Hautajaislääkitys!

kokemustietoa

Hautajaiset ovat meille monille vaikeita tilaisuuksia. Niinpä kysynkin tässä kokemuksia lääkkeistä, jotka helpottavat surujuhlatilanteessa. Onko Opamoxista apua, kenties Diapamista tai Panacodista? Tahi jostain muusta, kertokaapa.

14

342

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Turhia_lääkkeitä

      Surun saa purkaa vapaasti. Ei siihen tarvita lääkkeitä. Muut hautajaisvieraatkin voivat ihmetellä onko tunteeton jos on lääkinnyt itsensä pökkelöksi.

      • nohuhhuhuhuh

        Et tajua tuon paksun asenteellisuuden läpi, että suru voi olla sitä luokkaa raju, että on hyvä sen tuskahuippua lievittää. Jos esim. oma lapsi kuolee, niin kyllähän siinä lääkitys tulee kyseeseen hyvin nopeasti. Sulla vois toimia joku empatia/sympatiastimulantti. Kysäsepä lääkäriltä apua tuohon sosiopatiaan.


      • Turhia_lääkkeitä
        nohuhhuhuhuh kirjoitti:

        Et tajua tuon paksun asenteellisuuden läpi, että suru voi olla sitä luokkaa raju, että on hyvä sen tuskahuippua lievittää. Jos esim. oma lapsi kuolee, niin kyllähän siinä lääkitys tulee kyseeseen hyvin nopeasti. Sulla vois toimia joku empatia/sympatiastimulantti. Kysäsepä lääkäriltä apua tuohon sosiopatiaan.

        Tulipas törkytekstiä!!! MINULLA on todellakin kuollut lapsi. Se oli raskasta ja vielä nytkin kun kun vien hänen haudalleen kynttilää tai kukkia, pala nousee kurkkuun kolmenkymmenen vuodenkin jälkeen. Mutta surin kuolemaa silloin ilman mitään lääkitystä, ei tullut mieleenkää hakea pillereitä. Myös vahempani ovat kuolleet ja surin heitäkin ilman mitään lääkitystä, en halunnut hävittää normaaleja surun tuntemuksia.


    • Gläääää

      Terveempää olisi kohdata myös ne negatiiviset tunteet, eikä yrittää turruttaa itseään. Jos nyt kuitenkin on niin ettei mielestään millään selviä ilman lääkettä, niin ei se Panacod ainakaan auta. Sehän on kipulääke. Voi silläkin tietysti päänsä sekoittaa varsinkin jos erottelee kodeiinin, mutta se ei kyllä ole mitenkään hyvä idea.

    • apuun

      Kukaan ei vastannut aloittajan alkuperäiseen kysymykseen vaan alettii taas jauhaa paskaa. Tuollaisiin tilanteisiin auttaa kaikki rauhoittavat. Xanor ehdottomasti paras 1mg Muita: Diapam, Temesta, Rivatril, Temesta, Lyrica.

      • KestäNistiELämä

        Ei ne mitään auta, vaan tukahduttaa ihmismielen kannalta tarpeellisten tunnetilojen purkautumisen. Onko oman kaipauksen, myötätunnon ja surun näyttäminen niin rangaistava teko, että ne pitäisi peittää pillerillä?

        Ei tässä kukaan mitään paskaa jauhanut. On suorastan huolestuttavaa, että heti kun ei tullut myönnytyksiä luvalliseen narkkaamiseen pillereillä, niin se tulkittiin paskanpuhumiseksi. Keinotekoinen turta olo tai euforia päälle, että hautajaisetkin muuttuisi kivoiksi? Ai että!


      • apuun

        Ne ei tukahduta yhtään mitään! Rauhoittaa vain keskushermostoa ja sydämensykettä jos olo käy liian hankalaksi. Euforiaa ei bentsoista saa hakemallakaan jos sellaista haluaa niin tramal ja muut opioidit on siihen oivaa kamaa. älä puhu asioista joista sulla ei ole mitään kokemusta.


      • jlkjhglhbjg
        apuun kirjoitti:

        Ne ei tukahduta yhtään mitään! Rauhoittaa vain keskushermostoa ja sydämensykettä jos olo käy liian hankalaksi. Euforiaa ei bentsoista saa hakemallakaan jos sellaista haluaa niin tramal ja muut opioidit on siihen oivaa kamaa. älä puhu asioista joista sulla ei ole mitään kokemusta.

        Sieltä se tausta taisi löytyä (tramal ja muut opioidit on siihen oivaa kamaa). Normaali ihminen ei tunnista tuollaisten lääkeaineiden "oivallisuutta".


      • Sepässepäs
        jlkjhglhbjg kirjoitti:

        Sieltä se tausta taisi löytyä (tramal ja muut opioidit on siihen oivaa kamaa). Normaali ihminen ei tunnista tuollaisten lääkeaineiden "oivallisuutta".

        Nimenomaan. En todellakaan ottaisi neuvoja tyypiltä, joka on kolunnut läpi kaikki lääkkeet ja tietää mistä saa "mukavat olot". Narkkareiden neuvoihin ei kannata luottaa, heidän tapansa käsitellä tunteita ym. ei ole se suositeltavin tapa.


      • apuun

        Tiedoksi vaan että en ole kolunut vaan lukenut. Netistä löytyy taulukoita ja muuta tietoa vaikka millä mitalla. En ole narkkari vaikka niin luulet. Esim. Tramalia en ole koskaan tarvinnut. Ei ole koskaan ollut niin kovia kipuja, että niitä olisin joutunut käyttämään.


    • 76uy9

      Niin se on suomalaisilla geeneissä, että kaiken pitää olla ikävää, ainakin hautajaisten. Hautajaiset ovat ikävä tapahtuma sitä ei käy kiistäminen. Suuressa maailmassa se toimii siten, että kappelissa papin vetämä tilaisuus, arkun kanto haudalle ja hautaan lasku. Sen jälkeen mennään joukolla pubiin jossa saattojoukolle tarjotaan virvokkeita ja suolapalaa. Joku tulee pieneen joku isompaan hiprakkaan. Joku on sanonut, että meillä Englannissa hautajaisetkin ovat iloisempia kuin suomalaiset häät. En pitäisi sitä kovinkaan pahana selviytyäkseen normin mukaan perinteisistä suomalaisista hautajaisista, että pitää ottaa purkista helpotusta.

    • montakertaasurrut

      Nämä Suoli24spesialistit on melkosta porukkaa XD Aika suppeaa on ajatuksen kulku.

      Mutta asiaan... luonnollisista aineista saa myös lievitystä siihen tuskahuippuun. Kokonaan itseään ei saa turruttaa, koska se viivästetty surutyö voi aiheuttaa muita sairauksia. Jopa sydänkohtauksen. Mä olen käyttäny niinkin arkipäiväistä asiaa kuin kamomilla rentoutumiseen. Se on niin hyvä aine, että jopa huumeriippuvaiset käyttää sitä. Kamomillateestä voi tehdä niin vahvaa kuin vatsa kestää. Itselläni se on toiminut hyvin ikävissä elämäntilanteissa sekä pahassa kodeiiniriippuvuudessani. Usein haudutan viisi teepussia teemukillisessa vettä. Maku on hirveä, mutta rentouttava vaikutus mieletön. Se oikeasti tuntuu, eikä ole mitään placeboa. Kuuttakin pussia olen kokeillut, mutta siitä alkoi tulla jo liian voimakkaita vatsaoireita. Mäkikuismat yms. on myös kokeiltu. Itse olen niihin ollut tyytyväinen eikä ole tarvinnut varsinaisiin psyykenlääkkeisiin turvautua. Läheisen kuolema harvoin vaatii mitään kovia lääkityksiä, edes silloin kun oma lapsi kuolee. Aivojen fysiikka on sellainen, että se pahin tuska hellittää suht nopeasti ja sitten vähitellen se normi sureminenkin haihtuu. Lääkkein tämän normaalin prosessin estäminen tai hidastaminen voi olla todella haitallista.

      • kokemustietoa

        Kiitos mielenkiintoisesta vinkistä. Tein juoman viidestä pussista ja maku tosiaan karmea, mutta kyllä sen kestää jos apua tulee. Laitatko teehesi sokeria?

        Kahvia tulee juotua paljon ja se taitaa lisätä ahdistusta.


    • Herskalla_siitä_selkii

      Jo vainajalta ei jäänyt heroiinia, niin osta omalta diileriltäsi ja vedä lusikallinen suoneen juuri ennen hautajais tilaisuutta. Jää kaikille uskonmattoman ihanat muistot.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1342
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1255
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1042
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      983
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe