Mitä jos Israeli olisi messiaaninen kristitty

Uudenetsijä

Minua kiusaa lähi-idän ratkaisut. Israel ei halua kahden valtion mallia ja toisaalta yhden valtion mallissa arabit tulisivat enemmistöksi. Miksi arabien väestö kasvaa nopeammin kuin juutalainen väestö: ehkäisy ja abortit, jotka ovat leikkanneet väkilukua monta miljoonaa Israelin itsenäisyyden aikana ?
Arabeista merkittävä osa on kristittyjä. Israeli voisi muuttua messiaaniseksi kristityksi valtiossa, jossa juutalainen erityisyys ja juutalaiset tavat, perinteet ja uskonnollinen hartaus voisivat säilyä ja juutalaiset voisivat säilyä enemmistönä kristittyjen arabien kanssa. Raamatun mukaan maat pitäisi arpoa muukalaisten kanssa Israeliin paluun jälkeen, joten väestö sekoittuisi ja vaarallisia väestökeskittymiä ei muodostuisi.
Mitenhän Jumala haluaisi ratkaista ongelman kirjoitusten mukaan ?

16

170

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Missä_

      yhteydessä Israel ei ole hyväksynyt kahden valtion ratkaisua? Ei ole lainkaan varmaa, että yhden valtion ratkaisussa tulisi arabienemmistö. Arabien väestö ei kasva nopeammin.

      Miksi Israelin pitäisi muuttua messiaaniseksi ja minka ongelman se ratraisisi? Vastaavasti voidaan käydä ajatusleikkiä Suomen muuttumisesta islamilaiseksi. Sekin on tarpeetonta jankulua.

      Jumalia on paljon. Minkä jumalan ratkaisusta olisit kiinnostunut?

    • Sitäpaitsi, kristityt eivät kuulu tähän maailmaan, koska he ovat syyttäjiä ja aiheuttavat pahennusta.
      Se on kadotuksen tie, koska Jumala on luvannut poistaa kansansa häväistyksen kaikesta maasta.

      • "Sitäpaitsi, kristityt eivät kuulu tähän maailmaan ..."

        Jokainen kristitty on laulun arvoinen, jokainen kristitty on tärkeä.


      • dggg

        Väärä vastaus.
        Missä ja milloin alettiin kutsua kristityiksi määrättyjä ihmisiä. Raamatusta löytyy vastaus.


    • Jeesus on puhunut teille ja sanoo:

      "Jos minä en olisi tullut ja puhunut heille, he eivät olisi syyllisiä, mutta nyt, heidän on mahdoton puolustella syntiään."

    • Jumala_antaa

      hyvän Jumalan valtakunnan Juutalaisten Kuningas Jeesuksessa, kun palaa ja Uusi Jerusalem alas laskeutuu Herran päivänä, ja Jumalan pyhät kootaan Jeesuksen valtakuntaan ja varmuudella hyvä osa jokaiselle ihmiselle ja nimensä elämänkirjassa. Ihmisinä saamme turvata Jumalaan ja kiittää hyvästä Jeesuksen nimessä.

    • Varastettu_Maa

      Mitähän tuo nyt ylipäänsä tarkoitti. Juutalaisilla on keskimäärin 6 lasta kuitenkin, eli lisääntyvät kuin puput.
      Jeesustelijoita riittää ja vanhojen kirjojen riimien toistajia...mutta eiköhän eletä tätä päivää eikä tuhansien vuosien takaista...ja korjata tämän päivä. Tänäänkin tapetaan ja murhataan ihmisiä. Gazalaisten joukkomurha oli tuomittava teko! Miten ihmiset tämän ohittavat eivätkä vaadi korvauksia gazalaisille ja boikottia Israelille. Tuo murhanhimo oli todella törkeää ja ihmisarvoja loukkaavaa. Gazan "avovankila" pitäisi lopettaa ja antaa palestiinalaisille ihmisoikeudet ja takaisin varatettu maa.

      • Tuon takia juuri, ongelma on olemassa.


      • Jubba

        En tiedä, mistä olet saanut "tiedon", että juutalaisilla olisi keskimäärin 6 lasta. Ainakin Israelissa juutalaisten väestönkasvuvauhti on 1,7 % ja arabien 2,1 %. Kaikkien asukkaiden keskiarvo on 1,9 %, ja keskimäärin naiset synnyttävät 3,08 lasta.

        Palestiinalaisalueilla väestönkasvunopeus on tällä vuosikymmenellä ollut keskimäärin n. 3 % vuodessa, eli huomattavan paljon nopeampaa.


    • Jumalan_tahto

      Jumalan hyvä tahto kaikille kansakunnille olisi se, että kaikissa kansakunnissa kaikki kansalaiset olisivat uudestisyntyneitä Jeesukseen ja täynnä Pyhää Henkeä ja hyvää hedelmää tuottaisivat ja Saatanalla ei mitään sijaa kenenkään ihmisen sydämessä eikä elämässä ja kaikki ihmiset kunnioittaisivat ja kiittäsivät Isää Jumalaa Pojan Jeesuksen nimessä ja Pyhässä Hengessä. Kaikki ihmiset eläisivät 120 vuotiaiksi ja sitten nukkuisivat pois, eikä missään koko maailmassa tehtäisi mitään syntiä Jumalan tahtoa vastaan, sillä kaikki tuntisivat Jumalan tahdon ja mielellään sen myös tekisivät Pyhässä Hengessä, sillä lihassa ilman Henkeä ei voida täyttää Jumalan tahtoa. Tietysti ihmiset myös ihanteellisessa tilanteessa olisivat vajavaisia sekä tiedossa että profetoimisessa, mutta erittäin hyvä olisi jokaisen elää tässä maailmassa kaikkien ihmisten.

    • KTS--

      Yhden valtion ratkaisu tietää yhtä arabivaltiota lisää: Israelia.

      Niinsevaanmenee

    • Kun_Jeesus_palaa

      Uusi Jerusalem laskeutuu taivaasta maan päälle ja tilaa riittää kaikille uudestisyntyneille ja hääkutsun vastaanottaneille ja häihin meneville ja vielä senkin jälkeen jää tilaa monille ihmisille päästä Jeesuksen valtakuntaan. Varmaan kaikista kansakunnista on yhteensä lukemattoman suuri joukko ihmisiä tulevassa Jeesuksen tuhatvuotisessa valtakunnassa, vaikka Israelin sukukuntien jälkeläiset ovatkin Mooseksen kautta esi-isiensä kautta olleet siinä Jumalan liitossa, toki juutalaiset vielä nykyään ja pohjoiset heimot erokirjan saaneina. Jeesuksessa Israelin sukukuntien jälkeläisten lisäksi kaikista kansoista kutsutaan ne ihmiset, jotka hyvää tahtovat elämäänsä ja jotka Jumala Isänä johdattaa Jeesuksessa saamaan sen sielunsa pelastuksen eli pääsyn Jeesuksen hääaterialle ja näin tuhatvuotiseen valtakuntaan. Ennen Herran päivää on vaikea ajanjakso kuin pilkkopimeys.

      • o-o-

        isopyörä heittää taas.


    • Murha-aalto

      Ei voi olla kristitty ja murhata tuhansia viattomia!

      • PerttiE

        Itsestäsikö puhut, Murha-aalto?


    • Uudenetsijä

      Näistä kommenteista huomaa, ettei kukaan kannata yhden valtion messiaanista Israelia ? Ehkä pitäisi vain ajatella, että tapahtukoon Raamatun ennustukset ja Jumala ei muuta mieltään, evoluution mukaista on sukupuutto heikolle ihmissuvulle lähi-idästä leviävissä ABC-sodissa tai ihmiskunnan dogma on itsetuho. Syyriastakin ajateltiin, että annetaan tapella, niin joskus väsyvät, jolloin saatiin pakolaislaumat ?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      239
      3706
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2264
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe