Imagessa juttua Päivikin ympäristörötös -epäilystä

etelänvetelä2017

Uudessa Imagessa iso juttu "Napapiirin Kuningattaresta".

Kuten arvata saattaa, juttu päättyy toteamukseen, että ympäristörötös -epäilyt ovat "ajojahtia".

"Mitä enemmän menestyy, sitä enemmän pannaan kapuloita rattaisiin", kuulemma.


Kuka tietää, kosta ympäristörötös -sikailuissa päästään käräjille asti?

Esitutkinta ja syyteharkinta lienevät jo kalkkiviivoilla?

18

928

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yrittänyttäeilaiteta

      Ottamatta kantaa tuohon ympäristöjuttuun, olen samaa mieltä, että jos menestyy, kapuloita lyödään rattaisiin.

      Ottamatta sen enempää kantaa myös koko Kittilän surullisen kuuluisaan, vuosia kestäneeseen tapahtumasarjaan, jonka oikeuslaitos aikanaan ratkaisee, tuntuu, että jonkin verran on kateuskin tämän koko ikävän kierteen takana. Tällaisen kuvan saa kaikesta uutisoinnista ja kirjoittelusta tämän asian ympärillä.

      • Ihmettelenvain

        Kateus mistä? Tätä olen aina ihmetellyt.

        Lumi, sääsket ja muutaman yrittäjän menestys ei oikein riitä kateuden lähteeksi.


      • yrittänyttäeilaiteta

        Sitä minäkin ihmettelen.


      • nskateellinen

        Aika helppo heittää kateuskortti pöytään. Eipä tarvitse ottaa vastuuta omista vääryyksistä muita kohtaan kun voi aina sanoa että "kateellisten ajojahtia". Mutta toisaalta kun ei ole kapasiteettia ymmärtää asioita muusta kuin omasta näkövinkkelistä, mitäs asialle voi tehdä.


    • Täsmennys

      Niin sehän oli Palosaaren toteamus että ajojahtia, ei toimittajan. Muutoinhan tuosta toiminnasta saa varsin todenmukaisen kuvan kuningattaren toiminnasta ja tavoitteista. Asiakkaille riittää juuri kännäys ja tiimaritason krumeluurit. Mikäs siinä. Oopperaan mennään sitten Helsinkiin ja kirjoja saa kirjastosta. Kaikille jotain.

    • miepä-tiiän

      Luin myös jutun Imagesta. Kaikkeen se ihminen (aviomies) alistuu ja kaiketi vapaaehtoisesti.
      Ei ihme, että "kuningattaren" 1:n aviomies ja P:n lasten isä sortui juopoksi, kun yritti palvella akkaansa.
      No kaikki me taaplaamme tyylillämme ja saamme sitä, mitä olemme tilanneet.
      Ei taida olla "matkailukuningattarella" itsetunto kovin hyvä, kun pitää koko ajan sitä yrittää pönkittää tyyliin, "katsokaa mitä kaikkia omistan...".
      Eikhän suurin osa hänen omaisuudestaan ole pankkien ym. rahoittajien omistuksessa.

      • toistenrahat

        On siinä sitten rahoittajilla ja pankeilla ihmeteltävää,jos sattuisi tämä Lapin huuma jostain syystä lopahtamaan!


    • Kurttikin

      Voi hyvänen aika. Tämä Päivikin ajojahti jatkuu ja jatkuu ilman mitään järjellistä syytä. Kyllä näiden jahtaajien olisi syytä tulla järkiinsä jaa pyytää omalla nimellään esiintyen anteeksi vilpittömästi häneltä. Päivikki on tuonut Lappiin ja Kittilään miljoonien edestä työpaikkoja.

      • Vilpittömästisinulle

        Anteeksi Päivi. Kiitos että olen saanut sinulta työpaikan.
        Terveisin Jouni


    • Ihanaaoli

      Olipa upeaa nähdä Päivikki perjantaina Perjantai -ohjelmassa Ylellä. Kyllä hän on todella edustava lappilainen yrittäjä. Hyvä esikuva meille kaikille äitinä ja isoäitinä kuten ohjelmassa saimme nähdä. Tosi ihanalta vaikutti myös suhde puolisoonsa.
      Melkeinpä kateellisena toivotan heille kaikille menestystä ja rakkautta myös tulevina aikoina. Lisää näitä myönteisiä juttuja mediaan. Hyvä Image ja Yle.

      • miepä.tiiän

        Oliko juttua myös päivikin kaatopaikasta? Ellei, niin sehän oli sitten maksettu juttu, eli mainos ja kuuluu sarjaan roskaposti.
        Muistiko mainita edes lastensa isästä, joka ei jaksanut karsella selvinpäin akkansa temppuja ja sortui juopoksi.


    • Hundkarusellen

      Päivikki, jounikki, Kurula ja moni muu!

      • KUKALEVILTÄ

        Niin Päivikki KEHUI TÄSSÄ TAANNOIN KUINKA HÄN PALKKAA SUOMALAISIA TYÖNTEKIJÖITÄ,MUTTA EIKÖS NE TALON RAKENTAJAT OLUU AIVAN ULKOLAISIA JA JOPA RAKENNUSTARVIKKEET TUOTU HALVEMMISTA MAISTA,HUONEKALUT MYÖS ON ISÄNMAAN ASIALLA OIKEA SINIVALKOINEN KOKOOMUSLAINEN,TUTKIKAA KAIKKI RÖTÖKSET NIIN ASIAT SELKIINTYY.


    • Hyvänen

      Miksi taas hyväntekijäämme mollataan kohtuuttomasti ja aiheetta? Kateus.

      • miepä.tiiän

        Meinaakko että on jumalanpilkkaa se, kun päivikki palosaarta arvostellaan. Voithan sie toki kumartaa ja pokata "hyväntekijääsi", kunhan et odota, että muutkin tekee niin. Jos uskot että k.o. yrittäjä on joku hyväntekijä, niin en voi muuta todeta kuin että, "uskossa on hyvä elää"....


    • alkiolaistaajattelua

      Yleensähän yritystä pyöritetään oman edun takia. Tuskin tämäkään mummo tekee sitä hyväntekijän asenteesta. Voisi tuohon liittää erään Sveitsiläisen hyväntekijän toimista jutun
      Se, että Helsinkiin rakennetaan uusi lastensairaala, on mahtava juttu! En usko, että maasta löytyy ketään, joka olisi asiasta eri mieltä. Sen tietää myös Anne Berner.

      YLE Uutisten tänään julkaisemien tietojen mukaan liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner on pitkään ollut johtotehtävissä luxemburgilaisessa veroparatiisiyhtiössä: Saltri II LuxCo -yhtiön toimintaan liittyy "verosuunnittelua". Yle on selvittänyt sen ja muiden yhtiöiden monimutkaisia omistusjärjestelyjä. Berner ilmoittaa luopuneensa paikastaan yhtiön hallituksessa toukokuussa.

      Berner on ollut näkyvä hahmo paitsi perheyrityksensä Vallila Interiorin, myös uutta lastensairaalaa rakennuttavan säätiön johdossa. Sairaalalle lahjoituksia keränneen yhdistyksen johdossa hän sai runsaasti myönteistä julkisuutta.

      Berner valittiin keväällä eduskuntaan. Sveitsin kansalaisena hän ei ollut äänestänyt Suomen eduskuntavaaleissa ennen sitä. Hän haki kaksoiskansalaisuutta ehdokkuutensa takia.

      YLE Uutisten heinäkuussa Berneristä julkaiseman henkilökuvan mukaan perheyrittäjän rakettimainen nousu neljässä kuukaudessa puoluepolitiikan ulkopuolelta Juha Sipilän luottoministeriksi sai osan keskustaväestä nikottelemaan.

      – Sveitsiläislähtöinen, suomenruotsalainen bisnesnainen Espoosta ei ole sitä, mitä keskustan eturivissä on totuttu näkemään, kirjoittivat Sara Rigatelli, Eetu Pietarinen ja Anna Hurtta laatimassaan henkilökuvassa.

      – Sipilä valitsi hallitukseen itsensä näköistä porukkaa, kerrotaan jutussa erään keskustaveteraanin todenneen.

      Berner lähti vaaleihin sitoutumattomana, mutta otti keskustan jäsenkirjan ministerinimityksensä jälkeen. Naton kannattaja, oikeistolaisen Libera-ajatuspajan hallituksen entinen puheenjohtaja on myös kokoomuksen ja Alexander Stubbin entinen vaalirahoittaja.

      Berner on korostanut "suostuneensa politiikkaan ainoastaan Sipilän ansiosta". Sipilän kerrotaan luvanneen, että Berner saisi olla sitoutumaton, "jos lähtisi uudistamaan hänen kanssaan politiikan johtamista".

      – Keskustan tai kokoomuksen gallup-kehityksillä ei ollut päätöksen kanssa mitään tekemistä, todetaan Ylen julkaisemassa henkilökuvassa.

      Keskustalaisuutensa kummastelusta Bernerin pinnan kerrotaan Ylen haastattelussa kiristyneen.

      – Et saa minua käännettyä sellaiseen asentoon, että olisin jotenkin halunnut, hakenut, pohtinut, analysoinut, miettinyt kokoomusta tai mitään muutakaan, hän vastasi toimittajalle.

      Viikko haastattelun jälkeen Berner kuitenkin täsmensi sanojaan ja myönsi allekirjoittaneensa kokoomuksen ehdokassopimuksen viime syksynä. Uutisoinnista ei selvästi ilmene, pyysikö Yle Berneriä täsmentämään kokoomuksen ehdokkuuteen liittyviä yksityiskohtia ennen kuin tämä myönsi asian vai ottiko hän omatoimisesti yhteyttä toimitukseen.

      Asia tosin oli ollut julkisuudessa jo sitä ennen. Kokoomuksen Verkkouutisten tammikuussa julkaiseman tiedon mukaan Berner oli hyvissä ajoin ennen ehdokkuuttaan keskustan listalla tulossa kokoomuksen kansanedustajaehdokkaaksi.

      Ylen tietojen mukaan Berner olisi myös yrittänyt saada kokoomuksesta lupausta ministerin salkusta, ennen kuin hyväksyi keskustan ehdokkuuden, mutta tämän hän kuitenkin kiistää.

      Berner allekirjoitti 19.9.2014 kokoomuksen ehdokassopimuksen, jossa hän sitoutui ehdokkuuteen vuoden 2015 eduskuntavaaleissa ”ainoastaan kokoomuksen ehdokkaana”.

      Uuden Lastensairaalan Tuki -nimisen säätiön puheenjohtajana Berner on joutunut vastaamaan sairaalan rahoitusjärjestelyistä heränneeseen kohuun.

      Sairaalan kustannusarvio vuonna 2012 oli 160 miljoonaa euroa. Säätiön info-sivujen perusteella rahoituksesta 50 % eli 80 miljoonaa euroa tulee suoraan julkisista varoista valtiolta ja HUS:lta, vähintään 30 miljoonaa euroa kerätään Uusi Lastensairaala 2017 -tukiyhdistyksen kautta lahjoituksina ja enintään 50 miljoonaa on vierasta pääomaa. Koska tukiyhdistyksen varainhankinnan tavoite on ylittynyt lähes 7 miljoonalla eurolla, lahjoitukset pienentävät vieraan pääoman eli lainarahan tarvetta.

      Kritiikkiä on aiheuttanut se, että valmistuttuaan koko sairaalakiinteistön omistaa 100-prosenttisesti Bernerin johtama yksityinen säätiö. Säätiö, jonka alkupääoma on 300 000 euroa, ottaa puuttuvaa rahoitusosuutta varten lainaa, josta HUS maksaa säätiölle "pääomavuokraa".

      Info-sivujen mukaan "Säätiö antaa HUS:lle lastensairaalan veloituksetta käyttöönsä, lukuun ottamatta ... pääomavuokraa". Sivuilla annetuista tiedoista päätellen säätiö siirtää omistuksensa kuitenkin perustettavan kiinteistöosakeyhtiön nimiin. Tiedoista ei ilmene, miten omistus kiinteistöyhtiöissä jakaantuu, eikä se, joutuuko HUS maksamaan kiinteistöyhtiölle vuokraa kiinteistön käytöstä sen lisäksi että se maksaa lainastaan pääomavuokraa säätiölle.

      Berner on ilmaissut pettymyksensä kritiikkiin. Hän on pyrkinyt siirtämään huomion yksityisten lahjoitusten suureen merkitykseen yhteiskunnan kannalta tärkeälle

    • hauhaut

      Virheitä tekee itse kukin. Enemmän ne, jotka ylipäätänsä tekevät jotakin. Surkein tyyppi on suomalainen, joka ei ole koskaan saanut itse mitään aikaan ja ärsyyntyy muiden menestyksestä. Hau-hau, siitä saatte oikein pistävän piikin.

    • nappas-piikillä

      Taisi se kuningatar sanoa tässä pari kolme vuotta sitten että "ei muuta ko
      lopputili, maksoi mitä maksoi" nyt on sitten tullut se maksun aika.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      274
      2863
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1506
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1250
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1180
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      20
      1042
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe