Ei Esperi Carea Hankoon

Ellivellu

Onko perusturvalautakunta tai kukaan muukaan perillä tästä firmasta. Halutaanko todella hoitaa Hangon vanhukset tai käytännössä jättää hoitamatta kokonaan. Kaupunki pääsee ainakin uusiin oikeustaisteluihin, jos kyseinen pulju tänne tulee.

18

1103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SurullistaMuttaTotta

      Hangon perusturvassa tuskin kuunnellaan, siellä valitaan ainoastaan halvin tarjous, valitettavasti. Ainoa tie on olla yhteydessä poliitikoihin , mieluiten näkyvästi median kautta. Kun Sote sitten tulee, maakunnat päättää.

    • Huijausta

      Todellakin halvin tarjous, eikä hoidon laadulla näytä olevan väliä. Novassahan on 37 asukasta ja tarjous pyydetty 29 asukkaasta. Eli kuka ne 8 asukasta hoitaa? Tässä on selkeästi vääristetty kilpailua. Muut tarjoajat on tietysti pystynyt kilpailemaan hinnalla, koska mm. henkilöstömitoitus on laskettu 29 asukkaan mukaan, paitsi Nova 37 asukkaan mukaan. Vai olenko väärässä?

    • turtapalli

      ihan selkee tutkinnan paikka

    • itk

      Jos katsoo netistä näitä kokemuksia esperi caren toiminnasta että vanhuksille ruokaa 15 tunnin välein ym. Niin ei oikein vakuuta tämä pulju. Näyttäkää nyt perusturva ja skipatkaa tämmönen huuhaa firma ja jatkakaa samalla konseptilla. Ja jos nykyinen palvelu loppuu niin sieltähän tulee jokunen työtön lisää ja niitähän Hankoon mahtuu vai mahtuuko oikeasti. Nyt on päättäjillä näytön paikka.

    • Utelias255

      Ja. Mihinkä tämä Esperi Care nyt on Hangossa valittu?.? Haluaisin vain tietää..

      • itk

        On vaan kovasti tulossa novan korvaajaksi !


      • Kuntalainen2

        Voi ei, onko ennestään Hangossa?


    • potkut

      www.tehylehti.fi/ihmiset/satu-sai-korvauksia-laittomista-potkuista

    • kyllästynytvirheisiin

      Ottakaa hyvät ihmiset selvää asioista ennenkuin kommentoitte. Novan korvaajaksi? Nova ei hoida ketään, Nova on talon/hoivakodin nimi. Heidät on valittu hoitamaan Novan hoitokotia ei Novan korvaajiksi. Novan hoitokotia hoitaa tänä päivänä säätiö. Perusturva ei valitse mitään eikä ketään, vaan politikot valitsevat eli perusturvalautakunta valitsivat Esperin. Tyytymättömät pitäisi tehdä valituksia ei kirjoitella näillä palstoille, se ei johda mihinkään.

      • Kiinteistö

        Svenska ylessä Kavanderin haastattelu. Onkohan ajateltu miten Novan kiinteistön käy, jos kaupunki haluaa lopettaa säätiön toiminnan. Säätiöhän omistaa kiinteistön ja kaupunki on vain vuokralla. Kaupungilla on ilmeisesti varaa ostaa koko kiinteistö.


    • Nohätämys

      Homma jätetty hallituksessa pöydälle ja uusintakierrosta halutaan. Ainoastaan kokoomus on tällä hetkellä esperin kannalla. Demareissa kun ei ole ryhmäkuria niin perusturvassa sooloilivat muita vastaan. Melkonen soppatykki. Asia korjataan muuten tullee katastrooffi. Joskus ryhmäkuri olis hyvä.

    • Inhimillisyys

      Kyllä sitä kuria tosiaan tässä kylässä kaivattaisiin. Nyt onkin sopiva hetki todella miettiä millaista hoitoa itse tai omaisemme ansaitsevat. Kyse on sentään ihmisten loppu elämän laadusta, jota mielestäni ei voi rahassa mitata.

      • Fkfkfkkfk

        Tosi on!


    • sln

      Hangon tilanteesta en tiedä, mutta täällä itärajan tuntumassa on Esperin toimintaan henkilökunta tympääntynyt. Työehtosopimuksia ei noudateta miltään osin, loma-ajan palkat ei tule ajallaan, eikä edes loppupalkka työntekijän itse irtisanoutuessa. Asukkaiden osalta tilanne surullinen, ei ennätetä hoitaa kunnolla, sauna/suihkureissut liukuhihnatyötä - kuka / mikä taho tähän voisi puuttua ? Työnantajaliittoon jo oltu yhteydessä ! Venäläiset työntekijät erittäin suosittuja - eivät valita pomolle suoraan, vaan selän takana, eivät ole pitävinään taukoja ja puhuvat keskenään venäjää. Onko oikein, että esim. tämä sallitaan työpaikalla ?

    • hoidossanollatoleranssi

      Attendo. Esperi Care tai Pihlajalinna, hyviä ja merkittäviä toimijoita kaikki. Ei ole varaa toimia huonosti, koska silloin asiakas vaihtaa toiseen. Kaupungin itse organisoimana on kallista ja tehotonta. Näillä asioilla ei kannata tehdä politiikkaa. Politisointi johtaa usein venäläiseen tulokseen: "yritettiin paremmin, mutta tuli niinkuin aina."

    • Flflflflffl

      Tulossa on

    • Molonen

      Tehy lehti. Esperin jäsen kysely. Ei yllätä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1635
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1275
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      90
      1182
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1106
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1102
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1039
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      21
      991
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      942
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      907
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      771
    Aihe