parisuhteen uusin vitsaus,älypuhelin.

älyäpuhelimeen

varmaan monikin teistä räplää puhelintaan päivittäin,mutta moniko tekee sitä kokoajan?emäntä 2vuotta sitä on nyt tehny,,kun tulee töistä puhelin piippaa ja tööttää ja selaaminen alkaa,ei puhu mitään,tiuskii vaan.laittelee viestejä sinnetänne ja vastailee kakaroittensa viesteihin,joita tulee 5min välein jopa useammin 1min välein kun ryhmässä jotain???suurin osa jo aikuisia,luulis että muutakin tekemistä.kämppä usein kun pommin jäljiltä kun kukaan ei tee mitään muuta kun räplää puhelinta,ainoa huolenaihe on että montako prosenttia akkua jäljellä..ja raivotaan kun laturia ei heti löydy.!tai sitten rahapelit,hävitään 100-200e illassa ja kamat lentää,hajotetaan ja minulle huudetaan ja raivotaan-mun syy,kuten aina kaikki.autossa,kaupassa,lenkillä,sängyssä,ruokapöydässä,vessassa,tv ääressä se perkeleen toosa on kokoajan kädessä..jahdataan pokemoneja lastenkanssa jopa autolla.parisuhde muutenkin tosi retuperällä mutta kun ei pysty edes keskustelemaan kun sitä puhelinta tuijjotetaan jatkuvasti eikä edes kuunnella mitä on asiaa..joka kuulemma aina sitä samaa paskaa.ollaan joskus asuttu yhdessä,nyt trendikkäästi erillään..eukko ei suostu edes tulemaan käymään (10min ajomatka) ja aina siisti mökki ja sensuellia seuraa tarjolla..kun on niin kiire se puhelimen kanssa.ts ei mitään!olen kuulemma mustasukkanen puhelimelle..joo, jos se sulattaa ne viimesetkin todellisuudenrippeet mitä ihmisessä on tai vie kaiken ajan..eikä tässä enää mitään kakaroita olla 45 molemmat

23

593

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fgdfggdgfgd

      En räplää puhelinta ollenkaan jos olen tyttöystäväni seurassa.
      Korkeintaan aamupalalla näprään jos on puheenaiheet vähissä.

    • Tahvo52

      Huolestuttavaa on myös pikkulasten vanhemmat jotka koko ajan räplää kännyköitään ja viis veisaa jälkikasvun tarpeita. Varsinaisia kusipäitä ovat!

      • Rouva47v

        Tuo on niin totta. !
        Surullisin näky joka jäi mieleen, ravintolassa pari vuotiaan kanssa ruokaillut vanhempi ei läppärinsä tuijottelulta olisi edes huomannut vaikka lapsensa oli tukehtunut ruokaan. Törkki vain katsomatta lautasta ja juomamukia lapseen päin. :-(
        Kai näillä nykyajan vanhemmilla on synnärilläkin kännykkä kourassa. Ei siksi että vauvasta otettaisiin kuvia vaan voi selfieitä ottaa faceen ja instaan.
        Surullista.


    • järjenkäyttösallittua

      Minä en omista älypuhelinta enkä edes sellaista halua. Kai sinulla ap on muita mahdollisuuksia elämässä jos ei nykyinen malli kelpaa? Vai etkö uskalla?

    • Idiootiksitekevätpuhelim

      Otan osaa. Todella syvältä on.

    • Micce52__

      Emäntä päivittää iltaisin klo 22-24 Facebookissa statusta toisten perheenäitien kanssa ja selaa hömppälehtien lööppejä. Itse painelen pehkuikin klo 22 aikoihin, katselen sitten loputa puhelimesta pornoa tms. puolisen tuntia ja kyllästyneenä rupean nukkumaan klo 23 aikoihin. Näin toista vuotta, joten älypuhelin on todellinen vitsaus parisuhteelle vielä aikuisena. Ikää yli 50v ja lapset muuttamassa pois kotoa.

      Tulee mieleen, pitäisikö puhelimen mobiilidata ja talon WLAN disabloida illalla tai ainakin pudottaa nopeutta rajusti molemmilta, niin alkaisi perinteiset iltajumpat ja ihan juttelu in real life kiinnostaa.

      • Lvdsvmn

        Minäkin olen sitä mieltä, että jatkuva netissä/somessa roikkuminen on järkyttävää. Mutta jos kaksi tuntia, klo 22-24, vuorokaudessa, niin ei ole pahimmasta päästä.:) Ja jos seksiä kaipaat, niin sitä voi olla muulloin kuin myöhään illalla... ;)


    • Unelmamies35

      En omista älypuhelinta ja siksi nainen jätti minut. Minulla on 40 euron tavallinen nokia

      • Elämänkevätt

        No toivon että toi ei ole totta 😄 ! Jos on niin voin kyllä melkein väittää että et menettänyt mitään.


    • sairasta_touhua

      Sama ongelma meidän perheessä. Avovaimo samanlainen, aina täytyy räplätä ja se alkaa kun töistä tulee. Tabletti, kannettava, puhelin, siinä muijalle ne tärkeimmät. Kun ehdotan seksiä tai muuta yhteistä niin muija sanoo et joo joo, lopetan kohta ja odotus venyy ja jottei vaan mitään unohdu niin pitää sitä vielä vilkaista naamakirjaa ennen nukkumista. Olen sanonut et jos älykännykkä ja naamakirja vie voiton haluan erota, ei ota kuuleviin korviin. Ei naiset seksiä ja miestä kaipaa SOME vie voiton.

    • virtuaalivaimoko

      Teeppä näin: Heität ensin TV:n ulos kämpästä (siis rytinällä) tabletit/tietokoneet saa vasarasta, jollei muijasi ole vielä tässä vaiheessa älynnyt piilottaa kännyään niin otat sen käteesi ja pyydät valitsemaan - minä ja parisuhde tai kännykkäsi ja ulos! No, luultavasti muijasi olikin jo lähtenyt ennen, mutta joka tapauksessa on kämppä taas rauhallinen :) Opetus on se ettei tuollaisille visauksilla saa antaa tilaa, muutoin ne vievät koko elämän....myös omasi.

      • turhaaon

        Mulla on hyvä keino, ellei muijaa kiinnosta seksi tai mikään muukaan vaan näpyttely jatkuu lähde ulos. Minä tein niin. pistin kamat niskaan jä lähdin baariin kun perjantai ilta oli. Meni kolme tuntii niin muija heräs...tuli viestii et missä olen en vastannut ja toinen viesti perään enkä vieläkään vastannut, sitten hiljeni. Kotiin tuntia myöhemmin, muija alkoi kuulusteleen et missä olin, ihme et huomasit kun olet koko ajan somessa. Muija mulkaisi ja sanoi et pitää olla omaa aikaa. Sanoin et sitähän sulla oli kun olin pois. Ja ei kun uudestaan kännykkä käteen ja muija jatkoi näpyttelyä sängyssä. Vittu mitä elämää, toi on jo ongema monilla. Mua ei vois vähepää kiinnostaa näpytellä älykännykkää tai roikkuu naamakirjassa.


      • Roksi
        turhaaon kirjoitti:

        Mulla on hyvä keino, ellei muijaa kiinnosta seksi tai mikään muukaan vaan näpyttely jatkuu lähde ulos. Minä tein niin. pistin kamat niskaan jä lähdin baariin kun perjantai ilta oli. Meni kolme tuntii niin muija heräs...tuli viestii et missä olen en vastannut ja toinen viesti perään enkä vieläkään vastannut, sitten hiljeni. Kotiin tuntia myöhemmin, muija alkoi kuulusteleen et missä olin, ihme et huomasit kun olet koko ajan somessa. Muija mulkaisi ja sanoi et pitää olla omaa aikaa. Sanoin et sitähän sulla oli kun olin pois. Ja ei kun uudestaan kännykkä käteen ja muija jatkoi näpyttelyä sängyssä. Vittu mitä elämää, toi on jo ongema monilla. Mua ei vois vähepää kiinnostaa näpytellä älykännykkää tai roikkuu naamakirjassa.

        Ai tuoko hyvä keino? Sä lähdit ulos ja nainen jatkoi sitten samaa rataa.
        Naisesi elää myös omaa elämää eikä roiku housunlahkeessasi, mikset itse tee samoin?
        Itsenäisty! Älä kerjää huomiota tuollaisilla pakoonlähtemisillä.
        Käyttäydyit kuin lapsi: Lähden pois, niin eiköhän äitimuori huomaa...!
        Auttoiko? Ei.


      • Albert45

        Meillä vaimo räplää älypuhelinta jatkuvasti, kotityöt on toisarvoisia. Vaikka olen vaatinut räpläämisen vähentämistä, hänellä menee puhelimen kanssa koko päivä. Aion ottaa eron, tuskin tuo vaimoa häiritsee, pääseepähän rauhassa räpläämään. Harmittaa vaan lapsen puolesta että perhe täytyy hajotaa tämän takia.


    • SomeOnRiippuvuus

      Kuulostaa kulissiliitolta jos some vie voiton. Asutaan yhdessä, arki hoidetaan kohtuullisesti, mutta kaikki vapaa-aika on sitten se "julkirakas" hyppysissä mitä tuijotellaan hypnoosissa ja lääpitään.

      Olen kyllä kuullut joidenkin miesten puolestaan jäävän koukkuun johonkin tietokonepeliin, jota pelataan sitten tunti tolkulla päivässä, jolloin perhe kärsii. Kun vaimo koittaa ottaa ongelmaa puheeksi, niin mies ei oikein tajua että miksi se on mukamas ongelma. :)

      Peli tai some ongelmat ovat mielestäni "ok" KÄMPPISTEN välillä mutta ei parisuhteessa, jossa on myös paljon tunteita pelissä. Viihde on uusin muuntohuume ja älypuhelimet niiden "eka kerta ilmainen" jakelijoita.

    • Silmiinkatsellen

      Niin se meinasi meitäkin vaivata tuo some tosissaan. Nyt siis viikossa x 2 ettei avata tietokonetta ja puhelimet kiinni ja keskitymme toisiimme. Tällä saatiin pois toisen epäileminen ja tarkoitus meidän suhteessa. Nyt me jopa odotamme niitä päiviä kun yhdessä sovittiin milloin suljetaan puhelimet , tietokoneet, televisio. Keskitymme täysin toisiimme. Juttelemme ja nauramme makeasti. Joskus se johtaa jopa seksiin. Ei sitä edes huomaa kuinka keskittyy tuohon nettiin ja kukin itsekseen surffailee. Nyt tänään on taas irtiotto. Kovasti vatsan pohjassa tuntuu kun tietää pääsevänsä toisen syliin ja nauttia kosketuksesta. Tällä meidän suhde saatiin hoidettua kuntoon kokeilkaa tekin. Aluksi voi tuntua ettei osaa mitään mutta kun vastakkain istutte tulee ne hyvät ja upeat ajat mieleen toisesta. Tätä kun kokeilette ihan varmasti tuntee sen muutoksen molemmista.

    • loveRe

      Tä? Ihan oikeasti? Tuo ei ole normaalia. Itse olisin myös jättänyt kumppanin, joka ei jaksa keskittyä seuraani. Minulla on miesystävä, tapaamme yleensä viikonloppuisin 1 vrk. Mies saattaa puhua puhelimessa kerran pari "parhaimmillaan" 15 minuuttia yhteensä. Yleensä myös laittaa lauantai-iltana puhelimen kiinni kokonaan.

    • Nimimerkillä

      Joo-o, kovin on tuttuja tunteita. On se hyvä ettei oo enään...

    • Jepajee30vee

      Oma poikaystävä saattaa kaivella puhelimen kesken kaiken ja selata, josko siellä somessa olisi jotakin kiinnostavaa. Saattaa näyttää jonkun hassun kuvan tai kertoa, että se yhteinen tuttu X on nyt jossakin matkalla tai hänen kaverinsa Y on päivittänyt jotakin.

      Minusta aina yhtä loukkaavaa, jos ollaan oltu keskustelemassa jostakin. Varsinkin, kun keskustelu olisi saattanut voida jatkua vielä, mutta mies kaivaa kännykän esiin. Ja vaikka saattaakin jatkaa keskustelua, niin minulla kyllä kuolee innostus puhua, kun toinen on kaivanut kännykän esiin.

      Itse katson kännykkää hänen läsnäollessaan vain, jos se soi ja pimputtelee useamman kerran viestiä. Muuten en härveliin koske.

      Onko joku löytänyt tähän mitään ratkaisua? Itse ainakin huomautin miehelle asiasta ja hän pyysi anteeksi, ei tajunnut, että on jättänyt minut huomiotta ja lupasi petrata.
      Viikon kuluttua näytti unohtaneen koko jutun.

    • Kakkonenjokailmituli

      Toisaalta nämä netti maailman pyörittäminen vaikuttaa todella parisuhteeseen. Ukko kun salapanon otti oli se noloa toisen instakuvia nuoleskeli iltaisin. Viestejä koko ajan juosten nurkilla puhelimen kanssa. Riidellen jopa puhelimen kanssa. Monta kertaa kun kysyin kuka watsabb viestin laittoi? Aina kaveri. No kun käytös alkoi olla agressiivisesta rikkoen parikin puhelinta tunne purkauksen takia. Lopulta johti siihen että luin sen viestit. Johan käsitin mistä kyse. Kun asiaa käytiin läpi oli tuo kakkonen raukkamainen ei halunnut asiaa edes keskusteltavan. Kun laitoin ukon valitsemaan ja kertomaan mitä haluaa ja lopettaa nuo naurettavat "sättäilyt" minusta ainoastaan noloa. Aina kaverit jotka vittuilee siksi käytös muuttui. Työstressi ym. Muttei koskaan tuota kakkosta ollut olemassa. Kun lopuksi jäi kiinni jonka tunnistin miten alkoi tämä typeryys loppua. Kyllä nykyään on tämä sättäily monenkin parisuhteen loppu. Nykyään puhelin on kiinni kun ollaan kotona. Sovittu että myös näytetään viestit kuka "sättää" itsehän suostui ehtoihin jotka laitoin meidän suhteen jatkumisen ehdoksi koska sanominen ei paina enään missään. Näillä mennään ja yhdessä yritetään rehellisesti "sättäillä"

    • ei.enää.puutteessa

      Miehelläni ollut addiktio älykännyyn jo vuosia, en sillä ajatuksella kirjoita tänne ettenkö saisi mieheni kanssa keskustelua, siihen olen jo tottunut sillä sellainen jöröjukka hän on ollut aina. Mutta aviolliset velvollisuudet hänen pitää hoitaa ja seksinpuutteessa annoin hänelle luvan ottaa kännyn sänkyymme mukaan. Nyt koira-asennossa ollessamme, hän laittaa älykännyn selkäni päälle ja katselee samalla jotain nettipornoa erittäin kiihoittuneena kuvitellessaan olevansa jonkun pornotähden kanssa.
      Seksielämme on ainakin nykyään vilkastunut jos ei muuta hyvää älykännystä löydy.

    • älytöntä_touhua

      Olen mies enkä räplää ei ole mitään syytä. Jos soita tai laitan viestin on kädessä ei muutoin. Avovaimolla sen sijan on lähes addikti sen kapulan suhteen. Ei varmaan pärjäis montaa tuntia ilman. Olen sanonut asiasta ja sain kiukuttelua takaisin ja ajattelin et antaa olla. Tuntuu että moni käyttää sitä muuhun mikä alunperin tarkoitus on tai on ollut joskus mutta täytyyhän naisella olla oma leikkikalu.

    • ooouuuj

      Tuntuu että joka puolella ihmiset räplää älypuhelintansa. Ei siinä enää toista ihmistä huomata..aika itsekeskeistä toimintaa ja loukkaavaa kans. Oon ite kohta 34 v. ja ostan nyt vasta uuden kännykän, älypuhelimen..en kerran meinannu päästä junalla lähteen matkaan kun vr:n automaatit oli jumissa eikä saanu lippuu. Pitääpä piettää huoli että pysyy kohtuudessa räplääminen. tosi ärsyttävää jos itestäkin tulis joku näpräävä tollukka.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1284
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1140
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1018
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      26
      992
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe