Goodman alkaa pikku hiljaa tyhjenemään!

kuneionnistuniieionnistu

Kävin keskiviikkona kampaajalla ja kyllä oli surullista kuultavaa Goodmanin osalta. Todella monet liikkeet lopettavat toimintansa kun niiden ensimmäinen vuokrasopimus umpeutuu. Vuokrat aivan poskettomat ja kassavirta todella onneton. Kohta meillä Hämeenlinnalaisilla on sitten ns. kaksi tyhjää keskustaa.

71

4188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuspäitäriittäälinnassa

      Eipä ole uutinen. Hetken kuluttua kaupungilla on pulaa parkkipaikoista keskustassa. Toriparkkia pikaisesti rakentamaan, puuttuu vain rahoittaja. Tietty Hämeenlinnan Pysäköinti. Rahnaa tarvitaan n. 40 miljoonaa. Laina on halpaa sanoi tyhjäntoimittaja kierunki. Vitut siitä jos Vekka ja Pekola maksaa 15000€ parkkipaikasta vaikka paikka maksaa oikeesti noin 60000€. Veronmaksajat kiittää, toivottavasti äänestäjät muistaa tuon.

    • MokaMikäMoka

      Kyllä se on varmaan ihan totta tuo mitä tuolla pohditaan että liian pramea ja kallis on Goodmann pitää menestyvää liikettä noilla väkimäärillä, mitä täällä kaupungissa nyt on. tavoitehan oli saada ihmiset pysähtymään moottoritieltä, se tavoite ei todellakaan ole toteutunut ja sen lisäksi myös meillä veronmaksajilla on puolityhjän parkkitalon maksaminen edessä.

      • KevanKusettamat

        Joo monikohan kauppa olis menestynyt paremmin kauppakeskus Linnassa. Kiroavat varmaan vielä haudassakin sitä päivää kun uskoivat lasipäisten päättäjiemme hehkutusta moottoritien ruuhkista.


      • ihanaa_

        Eiköhän se ala kohta uuden parkkitalon rakentaminen Varikonniemeen !


    • organosointia

      Pakko on sanoa, että vaikka se Goodman tuli sinne kaupungin keskiöön. Voin suoraan laskea yhden käden sormin ne kerrat kun siellä olen käynyt. Se vain on hemmetin hankalasti suunniteltu koko keskusta Goodmaneineen ja Reskoineen ym. Tiiriö on hyvä juttu. Sinne on selkeä mennä matkailuautollakin ja sieltä löytyy kaikki mitä tarvii. Kuitenkin kun tuota kokoinsakuvaa miettii niin, Kaupungin keskustan voisitte pyhittää asumiselle ja viihteelle ja opiskelulle sekä rentoutumiseen. Sekä keskittää ne ostosasioinnit kahteen kauppakeskus keskittymään Tiiriö ja Goodman kortteli. Reskasta voisi tehdä katetun kasvipuutarhan, missä sais kahvitella tai ottaa oluset keitaalla vaikka keskellä talvea. Vanhoihin kauppoihin Ravintola-, kauneudenhoito-, kuntosali-,ja hieronta ym... Linja-autoasema pillarilla veks ja siihen parkkipaikkaa ja taksiyhteys sekä katettu bussipysäkki..Vanajan rantaan kunnon kaupunkivenesatama. Uusi bussiasema matkahuoltoineen ja taksiasemineen kokonaan Rautatieasemalle.Se vois olla Hämeenlinnan liikennekeskus.

      • AjatustyöLuistaaVauhdikk

        Heippa, Mervi.


    • tarkkailijaxyz

      Havainto on, että S-market, alko, sonera, elisa, el-mondo, hesburger, clip ja jotkut muuta ykköskerroksessa heti liukuposrtaan yläpääss menestyvät, mutta sitten on hiljaisempaa. Kakkoskerros on melko kuollut. Ihmeellisiä erikoisliikkeitä, joissa varmaan kalliihkot hinnat. Ei sellaisille pienessä maaseutukaupungisssaole kysyntää. Kun rakentaminen motarin päälle oli aika kallista verrattuna suoraviivaisiin vaikkapa Tiiriön liikerakennuksiin, ovat vuokrat todnäk melko kovat. Pitäsi olla myyntiä ja myyntikatetta, jotta vuokran ja henkilöstökulut voi maksaa. Siksi vaikeaa voi monella liikeellä olla. Mutta on sen Keva'n omistajana pakko yrittää pitää vuokralaisista kiinbi, muuten edessä on kauhea konkurssi, jos sille käy kuten kauppakeskus Linnalle. Toivotaan, että Goodman pysyy iskussa ja vakiinnuttaa toimintansa.

    • Kauhullaruuhkiaodotellaa

      mutta onneksi sentään kaikki jotka ovista jollain lailla notkuvat sisään lasketaan maksaviksi asiakkaiksi. Näyttää ainakin mukavia lukemia kun nuoriso ramppaa edes takaisin, liikkeiden kassoilla se ei vaan tunnu yhtään näkyvän. Koskahan muuten ne moottoritien ruuhkat kauppakeskukseen alkavat?

      • KelaGoldcard

        Kyllä geelitukkaiset sandaaliläpsyttelijät pistää rahan kiertoon !


    • outoaon

      No ehkä kannattaa sitten alkaa käyttämään näitä kauppakeskusten palveluja ja kekusta-alueen palveluja muutenkin. Ihme inisijät ku eivät käytä palveluja ja valittavat kun liikkeet sitten poistuvat. Sama meininki on Riihimäellä.

      • PulaAjanlapsi

        Anna rahaa.


      • kroisospennanen
        PulaAjanlapsi kirjoitti:

        Anna rahaa.

        Anna tilinumerosi. Täältä pesee.


      • kulta-into

        204718-42730.


    • harhaanjohdetut.HML

      > Sama meininki on Riihimäellä.

      En halua arvostella koska en koskaan halua olla oman pesän likaaja mutta todellisuudessa kaupunki muistuttaa enemmän 6000 asukkaan taajamaa kuin kymmenenkertaa väkirikkaampaa keskikokoista alueellista metropolia.

      Joku kanadalainen jääkiekkoilija vertasi paikkakuntaa kotikaupunkiinsa - jossa asuu palttiarallaa kymmenentuhatta ihmistä.

      Tässä on vain se ongelma, että jossakin vaiheessa myös kaupungin luottopankkiiri toteaa tilanteen ja laittaa luottohanat kiikkiin - sen jälkeen on köyhät kyykyssä ja pysyy.

      Tänne ei mitään sairaaloita tai mitään muutakaan ole tulossa aivan lähiaikoina, joten kannattaa kiinnittää huomiota siihen mitä vielä on - on paljon helpompaa ja halvempaa ylläpitää ja kehittää sitä mitä on kuin perustaa jotakin aivan uutta.

      Myönnetään harhaanjohtamisen totaalisuus ja valitaan kokonaan toinen suunta - aidosti oikeaan.

      • bhdjkhj

        Heh heh. Katoppa millainen kylä on Port hope johon tässä viitataan verrattuna Hämeenlinnaan.

        https://www.google.fi/maps/dir//Port Hope, Ontario, Kanada/@43.9561344,-78.3032218,5186m/data=!3m1!1e3!4m16!1m7!3m6!1s0x89d5b942eb3ebbb1:0x54b05c0d40813b53!2sPort Hope, Ontario, Kanada!3b1!8m2!3d43.9491784!4d-78.2934468!4m7!1m0!1m5!1m1!1s0x89d5b942eb3ebbb1:0x54b05c0d40813b53!2m2!1d-78.2934468!2d43.9491784

        Mukavan oloinen paikka kyllä mutta tosi pieni...

        https://www.google.fi/maps/place/Hämeenlinna/@60.9958363,24.4516723,4144m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x468e5c42a583f8cb:0x400b551554bad30!8m2!3d60.9928787!4d24.4590243


    • Ireaapukkaajii

      Eikös siellä kaupungissa uutta paloasemaakin suunnitella?
      ( HS:n mukaan)
      Ehkä siinäkin kannattaisi viksusti tehdä niin, että tekisi amerikkalaistyyliin operatiivisen sivupelastusaseman ja jättäisi pääpelastusaseman olemaan. Hyvä paikka sivupelastusasemalle vois olla esim. miekkalinnan ja Tavastia ammattioppilaitoksen välinen peltoalue. Iso häly jos sitten tulis niin kalustoa vois lähteä poltsarilta, pääpelastusasemalta ja vaikka vielä Janakkalasta Rastikankaan tulevalta uudelta paloasemalta.Riippuen siitä mihin kohtaan hyökkäyskohde sijoittuu niin sen mukaan valitaan sitten operatiivinen lähin osasto joka menee ja ehtis ekana.Toiset ajaa sitte perässä. (Onkos muuten vielä VPK:t voimissaan?)
      Olis sellanen "operatiivinen pelastuskolmio". Poltsarin asema turvaisi hyvin esim. KHKS;n Tavastian koulut, Tiiriön, Voutilan palvelukeskukset jne. Lähinnä koko sen läntisen ja osan pohjoista ja etelä sektoria.

      • kuneivaannatsaamillään

        Ihan hyvä ja toteuttamiskelpoinen sekä toimiva ehdotus mutta ei varmaan kelpaa Hämeenlinnalle, koska tännehän pitää saada uutta ja isoa vaikka täysin persaukinen kaupunki Hämeenlinna onkin. Lainarahalla ei enää kannattaisi kovin paljon utopistisia hankkeita toteuttaa.


    • näinonnäreetjoo

      Sama vikahan on Hyvinkään Willalla kuin Goodmanilla ja Riksun kauppakeskusten kanssa. Osa liikkeistä jo lähtenyt, kun on kalliit vuokrat ja väkeä ei paljon käy.

      • IdiotparkJaTuulonen

        Mutta Idioottiparkki Lempäälässä sen kun kukoistaa ja laajenee vaan. Asiakkaat lisääntyneet rajusti. Kohta tarvii toisen kerroksen. Siitä dynamiikasta kannattasi ottaa mallia. Samoin kuin ilmailuhenkisestä Tuulosesta, mikä sykkii liike-elämän suurta suksessia!


      • sdfbnvbvnn
        IdiotparkJaTuulonen kirjoitti:

        Mutta Idioottiparkki Lempäälässä sen kun kukoistaa ja laajenee vaan. Asiakkaat lisääntyneet rajusti. Kohta tarvii toisen kerroksen. Siitä dynamiikasta kannattasi ottaa mallia. Samoin kuin ilmailuhenkisestä Tuulosesta, mikä sykkii liike-elämän suurta suksessia!

        Kyllä vähän epäilen että on mennyt alaspäin myös ideapark. Kävijöitä tosi vähän kun ollaan siellä käyty plus, että esim tokmanni lähti pois sieltä. Rakensi viereen oman myymälän. Taitaa olla kovat vuokrat myös tuolla parkissa...


    • ravarillehotsillesitten

      Seuraavat lähtijät Ryysyrannasta ovatkin sitten ravintolatoiminnassa olevat firmat. Ei oikein riitä pelkät lounasasiakkaat. Alueella hengailevat nuorisoporukat ja eläkeläisryhmät eivät oikein kassakoneelle tuo riittävää elämää.

      • Euronlisä

        Lounaissa näyttää olevan hieman extraa hinnoissa.


      • VIPillä_jononohi

        Negridit ja syyrialaiset sotalapset kantaa fyffee sisään !


    • TarkastiHavainnoiva

      Lasken ehkä joskus perssilmällä, mutta havaintojeni mukaan ainakin kolmen kauppakeskus Linnasta muuttaneen liikkeen asiakkaat ovat vähentyneet Goodmanniin muuton jälkeen.

    • ihan.oli.samanlaista

      < Mukavan oloinen paikka kyllä mutta tosi pieni...

      tsekkasin tuon port hopen ja kymmenen suurimman yksityisen työnantajan listalle olisi päässyt palkkaamalla 13 ihmistä. kotisivuilla on päälimmäisenä ihan ne samat varmaan oranssit paikallispussit, rotarit ja sossunaiset kuin on täälläkin.

    • Tässäontotuus

      15 € m2 olisi oikea hinta liiketilalle Goodmanissa. 20 € m2 parhailla liikepaikoilla.

      • kxllxkxnkx

        No kun kerran tiedät totuuden niin paljonko nykyinen vuokra on?


    • NoMikäOn

      Mikäs on kun kitisijät eivät huuda hurraata, kun tulossa on Stadium, Your Face ja Luhdan Brad Store Kids.
      Menikö valittajapersulla päivä taas piloille?

    • Jciyfukgvilhbökj

      Ei ne lopeta kitisemistä, koska kaikki mitä uutta ikinä mihinkään tulee on väärin ja ei varmasti palvele juuri kitisijää. Kaikki pitäisi olla kuin "vanhaan hyvään" aikaan. Silloinkin he kitisivät vielä vanhemmista hyvistä ajoista. Sairasta sakkia.

    • Jciyfukgvilhbökj

      Hitto, se Goodman on ruma! Kun ajat moottoritietä, ihan sama tuletko etelästä tai pohjoisesta, nousee eteesi karmea värien ja kylttien seinä, ihan kun Itä Saksan kansallislaulu. Mielen valtaa pakokauhu, äkkiä alta pois. Kuka tommoisen tulitikkulaatikkokasan on siihen kaatanut? Ei riittänyt punatiilisen verkatehtaan yksi sininen seinä, piti vielä tämäkin ihmiskarkoite rakentaa.

      • Pilvilinnan.pöhinät

        Päättäjillä hyväksytettiin havainnekuva, jossa suihkulähteet solisivat muutaman matalan talon viuhkan muotoisilla Myllymäen suuntaan avautuvilla sisäpihoilla.


      • VuodenMiljööPääKaupun

        Varastopeltihalli saatiin.


      • Altapois

        Teitäkö seinän vahtaajia siinä joutuu ohittelemaan, kun moottoritiellä ihmetelette seinän värisävyjä.


    • Lgofkddnnd

      Jep ruma kun mikä. En ole sisällä käynyt kertaakaaan enkä mene!

      • Ja-pysyä-ulkona

        Renkolaisten kannattaa keskittyä kulttuurimaisemaansa, rakennettu ympäristö voi olla epämielyttävä.


    • Voimahalixxx

      Miten in hell ne kaikki kynttilä&rompe -putiikit ovat pysyneet pystyssä?? Ja myyjätkin vielä hengissä...

      Jos sellainen 50m2:n putiikki maksaa vaikka 40e/m2 (taitaa olla liian halpa arvio), on kuukausivuokra 2000e. Jos yrittäjän pitää saada edes vähän palkkaa itsensä hengissä pitämiseksi, pitäisi tätä varten tienata n. 4000e. Eli asiakkaille myytävästä kamasta pitäisi saada voittoa 6000e alv, eli 7440e.

      Kauppa on 30 pv auki / kk, eli 248 e/pv pitäisi saada voittoa. Jos myytävän tuotteen kate on vaikka 50%, niin joka päivä kassaan pitäisin saada 500 e rahaa. Mitenhän on...

    • OstanPaljonGoodmanista

      Hyvä vaan jos putiikit siellä välillä vaihtuu, pysyy mielenkiinto yllä ja aina niistä jotain ostettavaakin tarttuu matkaan. Just ostin kynttilöitä ja pääsiäiskoristeita yli satasella ja kirjakaupasta värikasetteja 25 eurolla, H&M:stä kahdet housut yht. kahdellakympillä (halvat!), Emotionista hajuvettä 89 €, S-marketista ruokaa kolmellakympillä ja apteekista Biorion-kapseleita 33 eurolla. Eli ainakin kerran viikossa menee tuon verran rahaa Goodmaniin. Lisäksi välipäivinä jotain pientä purtavaa kahvilasta ja joitakin ruokaostoksia. Viikonloppuisin Ilta-Sanomat.

      • Ihanaa fiktiivistä haamuostamista!!


      • hyväpalkkainenAsiakas
        Asunnotonmummo kirjoitti:

        Ihanaa fiktiivistä haamuostamista!!

        Nii i, kaikilla ei ole rahaa. Minä ainakin ostan kaiken tarvitsemani Goodmanista.


      • OmanKylänKupla

        Kyllä kyllä, mutta kun yksi tuollainen ostaja ei riitä vaan niitä piti tulla maantieltä 5000 päivässä?


    • tykätään

      Goodman on meidän perheen pääostospaikka, kun siellä on niin hyvä ruokakauppa ja lisäksi ostetaan paljon Clas Ohlsonilta plus vaatteita ja kenkiä tietysti eri liikkeistä. Kyllä Goodman on tarpeeksi hyvä meidän perheen tarpeisiin ja lisäksi siinä on hyvää se, että voi päällysvaatteet jättää autoon parkkihalliin eikä tarvitse kuumissaan kierrellä. Kahvila Il Mondo on miellyttävä levähdyspaikka ja siellä on hyviä leivonnaisia. Joskus syödäänkin yläkerran ravintolassa. Pidän myös kauppakeskuksen ulkonäöstä erittäin paljon. Se on moderni ja värikäs, ei mikään peltomarkettiparakki.

    • Albinotar

      Goodman on lempipaikka todella, tykkään myös ulkonäöstä ja illalla valoineen komia näky.Kirjakaupan ystävälliset myyjät,myös marketissa,Seppälässä etc.Koiriakin näkee kulkevan omaisineen-kertoo elävästä elämästä, ei mikään tiukkapipo-marketti.

    • TaasMeniRahaa

      Ihan kiva ostoskeskus. Tykkään tosi paljon!

    • dawarwa

      Ainakin s-marketin kauppias on aivan naurettava k-pää. Kyttää myyjiä kameroilla etteivät vaan keskustele kenenkään kanssa liikaa. Samaan aikaan johtaja kulkee ympäriinsä omahyväinen ilme pärställään ja kuvittelee johtavansa hienoakin virmaa. Aivan naurettava white-trash paskalafka koko talo.

      • Organisaatiorakenne

        Kauppias ja johtaja...
        Missähän sitä taas ollaan tai minkä alaisena.


      • MyymälänhoitoaDDR

        Ilmankos liikkeessä on ahdistava tunnelma ja henkilökunta kauhusta kankeita. Päivänvaloa ei ankeaan bunkkeriin lankea, eikä hinta-laatusuhdekaan häikäise.


      • Anonyymi

        Kirjotukses huokuu läpi sen, että olit töissä siellä, kunnes jäit lorvimisesta kiinni.


    • ryysyrantajoo

      Samalla hinnalla olisi rakentanut komeammat seinät, niin houkuttelisi ohikulkijoitakin. Sisätiloiltaan on kivan valoisa.
      Ei sinne viitsi kyllä autoaan viedä, jos mielii muualle kaupungille. Joutuu ramppaamaan ees taas kilometrikaupalla jossain käytävillä, että pääsee ulos ja sisään auton luo.
      Riihimäkeläiset kyllä kiittävät tätä Hämeenlinnan rakennus- ja kaavoituspolitiikkaa. Etelärantakin aiotaan pilata ja siinä vaiheessa Ruma kuin Riihimäki sopii paremmin Hämeenlinnalle.

      • Rantarooppi

        Rantamaisemista halutaan kahmia nyt voitot kotiin. Verkatehtaankin pihalle sopisi paremmin tornitalo kuin musta halli, joka jäänee lopulta kaupungin käsiin.


    • Hyvinkääntasoeikaukana

      Hämeenlinnan tavoitteena on kai päästä Riihimäen ja Forssan tasolle eli hyvällä suunnalla kyllä ollaan jo.

    • KivaPaikka

      Koko ajanhan sinne Goodmaniin on tulossa uusia liikkeitä. Oikein kilpailevat hyvistä myymälätiloista. Hyvä, että tarjonta vähän vaihtuu. Menkööt lipettiin ne, jotka eivät osaa houkutella asiakkaita eivätkä palvella. Anttila oli mm. erittäin tympeä paikka. Muuten olen Goodmanin ulkoasusta sitä mieltä, että se on erittäin moderni ja kaunis tuolle paikalle. Pusikkoako te arvostelijat mieluummin ihailisitte.

      • arvostelukyvyt

        DDR:n modernein ostoskeskus.


    • RahatGoodmaniin

      Goodman on ihana. Eipä tarvitse muualla käydä, kun sieltä saa kaiken. Menkää kaikki haukkujapersut niihin kamaliin Tiiriön peltomarketteihin tarjousten perässä.

    • DSLA

      Goodmannin neliövuokra on 50€ paikkeilla. Eli esim. 54m2(6m x 9m) tilan vuokra kuukaudessa 2700€.
      Aika kallista siis, kun kyseessä kuitenkin pienin käytettävissä oleva tila tilalistauksen mukaan.

      Yleisen edun vuoksi olisi hyvä jos hinnat olisivat sellaiset että käyttöaste olisi jossain 95% luokkaa, koska tällöin olisi tarjontaa ja sen seurauksena kävijöitä, jotka varmaan kävisivät muissakin liikkeissä kuin vain yhdessä.

      Vapaita liiketiloja löytyy tällä hetkellä 25kpl. En tiedä montako liiketilaa on kokonaisuudessaan.
      Vapaat: https://toimitilat.kauppalehti.fi/List/toimitilat/kaivokatu_hämeenlinna

      • molemmattörkeenkomeita

        Goodmanhan on ainoa Suomen sisämaan konttisatama. Ollaan ylpeitä siitä koska muuta satamaahan Hämeenlinnassa ei olekaan. Kyltti kylläkin on asetettu Vanajaveden rannassa olevan liiterin viereen jota paikkakuntalaiset kutsuvat Rantakasinoksi


    • TyhjennysköTulossa

      Joo kannattavuus on noilla vuokrilla aikamoinen vitsi. Työntekijöihinkin pitäisi olla varaa. Siinä ei ihan riitä jos kolme kenkäparia tai t-paitaa saa kaupaksi päivässä.

      • Kohderyhmääkö

        Kolmea enempää ei käy kun peruskengät on 300, kerta katselmuskierros riitti minulle.


    • HyrylänHerra

      Paska talo. Kaks kertaa käynyt koko lafkassa. Pakosta. Toisella kertaa mummolle silmälasit. Toisella kävelin läpi kun sato vettä.

      • HMLnherra

        Ja oikein keskellä yötä piti kännipäissään tulla kirjoittamaan tänne tuollainen henkevä kannanotto Hämeenlinnan upeimmasta kauppapaikasta.


    • Anonyymi

      Kampaajasi lähti ja uusia kampaamo/ partureita tuli kaksi uutta. Kuulostaa ihan konkurssiyrittäjän höpinöiltä tai sitten persunegatiivisen jutuilta.

      • Anonyymi

        Hellstenin hvainnekuvissa näkyi aivan erilainen rakennelma suihkukaivoineen.


    • Anonyymi

      Pulinassa ääni sanoi: (ääni tuntematon) mikä siinä on ettei näitä puheita voi tauottaa hetkeksikään (16:46)
      Pulinassa ääni sanoi: (ääni tuntematon) se oli tarkoitus että se on meidän salainen aseemme (16:47)
      Pulinassa ääni sanoi: (ääni tuntematon) se ei merkitse meille mitään me kamppaillaan täällä vastustajiamme vastaan keinolla millä hyvänsä (16:48)

    • Anonyymi

      Onk topsportti lähössä. Se oli kiva kauppa reskalla ja aina joskus sieltä jotain löytykin. Sen tunnelma jotenkin lässähti kun se muutti ja katos hyvät alennuskampanjat. Toki en usein ostanut kun ei näillä siivoojan palkoilla ostella. Edes ruokia. Mutta joskus jäi sen verran että on ollut varaa ostaa ihan uusikin aletakki.

    • Anonyymi

      Jos puolueiden edustajat lukee viestin, niin täällä on kaupunkilainen ja äänestäjä joka kertoo, että taustalla tapahtuu asioita jotka eivät ole yhteiskuntasopimuksen mukaisia.

      Vastuu turvallisuudesta ja hyvinvoinnista on poliittisista järjestöistä puolueilla. Puolueet eivät voi vaania tai provosoida kaupunkilaisia tai äänestäjiä.

      Pulinointi ja hulinointi ei ole mahdollista.

    • Anonyymi

      Vanha keskusta vois olla se vanha puukaupunki, jossa olisi kahviloita ja muuta pien liikettä niissä puutaloissa. Ja Goodmannissa ois ne enemmän tilaa tarvitsevat liikkeet niin kuin vaatekaupat ja sellaset esteettömyyttä vaativat kuin optikot ym. Näin on keski-euroopassa ja Ruotsissakin. eli uusi kauppakeskus ja sitten vanhakaupunki täydentävät toisiaan.

      • Anonyymi

        Kauppahallikin eikös niin? Voi elämän syksy!


    • Anonyymi

      Eikös ainakin kokdempenaalin yksi värikkäin kynä hehkutellutkin että goodmann imee moottoritieltä 25000 ihmistä päivässä, jotka pakostakin levittäytyvät myös keskustaan. Tämän seurauksena tyhjentynyt keskusta täyttyy uudelleen palvelevin kivijalkaputiikein.

      • Anonyymi

        Hän lupautui myös pesemään liikkeiden näyteikkunat ilmaiseksi Sartsan kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hän lupautui myös pesemään liikkeiden näyteikkunat ilmaiseksi Sartsan kanssa.

        Mitä tuohon KokDemujen lupaamaan ikkunapesuun kummallekkin noista mainituista tulee niin silleen siinä nyt on käynyt että epätoivoisesti omat poliittiset kädet vaan pestään kaikesta vastuusta ja omaa tahraantunutta julkisuuden likapyykkiä pestään kiireellä valkoiseksi nyt vaalien alla että oma kilpi olisi sitten muka puhdas ja kiiltävä !

        Ei se auta, tulos on mitä on KokDemujen poliittiset näytöt on nähty ja ilman valtion koronatukia Hämeenlinna olisi kriisikunta...!
        Ensi vuonna ei tule koronatukia eikä valtionapuja, kaupunginjohtajakaksikkokin pakenee polittista vastuutaan eläkemuuriensa suojiin ! :)

        Lukekaa tuosta:

        https://yle.fi/uutiset/3-11925581#Hämeenlinna

        Klikatkaa siinä alla olevat ikkunat auki.

        Eipä mene hyvin naapurikunnillakaan , katsokaa Hämeenlinnankin osalta mitä jokainen kunnan asukas on velkaa aina vauvasta vaariin!!!!!

        Voi kysyä kyllä- "Mihin menet Hämeenlinna?"
        Kuka enää äänestää KokDemuja....toivottavasti ei kukaan !


    • Anonyymi

      Kaikki hyvä loppuu aikanaan, kuten tavalliset puuvilla-polyesteri urheilusukat.
      Nykysuckissa on joko 15 senttiä liian pitkät varret tai ei varsia ollenkaan ja materiaali liukasta ja hiostavaa nailonia. Ei kukaan polttopuitakaan etsivä raudan palasia osta.

      • Anonyymi

        Mistäs sen tiedät?? Tavastehusissa sekin onnistuu...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1780
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1348
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1230
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1150
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1095
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1056
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1010
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1002
    Aihe