Terveyskeskus lääkärit

Turhat.lääkärit

Mitä virkaa on terveyskeskuslääkäreillä? Jos menet jonkun epämääräisen vaivasi kanssa arvauskeskukseen. Lääkärit ei yleensä osaa yhtään sanoa mikä sinua vaivaa. Lääkärit testavat sinuun vain erilaisia hoitokeinoja ja lääkkeitä. Tai sitten juoksuttavat sinua labrassa kymmenissä erilaisissa kokeissa. Eikä vielä niidenkään tulokset saatuaan, osaa sanoa mikä sinua vaivaa. Eivätkä tiedä mikä olisi oikea hoitokeino. Tämä touhu on alkanut siinä määrin ottamaan päähän, että kohta minulta loppuu hienotunteisuus ja kysyn lääkäriltä. Miksi sinä teet tälläistä hommaa, kun et osaa? Kysyn myös koko tk:n johdolta. Mitä hyötyä tälläisistä "emmä tiijä" lääkäreistä on? Mitä hyötyä arvauskeskuksista?

23

599

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Outo.Paikka

      Verotoimistossa sama meno asiakkaan olisi pitänyt laskea itse prosentit.

      • omavika

        Kannattaa pistää kunnon prossat jos haluaa joulurahaa.


      • Pysy.asiassa

        Mitä tähän nyt tulit verotoimistoa sotkemaan? Avaa oma aloitukses.


    • mietivähä

      Huolellinen Lääkäri ei tee diaksooneja ilman tutkimusta !! Ilman tutkimustahan se sitten olisiki kirjaimellisesti Arvauslääkäri. Hei Haloo !!

      • Heihaloo-

        Hei Haloo!
        Huolellinen kommentoija ei tee mitään sivistyssanavirheitä kuten edellinen "diaksooniensa" kautta tekee!
        Samoin uuden lauseen alussa iso kirjain on oikein mutta samassa lauseessa ei enää saa kieliopillisesti käyttää isoa kirjainkokoa.


      • Kädettömät.lekurit

        Mutta katopa kun, ne ei tutkimuksien ja labrakokeiden jälkeenkään vielä osaa sanoa, mikä sinua vaivaa. Toisinsanoen diagnosointi ei vaan onnistu. Eikä näytä onnistuvan konsultointikaan. Eivät kai kehtaa pyytää apua viisaammilta kolleegoiltaan. Lähetteiden antaminen asiantuntijoille on myös tiukassa. Ovat tietysti saaneet ukaaseja, ettei niitä anneta. Vasta jos potilas tulee vastaanotolle pää kainalossa. Jos vielä sittenkään annetaan. Mutta reseptejä saat ja lähdet sitä apteekin kautta testailemaan. Jännäämään kuinka käy.
        Luulosairautta tässä ketjussa tarjoavalle.
        Meko varmasti hänellä itsellään pahanlaatuinen sellainen ilmeisesti on.
        Koska luulee tälläistä terveyskeskuskokemusta luulosairaudeksi.


      • Ladydoc

        Kirjoita tänne vaivasi niin mä annan sulle jonkinlaisen diagnoosin.


    • Juppelil

      Oisko luulosairautta

    • ikäväkyllänäinvainon

      Kun aikanaan tämä terveyskeskus järjestelmä luotiin v 1970 luvulla, niin parhaat lääkärit pakeni yksityiseen paraktiikkaan. Tämä suuntaus on ollut vuosia ja vain pakolliset harjoitteluajat ollaan. Ne jotka jäävät terveyskeskuksiin joutuvat raskasta byrogratiaa pyörittämään ja todellinen potilaaseen paneutuminen on tois-sijainen.

    • ndpzhgbp

      Tuollainen on yleistä kautta Suomen. Hämeenlinnasta en tiedä. Usein kun eivät laita edes labroja tai määrää tutkimuksia. Juuri tuossa mietin, että useimmiten määräävät tutkimatta vain kipulääkettä ja/tai kortisonivoidetta. Niitä osaa jokainen tahvo itsekin apteekista ostaa ilman reseptiä. Kivun taustalla voi olla vakavampi juttu ja infektoituneita ihoalueita ei kortisonilla saisi hoitaa, vaan vaatii ensin esim.bakteeri/sieniviljelyn. Katso huviksesi Harvinaiset.fi, josko vaivasi olisi jokin harvinainen sairaus.

      • Harvinainenfa

        No mutta miksi mennä lääkäriin, jos sen sairauden voi selvittää noin vain sieltä Harvinaiset.fi:stä? Tuon bakteeri/sieniviljelynkin kai siellä fissä voi hoitaa, on tämä helpoksi mennyt!


    • tätämieltä

      Tyhmiä lääkäreitä sinänsä kun eivät kehtaa suoraan sanoa sinulle diagnoosiasi: Luulosairas.

    • 161738

      Terveyskeskuslääkäreitä tarvitaan joidenkin ihmisoikeussopimusten kirjaimen täyttämiseen. Kyllä sen nyt jokainen tietää, että oikeasti hoitoa haluavat menevät yksityiselle.

    • mitämeinaatte

      Mitäs tästä tuumaatte? Kerran vuodessa labrakokeet jo parikymmentä vuotta ja syksyllä menin sinne ja hoitaja sanoi ettei voi kokeita ottaa kun lääkäri ei oo tehnyt lähetettä. Ilmoittautumisen ystävällinen rouva katseli koneelta ja sanoi että lääkäri on unohtanut lähettää tietoo mutta lähetän nyt sinne tiedon ja mene kipinkapin niin pääset kokeisiin. No sehän meni sitten kuin tanssi konsanaan. Sitten menin tilaamaan lääkärin tai hoitajan soittoo kokeista jotka otettiin. Rouva sanoi että on niin kauan kun olet ollut lääkärin vastaanotolla joten laitan sulle ajan joulukuun alkuun. Sain ajan ja menin. Lääkäri oli myöhässä ja kyllä hän sitten tuloksia lateli koneelta ja siinnä sitten oli kysyttävää ihan vaivasta joka on ollut jo pitemmän aikaa. Lääkäri sanoi että tule uudestaan ja antoi uuden ajan kolmen viikon päähän. Menin sovittuna ajankohtana vastaanotolle ja siinnä melkein tunnin odotuksen jälkeen tultiin sanomaan ettei lääkäri ole paikalla. Mutta annetaan uusi aika ja soitetaan siitä sitten. Eipä oo tähän päivään mennessä soittoa tullut ja enpä usko että tuleeko ikinä. Mites tämä jos olis aika varattuna enkä tulis paikalle joutuisin maksamaan siitä onko peräti 50e paikkeilla no jotain sinne päin. Maksaakohan lääkäri nyt sitten kun menin sovittuna aikana eikä itse ollut paikalla?

      • pahussentään

        Soita sinne ajanvarausnumeroon ja pyydä korvausta unohdetusta palvelusta. Sinne tulee kyllä varmaan kaikenlaisia puheluita joten ymmärtävät kyllä.


    • JaKansaNielee

      Suomi on ainoa länsimaa, missä lääkärinaikaa joutuu odottamaan viikkotolkulla tai pahimmillaan ei saa sitä aina ollenkaan.

      • PipipääPipsa

      • Hideaways

        Ei ole ainoa maa. Ruotsi on paljon pahempi.


    • Fyrkat_pois

      Lääkärit eivät hoida syytä vaan oiretta. Näin turvaavat työllisyytensä !

      • PillerikauppaSeKannattaa

        Ja lääketeollisuuden kovan kemian pillierikaupan!!!


    • eaetre

      Hämeenlinnassa terveyskeskus ja niiden lääkärit tulee ulkomailta ja ne ei osaa hoitaa suomalaista lääkäri kirjoittaa pienelle paperilapulle asiaa sitten jättää tiedot pois . näinollen lääkärin tekemät virheet toistuvat seuraavalla vastaanotolla ja potilaat kärsii ,jos ei ole jo kuollut,

    • panepidemia

      Psykiatrisella puolella myös ,kuittaavat vain 300 000 palkkoja , ja aiheuttavat lisää kansansairautta nimeltä "rikkaita köyhiä "

    • Aliflaba

      Sama meno monen viranomaisen kanssa asioidessa. Kumma kyllä mutta tuo emmä tiiä -tauti ja arpominen tuntuu vaivaavan kaikkein eniten niitä ammattiryhmiä, joilla on kaikkein suuri palkka. Veronmaksajat kustantaa ja palvelu käyttäjät kustantavat heidän heidän elantonsa mutta harvoin sieltä mitään saa takaisin. Kehtaavat vielä arvostella ja rajoittaa palveluita sillä verukkeella, että palvelun käyttäjät harrastaisivat turhia käyntejä. Rahat sitten sieltä pois jos on turhan kallista ja turhaa käyntiä. Sillain me täällä säästetään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6402
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4123
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      268
      2543
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2000
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1508
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1367
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1011
    Aihe