Mitä tehdä noin 70000 eurolla?

34å5ö3å

Omistusasunto on jo pään päällä eikä merkittäviä kuukausittaisia menoja ole, tosin ei myöskään korkeita tuloja. Jään kuukausittain plussalle noin 1500e. Pistäkää jokin suunnitelma, miten nuo rahat kannattaisi käyttää. Kaikki on tällä hetkellä pankkitilillä.

10

234

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nro1presssa

      Sijoittaisin ehdottomasti vaikka 40 000 euroa USAn markkinoille ja loput eurooppaan.

      Vahvin paino kannattaa joka tapauksessa pitää yhdysvalloissa, koska Trump tulee tekemään vielä ihmeitä osakkeille, kun purkaa pienen eliitin tekemiä jarruja, jotka estävät kaikkia muita rikastumasta. Nyt on vihdoinkin myös piensijoittajalle turvallista sijoittaa, kun on jämerä pressa pitämässä osakehuijarit kurissa.

      • pieni-ammattilainen

        Jep, katsokaas taas eilisenki nousua jenkkilässä. Nousu on kovaa ja jatkunut jo viikkokaupalla, vaikka hyvin vähän on vasta tehty firmojen tuloksien parantamiseksi. Kun homma on valmista 1-2 vuoden sisällä, niin osakkeet ovat 100-200 % ylempänä.

        Mutta alkaa oleen kiire, jos haluaa mukaan. Markkinat kuitenkin ennakoivat asioita, joten tuo 100-200 % voidaan nousta ihan milloin vaan.


      • SijoitusNerokkuuttako

        Jämerän pressan meriittejä ovat konkurssi, sekä omaisuus joka olisi huomattavasti suurempi ilman omia vähemmän jämerästi tuottaneita bisnesdiilejä: Perinnöksi saadun omaisuuden sijoittaminen aikanaan indeksiin olisi tuottanut paljon paremmin - mikä toki on sijoittajien normaali tilanne yleisemminkin.
        Trumpin politiikkana on elvyttää velkaannuttamalla valtiota rajusti entisestäänkin. Velkojen hoitamisestahan ei niin väliä ole, eikä mistään muustakaan vastuista, ihan puheista alkaen. Aika vasemmistolaista politiikkaa muuten...


      • ei.nouse

        Jämerä pressa tehtailee liukuhihnalta päätöksiä, joita seuraavana päivänä peruu tai jotka ajautuvat perustuslaillisiin tms. ongelmiin. Tuollainen presidentti voisi mennä, jos avustajat olisivat erittäin päteviä ja pystyisivät pitämään presidenttinsä kurissa, mutta kun esikunta vaikuttaa olevan samaa maata.

        Verohelpotukset ja investoinnit on helpommin sanottu kuin tehty, jos maailmalla ei riitä luottoa USA:n politiikkaan eikä halukkaita lainanantajia. Protektionismi voi myös sattua omaan nilkkaan, vaikka USA:n talous onkin keskimääräistä riippumattomampi ulkomaankaupasta.

        Tällaiset näkymät, ja kurssit valmiiksi ATH. Ei todellakaan aineksia nousuun.


    • ei.nouse

      Malttaisin ostojen kanssa, tällä hetkellä sekä osakkeiden että korkosijoitusten näkymät vaikuttavat huonolta. Osakkeet ovat yleisesti ottaen jo kuplahinnoissa ja korotkin nousussa eli korkosijoitusten arvo laskussa. Joitakin yksittäisiä osakkeita voisi ostaa, esim. Nokia on mielestäni edelleen varsin edullinen.

      Itse uskon, että reipas lasku on pian edessä ja sen mukaan olen toiminut osakepainoa pienentäen. Kokonaan en ole kuitenkaan osakkeista luopunut. Uskon, että pankkitili on aika hyvä vaihtoehto tällä hetkellä. Kun kurssit aikanaan laskevat, voi ryhtyä ostelemaan laatuyhtiöitä, joilla on kestävää kilpailukykyä ja tasainen, mielellään kasvava osinko.

      • KaikkiPatjaan-ko

        Osakkeitakin enemmän kuplaa taitaa olla koroissa, yhtiöt tekevät kuitenkin tulosta ja maksavat osinkoja, mutta korkojen hivuttautuessa koilliseen korkopuolella poksuu. Toistaiseksi osakkeet ovat kuitenkin se omaisuuslaji, joka vielä tuottaa.
        Loppuuko tuotto kurssinousun osalta tänään, huomenna, ensi vuonna vai milloin - sitä ei tiedä kukaan, mutta toistaiseksi näin.

        Kiinteistöthän ovat ainakin Suomessa päinvastaisista - paniikinomaisistakin - vakuutteluista huolimatta ilmeisesti institutionaalisten ostajien luomassa kuplassa. Orava pyristelee pikavippi-rahoituksineen yms ja asuntorahastot keräävät uutta rahaa niin kauan kuin pankkitiskeillä saadaan säästäjille vakuuteltua varman arvonnousun epistolaa. Yksityisten asunnonostajien kassanpohja paistaa.

        Valitettavasti markkinoiden vakaus ts. ennustettavuus on poliittisten riskien takia sellaisessa hetteikössä, ettei markkinoiden korjausliikkeestä paljon jaksa arvailla.
        Jos myyt kaikki ja odotat rahat patjassa romahdusta, joka ei sitten tulekaan, häviät kuitenkin - elämme kovia aikoja, niinkuin nykyään(kin) on tapana valitella...

        Sinänsä on mielenkiintoista - etten sanoisi perin jänskää - päästä seuraamaan miten maailma muuttuu kun esim. käytännössä maailman ainoa supervaltakin annetaan bisnesmiehelle käytettäväksi ilmeisen selkeästi omaa ja lähipiirin etua varten.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1779
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1694
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      104
      1525
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1521
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1508
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1395
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      16
      1371
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1202
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1135
    Aihe