Kuinka kauan menee varoituksen Saapumiseen?

9908

Elikkäs tulin muutaman kaverin kanssa baarista kotiin syömään meidän yöpalat. Siinä kebabin lomassa juttelimme ja volyymit nousivat sen verran korkealle että naapuri(t) häiriintyivät. Olimme luonani noin tunnin yöllä. Aamupäivällä postiluukusta oli tullut Heippalappu. Elän normaalisti hiljaista elämää eikä asunnosta kuulu erityisemmin ääniä. Olen todella pahoillani että aiheutin haittaa naapureille. Lappu oli nimetön joten en pääse kasvotusten pahoittelemaan. Tämä ei tule toistamaan ja varmuuden vuoksi pidän vielä tarkemmin kiinni etten aiheuta melua.

Nyt olen huolissani jos he ovat tehneet valituksen isännöitsijälle. En haluaisi varoitusta tai että vuokraemännälle ilmoitettaisiin asiasta. Kuinka kauan yleensä kestää että varoitus tai huomautus saapuu tietooni? Haluaisin tietää kuinka kauan asiasta pitää Stressata?

12

247

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asöfkaföjös

      ole huoleti, jos oli ainoa kerta niin et saa varoitusta. Olen itse parissa taloyhtiön hallituksessa ja varoitukseen tarvitaan "vähän" enemmän kuin tunnin bileet kerran vuodessa

    • Näinikkäästi

      Satunnainen ok, häiriön täytyy olla jatkuvaa ja pidempikestoista, kuin pari nauruntyrskähdystä. Heippalapusta voit ottaa opiksesi, mutta muuten kakalla nakata.

      Varoitukseen tarvitaan enemmän, kuin yhden valittajan "mielipide" Muistaakseni ainakin 2 asukkaan allekirjoitus tarvitaan. Huomautuksen voit saada, jos joku kärttyvittu on asiaa vienyt eteenpäin, mutta kuten anoin, ei sillä sen kummempaa "painoarvoa" ole.

      Voit olla aivan rauhassa.

      • Totuutena

        Höpö höpö Kyllä isännöitsijän tehtävä on panna toimeksi aivan yhden asukkaan valituksestakin. Soitto isännöitsijälle riittää n 1 kk sisään keabin syöjät ovat muuttaneet.


    • 7346

      On niin paljon kauhutarinoita asiasta joten siksi huoli. Eikä ihmisten sietotaso ole kovin korkea. Vaikka kyseessä on ensimmäinen kerra. Enkä usko että olisi kovin vaikeaa saada toinenkin naapuri soittamaan isännöitsijälle. En siis haluaisi että vuokraämännälle sotetaan tai saada muita varoituksia.

      Mietin vaan että jos en kuule Isännöitsijät muutamaan päivään niin onko 'vaara ohi' vai voiko viedä kuukausi kaupalla?

      Aloittaja

    • Beaware

      Kyllä se niin on, että kirjava on käytäntö. Joku juopporemppa voi hillua vuositolkulla ja toiselle tulee kirjallinen varoitus vaikka keskustellut naapurin kanssa. Yleensä valitukset pitäis toimittaa kirjatulla kirjeellä, mutta koska naapuri laputtanut sinut, uskon että jää siihen.

      • Totuutena

        Voi hillua jos ei valiteta ei voi hillua jos asiasta isännöitsijälle sanotaan. Käytänössä juopporemmit muuttavat vielä yöllä pois kolinan kanssa ettei heitä nähtäisi ja kukaan jaksaisi tulla sanomaan.


    • vaarooooituuuuuus

      On harhaluuloa, että vain yhden naapurin valitus ei edellyttäisi asiaan puuttumista isännöitsijän toimesta. Tuo höpöhöpöperustelu onkin käytössä lähinnä Saton yms. surkeiden puljujen isännöitsijöillä. Mutta yleensä käytänössä asia on näin. Tosin ei kukaan saa varoitusta yhdestä hillumisesta. Ensin pitää tulla huomautus. Niitäkin tulee yleensä pari kolme ennen kuin tulee varsinainen varoitus. Ja jos niiden välillä on puoli vuottakin niin ne eivät enää kuulu yhteen.

      • pääkopassa_kaikuu

        Yksittäisen valituksen pohjalta ei kukaan täysipäinen isännöitsijä toimeen ryhdy. Syystä että jos vain yksi ainoa valittaa, niin syy on hänen pääkopassansa eikä naapurissa. Jokaiseen taloyhtiöön mahtuu aina yksi hullu.

        Pitää olla häiriön määrä ja kellonajat kirjattuna useamman asukkaan voimin TAI pitää olla tieto siitä, että poliisi on käynyt möykkääjiä rauhoittelemassa.


      • 63805

        Ei ole vaikeaa saada naapuruston mummomafiaa mukaan valittamiseen. Vanhassa asunnossa oli yksi naapuri joka piti ääntä. Minua se ei häirinnyt kun omasta mielestäni ihmiset saa pitää hauskaa yöllä ja jos poikaystävä jää pettämisestä kiini niin saa huutaa sille. Kuului riita rappukäytävässä. Kaikille tuli lappu yläkerran Mummola jossa pyydettiin ilmoittamaan asiasta.


    • fksjfnb

      Toisaalta netissä lukee ettei vuosia häiriköinyttä naapuria saa kuriin ja toisessa paikassa lukee miten oltiin häädetty ilman varoitusta kun oli yöllä kuulunut kolahdus. Näyttää siltä että käytäntöjä on monia. Harmittaa itsekkin etten tajunnut että pitäisi puhua hiljempaa. Olen asunut talossa päälle kaksi vuotta enkä usko että on mitään valittamista paitsi tämä yksittäinen tapahtuma. Toisaalta ihmisistä ei koskaan tiedä miten asia esitetään. Isännöitsijä vaikuttaa kohtuu järkevältä mutta hallituksen tyypit on sitten toinen juttu. Toivon vaan että asian on annettu olla ja kun asunnosta ei kuulu mitään niin asia unohdetaan kokonaan. En haluaisi vuokranantajan kanssa setviä tapahtumaa tai isännöitsijän.

      Aloittaja

      • hkhkjkjl

        Ei yhdestä kolahduksesta ja vieläpä ilman varoitusta voidaan ketään häätää. Juopot ei tunnusta eikä muista omaa metelöintiään. Itse olen valittanut jatkuvasta häiriöstä seinän takana ja isännöitsijä vaati, että soitan poliisit, jotta on todisteet. Näin sitten teinkin.

        Sinun tapauksessa naapuri on ystävällisesti ilmoittanut, että meteliä on kuulunut, jotta jatkossa tiedät. On jo unohtanut koko asian.


      • 9ugr

        Toivottavasti. Viesti olI sen verran vittuileva että toivon että leppyy nopeasti.

        Aloittaja


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe