Miten mohammed kohteli naisia

JormaNieminen

Menin Allahin lähettiläs (rauha hänelle) luo ja kysyin häneltä: "Mitä sanot (määräät) vaimoistamme?"
Hän vastasi: "Anna heille ruokaa, jota sinulla on itsellesi ja vaateta heidät sillä, millä vaatetat itsesi ja älä lyö heitä äläkä herjaa heitä."
(Sunan Abi Dawud, 11, Hadith 2139, autenttinen)

'Aisha kertoi: Profeetta (rauha hänelle) ei koskaan lyönyt ketään palvelijoistaan, vaimoistaan, eikä hänen kätensä koskaan lyönyt mitään.
(Sunan ibn Majah, vol 3, kirja 9, hadith 1984, autenttinen)

Profeetta (rauha hänelle) ei mennyt Medinassa vaimojensa lisäksi kenenkään muun taloon kuin Um Sulaimin ja kun häneltä kysyttiin miksi, hän sanoi: "Surkuttelen hänen puolestaan, sillä hänen veljensä surmattiin minun seurassani."
(Bukhari, Vol 4, kirja 52, Hadith 97, autenttinen)

Profeetta (rauha hänelle) sanoi: "Kun miehellä on kaksi vaimoa ja hän suosii toista toisen kustannuksella, hän tulee Ylösnousemuksen päivänä roikkumaan yksi puoli alaspäin."
(Sunan Abi Dawud, kirja 11, hadith 2128, autenttinen)

Allahin lähettiläs (rauha hänelle) sanoi: "Häijyin ihminen Allahin silmissä Tuomio päivänä on mies, joka menee vaimonsa luo ja vaimo tulee hänen luokseen ja sitten mies paljastaa hänen salaisuutensa."
(Sahih Muslim, kirja 8, Hadith 3369)

Abu Huraira kertoi: Allahin apostolin sanoi: "Kohdelkaa naisia hyvin, sillä nainen on tehty kylkiluusta, ja kylkiluun käyrin osa on sen yläosa, joten jos yrität suoristaa sen, rikot sen, mutta jos jätät sen niin kuin se on, se jää käyräksi. Joten kohdelkaa naisia hyvin."
(Bukhari, vol 4, kirja 55, hadith 548, autenttinen)

58

1542

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • täyttä.moskaa.ja.roskaa

      Niinkö, entäs tämä:


      Naisen asemaan biologisena ja sosiaalisena olentona ei Koraanin mukaan vaikuta, onko nainen muslimi vai ei. Miehet hallitsevat naisia, eikä miespuolinen ole niin kuin naispuolinen (Suura Al Imran 3:35). Koraani paljastaa meille kuitenkin naisista tuohon aikaan vallinneen käsityksen:

      "58. Kun jollekin heistä ilmoitetaan tyttölapsen syntymästä, niin hänen kasvonsa synkkenevät ja hän on aivan murheen vallassa. 59. Hän kätkeytyy heimolaisiltaan sen pahan sanoman vuoksi, joka hänelle on ilmoitettu. Omistaisiko hän lapsen välittämättä häpeästä vai kantaisiko sen elävänä hiekkaan? Eikö heidän tuomionsa ole julma?” (Suura al-Nahl 16:58,59).

      Ibn Abbas sanoo perimätiedon mukaan, että lauseella "Allah on antanut toiselle etuoikeuden ennen toisia” (Suura al-Nisa 4:34) Koraani tarkoittaa, että "Allah suosi miehiä enemmän kuin naisia miehen terveen järjen perusteella jakaen kullekin osuutensa ja perinnön."

      Hadithista poimitut Muhammedin kommentit antavat ymmärtää, että hän piti naisia älykkyydeltään ja ymmärrykseltään miehiä alempiarvoisena. Abu Sa'id Jundi kertoo:

      Kerran Allahin lähettiläs meni rukoilemaan. Ohittaessaan matkallaan naisia, hän sanoi: "Voi, naiset! Antakaa almuja, sillä olen nähnyt, että suurin osa Helvetin tuleen joutuneista ovat naisia!" Naiset kysyivät: "Miksi on niin, oi Allahin sanansaattaja?" Hän vastasi: "Te kiroatte usein ja ette ole kiitollisia miehillenne. En ole nähnyt ketään, joka olisi teitä vajavaisempi uskonnon harjoittamisessa. Te voitte johtaa harhaan varovaisimmankin ja järkevimmän miehen." Naiset kysyivät: "Mikä meidän älyssämme ja uskonnossamme on vajavaista?" Muhammed vastasi: "Eikö kahden naisen todistus vastaa yhden miehen todistusta?" Naiset vastasivat tämän olevan totta. Hän sanoi: "Tämä on älynne vajavaisuutta. Eikö ole myös totta, että naiset eivät voi kuukautistensa aikana rukoilla tai paastota?" Naiset myönsivät tämänkin olevan totta. "Se on uskonnon harjoittamisenne vajavaisuus", hän vastasi.

      Muhammedin mukaan harvat naiset pääsevät taivaaseen, ja helvetin tuli luotiin naisia varten. Sieltä pelastuu vain tottelemalla miestään. Naiset ovat viinin ohella pahin miehiä kohtaava kiusaus ja miesten tuleekin varoa naisia, sillä ensimmäinen Israelin lapsiakin kohdannut kiusaus oli naisen aiheuttama.

      Naisen ei tule käytöksellään antaa vaikutelmaa, että hän hallitsisi miestään. Muhammedin naisia koskevat rajoitukset kieltävät naista puhumasta ilman miehensä lupaa tai kulkemasta keskellä tietä. Naisia ei tule tervehtiä eivätkä he saa tervehtiä muita.

      Erään toisen perimätiedon mukaan Muhammed kuvasi naisia epäpuhtaiksi. Naisen, aasin tai koiran kulkeminen kivenheiton päästä rukoilijasta, saastuttaa ja keskeyttää tämän rukouksen. Ibn Abbasin perimätiedon mukaan tulen palvojat, juutalaiset ja siat naisten lisäksi pilaavat rukouksen. Muhammed kuvasi naista ilkeänä petona ja epäili hänet luodun ainoastaan pahuuteen. Hevosen ja kodin ohella nainen on huono enne. Naisen turvana onkin vain hauta ja avioliitto, joista perimätieto pitää hautaa parempana vaihtoehtona.

      • VäinämöinenJaJoulupukki

        Ei vitalis mitä kivikautista hevonpaskaa, kuten raamattukin! Miten kukaan selväpäinen voi uskoa tuollaiseen??


    • zdfvdf

      Muhamed oli kyllä hieno mies. Salli orjuuden ja orjanaisten raiskaamisen. Sekaantui lapseen(Hadithien mukaan).

    • Eikö olekin naisille voimaannuttavaa, miten islam taisteli tuon ajan naiskuvaa vastaan ja lopetti arabien perinteen, johon noissa jakeissa viitataan (16:58-59), voi kysyä.

      Ei ole kenen tahansa kaduntallaajan asia sanoa, mitä Koraani tarkoittaa milläkin ja ihmiset ymmärtävät, kertoo usein heistä itsestään enemmän kuin mistään muusta. Naimisissa olevana miehenä Muhammad (rauha hänelle) tiesi, että naiset osaavat olla hyvinkin teräviä ja päteviä.

      Koraanissa puhutaan paljon Helvetin tulesta, eikä se missään kohtaa katso ihmisen jalkoväliä.

      Kenenkään ei ole pakko mennä naimisiin, nainen ei todellakaan tarvitse kenenkään lupia puhumiseen, eikä islam anna ohjeita siihen, millä puolella tietä kävellä.
      Islam käskee tervehtimään niin ystäviä kuin vieraita. Se koskee kaikkia - naiset eivät ole vapautettuja islamin käskyistä.

      Bukharin hadithissa jotkut muslimit tulivat sanomaan 'Aishalle, että rukouksen keskeyttää aasi, koira tai nainen. Jos olisit lukenut koko hadithin, tietäisit, että siinä tuli ilmi, että nuo muslimit olivat väärässä. Heillä oli väärää tietoa.

      Koraanissa ja perimätiedossa naista kuvaillaan aina ihmisenä siinä missä miestä. Voit itse lukea; missään ei sanota, että nainen olisi sukupuolensa perusteella taipuvaisempi pahuuteen. Muhammad (rauha hänelle) kehui erityisen hyviksi naisiksi esim. omia vaimojaan, Neitsyt-Mariaa ja Faaraon vaimoa. Siinä, missä Raamattu syyttää erityisesti Eevaa perisynnin aiheuttaneesta kielletyn hedelmän syönnistä, niin Koraanissa sekä Adam että Eeva olivat tähän tekoon yhtä syyllisiä. (Perisyntiin muslimit eivät usko, mutta Paratiisista joutuivat pois sen seurauksena.)

      • Ne, jotka salaavat jotain Pyhästä kirjasta, joka on Jumalan Ilmoitus, ja vaihtavat sen mitättömiin arvoihin, eivät totisesti tule täyttämään vatsaansa muulla kuin tulella. Jumala ei ole puhuva heille Ylösnousemuksen päivänä eikä vapahtava heitä, vaan heitä odottaa tuskallinen rangaistus.
        (Koraani 2:174)


      • moska.edelleen.roskaa
        Yusraaa kirjoitti:

        Ne, jotka salaavat jotain Pyhästä kirjasta, joka on Jumalan Ilmoitus, ja vaihtavat sen mitättömiin arvoihin, eivät totisesti tule täyttämään vatsaansa muulla kuin tulella. Jumala ei ole puhuva heille Ylösnousemuksen päivänä eikä vapahtava heitä, vaan heitä odottaa tuskallinen rangaistus.
        (Koraani 2:174)

        Muhammed oli syntinen niin kuin muut ihmiset. Hän valehteli, petti ihmisiä, ei pitänyt sanaansa ja eli seksuaalisessa epäpuhtaudessa. Koraanissa ei sanota kertaakaan, että hän olisi ollut synnitön.
        Muhammed opetti ja saarnasi, mutta ei elänyt opetuksensa mukaan.
        Muhammed murhasi ja varasti ihmisiltä. Henkilökohtaiset viholliset tapettiin. Hän ryösti karavaaneja, kävi sotia beduiininheimoja vastaan ja otti sotasaaliita.
        Muhammed opetti opetuslapsiaan tappamaan ja varastamaan hänen nimessään.
        Ei tehnyt ihmeitä, mitä hän yrittää mitätöidä Koraanissa. Ainoa ihme oli Koraanin vastaanotto, toisin sanoen hän väitti, että tämä oli yliluonnollinen ilmestys. Tätä ei kuitenkaan muulla tavalla pystytä vahvistamaan.
        Muhammed usein käytti väkivaltaa ihmisten käännyttämiseksi. Koraanikin kehottaa väkivaltaan epäuskoisia vastaan.
        Muhammedilla oli parisen kymmentä vaimoa ja rakastajatarta, joista nuorin oli 9 vuotta.
        Muhammed tappoi muita oman intressinsä takia. Muhammed kuoli odottamatta valmistamatta alaisiaan asiasta.
        Muhammed muuttaa sanomansa koko ajan. Joskus juutalaiset ovat pahinta, mikä löytyy. Joskus ne ovat siunatuimpia kuin muut. Nk. "Saatananjakeissa", (nykyään poistetut, johtivat Salman Rushdien kuolemantuomioon) Muhammed väitti, että pitää myös palvoa Allahin kolmea tytärtä. Hän perui myöhemmin ja muuttui fanaattiseksi kriitikoksi kristittyjen väitteestä, että Jumalalla on Poika.
        Koraani on yhden henkilön kirjoittama, hänen elinaikana. Se ei sisällä konkreettisia profetioita. Se väittää vahvistavansa Raamattua, mutta kieltää sen sanomaa monessa tärkeässä kohdassa.

        Missä kohden muhammed ei tehnyt syntiä?


      • roskaapa.hyvinkin

        hadithit on lainattu Sahih Al-Bukharista

        todella "terveellista" oppia

        Muhammed kysyi joiltakin naisilta: ”Eikö naisen todistus ole puolet miehen todistuksesta?” Naiset vastasivat: ”Kyllä.” Muhammed sanoi: ”Tämä johtuu naisen mielen puutteellisuudesta.” (Vol. 3:826)

        Muhammed sanoi naisille: ”En ole tavannut ketään, joka olisi teitä puutteellisempi mieleltään ja uskoltaan.” (Vol. 2:541)

        Helvetissä suurin osa ihmisistä on naisia
        Muhammed sanoi: ”Minulle näytettiin helvetin tuli ja suurin osa siellä olijoista oli naisia.” (Vol. 1:28, 301; Vol. 2:161; Vol. 7:124)

        Nainen on huono enne
        Muhammed sanoi: ”Huono enne on naisessa, talossa ja hevosessa.” (Vol. 7:30)

        Naiset ovat haitallisia miehille
        Muhammed sanoi: ”Jälkeeni en jätä mitään kärsimystä, joka olisi haitallisempi miehille kuin naiset.” (Vol. 7:33)

        Muhammed sanoi: ”Älä pidä ylläsi tekohiuksia, sillä Allah lähettää kirouksensa niiden naisten päälle, jotka keinotekoisesti pidentävät hiuksiaan” (Vol. 7:133)

        Muhammedin mieskunto on yhtä suuri kuin 30 miehen
        ”Anas sanoi: ’Profeetalla oli tapana käydä jokaisen vaimonsa luona tunnissa, kerran päivällä ja kerran illalla, ja heitä oli yhteensä yksitoista.’ Minä kysyin Anasilta: ’Oliko profeetalla voimia siihen?’ Anas vastasi: ’Meillä oli sanonta, jonka mukaan profeetalle oli annettu kolmenkymmenen (miehen) voima.’” (Vol. 1:268)

        Muhammed nai yhdeksänvuotiaan tytön
        ”Aisha kertoi, että profeetta meni hänen kanssaan naimisiin kun hän oli kuusivuotias ja yhtyi häneen kun hän oli yhdeksänvuotias.” (Vol. 7:64)

        Allah kiiruhtaa täyttämään Muhammedin seksuaaliset halut
        Kun se Koraanin jae paljastettiin, jonka mukaan Muhammedilla oli oikeus lykätä kenen tahansa vaimonsa vuoroa yhtyä häneen, ja kun Muhammed sanoi Allahin sallivan hänen mennä naimisiin adoptiopoikansa vaimon kanssa, Aisha (yksi hänen vaimoistaan) sanoi hänelle: ”Oi Allahin lähettiläs, en näe muuta kuin että Herrasi kiiruhtaa miellyttämään sinua.” (Vol. 7:48)

        Kun nainen on eronnut miehestään, hän ei voi palata tämän luo ennen kuin hän on mennyt naimisiin (ja harrastanut seksiä) toisen miehen kanssa.
        Aisha kertoi: Rifaa Al-Qurazin vaimo tuli Allahin Apostolin luo ja sanoi: ”Oi Allahin Apostoli, Rifaa erosi minusta lopullisesti. Hänen jälkeensä nain Abdur-Rahman bin Az-Zubair Al-Qurazin, joka olikin impotentti.” Allahin Apostoli sanoi hänelle: ”Ehkäpä haluat palata Rifaan luo? Ei (et voi palata Rifaan luo), ennen kuin sinä ja Abdur-Rahman (impotentti mies) yhdytte toisiinne!” (Vol. 7:186)


      • kjkkjkj

        On hienoa miten islamilaisissa maissa täten onkin naisen asema mitä esimerkillisin, sananvapaus mallillaan ja uskonvapaus sekä ihmisoikeudet tajunnanräjäyttäviä.


      • Anonyymi

        Miten ihmeessä sait väännettyä tuon sellaiseksi, että islam muutti käytäntöä?


      • Anonyymi

        Jusraa: "Bukharin hadithissa jotkut muslimit tulivat sanomaan 'Aishalle, että rukouksen keskeyttää aasi, koira tai nainen. Jos olisit lukenut koko hadithin, tietäisit, että siinä tuli ilmi, että nuo muslimit olivat väärässä. Heillä oli väärää tietoa."

        Ei. Se oli itse asiassa Muhammad, jonka mukaan rukouksen keskeyttävät aasi, koira tai nainen. Ai jai jai. Paha paha moka sinulta.


    • Al-Aswa sanoi: Kysyin Aishalta, Allahin armo olkoon hanen kanssaan, mitä: "Mitä Profeetta (rauha hänelle) tapasi tehdä, kun hän oli perheensä kanssa?" Aisha vastasi: "Hän teki kotiaskareita perheensä vuoksi ja kun oli aika rukoilla, hän meni ulos."
      (Al-Adab Al-Mufrad, kirja 30, Hadith 1, autenttinen)

      Profeetta (rauha hänelle) sanoi: "Kun miehellä on kaksi vaimoa ja hän on kallistunut toiseen heistä [suosii toista enemmän kuin toista], hän tulee Ylösnousemuksen päivänä roikkumaan yksi puoli alaspäin."
      (Sunan Abi Dawud, kirja 11, hadith 2128, autenttinen)

      Abu Sa'id al-Khudri kertoi, että Allahin lähettiläs sanoi: "Jokainen, jolla on kolme tytärtä tai siskoa ja joka on hyvä heille, pääsee Paratiisiin."
      (Al-Adab Al-Mufrad, kirja 4, hadith 79, hasan)

      • raamatun.totuus

        Miksi sinä saat laittaa haditheja tänne, mutta minä en?
        Onko se mielestäsi oikein?


      • raamatun.totuus kirjoitti:

        Miksi sinä saat laittaa haditheja tänne, mutta minä en?
        Onko se mielestäsi oikein?

        No, minä en ole tämän palstan moderaattori, joten en voi siihen sanoa juuta, enkä jaata. En tiedä, voiko liittyä siihen, että tällä palstalla massapostitetaan ja spämmätään kristittyjen näkökulmaa, kun massapostitus on kielletty. Se ei ole rakentavaa dialogia, eikä liioin edistä kristinuskoa.


      • raamatun.totuus
        Yusraaa kirjoitti:

        No, minä en ole tämän palstan moderaattori, joten en voi siihen sanoa juuta, enkä jaata. En tiedä, voiko liittyä siihen, että tällä palstalla massapostitetaan ja spämmätään kristittyjen näkökulmaa, kun massapostitus on kielletty. Se ei ole rakentavaa dialogia, eikä liioin edistä kristinuskoa.

        Mutta minä kysyinkin, onko se mielestäsi oikein?


    • Al-Aswa sanoi: Kysyin Aishalta, Allahin armo olkoon hanen kanssaan, mitä: "Mitä Profeetta (rauha hänelle) tapasi tehdä, kun hän oli perheensä kanssa?" Aisha vastasi: "Hän teki kotiaskareita perheensä vuoksi ja kun oli aika rukoilla, hän meni ulos."
      (Al-Adab Al-Mufrad, kirja 30, Hadith 1, autenttinen)

      Profeetta (rauha hänelle) sanoi: "Kun miehellä on kaksi vaimoa ja hän on kallistunut toiseen heistä [suosii toista enemmän kuin toista], hän tulee Ylösnousemuksen päivänä roikkumaan yksi puoli alaspäin."
      (Sunan Abi Dawud, kirja 11, hadith 2128, autenttinen)

      Abu Sa'id al-Khudri kertoi, että Allahin lähettiläs sanoi: "Jokainen, jolla on kolme tytärtä tai siskoa ja joka on hyvä heille, pääsee Paratiisiin."
      (Al-Adab Al-Mufrad, kirja 4, hadith 79, hasan)

    • Al-Aswa sanoi: Kysyin Aishalta, Allahin armo olkoon hanen kanssaan, mitä: "Mitä Profeetta (rauha hänelle) tapasi tehdä, kun hän oli perheensä kanssa?" Aisha vastasi: "Hän teki kotiaskareita perheensä vuoksi ja kun oli aika rukoilla, hän meni ulos."
      (Al-Adab Al-Mufrad, kirja 30, Hadith 1, autenttinen)

      Profeetta (rauha hänelle) sanoi: "Kun miehellä on kaksi vaimoa ja hän on kallistunut toiseen heistä [suosii toista enemmän kuin toista], hän tulee Ylösnousemuksen päivänä roikkumaan yksi puoli alaspäin."
      (Sunan Abi Dawud, kirja 11, hadith 2128, autenttinen)

      Abu Sa'id al-Khudri kertoi, että Allahin lähettiläs sanoi: "Jokainen, jolla on kolme tytärtä tai siskoa ja joka on hyvä heille, pääsee Paratiisiin."
      (Al-Adab Al-Mufrad, kirja 4, hadith 79, hasan)

      • Yhyy, miksi tämä viesti tuli monta kertaa, tässä tosin luki "Palvelinvirhe" kun sitä aluksi klikkasin, no, en pysty tätä enää poistamaankaan...


      • ihmettelijäinen
        Yusraaa kirjoitti:

        Yhyy, miksi tämä viesti tuli monta kertaa, tässä tosin luki "Palvelinvirhe" kun sitä aluksi klikkasin, no, en pysty tätä enää poistamaankaan...

        Uskotoko todella, että jumalan mies voi olla joku joka sekaantui lapseen?


    • Känninkäinen

      Humala on vaarattomampi tapa sekoittaa päänsä kuin jumala.

      • Alkoholiin kuolee todennäköisemmin kuin Jumalaan.


    • Huonosti

      Huonosti!

    • vol100

      Pimeetä juttua toi k...

    • muhasenmatti

      Hyvin kohteli. Ensin tappoi juutalaismiehen ja sitten raiskasi vaimon. Onhan se hyvä, kun akoista pidetään huoli, jos mies on kuollut.

      • Faktat_kuntoon

        Vahingossa painoin yläpeukkua, tarkoitus oli painaa alapeukkua, kun höpistään asioita ilman tietoa.


      • Anonyymi
        Faktat_kuntoon kirjoitti:

        Vahingossa painoin yläpeukkua, tarkoitus oli painaa alapeukkua, kun höpistään asioita ilman tietoa.

        Ei. Kyllä tuo ihan totta on. Raiskattu oli 17-vuotias juutalaisneito nimeltään Safiya. Muhammad kidututti ja tapatti hänen miehensä, ja vielä saman päivän iltana otti Safiyan teltassa.


    • fxghfdghgf

      "Samoin (ovat kielletyt teiltä) kaikki naidut naiset lukuunottamatta niitä orjattaria, jotka ovat joutuneet haltuunne" (Koraani 4:24)

      Oikein inhimillistä tekstiä koraanissa o_O

    • obh123

      Miksi sitten on niin paljon pahoja muslimeja jotka pakottaa naiset pitämään huntua, lyö naista, nai alaikäisiä, tekee kunniamurhia. Miksi tätä kaikkea katsotaan sormien läpi?

    • 4333333333

      Ei sitä tarvitse lukea sitä koraania tietääkseen, miten naisia kohdellaan Islamin vallitsemissa maissa. Mitä enemmän uskovaisimpia, sitä huononpi asema. Islamistit ovat myös jatkuvassa sodassa toistensa kanssa, mikä alkoi heti Muhammedin kuoleman jälkeen. Miten tämä on rauhan uskonto, kun he eivät voi tulla edes toistensa kanssa toimeen? Naiset ovat myös aivopesty siihen, että he ovat arvostettuja ja kunnioitettuja, koska peittävät itsensä. Todellisuudessahan se on, että todennäköisesti tulevat raiskatuksi/leimatuksi/kivitetyksi/uhriksi jos eivät peittäisi itseäänsä. Se ei ole siis vapaaehtoinen valinta, kun ainoa positiivinen tulos on, kun peittää itsensä.

      • obh123

        Koraani ja hadithit opettaa sekä hyviä että pahoja asioita muslimeille. Se on täysin muslimeista itsestään kiinni mitä he ovat luonteeltaan taipuvaisia toteuttamaan. Se on yksilöllistä samoin kuin kristityillä ja suomalaisilla. Täälläkin on vaimonhakkaajia ja sehän on kiellettyä jo rakkauden lain ja suomen lain perusteella. Hyviä tekoja joita ihmiset tekee ei kukaan varmaankaan ole kieltämässä muslimeilta kuin keneltäkään. Ongelma on se jos laki sallii pahat teot. Silloin herkästi esimerkiksi nyt islamilaisessa yhteiskunnassa oikeusistuimet jos noudattaa sharian vallitsevia tulkintoja, naisen asema on huono verrattuna meihin. Meilläkin on omat ongelmamme vieläkin, mutta se ei poista sitä että kun puhutaan islamista, ongelmat saavat jumalallisen hyväksynnän leiman, oli sitten valtion laki sekulaari tai uskonnollinen.

        Ja mitäpä hyvät muslimit voi muutakuin turvautua valtioon oikeuksiensa puolustajana silloin kun islamilainen perinne sekä sallii pahuuden että kehottaa hyviin asioihin. Ne pahathan sitä miekalla lakiaan ylläpitää samoin kuin valtion tulee tehdä. Jos riita tulee islamilaisessa yhteiskunnassa vaimonhakkaajan ja naapurin setän joka puolusti naista välille, kenen puolella laki on? Sen puolella joka on rohkeimmin heiluttanut miekkaa islamilaisessa miekkailukulttuurissa.

        Jumalan laki, mutta ei laki kuitenkaan, vaan syntisen ihmisen, Muhammedin hairahduksen seurauksena syntynyt sekava arabiheimon uskonto.


    • Eiksoiskinrakentavaa

      Ois mahtavaa, jos palstan muslimit, jotka pitävät naisten oikeuksien puolta islamissa, postaisivat ja olisivat aktiivisia näine viesteineen muslimimaissa.

    • Poistetuissa viesteissä saattoi olla lisää haditheja, jotka todistavat islamin naisvastaisuudesta. Muhammed on taruhenkilö, kuten Hiidenlehto osoittaa kirjassaan. Profeettaa ei ollut koskaan olemassa, joten häntä ei liioin voi syyttää pahanteosta.

    • tupuna10

      voin melkeimpä vetoa lyödä, että osaan ajaa autoakin paljon paremmin, kuin yksikään tämän palstan muslimi. olen omistanut ajokortin kauan, ja en ole koskaan ajanut kolaria. tosin miehet senkin edestä on kolaroinut minun autoa.

      • Vedonlyönti ei kuulu islamiin, mutta palstalla ei minun lisäkseni muita muslimeja näy, ja minulla ei ole ajokorttia, joten myönnän suosiolla sinulle tämän tittelin.


    • Anonyymi

      Nyt AFGAANIT levitäytyvät pistäen euroopan sekasin helvetöijen kaikenh

      • Anonyymi

        En tiedä islamin syvimmästä olemuksesta, mutta varmaan se on vähän kuin kommunismi: Ideana hyvä, mutta käytännössä jätkät pilaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En tiedä islamin syvimmästä olemuksesta, mutta varmaan se on vähän kuin kommunismi: Ideana hyvä, mutta käytännössä jätkät pilaa.

        Kyl nyt olis jo viimeistään paree tietää
        - mitä ovat syvimmiltään


    • Anonyymi

      Tämä on islamin viesti, jonka Allah välitti Gabrielin kautta Profeetalle (rauha hänelle)
      Emme seuraa kulttuureita, naapuria, kummia, kaimaa, vaan uskontoa

    • Anonyymi

      Naisten yhtäläiset oikeudet ovat harhaa ja järjetön ajatus.

      - Khalid Yasin

    • Anonyymi

      Allahu akbar
      kun elämme näin tulee rauha ja kaikki hyvä

      • Anonyymi

        ELÄMÄN TALLAUS ON NÄILLE JOKAPÄIVÄSTÄ ELÄMÄÄ

        EIVÄTKÄ MUUHUN PYSTY EIVÄT IKÄNÄ MEKASTUKSINEEN


      • Anonyymi

        Länsimaissa ”Allahu akbar” tunnetaan suuren yleisön keskuudessa sen takia, että muslimiterroristit käyttävät sitä sotahuutona.

        Oiskos niin, jotta euroopassa sen huutaja henkaisee aina viimesen kertasa.


    Ketjusta on poistettu 23 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      274
      2903
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1526
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1250
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1187
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1180
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      22
      1058
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe