tiedän, että tässä ei ole mitään perää. Mutta minun vahvaa uskoani autojen ja varsinkin niiden mittaristojen pysymisestä entisenlaisena ei mikään murenna.

      Minä olen täällä trollannut vuosia ja haukkunut Toyota-liikkeitä kirjoitellen itse pitkiä ketjuja ja silti vaan Toyotaa ostetaan ja Toyotalla on kaikkein tyytyväisimmät asiakkaat. Olen täällä hulluna metelöinyt, että Toyota ei kestä kilometrejä, mutta nyt minulle on juurta jaksain selvitetty, että en ole osannut ymmärtää lukemaani.
      Tänään minä tunnen itseni täydellisesti lyödyksi, nurkkaan ahdistetuksi ja aseettomaksi Toyota-yhteisöä vastaan. Olen täysin voimaton ja murtunut. Kaikki minun väitteeni ovat paljastuneet täysin perättömiksi, joille ei löydy perusteluita mistään. Toyota-yhteisö on esittänyt kaikki väitteensä perusteltuina linkkeineen. Minä en voi löytää perusteluja täysin ylivoimaista Toyotaa vastaan. Nyt minä hypin seinille ja juoksen ympyrää. Viekää minut hoitoooooooooooooooooooon! Viekäääääääääääää!

      Tämä on aivan hirveä pettymys. Näen kuinka Toyotan liikkeen ovista ajavat koko ajan uusia autoja ulos ja Toyotien myyntimäärät vain nousevat ja nousevat. Nytkin alkuvuonna myivät 1152 autoa enemmän kuin viimevuoden alkupuoliskolla. Minä olen niin pettynyt. Mustaamiseni ei tehoa ollenkaan ja kaikkialla vaan kehutaan Toyotia. Toyota elää luottamuksella ja tyytyväisyydellä. Minä olen niin pettynyt. Juoksen vain ympyrää ja hypin seinille.

      Minä olen tämän palstan Devil ja yritän estää ihmisiä ostamasta Toyotaa, koska sillä ajamalla voi tuntea päässeensä taivaaseen.

      Kaikkiin noihin kirjoituksiini olen myös aivan itse innokkaasti vastaillut haukkuen Toyotaa. Kaikki tuon on kuitenkin ollut päinvastoin Toyotan eduksi.

      Toimeksiantajani soitti, huusi ja kiroili ja aikoi lopetta palkanmaksun, jos en menesty paremmin. Minä en jaksa, pysty enkä kykene. Mi mi mi mi mi minua va va va va va va vapisuttaa. Pa pa pa pahalta näyttää. Vo vo vo vo vokkelohalli ihan tyhjänä. Korjaamoon vuoden jono takuukorjauksia.

      Minä olen todella pettynyt noiden Toyotan hybridien suuriin myyntimääriin. Kuusi kymmenestä ensimmäisen vuosipuoliskon aikana ostetusta Auriksesta on ollut hybridejä. Niitä oli ostattu kaikkiaan alkuvuonna 1200 autoa. Kaikkia Toyotia yhteensä oli ostettu peräti 7019 autoa.

      Yariksiakin oli myyty hybridinä 641 autoa ja kuukauden myynnissä ollutta RAV4:sta 213 autoa hybridinä.

      Passatteja oli myyty hybridinä alkuvuonna vaivaiset 56 kappaletta. toivottavasti ihmeset eivät tiedä, että niiden latausta ei ole saatu toimimaan vieläkään.

      Minä olen niin syvästi pettynyt ja järkyttynyt.

      Tänään minä olen nostanut sata vuonna 2001 kirjoittamaani ketjua ylös, minua väheksyvät tekstit saavat minut aivan täysin suunniltaan ja sekaisin.

      • oioioioioioi

        Tylsiä pitkiä listoja tässä avauksessa. Ei mitään sisältöä.


    • TeenItsestäniPellen

      JATKUU.......

      Minua niin vapisuttaa kun ajattelen Toyotan ylivoimaa uusien mallien muodosssa. Jouduun valehtelemaan korkeita kulutuslukemia ja siitä että Toyota ei muka lämpeä talvitestissä. Samoin valehtelen siitä että uudetkaan Toyotat eivät kulje minnekään vaan nollasta sataan menee yli 12 sekuntia. En voi Toyotan ylivoimalle mitään edes valehtelemalla.

      Toyotaa ostettiin viimevuomma yli 600 kpl enemmän kuin edellisvuonna. Valehtelin että Toyotan markkinaosuus on laskussa koska tuo ylivoimainen myynninkasvu vitutti niin paljon.

      Olen valehdellut myös siitä että Amerikassa 1,5 miljoonaa Toyotaa on ruostumassa puhki koska minua vituttaa se että oikeasti toyotat on tehty alumiinista joka ei ruostu koskaan ja Toyota on ikuinen auto. Ja paras ajaa sekä kuluttaa vain kaksi litraa sataselle vaikka kiityy nollasta sataan alle kolme sekuntia. Tämän kaiken vuoksi trollaan aivan simona ja valehteleeen.

      Ai niin, meinasi unohtua tämä pakollinen osuus änkytystehosteilla, Se aina korostaa viestiäni upeasti. Eikö ole hienosti keksitty.

      Mi mi mi mi mi minua va va va va va va vapisuttaa. Pa pa pa pahalta näyttää.

      • Mazda_man

        Teron soidinkutsu jälleen. Kyllä honollä on vaikeaa, kun naista ei saa milloinkaan.


    • saisit.mielenrauhasi

      Tuo olisi juuri mainiota ja lukijoihin uppoavaa tekstiä seuraavaan Toyotan asiakaslehden numeroon. Mitäpä jos laittaisit vaikka sähköpostin liitteenä.

    • Pierre_

      Nostan baskeria, jos joku tuon pateettisen purkauksen jaksoi lukea läpi.

      • h054sg

        Kirjoittajan sielunelämästä saisi varmaan moni opiskelija hyvän gradun tai jopa väitöskirjan aiheen. Tuollainen itsensä siirtäminen toiseen persoonaan on taito, joka ei onnistu kaikilta.


      • Mikähänmotivoi
        h054sg kirjoitti:

        Kirjoittajan sielunelämästä saisi varmaan moni opiskelija hyvän gradun tai jopa väitöskirjan aiheen. Tuollainen itsensä siirtäminen toiseen persoonaan on taito, joka ei onnistu kaikilta.

        Sama tyyppi, joka näkee niitä Toyota-palstan trollipojuja usealla palstalla ja joka ketjussa.


      • vaikea.ymmärtää

        Aloitus ja kaksi JATKUU... on ainakin sinun. Miksi tuollainen vaiva kuppasen Tojon vuoksi?


      • MinäVaanTaas_

        Melkoinen köökkipsykologi olet!


    • Oma-elämä

      "Ehkä todellinen syy oli kuitenkin pojun nolous ja lapsellisuus jonka takia joutui koulukiusatuksi ja päätyi lopulta yh-äipän peräkammariin. Kun elämässä ei ole enää mitään muuta kuin 18 h/vrk typerää trollausta, päivästä toiseen, pyhät ja arjet."

      Tiedän että tiedät tämän asian hyvin läheisesti. Mietipä mitä itse teet päivästä toiseen, pyhät ja arjet. Löydätkö yhteyttä omaan elämääsi?
      Me muut näemme sen selvästi.

      • vaikea.ymmärtää

        Itse olet pelkkä nolo keskenkasvuisen nulikka, joka kirjoitat useista henkilöistä solvaavaa paskaa. Mikä on mennyt elämässäsi pieleen? Lähtikö muijasi jonkun Skodamiehen mukaan?


    • tojot

      Ei Tojomies saa naista, valtaosa homoja tai vähintään naimisissa merkkinsä kanssa.

      • sitähän.se

        Ymmärrän nyt erään hemmon Saksan matkat nahkahousupojujensa luokse.


      • MazdaMan

        Tero ei edes ymmärrä naisen päälle - turkkilainen bulkkiauto riittää.


    • RaivoavaTrolli

      "Tämä viesti on poistettu sääntöjen vastaisena"

      Taas tuo teksti viestissäni. Nurkkaan ahdistettuna ja aseettomana minä en voi raivolleni mitään ja kun kirjoitan niin viestit poistetaan.

    • Konkurssihaaste

      Tänään sunnuntaina minä riehun täällä oikein kovasti ja haukun Toyotia. Kotoa karanneelle isälleni tuodaan kuulemma huommenna konkurssihaastehakemus.

      • Teron.tuskaa

        Jutut paisuvat mutta eivät parane.


    • tojotojo

      Sunnuntai on hyvä päivä mollata Teroja, joiden huumorintaju puuttuu kokonaan. Terot saavat traumoja loppuiäkseen kun Tojoa haukutaan julkisesti. Teron onneksi elämää ei ole paljon jäljellä, muutama vuosi kitumista korkeintaan.

    • Olenaivanmaassa

      Minä olen täysin lyöty ja maassa tuon helmikuun ensirekisteröintitilaston vuoksi. Toyota on siinä yksin aivan omissa korkeukissaan eikä loppua voittokululle näy. Olen toimintakyvytön.

      • Omenavaras_J

        Kyllä se siitä -kaikki me teemme joskus virheitä ja arvomme osoittautuvat haihatteluksi,


    • MinäSurkeaTrolli

      Ensi kuussa on tulossa vielä täysin uusi ladattava Prius Plug-in. Lehtitiedon mukaan autoja on tilattu jo nyt sata vaikka niitä piti myydä maahantuojan mukaan koko tämän vuoden aikana tuo sata autoa. Minä vapisen ja tärisen.

    • OlenNiinAhdistunut

      "Se on tämä piipittävä Tojota-haaremia vahtiva eunukki. Autoista se ei ymmärrä hevon vittua."

      Katso yllä olevaa lausettani, niin näet kuinka ahdistunut minä olen.

    • sdfsdfasdffad

      Minä olen niin ahdistunut. Minun on tosi paha olla. En jaksa mustata Toyotia enkä keksi kirjoitettavaa kun kaikkialla vaan kehutaan Toyotia.

      • Eniten_minua

        ahdistaa kuitenkin se että vaikka keksin mielestäni miten hyvän jutun Toyotaa solvatakseni niin aina minut lannistetaan jollain yksinkertaisella tosiasialla johon en enää osaa vastata. Siksipä yritänkin siirtää keskustelun aina johonkin muuhun Toyotaa solvaavaan juttuun omalle mukavuusalueelleni siihen saakka kunnes joku taas ampuu hyvän ideani alas. Minä en millään meinaa enää kestää kiusaamistani mutta onneksi yh-äippä tuo minulle välillä pitsaa ja limunaadimehujuomaa.


    • Järkytystä

      Onhan tämä. Yhtä jrärkytystä ja pettymyastä.

    • Niinminäteen

      Minä vaan riehun ja valehtelen. Kirjoitan myös vaikka entietäisikään mistään mitään.

      • huvit.sinullakin

        Sinä nahkahousupojuista tykkäävä Tojohomo se yrität väkisin pitää aloittamaasi ketjua yllä. Miksi?


      • No_nyt_tuli
        huvit.sinullakin kirjoitti:

        Sinä nahkahousupojuista tykkäävä Tojohomo se yrität väkisin pitää aloittamaasi ketjua yllä. Miksi?

        miehekästä puhetta Toyota-palstan trollipojulta.


    • jo.epätoivoista

      Hönön lavastustemppu ei mene läpi. Nuku vaan koko yö nousematta koneelle. Vai eturauhanenko herätti?

    • Pögöpetteri

      Typerä avaus; ei tämä ole mitään hyvää mainosta Toyotalle.

    • Hönö_trollisetä

      Hönön paha olo paistaa läpi hänen kirjoitelmistaan.
      Toyota on tavallinen tylsä arkiauto, eikä minkään ison kiihkon arvoinen.

    • EttäHeilahtaa

      Perkele, Toyotaa pilkkaava, herjaava ja mustaava trolli. Minä tulen pian suon yli niin että heilahtaa.

    • ToyotaaIvaavaTrollipoika

      Pahaltahan tämä tuntuu. Minä en osaa enää moittia Toyotaa millään tavoin kun siitä ei yksinkertaisesti löydy mitään moitittavaa.

    • JärkytystenJärkytys

      Minä olen täysin luhistunut ja romahtanut. Lokakuun ensirekisteröintituilasto on tuhonnut minut.

    • OvatJäljittäneet

      Ny ne ovat löytäneet minut ja tietävät, että olen hoidokki. Tämä on rankkaa.

      • valitettavaa

        Onko Kellokoski vuotanut Hönön potilastiedot julkisuuteen?


    • Seonpaikantunut

      Minulla Toyota-palstan trollilla reuhottaa suu auki. On löydetty.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1689
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1574
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1458
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      54
      1435
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      51
      1349
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1288
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      68
      1168
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1158
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe