seurakunnan tila kansanlähetyksessä

kipuileva

tämmöinen asia on hiukan kiusannut kuin että voiko ihminen joka ei itse ole uskossa, opettaa ja neuvoa seurakunnassa? minulle läheinen ihminen joka joskus on ollut uskossa ja nyttemmin hylännyt Kristuksen eli elää täysin hurmiossa, maallisissa himoissa.silti pitää jotain kulissia yllä ettei kukaan vaan saa tietää.voisiko tämän takia oma seurakuntani olla nykyään niin näivettynyt ja suorastaan irvokas? käytän valtavasti aikaa rukoilemiseen että hän löytäisi takaisin isän syliin.kummallista on myös se että meistä yksikään seurakuntalaisista ole uskaltanut puhua hänen kanssaan vaikka varmasti hän on niin monen sydämmellä ja rukouksissa.onko muissa seurakunnissa havaittavissa että kokoontumiset on muuttuneet ,aikuiset ihmiset räpläävät kännyköitänsä ja parannuksesta ei uskalleta puhua. itsekkin vaikutan kamalan katkeralta ja vanhanaikaiselta mutta kaipaan niin sitä Pyhänhengen läsnäoloa joka ennen oli läsnä siellä missä seurakunta kokoontui.

4

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • itsestäselähtee

      En tunne tilannetta ja onko varma että sinäkään olet varma tämän ihmisen sieluntilasta. Moni uskoontullut ja palava siis, voi joutua ns. kylmälle paikalle, mutta ei ole sydämessään vielä ihan tietoisesti kääntänyt selkäänsä Jumalalle. Se että on sortunut syntiin, ei ole vielä osoitus että tämä ihminen on luopio ja hengellisesti kuollut. Hän on vain valvomattomuttaan loitontunut Kristuksen rakkaudesta ja elää kuin sumussa. Jumala on voimallinen tavalla tai toisella pysäyttämään uskossaan kylmenneen.
      Onko tämä henkilö sanonut suoraan että on luopio ja esittää vain teatteria kun leipäpuu ja ammatti on seurakunnassa. Jos niin, silloin asia on juuri se mitä väitätä.
      Siinäpä se kun meistä kukaan ei koe olevansa puhdas ja viaton vaelluksessaan Jumalan kasvojen edessä ja ei rohkene ottamaan asiaa esille työntekijän kanssa.
      Jos henkilö itse on sanonut olevansa vain työntekijä ja muuten luopio, pitäisi asiaan puuttua ja sanoa irti virastaan.
      Tunnustat että olet itsekin katkera ja sehän on kamala synti. Jospa saisit ensin omat asiat kuntoon, niin Jumala voisi kuulla rukoukset ja tämä työntekijä joutuisi Jumalan pysäyttämäksi ja puhutteluun.

    • 12___13

      "tämmöinen asia on hiukan kiusannut kuin että voiko ihminen joka ei itse ole uskossa, opettaa ja neuvoa seurakunnassa?"

      Raamattu sanoo näin:

      He sitovat kokoon raskaita ja vaikeasti kannettavia taakkoja ja panevat ne ihmisten hartioille, mutta itse he eivät tahdo niitä sormellaankaan liikuttaa. Ja kaikki tekonsa he tekevät sitä varten, että ihmiset heitä katselisivat. He tekevät raamatunlausekotelonsa leveiksi ja vaippansa tupsut suuriksi ja rakastavat ensimmäistä sijaa pidoissa ja etumaisia istuimia synagoogissa, ja tahtovat mielellään, että heitä tervehditään toreilla, ja että ihmiset kutsuvat heitä nimellä 'rabbi'. Mutta te älkää antako kutsua itseänne rabbiksi, sillä yksi on teidän opettajanne, ja te olette kaikki veljiä. Ja isäksenne älkää kutsuko ketään maan päällä, sillä yksi on teidän Isänne, hän, joka on taivaissa. Älkääkä antako kutsua itseänne mestareiksi, sillä yksi on teidän mestarinne, Kristus. Vaan joka teistä on suurin, se olkoon teidän palvelijanne. Mutta joka itsensä ylentää, se alennetaan; ja joka itsensä alentaa, se ylennetään.
      Mat. 23:4-12

      Jos olet Jeesuksen opetuslapsi, Jeesus riittää. Suosittelen seuraamaan Jeesuksen petusta, tuskin maan päällä on ketään parempaa opettajaa. :)

    • rukoile.vaan

      Teet oikein kun rukoilet hänen puolestaan, vain Jumala on tuomari, me ollaan uskossa henkilökohtaisesti. Voithan käydä välillä muissakin tilaisuuksissa, jos niissä olisi parempi olla?

    • simonkiivailija

      omasta mielestäni asia on juurikin kuinka kirjoitit.uskosta osattoman julistus,siunaukset ja rukoukset ajavat paitsi itse jumalattoman niin myös seurakunnan pois jumalan silmäin alta.Herra sanoo näen kyllä teidät Herran huoneessa mutta en tunne teitä.myös papit jotka kirkoissa saarnaavat vaikka sydän seuraa aivan muuta kuin Kristusta aiheuttavat valtavaa tuhoa esimerkiksi kansankirkossa.jos tietoisesti rikkoo Jumalaa vastaan eikä parannusta ole aikomustakaan tehdä pitäisikö olla vaan hiljaa ja katsoa kuinka ihmisraukka kulkee kohti ikuista kärsimystä?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      341
      3841
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1709
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1510
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      59
      1473
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1318
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1285
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1231
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1167
    Aihe