vasemmistihallitus tarkoittaa valtavaa lisävelkaa

velkaajalisäävelkaa

suomessa ei ole varaa vasemmistohallitukseen. kun nykyinen oikeistohallitus ei uskalla leikata niin paljon kuin pitäisi, on se huono asia. erittäin huonoa on vasemmiston päättäessä asioista. silloin ei leikata lainkaan vaan otetaan lisää velkaa joka kostautuu myöhemmin. on elettävä niillä mitä on. itse kannatan leikkausten kolminkertaistamista. velat olisi maksetava pikapikaa pois valtion. tarvitaan ankaria leikkauksia. jokaisen on tultava toimeen omillaan. lapsiperheiden paapominen on sairasta. lapsiperheitä pitäisi lisäverottaa koska populaation kasvu maailmassa on käymässä ihmiskunnalle tuhoksi

11

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sipulityttö

      Ei tuleville sukupolville voi jättää massiivista velkavuorta. Nostetaan mieluummin veroja.

    • PysyppäTotuudessa

      Porvarihallitus vielä uudelleen valittuna tarkoittaisi 2020-luvulla aivan järkyttävää lisävelkaa, kun asehankintoihin laitettaisiin yli 10 miljardia euroa. Siinä diabeteslääkekorvaukset ja lapsiperheiden tukeminen on hyttysen paska.

      • 334545

        Asehankinnoista on yksimielisyys, demarit vain halusivat tarkat vuosiluvut. Ei niitä voi vielä päättää


      • RatkaisuLöytyyVasemmalta

        Itse epäilenkin asian olevan niin, että äänestä demareita - tuet porvareita. Vasemmistoliitto oli ainoa puolue, joka parlamentaarisessa puolustuskomiteassa vastusti hävittäjähankintoja nyt kaavaillulla tavalla. Tuota taloudenpidon tervettä järkeä ei muista puolueista löytynyt.


    • PysyppäTotuudessa

      Ja olet osittain oikeassa. Nimittäin tulevaisuudessa vasemmistopuolueiden on todellakin otettava itseään niskasta kiinni ja leikattava roimasti muun muassa yritysten sosiaalitukia, joita hienosti ja valheellisesti myös yritystuiksi kutsutaan.

    • Sompanssi

      Demarimoskeijan kautta kohti Islamilaista kalifaattia Suomessa, siinnä sitä on valtionvelan lisäksi "työväen" perintöä tuleville sukupolville.

    • Yleensähän mm. demrihallituksen jälkeen, on ollut "kansan kassa" kunnossa, siis valtiontalous vakaalla pohjalla. Kyllä se on nämä oikeistokeskustalaiset ja kokoomushallitukset keksineet tämän järjettömän velkaantumisen tien. Sehän sopii heidän aatemaailmaansakin kohtalaisen hyvin, lainataan rahaa kansainvälisiltä sijoittajilta, jotka taas mielellään ostavat politikkoja taskuihinsa - siksi maailma näyttää nykyään tällaiselta. Jakautuneelta ja sotaiselta, joska se tuottaa sijoittajille parhaiten. Vielä kun saavat ison sodan syttymään, silloin alkaa rahaa juoksemaan sijoittajien taskuun.
      Ensin asehankinnat, sitten jälleenrakennus.

      • ex-demari

        Juttahan oli demari ja valtiovarainministeri. Joten taitaa tuo 'yleensä' olla sun mielikuvitukset tuotetta, hah hah hah.


      • ex-demari kirjoitti:

        Juttahan oli demari ja valtiovarainministeri. Joten taitaa tuo 'yleensä' olla sun mielikuvitukset tuotetta, hah hah hah.

        Oliko tuo mielestäsi demarihallitus?


    • MiksiLisävelkaa

      Miksi aloittaja ei ole huolestunut yritystuista? Yritykset saavat enemmän kuin maksavat, eikö tämä ole ongelma? On yritystukia ja verohelpotuksia, mutta silti ei palkata lisää työvoimaa ellei ole pakko.
      Poistetaan kaikkien muiden paitsi aloittavien pienyritysten ja pienten maatilojen tuet. Ansaitseeko Wahlroos maataloustukia? Onhan hän tietysti kovin "köyhä".
      Nämä tuet poistamalla voidaan palkata lisää hyödyllistä työtä tekeviä esim. terveys- ja sosiaalipuolelle ja kaupalliselle alalle.
      Lapsia syntyy kovin vähän nykyään, mutta varmasti aloittaja on avarakatseinen ja kielitaitoinen eikä häntä haittaa, vaikka häntä hoivakodissa hoitava henkilökunta puhuisi vain englantia.
      Rikkaat eivät kyllä kaipaa lapsilisiä tai helpotuksia päiväkotimaksuihin, vaikka Grahn-Laasonen kokoomuslaisena vm. ajaakin.

    • 56498456

      Jos tulee demaripääministeri niin sitten täytyy uskaltaa leikata. Ensimmäiseksi maataloustukia ja sitten ylisuuria eläkkeitä ja yritystukia, siinä alkua. Viimeksi on ollut demaripääministeri lähes 20 vuotta sitten eli porvaripääministeri on ollut tuon ajan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6826
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4430
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2863
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2111
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1465
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1144
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe