Onko lerppa Suomi24:sen trolli?

Laitoin 2 x ihan asiallisen kertomuksen Hua Hinista, vertailun vuoksi Pattayalle. Molemmat poistettiin parissakymmenessä minuutissa.

Kysyn että miksi? Miksi ei Hua Hinin apinavuoren kaatopaikasta saa puhua ja laittaa sieltä tuoretta valokuvaa? Onko kyse aijaan tietosuojasta vai mistä?

Sanonpahan vaan, että on kamalassa kunnossa Hua Hin. Ilmeisesti kunkun kuoltua siivoojat on lähteneet myös kotiin Huasta. Eihän täällä jumankauta ole muita kuin tylyjä asiakaspalvelijoita, suljettuja ravintoloita ja humalaisia savolaisia.

Huomenna pääsee onneksi pakoon täältä. En viitsi niitä kuvia laittaa, kun ne kerta poistetaan.

25

315

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lötsö

      Tuskin laitoit mitään asiallista. Jonkun leidipoi-pornokuvan kenties jossa olet itse mukana?

    • MaksaakoAllersLerpalle

      Laita piruuttasi uudelleen. Eihän Lerpankaan postaamia Aijaa kuvia sisältäviä viestejä poisteta. Nähdään onko Lerppa Allerssin suojeluksessa,

      • mitäSuolisuoltaa

        Hyi saatana, taattua Hutsula Hinuria.


      • 654767567657

        resuperse löysit sitten tyhjennetyn uima-altaan kauheaa, reppana.

        Laittappa nyt tulemaan faktaakin, äläkä jauha paskaa...


      • 654767567657 kirjoitti:

        resuperse löysit sitten tyhjennetyn uima-altaan kauheaa, reppana.

        Laittappa nyt tulemaan faktaakin, äläkä jauha paskaa...

        Kuva on otettu tänään noin kello 14 paikallista aikaa. Ei sitä ole tyhjennetty eikä siivottu. Kuvottavassa kunnossa koko apinakukkula. Missä munkit? Missä apinat? Missä siivoojat? Missä kauppiaat? Missä valokuvaajat? Ei ketään missään.


    • Sai4aseo

      Lerppa on suomalainen ladyboy, ottaa homojen kullia anukseensa ja siinä välissä valittaa täällä palstalla minkä ehtii.

      • Kullu

        On siis pattayapoi?


      • Dfrthhhj

        Ei vaan yleishomo, bottom si7s.


    • 656546456456

      Resuperse vedonlyönti pystyy olenko allersin vai venäjän tiedustelupalvelun palkkaama trolli, olet kyllä kutsuma nimesi mukainen eikö vain reppana.

      • 656546456456

        Resuperse Petelius on huippu sälli mutta tuosta sketsistä tulet mieleen, varo ettei sinulle käy samoin tai tulitikkuleikit voi olla vaarallisia jos ei niitä hallita reppana http://www.dailymotion.com/video/x31otxp


      • VaiPeteliuskinResuperse

        Siis Lerpan mielestä Petelius on resuperse? On se pimee tyyppi. Huippu sälli Petelius on, ei resuperse.


      • 656546456456

        Resuperse Petelius no tuskin mutta sinä olet, reppana


      • LerppaOnApukoululainen
        656546456456 kirjoitti:

        Resuperse Petelius no tuskin mutta sinä olet, reppana

        Lerppa kun et osaa lausenjäsennystä niin kirjoituksistasi saa täysin väärän käsitykset. Pilkut ja pisteet joko jäävät pois tai ne ovat täysin väärässä paikassa. Kertoo huonosta koulumenestyksestä. Tuosta edellisestäki viestistä puuttui yksi pilkku, Lerppa persläpi trolli. Kutsumanimi on muuten yhdyssana joiden kirjoitus ei ole koskaan onnistunur Lerpalta.


    • neitsytmatkalainen

      No niin nyt on lerppa sitten todistettu trolliksi taas. Oli mukamas Hua-Pattaya lautalla viikkoa ennen, kuin sen neitsytmatka. Mahtimiehiä

    • hahahajahahhah

      Lerppa 37 vuotiaana sairaseläkkeelle 30 vuoden työuran jälkeen armeijan palveluksesta. Lerppa meni armeijaan siis 7 vuotiaana.

      • 654767567657

        Resuperse sinut on siirretty c luokkaa, ensimmäisissä kutsunnoissa... reppana.


      • 654767567657

        Tiedätkö resuperse et ole yksin, silloin kun ns. pullamössö sukupolvi tuli miehen ikään, piti astua palvelukseen, erittäin iso osa "miehiä" siirrettiin jo ensimmäisissä kutsunnoissa C luokaan, ja tämä kehitys on on jatkunut näihin päiviin asti, vuosi vuodelta palvelukseen astuneet ovat olleet huonompi kuntoisia psyykkisesti ja fyysisesti, vielä x-sukupolvi oli suhteellisen hyvässä kunnossa, mutta pullamössöt vetivät kaiken överiksi...

        Yleensä pojat on olleet isiään parempia, parempi koulutus, sivistystaso, fyysinen ja psyykkinen kunto, mutta pullamössö jengi ei osannut eikä halunnut osata mitään...
        Muutakuin pelata tietokonepelejä...
        Siinä on myös yksi syy miksi Suomella menee kaikki päin persettä.


      • OletTrolliEtMuuta

        Palvelin laivastossa 11 kuukautta 1974, laivastoon ei oteta edes B-miehiä. Cooperia juoksin silloin 3300m ja kolme vrk kuntsari.

        Mutta selitä oma palveluhistoria. Olet syntynyt 1961 eli 1979 menit armeijaan. väität olleesi 30 vuotta työelämässä lennostossa eli vuonna 2009 pääsit eläkkeelle. Miten ihmeessä olet voinut asua 18 vuotta Thaimaassa ja olla insinöörimajuri samaan aikaan? Unohtamatta että olet asunut myös Ranskassa ja USAssa.


      • 654767567657

        näinkö, taas mielikuvituksesi laukkaa reppana... missä olen kertonut olevani 18 vuotta thaimaassa, en missään... olen ollut thaikun kanssa naimisissa 18 vuotta vai että silakka sitä sattuu...


      • HuitsinHinurit
        654767567657 kirjoitti:

        näinkö, taas mielikuvituksesi laukkaa reppana... missä olen kertonut olevani 18 vuotta thaimaassa, en missään... olen ollut thaikun kanssa naimisissa 18 vuotta vai että silakka sitä sattuu...

        Kyllä olet kertonut vuosi sitten moneen kertaan. Kerroit myös että pullakätesi johtuu siitä, että et ole ikinä tehnyt mitään fyysistä työtä. 8000 tuntia erilaisten hävittäjien koelentäjänä vaatii kyllä huippukuntoa. Ei niitä pullakädet lennä.

        Siitä on kohta kaksi vuotta, kun kerroit olleesi 18 vuotta naimisissa. Eli jos olet syntynyt 1961, niin olit 36 vuotias mennessäsi thaimaalaisen kanssa naimisiin.

        Lapsesi eivät tuolloin olleet vielä edes kouluikäisiä, kun erosit suomalaisesta vaimosta. Tästä huolimatta nyt kaksikymmentävuotta myöhemmin, suomivaimosi ja thaivaimosi shoppailevat yhdessä Pattayalla jouluisin lastesi kanssa.

        Aika erikoisesta rakkaustarinasta on siis kyse. Tikkakoski kun ei ole kovin lähellä Thaimaata eikä se ollut yhtään sen lähempänä vuonna 1997, kun dumppasit perheesi.

        Eiköhän asia ole todellisuudessa niin, että olet jätetty ja petetty sairaseläkeläinen jostakin nörttihommasta, joka katkeroituneena muutti henkseleitä paukutellen Hua Hiniin, johonkin halpaan murjuun, jossa et raaski pitää edes ilmastointia päällä.

        Minä olen muutes Hua Hinissa parasta aikaa. 80 euron hotellihuone ei sisältänyt edes aamiaista, koska keittiö ei ole kuulema käytössä. Täytyy sanoa että olen aidosti pettynyt Hua Hiniin. Ei tätä turhaan ole kutsuttu tylsäksi paikaksi. Klo 11 menen ostamaan liput klo 1.30. lähtevälle lautalle Pattayalle.

        Kerropas nyt, että miten oli mahdollista, että matkustit Pattayalle tuolla uudella lautalla viikkoa ennen sen neitsytmatkaa? Neitsytmatka oli nimittäin 12 päivä helmikuuta ja se oli vain kutsuvieraille. Sinä olit siellä tarinasi mukaan jo viikkoa aiemmin.

        Ettet vaan nyt "hieman" harrasta sellaista narrailua?


      • EiEkaKertaEikäViimeinen

        Onko koko Hua taas ilman vettä? Kun sesongin aikana ei hotellin keittiö ole toiminnassa?


      • 654767567657

        Enpä taida ei ole nyt aikaa kommentoida tarkemmin mutta tuo lautta on aloittanut vuoden alusta, tai olla toinen päivä. Virallisesti se aloitti liikennöinnin 15 pv tätä kuuta, mutta tosiaan se on ollut liikenteessä jo toista kuukautta.

        Jos varaat hotellin, jossa ei ole aamiaista lainkaan varaan aina kaikki hotellini agodan kautta ja sieltä voi valita mitä tarvitsee, joskus aamiainen sisältyy hintaa joskus taas ei sisälly, miten vaan... siis oletko tyhmä...

        Muutenkin kommenttisi hua hinistä on kyseenalaisia, olen asunut täällä jo vuosia.. ja vieläkin löydän viikoittain jotain uutta, ennen kokematonta, lieneekö ongelmana ettet oikein tiedä mitä haluat, tai haluat kaikkea mitä ei edes ole olemassa.

        En kuitenkaan lähtisi vertaamaan pattayaa hua hiniin, pattayalla on jotain pahasti pielessä 27.000 maksullista pienessä kyläpahasessa, totta hua hinissä on kolme katua maksullisia ja joitakin paikkoja siellä täällä mutta hyvin rajallisesti, pattayaan verrattuna.

        Se siitä joten hyvää matkaa pattayalla.


      • ChanRakThailand

        Pattayalta Lerppa thaivaimon löysi. Luuseri ei kelvannut suomalaisille naisille.


    • varalerppa

      Aloittajalle opiksi, että sitä saa mitä tilaa. Jos menet lomailemaan tai akan hakuun kaatopaikan läheisyyteen, niin voit syyttää itseäsi ainoastaan. Vai väitätkö, että matkatoimisto petti sinua taaskin? Kielitaidottomalle niuhottajalle aina käy niin.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      57
      2996
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      543
      2838
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      36
      1999
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1932
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1788
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      303
      1735
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1452
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      94
      1214
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1178
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1142
    Aihe