Valheet hampusta jatkuvat

Ganjaman420

http://yle.fi/uutiset/3-9471129

"Hoitoon hakeutumisen syynä on usein huumausaineiden sekakäyttö. Eniten riippuvuutta aiheuttavat kannabis, amfetamiini ja buprenorfiini (esim. Subutex), sekä reseptilääkkeet, kuten kipu- ja rauhoittavat lääkkeet."

YLEn uutisessa annetaan taas kerran ymmärtää että kannabis aiheuttaisi riippuvuutta. Tiedeyhteisö on täysin toista mieltä, edelleenkin. Kannabis ei aiheuta riippuvuutta. Kannabista on käytetty tuhansia vuosia, hamppua viljelty tuhansia vuosia. Kasvista on tehty lääkeaineita, rohtoja, purjekangasta, köyttä, ym. kuituja.

Kannabiksen kielto ei ole vähentänyt onnettomuuksia, autokolareita, mielenterveysongelmia, päihdeongelmia, väkivaltaa. Siellä missä kannabis on laillistettu, siellä mikään tilasto ei muutu mihinkään suuntaan. Eikö ole ihmeellistä!

Jo antiikin Kreikan aikana tiedettiin että väitteet pitää pystyä osoittamaan todeksi. Nyt eletään hei vuotta 2017! Miksi yleisradioyhtiömme on nihkeä uutisoimaan tieteellisiä faktoja, mutta mielellään julkaisee valheellisia mielipiteitä? Pitääkö tässä alkaa haastamaan JSN oikeuteen kun eivät osaa korjata asiaa?

7

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4700

      Syynä ovat poliittiset itsemurhat, joita ei haluta tehdä ja lääketeollisuus, joka haluaa rahansa kaikesta.

    • Huolestunut-Äiti

      Taas kannabis-myrkyn diileri valehtelee palstalla! Kannabis on tappava myrkky; kuoleman kasviin syntyy välittömästi voimakas riippuuvuus. Myrkyn aiheuttama aivovaurio estää oman tilan heikkenemisen huomaamisen. Kannabiskoukusta vapauttaa vain kuolema tai vankila. Kannabis-myrkyn haitat osoittavat miljoonat tästä myrkystä kuolleet ja vammautuneet narkomaanit.

      • TytyN

        Oot niin oikeessa, eikö ihmiset tiedä, että jo ensimmäinen kannabispiikki voi tappaa? ja jos ei tapa niin kahen päivän päästä ollaan piikittämässä jo heroiinia silmään ojassa, kun koti lähtenyt alta ja oot pilvipäissäs hakannu vaimon sairaalakuntoon.. :(

        onneks itse olen hyvä ihminen ja juon vaa kaljaa vaa viikonloppuisin ja sitte on masennuslääkkeet, kun olen masentunut, tietty unilääkkeet kun ei saa unta, päivällä adhd lääkkeet ja tottakai opioidi pohjaiset kipulääkkeet. :) vähän niinkuin vilkkumaakin jossain haastattelussa sano, että kun jostain yskänlääkkeestä tulee kiva fiilis ni mä tykkään kans näistä mun lääkkeistä. :) adhd lääke on viel ihan paras, ku sitä käyttämällä saa just sen meno olon.

        Ollaan me Huolestunut-äiti kyllä parhaita ihmisiä :)


    • c.sativa

      Hamppu=thc pohjainen kannabis.
      *huokaus* älkää nyt sekoittako näitä kahta vieläkään keskenään.
      Sama latinankielinen nimi ei tarkoita samaa ainetta.
      Sama kuin puhuisi pirtusta kotikaljan yhteydessä.
      Eli kuin alkoholi=90vol. Pirtua. Kotikalja siis pitää pitäisi kieltää.

      Ja muutenkin kun katsoi artikkelin lähteitä niin irti huumeista esimerkiksi elää pelottelukampanialla. Niitä ei kukaan voi ottaa tosissaan. Ne saa rahaa siitä että keksivät satuja kirjaimellisesti.

      Netti on väärällään oikeaa tietoa jos se kiinnostaa.
      Varsinkin kannabiksessa haluan tuoda esille sen lääketieteellisiä mahdollisuuksia. Pistä youtubeen cannabis medicine ja katso itse mihin se kykenee. Se ei ole valhetta vaan kylmää faktaa vaikka kuinka yritettäisiin mustamaalata.

      • c.sativa

        Pakko pistää vielä lisäksi Dr Sanjay Guptan lausunto siitä kuinka hän oli kovasti kannabista vastaan aluksi mutta dokumenttinsa jälkeen pyysi anteeksi koska oli aivopesty eikä tiennyt aiheesta mitään.

        Sama on vähän tämän aloittajan linkittämän asian kanssa. Ei tiedetä ylen jutussa mistä puhutaan kun propaganda on liian vahvana mukana. Puhutaan ns. ohi aiheen ja journalistilta on mennyt se ohi.
        Yle on tosin myös antanut hyviäkin dokumentteja asiasta kuten MOT Syntinen lääke.

        Voisin myös muistuttaa että WHO on antanut siunauksen kannabiksen laillistamiselle. THL on antanut saanut siitä hyvää näyttöä ja Amerikan kokeilut ovat olleet äärimmäisen positiivisia. Siihen kun lisätään Euroopan osittaiset laillistamistilastot mukaan niin hajoaa se viimeinenkin pohja tuolta pelottelulta.

        Ja joo. On siinä pahaakin mukana. Onhan tuolla juoppojakin. Mutta se on väärin kuinka muutama mätä omena hallitsee muita. Ja se psykoosi on myös äärimmäisen kyseenalainen. Toistaiseksi en ole törmännyt isompaan mahdollisuuteen siihen kuin olisi normaalistikaan ja tutkimuskohde on valtava. Alkoholissa ei tarvinnut kun raapaista pintaa niin löytyi 3.


    • Narkkarit

      Hirteen.

    • Naurettavaa0099

      Kukkahattutädit johdossa, siinä syy pössyttelyn laittomuuteen..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe