Näin myyt omakotitalon täysin riskittömästi ilman

taas.taattua.asiaa

... jälkirettelöintejä. Muotoile kauppakirja oikein. Ja siinä se:


MYYNTIEHDOT:
===============

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.
Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on.Ostajalla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.
Kohteelle ei myönnetä takuuta. Kohteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ilmoituksen kuvaukset ovat ainoastaan myyjän arvioita myytävästä kohteesta. Huutokauppaan osallistuvan on itse tutustuttava kohteeseen ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen kunnon sellaisenaan.
Tarjoukset on tehtävä nettihuutokaupassa osoitteessa www.huutokaupat.com. Tarjousaika päättyy 12.3.2017 klo 19:00 tai kolme minuuttia viimeisen huutokauppaan hyväksytyn tarjouksen jälkeen. Uskottu mies voi hyväksyä tai hylätä korkeimman tehdyn tarjouksen huutokaupassa.

(tässä tapauksessa kysymyksessä HOME-talo jonka myyjä myöntää avoimesti. Vuonna nn omakotitaloon teetetty hometutkimus, raportti liitteenä. Omistajan mukaan suositellut korjaukset tehty mutta ongelma ei ole poistunut. )



ELI, EI OLE MITÄÄN ESTETTÄ myydä taloaan, oli siinä sitten mitä vikoja tahansa, riskittömästi ilman vaaraa kaupan perumisesta. On vain osattava muotoilla kauppakirja oikein ja näitä muotoilumallejahan saa netistä ilmaiseksi. Ei siis kalliita välittäjäkuluja ja saat itse heti käsityksen siitä, missä markkinoilla mennään. Välittäjähän salailee tarjouksia eikä anna niitä välttmättä myyjälle lainkaan.
Välittäjäsysteemin SUURIN HEIKKOUS onkin siinä, että Sinä olet niiden VALHEIDEN varassa !!!!!

t. svt

10

255

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 8954389

      Siinäpähän kuvittelet laistavasi myyjän vastuusta ilmoittamalla huutokauppasivustolla. Ei päde.

      "Sopimuksella saadaan poiketa tämän lain mukaan myyjälle tai ostajalle kuuluvista oikeuksista ja velvoitteista. Ostajan 17–34 §:n mukaisia oikeuksia voidaan rajoittaa vain sopimalla yksilöidysti siitä, millä tavalla hänen asemansa poikkeaa laissa säädetystä."

      http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1995/19950540#L1

      • s.v.t

        Täsmälleen pätee. Jälleen palstan välittäjä pyllähti, kun mokulle selviää, ettei näitä rahastajia lainkaan tarvita.
        Maakaaressa ei ole sanallakaan mainintaa kiinteistön kunnosta, vaan tämä ja nk. "käyvät" hinnat ovat silkkaa kusettajien luomusta.

        Luonnollisesti kauppakirjaan kannattaa merkitä havaitut puutteet, jotta ostaja ei pääse ikään kuin yllättämään nurkantakaa:

        17 §
        Laatuvirhe

        Kiinteistössä on laatuvirhe, jos:

        1) kiinteistö ei ominaisuuksiltaan ole sellainen kuin on sovittu;

        2) myyjä on ennen kaupan tekemistä antanut ostajalle virheellisen tai harhaanjohtavan tiedon kiinteistön pinta-alasta, rakennusten kunnosta tai rakenteista taikka muusta kiinteistön laatua koskevasta ominaisuudesta ja annetun tiedon voidaan olettaa vaikuttaneen kauppaan;

        3) myyjä on ennen kaupan tekemistä jättänyt ilmoittamatta ostajalle sellaisesta tyypillisesti myydyn kaltaisen kiinteistön käyttöön tai arvoon vaikuttavasta 2 kohdassa tarkoitetusta ominaisuudesta, josta myyjä tiesi tai hänen olisi pitänyt tietää, ja laiminlyönnin voidaan olettaa vaikuttaneen kauppaan;

        4) myyjä on ennen kaupan tekemistä jättänyt oikaisematta havaitsemansa ostajan virheellisen käsityksen jostakin kiinteistön ominaisuudesta, joka vaikuttaa kiinteistön soveltumiseen aiottuun käyttöön; tai

        5) kiinteistö salaisen virheen vuoksi poikkeaa laadultaan merkittävästi siitä, mitä myydyn kaltaiselta kiinteistöltä voidaan kauppahinta ja muut olosuhteet huomioon ottaen perustellusti edellyttää.

        Ostajalla on virheen perusteella oikeus hinnanalennukseen tai, jos virhe on olennainen, oikeus purkaa kauppa. Ostajalla on lisäksi 1 momentin 1–4 kohdassa tarkoitetun virheen perusteella oikeus saada korvaus vahingostaan.
        18 §
        Vallintavirhe

        Kiinteistössä on vallintavirhe, jos:

        1) myyjä on ennen kaupan tekemistä antanut ostajalle virheellisen tai harhaanjohtavan tiedon voimassa olevasta kaavasta, rakennuskiellosta, luovutusrajoituksesta tai muusta kiinteistön käyttöä tai vallintaa rajoittavasta viranomaisen päätöksestä ja annetun tiedon voidaan olettaa vaikuttaneen kauppaan........
        .....
        ....
        ...


    • aösldföalfjs

      riskitöntä kiinteistökauppaa ei ole olemassa. Sopimuksella ei voida poiketa lain vähimmäisedellytyksistä. Sori, kun vesivahinko löytyy remontin aikana, sinä maksat.

      • taivai.siin

      • öasfjöaslfjk

        et ole tainnut ihan kahvia juonut, se verran sekavat jutut sulla on


    • beethooven

      Pelkät omakotitalon purkuun liittyvät kustannukset on noin 30.000:- euroa jätemaksuineen.

    • todella.outoa

      Sinänsä on outoa, että muka vapaassa maassa ei voi myydä omaa taloaan siten, että ostaja luopuu oikeuksistaan vaatia hyvitystä jälkikäteen.

      Todella outoa.

      • 7543837

        Ostaja voi luopua oikeuksistaan silläkeinoin että ei vaadi hyvitystä, eikä siihen pitäisi olla aihetta, jos ostaja on tyytyväinen kauppaan ja ostaessaan tietoinen siitä, mitä on saamassa sovitulla kauppahinnalla.


      • s.v.t

        Tottakai voi myydä ihan vapaasti ja ihan itse. Juuri siksi avauskin.

        ROSVO-pankit ja niiden välittäjäkunta ovat aikainsaatossa vain masinoineet voimakkaasti tarjoamansa ja härskisti rahastamansa välitystoiminnan ja kun myyjän kannalta se on tehty vielä helpoksikin ostajan maksaessa koko kusetuksen, niin sopulitkin ovat menneet vipuun.

        Suosittelen myymään itse, jää kymppitonni pk-seudullakin heti käteen.

        Asunnonvälittäjät (eli pankit) ovat suomessa vähän samanlainen korporaatio kuin vakuutusyhtiötkin, jotka sanelevat ja määräilevät ehtoja vakuutuksilleen.

        SSS_natsien edusmiehet eivät oman kuulemani mukaan ole millään tavoin puuttuneet näihin kusettajien itsensä laatimien normien purkuihin, vai oletteko kuulleet jotain sellaista. Ei, lueppa vaikka vakuutusyhtiön seuraavan laskun mukana tulevat sääntö- ja ehtomuutoset. Ne ovat niitä´... .... EI KORVATA -ehtoja, ja kaikki uusia.....


    • kumpi.parempi

      Jos myyjä laatii monenlaisia erikoismääräyksiä kauppakirjaan niin hinta laskee aina ja lopulta talosta ei saa läheskään normaalihintaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3120
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2111
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1885
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      72
      1587
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1346
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe