Pakolaisia kohdeltava hyvin

pidetään_ystävinä

Ruotsissa ovat pakolaiset nyt mellakoineet. Monien mielestä Ruotsi ei ole antanut heille riittävän hyviä asuntoja ja käyttörahaakin liian niukasti.
Vaikka Suomessakin yritetään heitä pitää tyytyväisinä ei se ilmeisesti riitä. Porukka on nuorta osa haluaisi olla kuten paikallisetkin, pitäisi käydä autokoulut ja hankkia jopa autokin.
Oulunkin palstoilla näistä asioista oltiin kovin huolissaan.

http://keskustelu.suomi24.fi/t/14739009/pakolaisia-on-kohdeltava-hyvin

36

488

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaikkapaskaduunia

      Ongelmia tulee aina jos ei ole osoittaa töitä ja paikkaa yhteiskunnassa.
      Ruotsin tilanteeseen vertaaminen on vähän naivia, koska heillä porukkaa on tullut kymmenessä vuodessa noin miljoona. Ei sellaisella määrällä töitä löydy, sitten tulee se yhteiskunnan ulkopuolelle jääminen ja sitä kautta vaikeudet.
      Suomessa puhutaan kuitenkin aivan eri luokan luvuista, silti kotouttamiseen pitäisi pystyä panostamaan tehokkaammin ja saada nämä ihmiset töihin.
      Olisi saatava koko prosessi hallintaan, niin että voitaisiin ottaa valittuja tulokkaita suoraan leiriltä, missä taustat ja koulutus olisi jo käyty läpi, silloin ne voitaisiin ohjata suoraan kieltä oppimaan ja jonkinlaisiin töihin.
      Kieli-ja lukutaidoton, täysin kouluja käymätön lammaspaimen on meidän yhteiskunnassa samassa syrjäytyneisyyden asemassa, kuin mitä meidän omat syrjäytyneet, jotka on jättäneet koulun peruskouluun, eivätkä ole kiinnostuneet mistään ammattiin opiskelusta. Niitä meiltä löytyy paljon jo omasta takaakin.

    • paratiisiapukkaa

      Ei helvetti näin ! Kyllä asia on niin että on parempi kun nämä "pakolaiset" jäävät omaan maahansa ja alkavat sitä rakentaa, eivät tuo mukanaan kuin ongelmia tulomaahan.
      Oma kultuuri, uskonto ja muutenkin elämisen arvot on näillä hyvin erilaset kuin meillä, on parempi että pysyvät omilla alueillaan omine elämäntyyleineen ja tekevät sinne omat paratiisinsa.

      • kansainvaellustatulossa

        Noh, käytäntö on kyllä osoittanut jo nyt, kuinka asumakelvottomista oloista lähdetään muualle, ja se on sinänsä ymmärrettävää. Sota, tai sen kaltainen tilanne, ajaa ihmiset liikkeelle. Samaten myös nälänhätä, jota ilmastonmuutos saa aikaan jo monilla seuduilla.
        Aiemmin tuntui rahaa vielä riittävän pakolaisleirien ylläpitoon, mutta nyt on monissa maissa leikattu kehitysapua, ja se on kiihdyttänyt sitten muuttoliikettä.
        Parempi Euroopan kannalta olisi ruokkia pakolaisia Afrikassa, kuin täällä.
        Hallittu maahantulo olisi aina parempi ratkaisu, mutta sellaiseen on vaikea päästä.

        Tulevaisuudessa voi ilmaston muutos aiheuttaa suuremman ongelman idässä. Siellä on valtava populaatio ihmisiä, jotka lähtee vaeltamaan, mikäli ilmaston lämpenemisen seurauksena viljely vaikeutuu pahasti. Sieltä tullaan sitten Afganistanin läpi suoraan tänne, ryssä antaa saappaalla vielä vauhtia takapuoleen potkimalla, siinä onkin ihmettelemistä sitten.


      • ERÄSVETERAANI

        Vielä nytkin on paljon veteraaneja jotka elävät köyhyydessä ja puutteessa. He jotka puolustivat tätä maata mm. talvisodassa 40 asteen pakkasessa vähissä vaatteissa ja moneskin nälässä.

        Olisiko ensin autettava heitä ja vASTA SITTEN näille nuorille miehille pantava pöytä koreaksi?

        Entä eläkeläiset jotka ovat raataneet koko ikänsä ja nostaneet tämän suomen ja rakewntaneet meille hyvinvoinnin. Olisiko heitäkin AUTETTAVA? jA VASTA SITTEN PAKOLAISIA

        jOTKA OVAT ERIMIELTÄ VOIVAT MAJOITTAA OMAAN KOTIINSA TÄYTEEN PAKOLAISIA JA ELÄTTÄÄ HEIDÄT EIHÄN SE RIKOS OLE


    • Yussuf-Halal-Aho

      Kyllä jokaisen sivistyneen valtion pitäisi siirtää omia kansalaisia leireihin ja siirtää matut näiden asuntoihin,että saisivat paremmat olot.

      • torpanPimu

        SUVAKIT olisivat täysin yhtämieltä yllä olevan kirjoituksen kanssa.


    • Muriaaaaanit

      Jos Ruotsin kaltaisessa yhteiskunnassa ei pärjää niin on itsessä vikaa.Siellä annetaan ihmiselle mahdollisuus toisensa perään,saa siis epäonnistuakkin.Verotoimistot,sairaskassa,työttömyyskassa kohtelu viimisen päälle.Tämän sanon 26vuoden kokemuksella,ikävää katsoa kun epäsosiaalinen aines valtaa Ruotsin.Ruotsi oli hieno maa ei niin kauan sitten.

      • huonoverrataruotsiin

        Ei pystynyt Ruotsikaan kotouttamaan miljoonaa pakolaista kymmenessä vuodessa, 100 000 vuodessa on liikaa tuon kokoiselle maalle.
        Meille kun tuli muutama kymmenentuhatta niin porukka huusi melkein maailmanloppua kurkku suorana, eikä kirjoittelu ole vieläkään loppunut, vaikka suurin osa sai kielteisen päätöksen.


      • e6ue5uy
        huonoverrataruotsiin kirjoitti:

        Ei pystynyt Ruotsikaan kotouttamaan miljoonaa pakolaista kymmenessä vuodessa, 100 000 vuodessa on liikaa tuon kokoiselle maalle.
        Meille kun tuli muutama kymmenentuhatta niin porukka huusi melkein maailmanloppua kurkku suorana, eikä kirjoittelu ole vieläkään loppunut, vaikka suurin osa sai kielteisen päätöksen.

        Totta!
        Näitä porukkaa kun saahaan tarpeeksi tänne Suomeen.
        Muuttuu äkkiä suvakeilla ääni kellossa kun aletaan kantaväestöä syrjimään väärästä uskosta.
        Sitten ruvetaankin puhumaan. Että miten se näin?
        Ei sen pitäny näin käyä...


      • hakkarainensekopää
        e6ue5uy kirjoitti:

        Totta!
        Näitä porukkaa kun saahaan tarpeeksi tänne Suomeen.
        Muuttuu äkkiä suvakeilla ääni kellossa kun aletaan kantaväestöä syrjimään väärästä uskosta.
        Sitten ruvetaankin puhumaan. Että miten se näin?
        Ei sen pitäny näin käyä...

        No Suomessa tilanne on hyvin ollut hallinassa jo pitkän aikaa, ainoa oli se pikku purske vuonna 2015. Sekään ei ollut kuin vähän yli 30 tuhatta, josta suurin osa saa kielteisen päätöksen, joten turha maalailla kauheita uhkakuvia, kun Ruotsin kanssa meidän maalla ei asiasta löydy yhteneväisyyttä.


      • Ghjlllk
        hakkarainensekopää kirjoitti:

        No Suomessa tilanne on hyvin ollut hallinassa jo pitkän aikaa, ainoa oli se pikku purske vuonna 2015. Sekään ei ollut kuin vähän yli 30 tuhatta, josta suurin osa saa kielteisen päätöksen, joten turha maalailla kauheita uhkakuvia, kun Ruotsin kanssa meidän maalla ei asiasta löydy yhteneväisyyttä.

        Niin toistaiseksi!
        Ja se toistaiseksi ei ole ikuista.......


    • Suomi100vuotta

      Uutiset
      27.2.2017

      Teuvo Hakkarainen: Vanhukset makaa paskoissaan, me hyysäämme ulkomailta tulevia

      Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen ei pyörrä ajatuksiaan ja sanomisiaan, vaikka hän sai tuomion kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

      Mies laukoo kovilla painetussa Hymyssä, johon hän on antanut haastattelun.

      -Tää on hullu maa. Sää puhut totta ja sut tuomitaan. Seuraava aste on että Suomeen tulee sharia-laki, täällä on jo sen esiaste, hän paukuttaa.

      Hänen mielestään kantasuomalainen hetero on syypää aina, jos suunsa aukaisee. ei ole olemassa totuutta, on vain ”journalismia”.

      -Tuolla vanhukset makaa paskoissaan ja me hyysätään ulkomailta tulevia. Laitetaan ensin omat asiat kuntoon, ennen kuin hoidetaan heidän asioitaan. Tuolta kun tulee ukkoporukka aavikolta niin kyllä niille avustajia löytyy mutta ei vanhusten hoitoon löydy, Hakkarainen manaa.

      Myös EU:sta Hakkarainen vaahtoaa. Maksamme sinne kolme milardia ja saamme kaksi, hän sanoo.
      Teksti:Hymyn toimitus (Lasse Tuorila)

      Täyttä asiaa!

    • Ääntäjakuvaa

      https://youtu.be/Z54pjtjwPiY
      Turvapaikanhakijat hakkasivat vartijan rautatangoilla sairaalaan
      Hyökkäys tapahtui vastaanottokeskuksessa Staufenin pikkukaupungissa Saksassa.
      Tätäkö suomen suvakit odottaa?

    • ryysyranta.jooseppi

      " Kyllä jokaisen sivistyneen valtion pitäisi siirtää omia kansalaisia leireihin ja siirtää matut näiden asuntoihin,että saisivat paremmat olot. "

      Ei täällä siirretä omia kansalaisia leireihin, vaan nämä mengele pyövelit määrää osastolla nopeutetusti tarvittaessa vaikka leposidonnassa huumaavat dropit, muutaman viikon kuuri vanhuksille ja siitä näin nopeutetulla kierrolla mullan alle.

      Rahaa kun ei ole kaikkien hoitamisiin niin noin säästetään, että riittää paremmin näille partapirujulistajien vihapuhe moskeijoissa aivopesemille pedoprofeettaisen hiekkakultin suojavärisille maahantunkeutujille täällä heidän loppuiän ajan käyskennellä, yhteiskunnan maksaman sosiaaliturvan varassa tottakai.

      Kela maksaa jopa näistä matupiireistä isis-terroristeiksi lähteville sosiaalitukea näiden terrorismi reisujensa ajalta - eikä tämäkään ole mitään pahinta painajaisunta, vaan tämän päivän suvakkihuora vajakkista nyky-yhteiskuntaa.

    • Seksiäsilmätkiinni

      Axl Smith ystävälleen ennen oikeusprosessia: "Joutuu akat ite tulee myös paikalle - lets bring these bitches out"!
      Missä tasa-arvo?
      Naiset saa maksun ja "tavara" jää vielä itselle!
      Onko tämä maksullista seksiä,kun maksun saa vielä jälkikäteenkin?

      • nettiinTulee

        Tyrkky naisille ihan oikein vaikka kuvattaisikin pakkoko on sitä persettä tunkea tyrkylle jos kyseessä on julkkis. Nämä panovideothan tulee vielä nettiin.

        Kemijärvellähän on myös tummat pojat ahkeroineet onkohan sieltä tulossa videoesityksiä?


    • Poliisionnero

      Pyöräilijä heitti happoa nuoren naisen kasvoille - jo viides isku Berliinissä

      Tiistai 28.2.2017 klo 11.55

      Tummiin pukeutunut pyöräilijä heitti happoa nuoren naisen kasvoille tiistain vastaisena yönä Berliinissä.
      Ompa tarkat tuntomerkit tekijästä! Tummiin pukeutunut,ei muuta?!
      Oliko "varvaskengät" jalassa,ihonväri,pyörän merkki,tekijän ikä ja sukupuoli??!
      Minkä maalainen,oliko pakolainen,homo,hetero,sukupuoleton ja oliko oma pyörä vai "lainattu"?

    • Naurettavaauutisointiapo

      Ulkomaat 28.02.2017 18:38
      Käsikranaatti haavoitti yhtä Malmössä

      Poliisi sai tiedon räjähdyksestä iltakymmenen jälkeen Suomen aikaa.

      Ruotsin Malmössä yksi ihminen haavoittui maanantai-iltana käsikranaatin räjähdyksessä. Uhri sai sirpalevammoja jalkaan, kun kranaatti räjähti illalla pihamaalla omakotialueella Lindängenissä.

      Tapausta tutkitaan murhan yrityksenä.

      Poliisi sai tiedon räjähdyksestä iltakymmenen jälkeen Suomen aikaa. Tapahtumapaikalle hälytettiin myös räjähdeasiantuntijoita.

      Uhri on sairaalahoidossa. Expressen-lehden mukaan haavoittunut on täysi-ikäinen mies. Poliisi ei kommentoinut yöllä sitä, asuuko uhri rikospaikan osoitteessa.

      Poliisin mukaan räjähdyspaikan osoitteeseen tuli kaksi viikkoa sitten uhkauskirje, josta tuolloin ilmoitettiin poliisille. Poliisi ei kommentoi, oliko iskussa loukkaantunut mies uhkauskirjeen saaja.

      STT, TT
      Trump tiesi ja varoitti ruotsalaisia,tulevista vaaroista!
      Kuka heitti käsigranaadin?
      Missä tuntomerkit?
      Oliko "tummiin" pukeutunut?

    • Päivänselvää

      Ruotsi seuraa ketä tulee Suomesta maarajan yli – katso video länsirajalta
      Tehostettu ulkomaalaisvalvonta aloitettu. Poliisin mukaan kymmeniä kielteisten päätöksien saaneita on palannut Ruotsiin.
      Ruotsin kauttahan ne ovat tulleetkin!
      Sinne vaan takaisin!

    • Turvallinenruotsi
    • Turvallinenruotsi

      Jengit murhanneet viisi tällä viikolla Tukholman alueella – Poliisi: Takavarikoitu Kalašnikoveja ja kranaatteja

      • liivijengitmurhaavat

        Mitä sillä on tekemistä Kempa palstalla ?
        Ei edes pakolaisten kanssa, koska murhaavat jengit on ihan kantaruotsalisia roistoja, jotka selvittelevät reviiriensä rajoja.


      • Vainuusiruottalaisia

        Tukholman poliisi: ”Tilanne katastrofaalinen – Emme selviä ilman lisäapua”
        Poliisi ei uskalla puuttua vakavaan, yhteiskuntarauhaa horjuttavaan väkivaltarikollisuuteen.

        Viimeisten päivien aikana Tukholmassa on murhattu viisi henkilöä. Olletikin, että kaikki, niin murhatut kuin murhaajatkin, ovat kolmansista maista tulleita niin sanottuja maahanmuuttajia tai sotaa ja vainoa paenneita, poliisi piti tänään lehdistötilaisuuden, jossa valaistiin asioita.

        Tilanne Tukholmassa on poliisin mukaan katastrofaalinen.

        Poliisilla on tällä hetkellä tutkinnan alla avoimina juttuina 47 murhaa ja 57 murhan yritystä. Kuluvan vuoden aikana reilussa parissa kuukaudessa on Tukholmassa tapahtunut 17 ampumistapausta, joissa on kuollut 7 henkeä.


    • Tuuleeuusintanapäivittäi
    • Ruotsinpoliisiko

      STT, TTUppsala

      Ruotsissa Uppsalassa kolmen miehen epäillään raiskanneen 17-vuotiaan teinipojan. Uhri on kertonut tuntemattomien miesten raiskanneen hänet viime yönä.

      Poliisi sai hälytyksen asiasta noin kello kahden aikaan, kun ulkopuolinen henkilö oli löytänyt tajuttoman 17-vuotiaan rappukäytävästä. 17-vuotias vietiin sairaalaan, ja poliisi on kuullut häntä aamulla.

      Poliisi etsii lisäksi silminnäkijöitä alueelta, jossa epäilty raiskaus tapahtui.

    • Sairastaporukkaa
    • Rajatkiinninyt

      Tällä hetkellä meillä on lähes miljardin vuodessa maksava harrastus, jossa ihmisiä otetaan sisään ja majoitetaan, hakemuksia käsitellään, päätöksiä annetaan ja kielteisen päätöksen saavalta enemmistöltä toivotaan oma-aloitteista poistumista."

      Tämä summa kasvaa joka vuosi.

      Tältä olisi suurimmaksi osaksi vältytty, kun olisi laitettu portti kiinni Torniossa ja oltu ottamasta vastaan Ruotsin lahjaa. Siihen olisi ollut laillinen oikeus. Olisi vältytty monelta leikkaukselta ja säästöltä.

      • tunnustettavaon

        Juurikin näin. Kyllä suurin syyllinen on tuolloinen sisäministeri Orpo poika. Ei ollut tehtäviensä tasalla Orpo poika. Eikä ollut myöskään pääministeri Sipilä. Uskomatonta miten kepulaiset voi hyväksyä Sipilänsä menettelyn. No , oma aikansa menee ennen kuin totuus on tunnustettava.


    • Sairasvakuutuskortti

      Oulun puurokenraali haettiin ambulanssilla sairalaan suoraan mielenosoitusteltasta
      Ambulanssi haki puurokenraalin noin klo 19 Oulun keskustan laittomien matujen mielenosoitusteltalta. Tiedossa ei ole, mikä Puurokenraalille tuli. Oliko syönyt pahaa puuroa?

      • Sairasvakuutuskortti

        Ylläolevasta Facebook-kuvakaappauksessa Puurokenraalin adjutanttina toimiva arabimies selvittää, syynä taisteluvammaan oli Oulun sää.

        Forecan mukaan Oulun lentokentällä Oulunsalossa oli tapahtumahetkellä lämpötila – 2 C.

        Oulun keskustassa kaukolämmöllä lämmitetyllä kadulla kauppakeskus Valkean edessä lämpötila oli nollan tuntumassa, ja matujen komentokeskuksena toimivassa teltassa on useita sähkölämmittimiä.

        Voidaan todeta, että Hitleriä ihailevalle Puurokenraalille kävi aivan kuten esikuvalleen ja myös Napoleonille Venäjän retken aikana.

        Kenraali Talvi päihitti!

        Aavikkosodankäyntiin tottunut Irakin armeijan yliluutnantti ei kykene johtamaan joukkojaan Oulun säälimättömässä talvessa.

        Ei edes lämmitetylle kadulle pystytetystä sähkölämmitetystä komentoteltasta käsin.


    • Suomalaisetensin

      HS: Turvapaikanhakijaa sumutettiin kaasulla Helsingissä - hyökkäjää ei ole saatu kiinni.
      Toivottavasti ei saadakkaan!
      Eikö poliisilla ole parempaakin tekemistä?
      Suojella vaikka suomalaisia naisia,raiskaajapakolaisilta!

    • Turvatonsuomi

      Somaliäiti hakkasi lapsiaan luudanvarrella, hyppynarulla ja sähköjohdolla
      Poliisi vaatii neljää lastaan pahoinpidelleelle 45-vuotiaalle naiselle vankeusrangaistusta ynnä maasta karkotusta törkeistä pahoinpitelyistä

      45-vuotias somaliäiti pahoinpiteli neljää pientä lasta, kahta tyttöä ja kahta poikaa, vuosien ajan.

      Hän löi lapsiaan muun muassa luudanvarrella, jatkojohdolla, hyppynarulla, kengällä ja rullalle käärityllä sanomalehdellä.
      Suojeleeko poliisi suomalaisia?
      Onko päätehtävä unohtunut?

    • Kuiskaajatrajalla

      Hennalan tuholoiskeskuksessa väkivaltaa
      Lauantaina aamuyöstä poliisi kävi puuttumassa matujen väliseen väkivaltaan.
      Kuka suojelee suomalaisia?
      On se "mieluinen paikka" se hennala poliisille!

    • seuratkaaKeskusteluita

      Vaalikeskusteluita seuranneena positiivinen yllätys on ollut Keskustapuolueen myönteinen suhtautuminen maahanmuuttajiin. Sipilä on luonut edustajiin uskoa mitenkä siitä on hyötyä kansantaloudelle. Kuuntelin Katri Kulmungin haastattelua joka oli myös hyvin myönteinen maahanmuutolle.

      Sipilä bisnesmiehenä tietää mitenkä näistä tulijoista saadaan muutamassa vuodessa Suomeen halpatyömarkkinat joilla saadaan talous kuntoon. Tottahan on jos on tunkua työmarkkinoille, ja saadaan ansiosidonnaiset alas työt tullaan tekemään halvemmalla.

      Kuunnelkaa vaalikeskusteluita tarkkaan, ja puoluettomasti tulette huomaamaan mitenkä yleinen linja on maahanmuuttoa suosiva, kuka mistäkin syystä. Vasureilla vedotaan ihmisoikeuksiin ja halutaan moniavioista somaalia paijata.

      Persut ovat maahanmuuttovastaisia, heillä ei paljon ole valtaa koska edessä on ehkä puolueen hajoaminen ja tuleva vaalitappio.

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2693
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      72
      1452
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      40
      1433
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      30
      1208
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1153
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1151
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1141
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1089
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1080
    Aihe