Etelä-karjalan työttömyys

PoliittinenOsaaminen

Ongelma on Etelä-karjalan massa-työttömyys ja massa-palkattomuus.
Siis alueen syvä köyhyys.

Miten tähän kuvioon sopii afrikkalaisten pakolais turistien ja kotoutus turistien lennättäminen lentokoneilla afrikasta tänne ?
Ja kuinka paljon se turhatoimi, pakko mokutus verovaroin, maksaa ? Nyt ja vuosikymmenessä ?

54

808

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rikkauttavaan

      Älä työtön rasistijuoppo valita ku et mitään mistään ymmärrä. Onneks tulee uutta komeaa verta tähänkin takapajulaan. Sinunkaltaiset juntit sais lennättää hevonkuuseen!

      • 23423432

        Muuta sinne lähi-itään itse, senkin läski suvakki rupipillu. Meillä ei ole varaa elättää noita parhaassa iässä olevia turisteja. Minulle käy, että tuokaa niitä kärsineitä lapsia tänne turvaan, minkä kuvia lehdissäkin näytetään. Huonokäytöksiset partalapset takaisin sinne mistä tulivatkin.


      • Kunnon_siivu

        https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3721773-palkankorotukset-mielessa-paperiliiton-jasenilla.

        Kunnon siivu kakusta

        – Palkankorotukset ovat nyt jäsenten mielessä, sillä metsäteollisuudella on mennyt hyvin monta vuotta. Tulokset ovat olleet järkyttävän hyviä, mutta palkankorotukset, johtuen kaiken maailman raameista, tykasta (työllisyys- ja kasvusopimus) ja kikystä (kilpailukykysopimus), ovat olleet todella pieniä. Jaettava kakku on kasvanut, mutta meidän oma siivu ei ole kasvanut, Laakso sanoo.


    • MonikulttuuriHelvettiä

      Se suomen alasajo alkoi tarja halosen, ahtisaaren syvä naivismi hallinnon aikaan jo.
      Nämä kulttuuri marxistit sekä kokoomus markkinatalous uskovaiset haluaa alas ajaa suomen maan ja kulttuurin.

      • pätäkkäää69

        https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/ay-liike-avasi-pelin-palkankorotuksista-”tämä-tosiasia-on-työnantajienkin-syytä-ottaa-totena”/ar-BByiGv2

        Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL pitää varmana, että ay-liike hakee syksyn neuvotteluissa palkankorotuksia.

        JHL kertoo lähtevänsä neuvotteluissa siitä, että sen jäsenten ostovoimaa vahvistetaan palkkoja nostamalla. Näin on kaikilla liiton sopimusaloilla eli kunnissa, valtiolla, yksityisillä aloilla ja seurakunnissa.


      • Uhojatuho
        pätäkkäää69 kirjoitti:

        https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/ay-liike-avasi-pelin-palkankorotuksista-”tämä-tosiasia-on-työnantajienkin-syytä-ottaa-totena”/ar-BByiGv2

        Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL pitää varmana, että ay-liike hakee syksyn neuvotteluissa palkankorotuksia.

        JHL kertoo lähtevänsä neuvotteluissa siitä, että sen jäsenten ostovoimaa vahvistetaan palkkoja nostamalla. Näin on kaikilla liiton sopimusaloilla eli kunnissa, valtiolla, yksityisillä aloilla ja seurakunnissa.

        Voihan sitä kuvitella ihan mitä tahansa, JHL on jo nyt ylipitkine lomineen ja muine etuisuuksineen joita yksityisellä ei ole ollut enää vuosiin ihan pihalla reaaliteeteistä.


    • AvoKulag

      Ilmaisjakelu lehden tiedon mukaan Lappeenrantaan ollaan perustamassa uutta massa-työttömyys leiriä !!

      • HallintoEiToimi

        Näitä avo leirejä on nyt jo liian paljon, imatralla, lpr ja ympäristössä.
        Lisää pakko kyykytystä ei tarvita.
        Tarvitaan oikeita palkka-työpaikkoja.


    • SeisMielivalta

      Älytöntä ja toivotonta meininkiä toi pakko monikulttuuri.
      Verovaroja tuhlataan täysin hukkaan !
      Vaaleissa on äänestettävä tätä mieletöntä pakko monikulttuuri tyranniaa vastaan.

    • Senytvaanonnäin

      Persupaikkakunnilla menee huonosti, se on totta, mutta onneksi kuntavaalit ovat tulossa ja näistä Etelä-Karjalan maineen jpilaajista voidaan päästä eroon.

      • SuuriOsaamispula

        Suomen alasajon tekijät on sdp-kokoomus-kepu-vihreät !!!
        Jo usemman hallituskauden aikana on suomi surkeaan tilaan saatu, ja aivan itse !
        - esim. naivilla pervoilu idealismilla suomi tuhoutuu,
        - harjoitettu kulttuuri marxismi ja valta korruptio ovat se ongelma.


      • Lyhyt_kysymys

        Mistäs keksitkin itsellesi noin osuvan nimimerkin?


      • ylimielistenjuhlat

        kovin ilkeä lyhyt osaaminen, sdp-kepu-kokoomus-vihreät


    • idealismiharhapettänytjo

      sdp aivopestyt politrukit edelleen rakentaa jotain murjaanivaltiota. vaikka ddr tarja kaarteineen on jo sivussa, ja maailman todellisuus on jo lävähtänyt ikävästi kansan tietoon !

      • MätäHallinto

        Mätä hallinto pakkolla ajaa , pakko monikulttuuria, pakko globaalia huhaata, pakko mass-työttömyyttä, pakko leipäjonoja, pakko homoilua, pakko kansalaisten kyykytystä.....


    • wanhaukko

      Ongelma on teissä pilvenpolttonarkeissa. Te maksatte tälle yhteiskunnalle yhtä paljon kuin laiton maahantunkeutuminen. Menkää surkimukset töihin ja raitistukaa. Etsikää Jeesusta ja Jumalaa, niin saatette pelastua. Tätä maata ei voi enää pelastaa, se on kulttuurimarxismin tuhoama ja me työtä tekevät poliisia ja Jumalaa pelkäävät maksamme kaiken tämän suvaitsevaisuuden.

    • pölhöland

      60 turvapaikan hakijaa tulossa Imatralle. Ovat saaneet myönteisen päätöksen. Ei kiinnostaisi näitä elättää, palkka sen verran pieni, että menee omaan elämiseen.

      • Seis-pakkomokutukselle

        Minä myös luin tekstin ja ihmettelin että kuinka on mahdollista, että näin paljon otetaan elätettäviä lisää. Kuntavaaleissa kannattaa äänestää perussuomalaisia. Se on ainut puolue joka vastustaa maahanmuuttoa. Puheenjohtaja vaihtuu puolueessa kesäkuussa ja siitä alkaa politiikan muutos. Maahanmuuttoa kiristetään ja palautetaan täällä jo olevat.

        http://www.esaimaa.fi/Online/2017/03/14/Noin 60 turvapaikanhakijalle myönnetään kuntapaikka Imatralta — 30 heistä muuttaa jo kevään aikana/2017522018897/4


    • kuusenallejuopot

      Suomalaiset vaan pihalle asunnoistaan, että saadaan maamme pelastajat asutettua!

    • SdpKaaderitVallassa

      Hallinto on yhä idealismin pauloissa, vanha sdp ddr kaartin jäänteet toteuttaa suurta maailman vallankumous ideaa yhä vieläkin ! Tarjan ddr kaaderi komitean varjo vainoaa suomea yhä. Ja Ahne oikeisto kannattaa raakaa oman kansan kyykytystä keinottelun tähden.
      Niinpä edelleen Suomessa 2017 on massa-työttömyyden vuoksi paljon erilaista turhaa toimintaa, mm. 3. sektorin pakko kuntoutus hikipajat ympäri suomea. Erona -30-40 luvun saksaan ja NL, vain se että suomessa on avo-leiri järjestelmä, jota johtaa tem typ, mopa erikois kommandot ja kapot suomen eri kaupungeissa.
      Filatov-ihalainen-grönberg-risikko opein työttömiä pakko kuntoutetaan hiki pajoissa ilman palkkaa. Sdp-kokoomus-kepu-vihreä opein edetään.
      Ja Ek ja Mtk haluaisivat nyt osansa tästä edullisesta työvoimasta paikallisella sopimisella. Varmaan siksi afrikasta asti tuodaan ahkeria kuntoutettavia lisää, joita voidaan kuntouttaa, kotouttaa verovaroin 3 sukupolven ajan....
      Sdp pakko monikulttuuri kapot saa töitä ja virkoja, jne..
      Ja säilyvät vallassa, kun kansa ja kulttuuri tuhotaan ja saadaan helposti hallittava epäyhtenäinen monikulttuurihelvetti.

      • huohotusta

        Vedä välillä henkeä.


      • suomisuossa
        huohotusta kirjoitti:

        Vedä välillä henkeä.

        pelkäätkö ikävää totuutta, vai miksi yrität vähätellä edellä olevia tosiasioita?


    • SeisMonikulttuuri

      Vaaleissa voi äänestää pakko monikulttuuria vastaan !! huom huom !!

      • MuutosTarvitaan

        Minä äänestän just tuota pakko monikulttuuria ja pakko islamisaatiota vastaan.


      • VeronmaksajanOsa

        Sama täällä, nyt on verovarojen tuhlaus lopetettava !!


    • PohjolanKongo

      Pohjolan kongossa tarvitaan paljon työttömiä.

      • HuolestuttavaTilanne

        Nää on Luokkayhteiskunta talkoot !! Toivotalkoot !

        Ja sdp vihreät rakentaa monikulttuurihelvettiä pakolla.

        Huonosti menee kun hallinto on päästään täysin mätä !


    • KurinpalautustaKöyhille

      Vaalit män, ja nyt alkaa kepuli lintilän lupaamat voimakkaat toimenpiteet !
      Piiat ja rengit kuriin.

      • rahatLopussa

        2017 alusta pakko kyykytys toimena luvatut, 3kk pakko kuulustelut ei oo vielä iskeny. onko rahat jo loppu?


      • PiiatJaRengitKuriin

        Tämä paljon mainostettu, pakko kuulustelut 3 kk välein, oli kepu kokoomus ahneiden isäntien keino kyykyttää ja rankaista renkiä ja piikaa.
        Mutt, ongelman laajuus estää sen toteutuksen, kun niitä työttömiä on niin paljon, ettei tosiaan rahat riitä niiden nöyryytykseen enää !


      • AitoaLahtariVihaa

        Niitä kepuli kokoomus voimakkaita toimenpiteitä tuli tuon valta median, ( valhe media), kautta jo. Herjaavaa textiä kaikki se.
        Varmaan mtk, ek tuki syöttiläät nauttii, kun saa julkisesti herjata työttömiä ?


    • sdfgs

      Imatralla on kova työvoimapula. Muun muassa ohjelmoijia, lääkäreitä, hammaslääkäreitä, sosiaalityöntekijöitä ja monia muita ammattilaisia ei saa oikein mistään enempää. Työkuntoisista rakennustyöntekijöistäkin alkaa olla pulaa. Vuosia työttöminä olleiden osalta työllistyminen lienee kuitenkin vaikeaa. Nuorten työllisyydelle uudet työpaikat tietävät hyvää.

      Imatralle on tulossa lähivuosina paljon töitä. Ensi kesänä alkaa isot rakennushankkeet varuskunnassa, ja kohta alkaa iso radanrakennusprojekti (yli 150 miljoonalla eurolla) Imatralta. Se työllistää satoja ihmisiä suoraan, ja koska työntekijät tarvitsevat myös majoitusta, ruokaa, terveyspalveluita ja muita palveluita, niin he työllistänevät satakunta muutakin välillisesti. Vuonna 2018 Imatralla on tiedossa nykyistäkin pahempaa työvoimapulaa.

      • dfgdfgfg

      • dfgdfgfg

        "Työpaikkailmoitus on ollut esillä mol.fi-sivustolla nyt reilut kaksi viikkoa, mutta kiinnostuneita työnhakijoita ei ole ilmaantunut."

        On jotenkin käsittämätöntä, että miten työttömyysprosentti voi olla Imatralla 18 %, kun työnhakijoita ei moniin työpaikkoihin saa yhtään. Tai ainakaan ei tule yhtään sellaista hakemusta, jossa olisi tehtävään päteviä hakijoita.


      • PiiloOngelmaa

        Olisiko jotain vikaa esim. palkkauksessa, tai työehdoissa ? Tai mielisairas syrjäytynyt yrittäjä, tms. käytännön este ?


    • AhneudenMallia

      Massa-Työttömyys jatkuu ja jatkuu.
      Tuloa ja työtä ei siis haluta jakaa.

    • sipilänmalli

      Tehkää ilmaistöitä niin maailma pelastuu!

    • KaliitOnLomat

      Töitä ei ole ja työllistää ei haluta.
      Yhteiskunnan rahat menee matu turismiin, kotoutus turismiin, ja muuhun naiviin idealismiin.
      Samoin rahaa tuhlataan rikkaiden "sosiaaliturvaan", ek, mtk tuet ovat liian suuret. Vero alet on suuret, jne...
      Keinotteluun ja rahan holtittomaan käyttöön perustuva ahneus talous on tällaistä !

      • RikkaidenSosTuet

        Ahne meno on Mtk, Ek tukien nauttijoilla . Ja rikkaiden vero alessa ja asumisella keinottelun tuessa, miljardien asumistukien kavalluksessa. Ei kannata omia rahoja ja omaisuutta käyttää mtk, ek setien ja tätien. Kun voi yhteiskunnalta pummata ilmaista rahaa .
        Nämä Omistamisen tuet ovat karmean suuret. Se on sitä aitoa jumalatonta ahneutta !


    • Njetsdpenimoor
    • Mutsiskutsi

      No nyt!! Hyi hyi kun uskaltaa puhua totta. Tämä teinilikkojen ahdistelu on tehnyt sen, ettei meijän likat lähe yksinään ulos vähään aikaan. Tällä tavallako osa avunsaaneista kiittää meitä, jotka otimme avosylin vastaan auttaaksemme heitä? Raivostuttavaa!

      http://www.uutisvuoksi.fi/Online/2017/05/31/Timo Härkönen (ps.) puhui Imatran valtuustossa maahanmuutosta: tällä kertaa kukaan ei provosoitunut /2017522314682/16

      • zuvakki

        Se kuluu heidän kulttuuriin, joten sen kieltäminen on rasismia. Eli oleppa sinä hiljaa.


    • LomailuMaksaa

      Pakko monikulttuurin kulut on noin 3-4 miljardia e vuodessa.
      Siis ne laajat kotoutus kela lomat, ja matu täys ylläpito lomat kuluineen.
      Ja ulkomaisista tapahtumista ja esimerkeistä voidaan huomata, ettei ne kotoutus onnistu ainakaan 1.. tai 2. 3. 4 . polveen. Joten ne kulut vaan lisääntyy koko ajan.

      • UhkaMaksaa

        Unohdit poliisin ja rajavartioston ja supo kulut , ja muun terroristien jahtaamisen kustannukset. Se on tosi kallista työtä, ja voisi arvioida että maksaa aivan hlvetisti !

        Ja kun näitä turisteja sitte paimennetaan ja holhotaan ja kotoutetaan verovaroin 3. sukupolveen asti, niin kalliiksi se tulee. Siksi Suomalaisen verot nousee.


    • kaakonkulman.ketku

      Kuinka paljon niistä E-Karjalan työttömistä lienee itärajan takaa tulleita "inkeriläisiä" ym. sloboja.

    • Anonyymi

      maahamuttajille työt vaa

    • Anonyymi

      otetaa se haavisto pressaks sit se vois laittaa koko suome asiat sekasi

      • Anonyymi

        Just näin, kuka perskatti vielä äänesti vihreitä kuntavaaleissa, eipä paljon ajattele nokkaansa pitemmälle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Just näin, kuka perskatti vielä äänesti vihreitä kuntavaaleissa, eipä paljon ajattele nokkaansa pitemmälle.

        kokoomus se voitti


    • Anonyymi

      suomi ei ole enää itsenäinen, vaan eu ohjaa. ja riisto-markkinatalous ohjaa.

      Lisäksi yksilahkeisten hallitus on neuvotellut kehnot sopimukset, ja suomi maksaa verot välimerellekin , ( kun ne siellä ei halua itseään verottaa..).

      Nettomaksaja suomi on unohtanut omat suomalaiset työttömät ja köyhät.

      Ja ulkomailta tuodaan kela lomille eläteiksi terroristejakin! Rahaa riittää idealismiin, ulkomaalaisille ja ulkomaille.
      Samaan Oma maa lahoaa sisältä! Turvattomaksi kyykkypska landiaksi...

    • Anonyymi

      Ongelma on siinä, että työ ei kelpaa. Vaaditaan liian isoa palkkaa, mitä työnantajan ei kannata maksaa ja vedotaan johonkin liiton palkkasuositukseen. Loisitaan mieluummin työttöminä, kuin otetaan hieman matalapalkkaista työtä vastaan.
      Ratkaisuna tähänkin tarvitaan aktivointimalli, jolla työllisyys koheni viimeksikin. Myös työttömyyskorvaus tulee muuttaa vastikkeelliseksi.

    • Anonyymi

      Aktiivimalli kehiin ja heti !

    • Anonyymi

      Nyt on priteviikko. Ymmärrystä bro. Ihan saman verran aiheuttaa ihmetystä kaikki imatran omat joutilaat...

      • Anonyymi

        No eikä ihmetytä, jos meillä on niitä jo omasta takaa riittävästi, niin miks helvetissä pitää raahata ulkomailta lisää.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3537
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1650
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe