Tanssien syttyy rakkaus ja vie avioliittoon

Tanssiunelmat

Hetan hotelli 2,5 vuotta tanssit jäivät mieleen ja minä seurasin, että viekö tanssiminen yhteen kuuluva rakkauteen.
Oliko se ennen täällä kaikkien tunnettu Lännen hurmuri mies. Katselimme, kun mies tanssitti valssilla naista. He leijailivat parketilla aivan höyhenenä ja miten musiikkiin tahdit olivat heillä tarkkana, sekä olivat heidän aivot yhdistyneet samaan tahtiin. Perään tulikin kaksi tangoa. Tämä sama pariskunta lähti tanssimaan tangoa ja miten askeleet voivat heillä luistaa ja tapahtua pyörähtely rakkauden unelmien ilmein, sekä voiko tuota joustavuutta rikkoa.
Mitä tapahtui, kun Hettalainen nainen halusi kesken kaiken tanssimaan Lännen hurmuri miehen kanssa. Unelmien tanssin keskeytystä ei voinut estää, eihän nyt kesken tanssin vaimoa vaihdeta.

26

1485

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TaavettiKolomonen

      Tanssin mieki. Puhuvat naiset että hehtaarhurmuri sie vain olet. Minun naammaa pilikkasivat ko son niin leviä. Enkä mie kyllä loukkaantunu.

    • Oliha-mehän

      Onkhaan meilh kaukhaa poishi mehän rakasthama, hänhän olh tähällä. Hälh solhe kaikhi rakhaat. kaunihit, kielh puheet hänhä heht rakhaat. Tythäret kauhniih rakhaus, älhä loukhaa samhe kauneuh. Kaih olh kaunih. Hänähä puh tythille kaunihhä

    • Merensinisyydestä

      Tanssiminen on jalo urheilulaji. Ennen Enontekiöllä järjestettiin kylätansseja, ainakin Hetassa Vuontisjärvellä, Palojoensuussa, Karesuvannossa, aikanaan ja hotellit 1960 luvulla. Mutta miksi jalot harrastukset vähenivät. Nyt otan keskusteltavaksi Rinteen. Olen Hettalaisen todellisen naiskauneuden kanssa, joka on hyvä tanssija, tanssinut melko paljon. Suuri mielenkiinto johtui pitkälti myös läheisen tunteminen laajemmin hyvän tanssijan kanssa. Varmasti en unohda hyviä tanssijoita ja niitä löytyy Enontekiöltä. Monet väittävät, että mies jättää toistuen. Puhun avioerosta ja uuden löytämisestä, usein eivät entisestä avioliitosta lapset hyväksy uutta ehdokasta. Pitää suhtautua oikein, koska uudella parisunnalla ja molemmilla on avioero takana. Samoin entisestä avioliitosta molemmilla lapsia, koittakaa saada lapsenne ymmärtämään, että uusi aviopuoliso ehdokas löytyy ja rakkaus syttyy. Muistakaa aina kunnioittaa uuden ehdokkaasi lapsia oikealla tavalla ja antakaan niille oikea arvo. Itsekin olen miettinyt, kun yhtäkkiä tapaturman seuraamana minulle sanottiin, että olen sen seuraamana nyt samalla pahasti allerginen eläimille ja järkytyin, miten asiat hoitunee ja romutututtaan kaikki. Tapaturmasta paranin täysin ja todettiin, että en ole enää eläimille allerginen. Rakkauden syttyessä voi esteenä olla monet harrastukset, jos eivät sovi seurustelijoille yhteen sopivina, mutta rakkaudessa on rakenneltava hyvät sopivat linjat. Enontekiöltä löytyy paljon hyviä vaimoja miehille. Suuret vaikeudet usein tuottaa lapsenne, kun poikanne löytää Eteläsuomesta itsellensä vaimon. Muistakaa, että Eteläsuomen kielet ovat aivan toisenlaiset. Usein perheessä tulkitaan asiat täysin väärin ja loukkaatte keskusteluloukkauksin aika usein ikävästi etelästä pohjoiseen tullutta. Näitä tapauksia olen seurannut ja suorastaan olisi pitänyt mennä rahoittelemaan. Muistakaa kun poikanne tuo etelästä vaimon itselleän, älkää hyvänen aika sotkeutuko loukkaamaan uutta tulokasta, jotka on tavallaan täysin vieraalla maalla ja poikanne itselleän tarkoittama.

      • tämäontottuus

        vitut et osaa mittään tanssia puuäijävanha ukon rotjake, enontekiöltä ei löydy kuin länkisäärisdiä vanhoja juopon rutaleita akkoja


    • Sus.hukka

      Olipas siinä monenlaista.ei pidä mennä avioon niin ei tule turhia puheita.sus parina on paras olla.

    • Hoitavaton.lappalaisia

      No voi hellan duudeli..Vai oikein tanssimalla tosi rakkaus?Puhaltakaa paskaset perseeseenne puhtaaksi lappalaiset.

    • Niinköhän

      Jaa

    • hheheeheheheheh

      elä höpötä joutavia hheheeheheh

    • Merensinisyydestä

      Silloin, kun toteat 24 keskustelun anastaneen kirjoituksesi. Samalla päätän tietojen antamisen, tietäen mitä tapahtui.

      • 12345654321

        Ainoa tapa lopettaa tietojen antaminen on nettikommentointien lopettaminen.


    • Laskeva.aurinko

      Rakkaus on kaunista silloin kun se on puhdasta.

      • Pimeä.kuu

        Kun aurinko on kokonaan laskenut ei tarvi nähdä enään kuollutta rakkautta.


    • Tanssitaitokateus

      Muutamat Enontekiöläiset, eivät osaa kirjoitella alasta Tanssiessa syntyy rakkaus ja vie avioliittoon. Eikä usein tanssiminen vie avioliittoon, seurataan vasta pariskunnan yhdessä esiintyen usein tansseissa. Enontekiöllä on eräillä ilmeisiä alapään ongelmia. Ei hyvältä näytä, että ikävällä tavalla puhutaan erittäin rivoina asioina alapään asioista. Myös korostan, että vittu, mulkku, kullin ja toimintojen arvioimisesta alapään sukupuoliasioiden kiintoisuuksista eri tavoin, eivät kuulu aloitus alkulauseen asiaan ollenkaan. Voi olla myös mainitun roskan kirjoittaja kykenemätön naisen toiveiden täyttämiseen.

      • asiatonkeskustelu

        Sehän on ihan typerä ihminen,eihän se osaa muuta keskustellakaan.Ei ihme kun tietää kuka se on,metsäläinen.


      • hetasta__
        asiatonkeskustelu kirjoitti:

        Sehän on ihan typerä ihminen,eihän se osaa muuta keskustellakaan.Ei ihme kun tietää kuka se on,metsäläinen.

        totta täys metsäläisiä nämä joikhaajat olet oikeassa


    • Tanssihurmurit

      Rakkaudet mies naiseen tai päinvastoin voi paikata, vaikka 50 vuoden takaisen rakkauden jälkeen. Mies tapasi entisen köyliöläisen naisen olkoonpa nyt Tuula. Porista lähtiessään mies nouti Tuulan autoonsa ensimmäiselle retkelle Muonioon. Tuula yhteisesti meidän molempien tunnettuina samanlaisina taitavina tanssijoina, tanhuajan ja voimistelijoina. Heti Muoniossa alkoi toistuen päivittäin suunnat Leville, Äkäslompoloon, Ylläkselle ja jälleen Leville ja niin edelleen. He yhdessä tanssivat eri hotelleissa viidentoista päivän illat. Mies oli pitänyt tarkan huolen tanssi rakkaudesta, sekä ruokailut hotelleissa, joka päivä ja olivat. Muonio - Enontekiö - Kittilä - Kolari - Pori ja Köyliö tanssipaikkoina. Tuula oli täysin hurmiossa, koska kaikki tanssin rytmit löytyivät heti vuosien takaa, sekä nuoruuden tanssin hurmurina aina uudelleen vauhdissa soi mitä tahansa.Tuulaa kyydittiin kolmessa viikossa yli 3500 kilometriä ja matkat oli pelkkää iloitsemista ja vanhat nuoruudet ajat iloista nauramista ja ihanat muistot. Tuula kertoi ja oli ennen näkemätöntä, sekä kaikki muistojen palkitsemisella ilmaista, eikä rahapussia tarvinnut avata ja tavoiteltiin ihanaa Lapin viihtyvyyttä. Usein vuosien takaa avioliittojen päättyessä, joko aviopuolison kuolemaan tai niin edelleen ja uudelleen vuosien takaa vapaina löytäminen voi olla arvokasta uutta muistoa elämästä.

      • hiljaisuusko

        Taitaa olla tanssikengät merensinisen väriset.


    • Yykaakaa

      Harva osaa oikeasti tanssia. Tanssiessa toisen käden sormen tulee olla kakkosessa ja toisen ykkösessä. Tasaseen tahtiin yy kaa kaa yyy kaa kaa.

    • näkkälänporomies

      Olisko joku romuauto

    • Miksikä

      Ihmettelen miksi ylläpito vainoaa kirjoituksia jossa ihmiset saavat purkaa tuntojaan. Käsittääkseni tälläistä ei tapahdu muualla. Onkohan ylläpito hommannut jonkun paikallisen poistelemaan näitä juttuja?

    • Sinisetkuohut

      Tanssimisesta vuosien takaa muistoon painuu. Aikanaan retken suoritti eräs nainen Kolarin valtatien varresta muistojen matkan Turkuun ja vieraili jopa Porissa ja paluu Muonion linjalta Kittilään. Ennen on jenkka ja polkka menevää tanssia ja naiskauneus tanssi Lännenlokarin kanssa. Hyvä tanssija jäi mieleen ikuisesti, sekä tanssittiin yhtä kuin vieteri jousien päällä pompahtelut.

    Ketjusta on poistettu 52 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2941
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      2065
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1845
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe