Cainilla karkasi mopo jälleen

Tosi noloa toimintaa, tuon ikäiseltä mieheltä.Kidnapata Rakesh.
Epäillä tätä tuosta vaan vainoharhaisesti, hölmön pikkusysterinsä heilaksi.
Kalauttaa tajuttomaksi ja raahata auton peräkontissa heti viaton mies johonkin latoon.Sitoa tuoliin ja uhkailla siellä silmät tapillaan tätä "hulludinglen" uhriparkaa.Miestä, joka vielä suostui salaamaan pöhlöbellen ja Baileyn sekoilut Sharman tehtaalla.Kun neito siellä muhinoi tohtorin kanssa ja aiheutti tuntuvaa vahinkoa, kynttilöineen ja vesivahingolla.

Sitten kun Cain tajuaa viimein mokansa.Uhkailee ja kiristää vielä lisää, ettei uhri vaan paljastaisi tätä Cainin typerää ja noloa erehdystä.Tälläisessä pikkusiskon heilojen uhkailussa, riittäisi normaalille ihmiselle.Poikaystäväksi epäilylle, aluksi pelkkä puhuttelu.Mutta typerä Cain ottaa oitis käyttöön, tälläisen, alamaailman gansterityylin.Naurettavaa! Hölmöintä tässä on se, että itse ällöttävä Bailey taitaa päästä tästä Bellen kanssa pelleilystään, kuin koira veräjästä.
Minua taitaa nyt muutamien muiden lisäksi, joka tapauksessa alkaa jo ihan iljettää koko Dinglen porukka toistuvine, typerine kovistempauksineen.Toinen toistaan hullumpia näköjään kaikki Dinglet.

30

728

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Takaisin_Irlantiin

      Dinglen pikkurikollis- ja ongelmasuku on jo heilunut kylässä yli 20 vuotta. Saisivat jo heittää pihalle koko porukan.

      • pitäätietää

        No ei varmasti,jos Dinglet häviäisi sarjasta noin vaan niin katsojat häviäisivät samantien,en katsoisi yhtään jaksoa enään ettenpäin jos noin merkittävä suku tuosta kylästä poistuisi.

        Ilman Dingleä koko sarja olisi täysin pilipali sarja.


      • Roskasakkia_kaikki

        Dinglen sekopäinen ja tekopyhä roskasakki joutaisi häipyä samantien. Etenkin Cain ja Charity ovat niin nähtyjä jatkuvine kuvottavine temppuineen, että tervemenoa vaan.

        Ihan täytyy ihmetellä, että eikö kukaan tosiaan saa tätä kyläpsykopaattia vastaamaan teoistaan? Aina selviää ilman minkäänlaisia seuraamuksia, teki sitten mitä tahansa kenelle tahansa. Aikanaan Sean Reynolds pisteli Cainia turpaan kuin märkää paskaa ja myöhemmin Zak, mutta muuten on kyllä munatonta sakkia.


      • Dingletpysyy
        Roskasakkia_kaikki kirjoitti:

        Dinglen sekopäinen ja tekopyhä roskasakki joutaisi häipyä samantien. Etenkin Cain ja Charity ovat niin nähtyjä jatkuvine kuvottavine temppuineen, että tervemenoa vaan.

        Ihan täytyy ihmetellä, että eikö kukaan tosiaan saa tätä kyläpsykopaattia vastaamaan teoistaan? Aina selviää ilman minkäänlaisia seuraamuksia, teki sitten mitä tahansa kenelle tahansa. Aikanaan Sean Reynolds pisteli Cainia turpaan kuin märkää paskaa ja myöhemmin Zak, mutta muuten on kyllä munatonta sakkia.

        Dinget ovat suurin Emmerdale suku. Ajoittain ärsyttäviä mutta hyvääkin löytyy. Robert on ainoa oikea Sugden,sisarpuoli Victoria on enemmän Barton. Typerä ja ärsyttävin hahmo käenpoika Andy oik. Hopwood ei ole verisukua kenenkään kanssa. Elokuun jaksossa Andy lähtee 20v jälkeen,asiasta oli päätetty jo 1v ennen. Toivon vain ettei uusi tuottaja ota Andyä takaisin enää. Psykologina McLeodin pitäisi ymmärtää miksi jo niin nähtynä Andysta ei pidetä. Paddy ja Marlon ovat myös 20v olleet mutta eivät ärsytä yhtä paljon.
        Bellen tapaisia nuoria tyttöjä on,onpahan esimerkkinä.
        Wellington saappaasta juonti kuuluu vanhoihin maaseutu tapoihin,ei ole mikään Dinglen oma juttu.


      • kxft
        pitäätietää kirjoitti:

        No ei varmasti,jos Dinglet häviäisi sarjasta noin vaan niin katsojat häviäisivät samantien,en katsoisi yhtään jaksoa enään ettenpäin jos noin merkittävä suku tuosta kylästä poistuisi.

        Ilman Dingleä koko sarja olisi täysin pilipali sarja.

        Samaa mieltä. Vaikka Dingleissä onkin omia häiriköitään, kuten Cain ja Debbie, on se kuitenkin merkittävä ja mukavan laaja ja monipuolinen suku sarjassa. Ja niin kauan kuin Aaron on sarjassa, on myös Dingleillä merkitystä. Odotan lisäksi tulevia Dinglejä.


    • alkaajotympiä

      Miten lääkäri olisi muka noin typerä, että seurustelee varomattomasti pikkulikan kanssa ja "unohtaa" sisäpuhelimen päälle just, kun pikkulikka on vastaanotolla, järjettömän typeriä ja lapsellisia juonen käänteitä.

      • LääkäriPeili

        Ja Emma sattui justiin olemaan puhelin korvalla...


    • Psdihghhhj

      Rakeshi luuli sieppaajaa Pierceksi ja Cain sai näin tietää että Kirin ajoi Tessin päälle ja pakeni. Rakeshi väärensi isyystodistuksen ja on muutakin ketkua on tulossa. Ei mikään rehti lakimies.

      • LakiLuuk

        "Ei mikään rehti lakimies. "
        Tietävät parhaiten, miten lakia kierretään...


    • gymguy

      Totta,vaikka C on muuten kiinnostava hahmo niin olisin suoraan sanottuna toivonut että lakimies ois täräyttäny sitä turpaa

    • PisteenJälkeenVäliviiva

      Sitä ihmettelin, miksi Rakeshin pää kääntyi vain vähän, kun yritti kurkkia taakseen ennen silmien piilottamista.

    • Ei ole Rakeshkaan tosiaan mikään rehti lakimies. Eikä kylässä muutkaan ole sen rehdimpiä. Kaikki on jotenkin epärehellisiä ja pahuuteen taipuvaisia. Emmakin turvautuu aina valehteluun ja tuollaisiin pirullisiin kiristyskonsteihin.
      Tekopyhiä valehtelemisesta suuttuvia kyllä löytyy. Omista käyttäytymismalleista kyllä ollaan aina muita moittimassa.

      Luulisi ettei Jeff Hordley enää viitsisi näytellä noin tyhmän aikuisen miehen roolia.
      Jos Sam Dingleä kuvattu vähän jälkeenjääneenä. Ei ole Cain paljoakaan älyllisesti kummempi. Kaikilla Dingleillä on näköjään päässä vikaa. Nyt alkaisi jo riittää myös, nämä kaksi itkuiikkaa Aaron Dingle ja siskopuolensa Liv.
      Vaikka Liv ei ole Dingle, ihan on samantyyppinen silti. Sopii tähän sakkiin.

      Ps:Olen tarkoituksella jättänyt kommenteissani aina pisteen jälkeen välilyönnit. Syytä en kerro :)

    • Dinglejä.liikaa

      Puolet kylän Dingleistä voisi lähettää seuraavalla lautalla Irlantiin. Heitä on yksinkertaisesti liikaa ja kyllästyttää seurata heidän rikollisuuttaan ja sitä että pääsevät liki aina kuin koira veräjästä. Tosin tässä tapauksessa Rakeshkin on kyllä sellainen turha selkärangaton vätys että ei minun häntäkään mitenkään sääliksi käynyt.

      • Roskat_pois_kylästä

        Kyllä, lastataan lauttaan nyt aluksi Cain, Charity, Chas ja Aaron, ja sitten vielä Debbie ennen kuin ehtii edes harkita palaavansa.


    • Missä.Ansa

      Rakeshista tulee jotenkin mieleen Tauno Palo.

    • kiukkupussiteini

      Sarjassa on noita kiukuttelevia teinejä useampia ja vielä Aaron joukonjatkona. Aaron tais eilisessä jaksossa jopa yhesti hymyillä, mutta se ilo ei kauan kestänyt, kun alkoi taas raivota ja kiukutella. Tuon Aaronin mieliksi ei kukaan osaa olla, eikä tehdä mitenkään päin oikein, tosi rasittava.

      • EDparasSarja

        Aaron "rasitti"niin paljon viime keväänä 2016 katsojia,että äänestivät Millerin parhaaksi näyttelijäksi BSA= Brittien saippua ja jatkuvien sarjojen sarjassa. Palkintoraati valitsi hänet myös parhaaksi mies näyttelijäksi dramaattisesta esiintymisestä,siis 2 palkintoa. Emmerdale sarjana palkittiin parhaana. Muitakin palkintoja on tullut,viimeksi NTA, ED paras sarja. Aaronin ja Robertin tarina ja kiinnostaa katsojia ja se on auttanut sarjaa menestymään. Siksi heistä puhutaan,kirjoitetaan paljon mediassa.


    • Sitä ei kyllä voi kieltää, ettekö Danny Miller osaa tulkita, risaisen ja vaikean lapsuuden elänyttä, hermoheikkoa homoseksuaalia Aaronia todella taitavasti.
      Sinänsä hän on kyllä palkintonsa ansainnut. Tuollainen, naama punaisena, poskilihakset nykien itkunvääntäminen tämän tästä, ei onnistu ihan kaikilta.

      Mutta, kyllä tuollainen ongelmia pursuava hahmo saattaa muutamia katsojia silti alkaa kyllästyttämään. Kun miehellä ei mikään ole koskaan hyvin. Aina vaan itkettää ja ahdistaa ja pitää saada raivota ja äristä hampaat irvessä jollekkin. Vaikka Aaronilla ei ole ollut helppo lapsuus. Tämä ei yksin selitetä miehen mielenherkkyyttä ja oikukasta käytöstä.Dinglen suvussahan ei kellään ole hyvät hermot. Aaron on perinyt äidiltään Dinglemäisyyttä. Hankala käytös, lapsuudesta asti johtuu siis osittain perimästäkin, eli sukuviasta.

      Aaron ei ilmeisesti tule koskaan löytämään mitään pysyvää tasapainoa elämäänsä. Ei Robertin kanssa, eikä kenenkään muunkaan kanssa.
      Kuten ei enonsakaan ole löytänyt. Cain sekoilee ja ylihermostuu kaikesta.
      Hän varmasti vielä vanhana vaarinakin esiintyy naurettavana koviksena. Määräilee, uhkailee ja alistaa ihmisiä.

      • Toukokuunloppua

        Gordonin krematio hautajaisten, nähdään ti 7.2, jälkeen alkaa helpottamaan. Aaron alkaa näyttää iloiselta,onnellisemmalta. Aaron ja Robert kinastelevat jatkossakin. Aaron on itsepäinen ja sanoo ja tekeekin asioita ennenkuin ajattelee. Aaronin perinnöstä kieltäytyminen ei ollut kovin järkevää ja Liv saakin rahat säätiö tilille myöhemmin syksyllä.
        Kesäajan jaksoissa ei ole paljon Aaronia,Chasia eikä Robertia yhtäaikaa.
        Jatkuvassa sarjassa onnellisuus,tapahtumat ja vaikeudet vaihtelevat. Kaksi askelta eteenpäin ja yksi askel taaksepäin kuvaa hidasta etenemistä myös Aaronin ja Robetin välillä.


    • nikkinakke

      Olin pettynyt Cainin toimintaan. Todella kevyillä todisteilla kävi Rakeshin kimppuun. Cain on terävä sälli yleensä
      Muutenkin koko nappaus episodi, Rakesh myös todella lapsellinen juristiksi. Liian helposti avautui Kirinistä, kun _luuli_ hyökkääjän olleen Pierce.

      vaikka onhan tuo ihan yleistä saippiksessa, ettei kuunnella mitä toinen sanoo ja vaan lörpötellään asioita ja paljastetaan sivujuonteita. Mutten silti olisi halunnut terävien kavereiden ryhtyvän noin ala-arvoiseen touhuun mukaan.

    • Cain halutaan nähtävän melko epäreiluna ja röyhkeänä tyyppinä.
      Koska hän kehtasi alkaa vielä painostamaan pikkusysteriään, jättämään aikuisesen miehen kanssa vehtaamisen. Etsimään vielä väärää miestä uhkailtavakseen. Kuten Belle suivaantuneena tölväisi. Vaikka itse Cain muhinoi aikoinaan alaikäisen Amyn kanssa ja sen seurauksena oli raskaus. Vaikka Amy tosin valehteli ikänsä. Kuten valehteli ikänsä ensin Bellekin Baileylle.
      Cain ei hyväksynyt Amyn raskautta. Se piti salata ja unohtaa.

      Omituiseen tapaan, muka lapsirakkaana miehenä. Hän painosti Amya menemään välittömästi keskeyttämään raskautensa. Antoi tosin toimenpiteeseen tarvittavat rahat. Jotka typykkä käyttikin muuhun. Jonkun olisi tuolloin pitänyt kidnapata alaikäisen kanssa touhuillut Dinglenretale. Raahata tajuttomana johonkin latoon kovisteltavaksi. Mutta tälläistä oikeudenmukaisuutta ei kai tulla koskaan sarjassa näkemään.

      Bellelläkin meinasi tulla muhinointivahinko Baileyn kanssa. Mutta Charitytäti ehti estämään "joulukakaran"Näinhän Charity kuvaili Bellelle mahdollisesti sattunutta vahinkoraskautta. Ohjeisti tyttöä hankkimaan nopeasti jälkiehkäisyn.
      Mitenhän tohtori olisi hoitanut asian, jos olisi jäänyt hänen vastuulleen.
      Lääkärille se olisi ollut kaiketi aika helppoa.
      Miksihän muuten tuon ikäisellä miehellä ole vaimonsa kanssa vielä yhtään lasta?

      • Aikarientää

        Kauhistelua riittää sillä Bellen sekoilu on vasta alussa ja Jermaine retale mukana.yök. Dinglet pyörii Williksessä. Kartanollakin alkaa kesällä tapahtua ja se on parempaa katsottavaa. Näin talvella on kiva nähdä kevät kesäisiä Ulkokuvauksia ja uudelleen sisustettuja Brooke cottage eli Purotupa sekä majatalo.


      • MunaJaSolu

        "Miksihän muuten tuon ikäisellä miehellä ole vaimonsa kanssa vielä yhtään lasta?"
        Syitä voi olla monia; eivät halua lapsia, eivät voi saada lapsia jomman kumman hedelmättömyyden vuoksi jne.
        Olen huomattavasti vanhempi kuin kyseinen lääkäri, eikä minullakaan ei ole lapsia vaimoni kanssa.


      • Syitä.ja.seurauksia

        Tuossa tapauksessa sitten, kai vaimo on hedelmätön. Jos Belle oli edes raskaana. Lapsettomuuteen on tietysti monia eri syitä pariskunnilla, ikään, tai liiton pituuteen katsomatta. Mutta onhan niitä mukavuudenhaluisiakin.
        Niitä jotka eivät vaan halua lapsia. Nykyään siitä on niin helppo päättää.
        Jos sattuukin sikiäminen. Sen saa nopeasti keskeytettyä nykymenetelmillä. Etenkin tälläiset uskottomat Baileyn tyyppiset, taitaa olla sellaisia. Jos rakastajatar tulee raskaaksi, kyllä keskeytykseen käskee mennä.


    • Tupajumit

      Kenen koti olikaan purotupa? Dinglen röttelössä ainakaan tuskin koskaan mikään muuttuu. Sehän oli kai nimeltään, toivonlähteentupa ?

      • Dianemuuttivuokralle

        Home Farm eli Whitet omistaa Brooke cottagen jossa Asleyn perhe asui vuokralla ennen nykyiseen Debbien omistamaan Mulperipuuhun muuttoa.
        Nyt siellä Brooke c asuvat Diana ja Doug remontoinnin jälkeen vuokralla.


    • kuhakyselee

      Mutta en jaksa alkaa uudessa ketjussa kylemään ku työhommeleitten takia jää jaksoja välistä ja en jaksa alkaa katsomosta kahtomaa. No nyt tässä Edna tohinassa huomasin että Emmerdalen kyläkauppias Bop Hope on hävinnyt?

      • Ittob

        Missä lajissa Bob Hope hävisi ja kenelle?


      • muuvipenkki
        Ittob kirjoitti:

        Missä lajissa Bob Hope hävisi ja kenelle?

        Kahvin ja pullan myönnissä ja eikä ole hävinnyt kenellekkään kun ei ole kilpailua.


      • Hoitajaatarvitaan

        Bob hoitaa kaksosia asunnon puolella!
        Tony Audenshaw lienee vuorollaan pienellä lomalla kuvauksista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      59
      3017
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      544
      2866
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2038
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1942
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1788
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      303
      1755
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1472
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      96
      1223
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1188
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1152
    Aihe