Jälleen kahden naisen leluna

Jane76

Kaksi tyylikästä, pikkumustiin pukeutunutta dominaa korkokengissään kuljettaa minua pitkin Villin Kartanon kellarikerroksen käytäviä. Päässäni on näköyhteyden estävä huppu ja kaulassa panta. Muuten olen aivan alasti lukuun ottamatta sukuelimistä roikkuvia nahkakahleita, joista toinen naisista retuuttaa minua eteenpäin. Toinen ohjastaa kaulapannasta kuin koiraa.
Sokkona eteneminen on vaikeaa, vaikka olen näitä käytäviä ennenkin kulkenut. Vähän väliä meinaan törmätä seiniin ja minun on harottava käsilläni löytääkseni vapaan kulkutilan. Lopulta minut talutetaan sisään ovesta, sängyn viereen ja komennetaan nelinkontin sen päälle.
 
Toinen naisista kahlitsee ranteeni, toinen nilkkani. Jalkoja levitetään niin paljon kuin se siinä asennossa on mahdollista. Avuttomana kyyhötän kontillani pylly pystyssä, kun ensimmäinen piiskan isku yllättää tarjolle asetetut pakarani. Sitten lyöntejä satelee lisää, molemmilta puolilta. Välineet vaihtuvat ja saavat aikaan erilaisia ääniä - ja tuntemuksia. Piiskamaiset sivallukset osuvat kipeästi napsahtaen tarkkaan pisteeseen, kun taas lätkän läimähdykset tuntuvat kuumottavina koko perseposkilla.
Kesken ruoskimisen huppuni poistetaan ja huomaan konttivani peileillä tapetoidussa huoneessa. Ira asettuu etupuolelleni ja riisuu kiusoittelevan näyttävästi pikkuhousunsa hameen alta. Hitto, mitä henkistä kidutusta! Mustaan minimekkoon pukeutunut kaunotar pillu paljaana edessäni, ja minä voin vain avuttomana kuvitella ja ottaa vastaan toisen valtiattaren piiskan iskuja.
Sitten Ira keksii ruveta ratsastamaan. Hän istahtaa hajareisin yläselkäni päälle. Alaston ihoni tunnistaa naisen paljaan jalkovälin ja yritän kuvitella, miltä se näyttäisi, jos peilit paljastaisivat muutakin kuin mustapukuisen naisen keinahtelemassa jalat harallaan selässäni.
Ira yllyttää Tuuliaa mukaan ja hetken emmittyään tämä nouseekin Iran taakse ratsaille. Joka puolelta ympäröivät peilit todistavat uljasta näkyä. Kaksi sulotarta ratsastaa alastomalla orjalla aamun koittoon. Kuin tilauksesta Tuulialla on kädessään piiska, jolla hän alkaa kannustaa ratsua kuin hevosta ikään. Takaviistosta pakaroihin suunnatut iskut eivät ole kovia, mutta osuvat vahingossa tai tarkoituksella välillä kiveksiini ja saisivat minut kyllä laukalle, jos en olisi kahleilla sidottuna paikalleni.
Sirot naiset eivät yhdessäkään paljoa paina, ja onneksi olen säännöllisesti käynyt salilla, joten nöyryytys on lähinnä henkistä. Ira ja Tuulia osaavat todellakin tehdä selväksi kenen ehdoilla leikitään. Mielessäni käväisee ajatus parista etunojapunnerruksesta ikään kuin voimani osoituksena. Hylkään idean kuitenkin saman tien, kun uusi piiskan isku napsahtaa palleihini.
Treenausfantasioitakin on toki olemassa. Ilman vaatteita kuntosalissa, muut harjoittelijat naisia, alasti hekin. Tai sitten useampikin naispuolinen personal trainer ohjeistamassa alasti tapahtuvaa harjoitteluani. Eikä siinä treenata pelkästään perinteiseen tapaan. ”Painojen roikottaminen vahvistaa kyrpää”, vakuuttaa Irakin. Ja onhan sitä maailmalla kokeiltu kaikenlaista sexerciseä, pariharjoittelunakin.
Harha-ajatukseni kestää vain ohikiitävän hetken, sillä nyt olen kokemassa jotain niin ainutlaatuista, että sitä ei ole syytä vaarantaa eikä hetkeäkään kannata tuhlata. 
Naiset nousevat ratsailta ja Tuulia alkaa askarrella kaluni kimpussa. Ira asettuu jalat harallaan eteeni ja vetää pääni hameensa sisään.
-Näkyykö pillu? hän kysyy ilkikurisesti.
Yritän kurkottaa niskaani, mutta mustan mekon pimeydessä en pysty näkemään kunnolla. On pakko tunnustaa, etten näe, vaikka niin kiihkeästi haluaisin.
Kiusoittelu on ehdottomasti osa fantasioitani. En koe olevani ”orja” siinä mielessä, että vain passiivisesti alistuisin. Siksi näköaistin kautta tapahtuva kiihottaminen, sääret, peppu, puhumattakaan tissien ja pillun paljastamisesta, tekee sidottuna olemisesta erityisen kiihottavaa. Viehättäviä, seksikkäitä naisia aivan ulottuvilla, ja kuitenkin saavuttamattomissa.
Naiset irrottavat kahleita sen verran, että voin kääntyä selälleni. Saman tien minut kuitenkin sidotaan uudelleen. Makaan nyt x-asennossa sängyllä. Katossa olevasta peilistä näen puoliseisovan kaluni ja kaiken, mitä naiset ympärilläni touhuavat. Tajuan myös samalla hetkellä, että kahleet ja nipistimet kalustani ja kiveksistäni on jossain vaiheessa poistettu.
-Mitäs tälle tehdään? kysyy Tuulia ja alkaa kevyesti runkata kulliani.
Ira sanoo tietävänsä ja poistuu huoneesta noutamaan jotakin. Samassa Ira jo palaa kädessään jokin musta vekotin. Se näyttää isolta munan kuorelta. ”Pannaanko munani munan kuoreen?”, ehdin ajatella, ennen kuin näkökenttäni taas peitetään. Tällä kerralla sen tekee Tuulia, joka istuu kasvojeni päälle. Hänellä on sukkahousut jalassa ja hän painaa jalkovälinsä tiukasti vasten sieraimiani, niin että henkeni salpaantuu.
-Nuuhki sitä! komentaa Ira ja alkaa kaikesta päätellen samanaikaisesti asetella kyrpääni mustan laitteen sisään.
Voisin vaikka nuuhkiakin, mutta se ei ole mahdollist

0

536

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

        Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
        Lieksa
        52
        2784
      2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

        1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
        Maailman menoa
        517
        2624
      3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

        En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
        Ikävä
        48
        1835
      4. Baaritappelu

        Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
        Kokkola
        31
        1739
      5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

        Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
        Tunteet
        117
        1713
      6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

        SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
        Maailman menoa
        301
        1649
      7. Tappo Kokkolassa

        Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
        Kokkola
        9
        1252
      8. Ketä ammuttu ?

        Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
        Juupajoki
        22
        1072
      9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

        Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
        Ikävä
        54
        1067
      10. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

        Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
        Maailman menoa
        66
        1063
      Aihe