Tiedä ja voita, osa 2

Kummastuttaa

Joku taisi saada tarpeekseen Tiedä ja voita- keskustelusta kun se suljettiin. Meniköhän se lukkoon Nelosen aloitteesta?

243

14300

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • älkääitkeköjavalittako

      Kaikki rahat tulleet aina ja voitot! Jos ei pelaa, ei voi voittaa! Kannattaa siis kokeilla ja soittaa. Olen voittanut useasti, rahat tulleet 30-56 päivässä Rantalaisen tilitoimistosta Lahdesta.

      • Kummastuttaa

        Enhän minä itkenyt enkä minä valittanut. Ihmettelin vain sitä, että keskustelu oli lukittu. Onpas jollain pipo kireällä :)

        Kyllä sen varmaan kaikki ymmärtää, että "Jos ei pelaa, ei voi voittaa". Muita kohtia en kommentoi mihinkään suuntaan, itse olen 0600&0700-estojen tyytyväinen käyttäjä.


      • Kansalaispoliisi

        Kyllähän se sädekehä alkaa kiristää kun täällä tehdään hallaa huijarien bisnekselle. Tiedä ja voita kotimainen visailuohjelma joka pyörii näppärästi Maltan veroparatiisissa.


    • Bisnestätyhmillä

      En ymmärrä miten poliisihallitus sallii tälläisen toiminnan! Ohjelmaa tuotetaan Unkarista ja rahat maksaa paratiisiyhtiö ja samat soittajat voittaa melkein päivittäin.

      Pelin idea on fiksu... annettaan helpot rahat 20-50€ mahdollisilla oikeille soittajille ja sen jälkeen laitetaan linjat kiinni ja Iida 2 tuntia jauhaa "vaikea peli, eikö kukaan tiedä, vaatimustaso korkealla jne.

      Kysyn pystyykö tätä tekemään laillisesti Suomesta käsin? Työttömät ja eläkeläiset soittaisivat hulluna ja käärisin itse rahat taskuuni ;)

      Valtion rahat menee ihan turhan takia HYVIN epämääräisille yritykselle.

      • Kansalaispoliisi

        Miten valtiolla on varaa rahoittaa tällästä toimintaa. Vai onko tästä valtiolle enemmän hyötyä kuin haittaa. Näitä ohjelmia ihan mielenkiinnosta paljon katsoneena olen tehnyt johtopäätöksen. Tämä vedätys on myös näissä numeroissa 0600 0 2000 &0700 033 55 ja puhelun hinnassa. Eli voit saada laskun vaikka et soittaisi kertaakaan.


      • Anonyymi
        Kansalaispoliisi kirjoitti:

        Miten valtiolla on varaa rahoittaa tällästä toimintaa. Vai onko tästä valtiolle enemmän hyötyä kuin haittaa. Näitä ohjelmia ihan mielenkiinnosta paljon katsoneena olen tehnyt johtopäätöksen. Tämä vedätys on myös näissä numeroissa 0600 0 2000 &0700 033 55 ja puhelun hinnassa. Eli voit saada laskun vaikka et soittaisi kertaakaan.

        Tiedä ja voita ohjelma!!!!!. Siellä tämä nuori nainen länkyttää tyhjää ja haroo hiuksiaan !!!.


      • Anonyymi

        Ihmettelen miten samat ihmiset pääsevät läpi ohjelmaan....taas Kaija voitti,juontaja oikein hehkutti ,että ompa mukava kuulla sinun ääntäsi...


    • rty765879

      Jos ei pelaa ei voi voittaa, niinhän se menee lotossakin. Kyllä se täyspotti joskus tulee sieltäkin, täytyy vain kärsivällisesti lotota seuraavat 509 vuotta.

      "Pelin idea on fiksu... annettaan helpot rahat 20-50€ mahdollisilla oikeille soittajille ja sen jälkeen laitetaan linjat kiinni ja Iida 2 tuntia jauhaa "vaikea peli, eikö kukaan tiedä, vaatimustaso korkealla jne."
      Tätähän se on ja konsepti pysyy samana lähetyksestä toiseen: muutama voitto annetaan aluksi kun potissa noin 50-100€ ja soittajia yhdeksän. Sitten linjat kiinni ja valehdellaan soittajille ettet ollut "kierroksen" paras pelaaja. Mitään kierroksen parasta pelaajaa ei edes ole. Viimeinen soittaja joka sitten otetaan lähetykseen vastaamaan, on satunnaisesti valittu aikaisemmista soittajista.

      Näin se menee. Tämä juontaja toistelee sitten kaksi tuntia samaa mantraa lähetyksestä toiseen kuin käsikirjoituksesta lukien. "Peliohjaaja" sanelee korvanappiin mitä tulee seuraavaksi sanoa. Eli onko siis rehellistä jos jokainen lähetys samalla konseptilla? Muutama soittaja alkuun ja kas kummaa juontajan mielestä soittajat loppuvat yhtäkkiä ja tämän pitäisi toistua joka lähetyksessä. Todella uskattavaa. Ja mitä noihin voittajiin tulee jotka vastaavat lähetyksen lopulla siihen SUUREEN pottiin, on ennalta sovittu. Tällainen huijausmentaliteetti ei Suomessa onnistuisi. Siksi lähetys tulee Unkarista jossa tämä on laillista toimintaa. Ennen kaikkea ihmettelen miten nuo soittajat ovat niin typeriä että menevät tällaiseen helppoon ja ovat näin helposti vietävissä ja huijattavissa. Kuitenkin jokainen peli on helppoudessaan sellaisia että jokainen 10-vuotias sen osaa ratkaista.

    • Kansalaispoliisi

      Onnenarpa "hyväntekeväisyysarpajaiset" on samaa valehtelua kuin tiedä ja voita "peli"
      Tämä soittajien kalastelu on todella säälittävää.
      "jos tiedät oikean vastauksen niin älä epäröi soittaa älä epäröi" "jos et tiedä vastausta niin älä siellä nyt kärvistele vaan mieti mieti mieti" "ja ajattele sä voit voittaa 2000 tai 10000" "ja ajattele sitten kun sä voitat sä voit tehdä näillä rahoille ihan mitä sä haluat"
      Eipähän tarvitse kumpaakaan osallistua.

    • NäitköSinä

      Tänään piti "laskea yhteen kaikki mahdolliset kolmiot". Oikeaksi vastauksesi kerrottiin 24. Sen tiesikin "Joel". Hulluinta oli se, että kun siinä lopuksi näytettiin ne ratkaisukolmiot punertavilla viivoilla, niin sinne ilmestyi viivoja ihan uusiin kohtiin. Siis voi se 24 olla oikea määrä, mutta osa niistä ratkaisuna esitetyistä ei löytynyt alkuperäisestä kuvasta.

    • RitvaJukkajaLeila

      Ensin tuli uki, sitten tuli Joel ja lopuksi tuli vanha tuttu Kurt.

      • UkiJoelKurt

        Eikös olekin mielenkiintoista kun nämä vakiopelaajat eivät ole juuri koskaan automerkkipelissä. Ne on aina kaupunkipelissä jossa jaetaan 50€ potteja. Uki voitti tänään 50€ maksukortin onnenarvasta.


      • Anonyymi

        ....ja nyt Kaija..


    • Vanhavirsi

      Joo, kiinnitin samaan kokoonpanoon huomiota. Jos on sama Kurt Kuhmoisista, niin hänellä tuli tämän kuukauden 3 voittokertaa täyteen. Viimeiset voitot hänellä:
      13.3. 1800 euroa
      3.3. 2000 euroa ja
      2.3. 2000 euroa

      Päivän suurin potti joka kerta. Tuli siis tämän kalenterikuukauden kolme voittoa kerättyä. Niitä edellinen voitto tuli tasan kuukausi sitten 13.2. 2000 euroa. Tiedot löytyy Tiedä ja voita nettisivuilta. Aikamoinen "taituri" on Kurt. Nyt on jännä seurata, että lähteekö Kurtin voittoputki taas heti huhtikuun alusta, ensimmäinen lähetys kai maanantaina 3.4.

      • Kysynpävaan

        No hei, Kuhmoinen on kunta keski-Suomessa, asukkaita 2287, kertoo Wikipedia. Milläköhän todennäköisyydellä sieltä löytyisi useampi Kurt-niminen?


    • astraltvennustaja

      Huomenna voittaa Leila Porvoosta ja Pekka Mikkelistä ja ehkä Kaija Mäntästä. :D

    • Kusetusta

      Hauskinta on, että tämä blondi, jolla hissi ei selvästikään kulje ihan ylimpään kerrokseen, heiluttelee siellä ikivanhaa puhelinta. Antakaa nyt sille edes Nokia 3310. Olisi edes hieman uskottavampaa.

      • PerinteetKunniaan

        Blondilla on vissiin sellainen veivattava malli, ei toimi. Nokia 3310 ei kuitenkaan ole paras vaihtoehto. Jonkin verran etumatkaa antaa lankapuhelin, jossa on numeronäppäimet. Luulisin, että kännykässä tulee viivettä hiukan eli ratkaisevat sadas- tai tuhannesosasekunnit.

        Jos sama henkilö vastaisi samoihin kysymyksiin, olisi nopeusjärjestys varmaankin 1) lankapuhelin, 2) peruskännykkä, 3) "älypuhelin" kosketusnäytöllä.

        Joku saa mielellään korjata tämän kuvitelman.


      • 25minä
        PerinteetKunniaan kirjoitti:

        Blondilla on vissiin sellainen veivattava malli, ei toimi. Nokia 3310 ei kuitenkaan ole paras vaihtoehto. Jonkin verran etumatkaa antaa lankapuhelin, jossa on numeronäppäimet. Luulisin, että kännykässä tulee viivettä hiukan eli ratkaisevat sadas- tai tuhannesosasekunnit.

        Jos sama henkilö vastaisi samoihin kysymyksiin, olisi nopeusjärjestys varmaankin 1) lankapuhelin, 2) peruskännykkä, 3) "älypuhelin" kosketusnäytöllä.

        Joku saa mielellään korjata tämän kuvitelman.

        Iita hyväksyi automallin anglia vaikka auto merkkii haetaan .maksoi 150e angliasta joka on malli.ei ois saanu hyväksyy


    • Niinvaikeeta

      Huippuhankalan tehtävän vaikeustaso 99 prosenttia. Joopa-joo...

      Ehkä se tarkoittaakin, että 99% osaa ratkaista

    • bee-eikä-cee

      Pekka Mikkelistä voitti väärällä vastauksella :(

    • ErikoinenElukka

      Nyt ne keksi uuden eläinlajin. Kysytään eläintä ja "oikea" vastaus on puolukkapiirakka.

    • rikkimeni

      Soitin tänään ja pelilinja sekosi, sieltä kuului: Tervetuloa pelaamaan polololpolol ja puhelu sammui!

      • Tiedäälävoita

        Katoppa puhelinlaskusta paljon sua veloitettiin...


    • 5446646

      Olisi jo ohjelman järjestäjillä aika vaihtaa pelin käsikirjoitusta. Joka lähetys menee samalla kaavalla: Ensin lähetyksen alkuun otetaan pari helppoa peliä ja soittajia otetaan lähetykseen noin viisi. Sitten alkaa juontajan soittajien kalastelu samalla konseptilla lähetyksestä toiseen. Ensin silikonihirmu arvostelee pelinohjaajaa siitä että laittoi niin vaikian pelin ettei kukkaan tiiä vastausta. Juontaja toitottaa samoja mantroja lähetyksestä toiseen. Peli on kuulemma niin vaikea ettei sitä tiedä kuin super-ihmiset. Sitten alkaa juontajan ohjaajan arvostelu ja sättiminen ja kehottaa pelin vaihtamista. Tämä on ihan käsikirjoitettua ja kaikki mitä juontaja sanoo, tulee hänelle korvanappiin. Nyt kun potissa on enemmän kuin se pari kymmentä euroa, soittajien päästäminen lähetykseen loppuu. Tämä kestää yleensä aina lähetyksen loppuun saakka. Kukaan ei juontajan mielestä tiedä vastausta eikä soittajia ole. Juontaja kimittää samoja mantroja joka lähetyksessä tyyliin: ”eikä kukkaan tiiä, nyt on vaikia peli ettei meillä ole edes soittajia”, ja niin edelleen. Kuitenkin lähetyksen loppuun saadaan aina se oikea vastaus, eikä koskaan lähetys ole loppunut niin etteikö vastausta/soittajaa ole saatu peliin. Jos kerran juontajan mukaan olisi niin vaikea ja haastava peli, lähetyskin loppuisi vailla soittajaa/voittajaa. Aika naurettavaa ja läpinäkyvää. Kehottaisin juontajille jotakin kurssia näyttelemisestä että tämä homma olisi edes vähäkään uskottava.
      Sama käsikirjoitus ja ohjelman kulku jatkuu lähetyksestä toiseen. Lähetyksen alussa muutama soittaja otetaan lähetykseen, sitten menee linjat kiinni ja juontaja alkaa tuskailemaan pelin vaikeudesta. Jossain vaiheessa alkaa se peliohjaajan sättiminen ja arvostelu mikä on täysin käsikirjoitettua ja juontaja käyttää lähetyksestä toiseen samoja lauseita, kuten: ”eikö kukaan tiedä, nyt on haastava peli”, se lukee jopa ruudussa. Haastavuudesta sen verran että vastaus löytyy viidessä sekunnissa. Juontaja jatkaa samoilla lauseilla: ”Ohjaaja, ei täsä ole mittään järkiä, tää on mahoton peli, keskity, kyllä sie tiiät vastauksen ja pinnistä, eikö yksikään katsoja tiiä vastausta,” jne, jne.

      Juontajan mitätöntä ja arvotonta osaa ohjelmassa on rikastettu sellaisilla elementeillä että heille on annettu hieman näennäistä valtaa. Juontaja saa sanoa antavansa x-määrän euroja ja korottamaan pottia ja olevinaan pystyvänsä vaikuttamaan pelin kulkuun ja tehtäviin sillä että juontaja sanoo vaihtavansa peliä, tai vastaavaa. Tällä saadaan luotua illuusio juontajan tärkeydestä. Juontaja ei anna euroakaan eikä juontaja päätä kuinka monta euroa potissa tulee olemaan, eikä juontaja päätä pelin tai ohjelman kulusta tippaakaan. Kaikki mitä juontaja sanoo tulee hänelle korvanappiin.

      • Kansalaispoliisi

        Nimenomaan. Tähän ei ole mitään lisättävää. Lähetä toi kirjoitus [email protected]


    • Lausahdukset

      "Ota silmä kättee"
      "Laita lasit silmille"
      "Näytä muille pellaajille närhen munat"
      "Käy kimppuu ku sika limppuu"
      "Ei ossaa perus-pertti eikä perus-pirjo"


      Mielenkiintoisinta on aina sen veikkaaminen, mikä iskulause tulee seuraavaksi ulos tuutista. Jos on juontajalla huono päivä, niin kaikki on ihan "viturallaan" ja alkaa oikeasti "kyrpimmään".

      Lopuksi vielä "moikkelis-koikkelis".

      Minä en millään usko, että juontajat tekee tuota duunia ilokseen. Pakko seistä siinä ruudussa ja toimia ohjaajan komentojen mukaan saadaakseen rahaa. Tietysti unelma on, että joku huomaisi valtavan lahjakkuuden ja palkkaisi tekemään jotain omaa talk-showta

      • Kansalaispoliisi

        Musta on mielenkiintoista veikata kuka vakipelaajista pääsee tiedä ja voita/onnenarpa lähetykseen seuraavaksi. Monta kertaa on mennyt veikkaus oikein😉


    • hömöjä.kusetetaan

      Kyllä saa ihmetellä miksi tuollaisia joutavia huutamisohjelmia saa olla telkussa?? Bimbo juontaja huutaa jo yli tunti lähetyksen loppumista, että en kestä tätä kauaa ja pitää laittaa uutta peliä ja kukaan ei tiedä..?? Silti panosta hilataan korkeemmalle noin viiden min välein sama valitus jatkuu. Kenelle moinen "peli" on osoitettu, ainakin juontajasta päätelleen väjä-älyisille. Olen aivan uteliaisuuttani katsonut tai tallentanut ohjelmaa ja havainnut järjettömyyden. Aluksi muutama helppo ja jaetaan muutama kymppi kullekin. Sitten alkaa voivotus ja valitus ???
      Mitä tulee automerkki juttuihin niin täysin turhaa tarjota jotain tiedossa olevaa automerkkiä. Aina on kaivettu esiin jokin merkki, jota on ehkä valmistettu vuosikymmeniä sitten jossain maailman kolkassa, ei ikinä voi olla mikään tavallinen ja tunnettu merkki. Ja hölmö kansaa soittaa ja arvaa. Olisi hyvä kun kaikki jotka ovat oikeasti voittaneet alkaisivat perätä voittorahojaan sillä ei ole uskottavaa, että niitä on juurikaan jaettu. Sitäpaitsi niistä menee vero ja käteen jää ehkä puolet jos sitäkään.
      Eräässä ohjelmassa oli hiljattain nainen sanonut ensin et on voittanut kaksi kertaa eikä ole voittoa kuulunut, niin juontaja ei ollut millään tavoin sitä kommentoinut, vaan sanonut et mikä vastaus on.

    • Kansalaispoliisi

      Tänään siirrä 2 tulitikkua saadaksesi suurimman luvun pelissä vanhatuttu "olli" tiesi ratkaisun heti.

    • milloin.loppuu.kailotus

      Tänään oli kanava päällä kun klo oli hieman yli 12 ja tissibimbo kailotti täysillä miten on hankala peli kun vaikea löytää viittä kaupunkia ruudukosta kun on paljo kirjaimia. Siinä jo mikä soitteli ohjaajalle et pitäs vaihtaa peli hän ei enää.jaksa. No laitetaan pottiin 50 lisää. Olet ehkä ainoa joka on löytänyt kaikki viisi kaupunkia???
      Samaa itkuvirttä valitusta ja koulutusta että peli loppuu pian. Käytännössä arvasin et peli loppuu vailla kaksi. Lähdin lenkille ja tein reilun tunnin lenkin. Bimbo kailotti ja välitti edelleen ruudussa...??? Potti oli hilattu 2000 ja alavoittoja jos ei tiennyt kaikkia kaupunkeja. Alkuun ei saanut soittamaan kui n kaikki viisi kaupunkia löytynyttä. Eikö löytyis järkevämpää ruuduntäytettä nelonen??

      • firmavoittaa

        Kai järkevämpää ruuduntäytettä löytyy, mutta päivisin tuskin mainoksia saa tarpeeksi. Tämän ohjelma-ajan myynti tuottaa luultavasti Neloselle enemmän.


    • katson_ensoita

      Vaihteeksi hiukan huijauksen tuoksahdusta tikkupelissä. Siinä oli kuvan reunakoristeisiin "piilotettu" yksi tulitikku. Sen ottaminen peliin mukaan toi tietysti suuremman luvun. Noh, Ukihan sen potin nappasi.

      Sitten lopussa yllättäen alkoi pukata AstralTV:tä ja viimeisen tehtävän ratkaisu jäi näkemättä.

    • miksimiksi1

      Tänään oli Sofia ja Iida molemmat juontamassa, lähetys päättyi eikä voittajaa saatu vaan loppuosan juonsi Tarja Sahari :(

    • eihäoovaki

      No niin, tänään 30.5. sitten vaihteeksi tulitikkupeli ja jälleen Uki ratkaisi ihan oikein.

      Olispa jännä tietää, saako Uki rahat vai jääkö ne firman piikkiin. Miehellä taisi olla nimittäin ennen tätä jo toukokuun kolme voittoa kerätty:
      50 euroa 2.5.1017
      70 euroa 5.5.2017
      1700 euroa 26.5.2017


      Voi tietysti muuramelaisia Urho-nimisiä voittajia olla useita, ehkä niillä on paikalliskamppailut siellä...

    • väärävastaus

      Onkohan peliohjaajalla hiukan kirjaimet hakusessa? Kyseltiin 5-kirjaimista eläintä. Samoilla pystyriveillä ei saanut toistaa samoja kirjaimia. Ensimmäisenä vastattiin VARIS, toisena KISSA ja kolmantena ILVES.

      Minun mielestäni sanoissa variS ja ilveS on viimeisenä sama kirjain. Ei tuntunut Iidakaan sitä huomaavan.

    • rty568679

      Samalla konseptilla menee jokainen lähetys. Ensin alkuun pari helppoa viiden kympin arvoista tehtävää, bimbo tissihirmu on täpinöissään että "hän" saa voittajia. No kun tehtävät "vaikeutuvat" ja potti nostetaan 2000€:een loppuu soittajien ottaminen lähetykseen ja bimbo valittaa että on kauhean vaikea peli ja ettei kukkaan ossaa ratkaista tätä tehtävvää. Yleensä tämä tehtävä on etsiä kuvien joukosta kolme erilaista kuvaa. No, nehän löytyvät alta kymmenessä sekunnissa. Bimbo tissihirmu alkoittaa valituksen ja peliohjaajan haukkumisen mikä on tietysti harjoiteltua ja käsikirjoitettua. Kaikki mitä tissihirmu sanoo, tulee hänelle korvanappiin käskyinä. Jokaisen tehtävän kohdalla tissihirmun pitää tarkistaa tehtävän oikeellisuus, (siis saa luvan kertoa onko tehtävä oikein) vaikka kysyttäisiin sanaa jossa kaksi a-kirjainta. Tähänkin juontaja odottaa lupaa vastata soittajalle että vastaus oli oikein. Nyt kun potti on hilattu sinne pariin tuhanteen euroon, soittajia ei oteta enää lähetykseen ja kuunnellaan sitten tissihirmun valitusta tehtävän vaikeudesta ja siitä että tehtävä on vain "superammattilaisille" ja että vain kaksi prosenttia katsojista tietää vastauksen tehtävään. Nyt etsitään jälleen kolmea erilaista kuvaa. Jopa suudussa lukee oikein että supervaikea tehtävä. Aika uskomatonta paskaa tämä Tiedä ja Voita-ohjelma. Sääliksi käy niitä jotka menevät tähän helppoon ja vielä soittavat ko. ohjelmaan. Jokainen lähetys menee saman kaavan mukaan eikä juontaja-paralla ole edes sitä hitusta näyttelijän lahjoja että homma vaikuttaisi vähääkään uskottavalta. No, raha eteen ja voittojen tavoitteluun tv-yhtiöt ovat valmiita tekemään mitä tahansa. Raha ja tuotto ratkaisee. Tässäkin. En usko että on mitään kierroksen nopeinta pelaajaa tai että tässä ohjelmassa olisi mitään rehellistä. Soittajalle voidaan sanoa mitä tahansa ja lähetykseen pääsee vain arvottuja soittajia. On kumma jos pelit ovat näinkin haastavia ja vaikeita ettei kukaan niitä tiedä, lähetys kuitenkin aina loppuu soittajaan joka otetaan lähetykseen ennen kuin lähetys loppuu kertomaan oikean vastauksen. Merkillistä. Todella uskottavaa ja rehellistä.

    • hjhjgjhj

      Tää on tähän mennessä paras tehtävä jossa arvuuteltiin sanaa joka on kirjekuoressa. Mielenkiintoista. Koko lähetys on sitten arvuuttelua mikä sana olisi kirjekuoressa. Sana sai olla mikä tahansa. Tosi luovaa ja kekseliästä. Lopulta sana oli Olli. Että mä repesin. Ja juontaja selittää että kaikki tietävät tämän sanan ja että se on tavallinen sana ja jokainen tietää sen varmasti.

    • mestaripelaaja

      Kaikki voitot tulleet aina tilille. Kateelliset kyykkyyn!

    • Suositellut

      En olisi voinut uskoa, että voittaisin 1500 euroa! Ensimmäistä kertaa pelasin ja voitto tuli!
      Janika - Turku
      Tiedä ja Voita -peli on eläkeläisellekin hyödyllistä aivojumppaa, joka arkipäivä on kiva seurata ja käyttää aivonystyröitä.
      Ilona - Kuopio
      Voitinko oikeasti 2000 euroa? Meidän perheen joulu on pelastettu.
      Jari - Vantaa
      Tiesin peliin vastauksen, sillä asun itse kyseissä kaupungissa, jota kysyttiin. Päätin yrittää ja hämmästyksekseni voitin sillä 2000 euroa. Ihan mahtavaa, kiitos!
      Liisa - Uusikaupunki
      Olen voittanut muutaman kerran Tiedä ja voita -ohjelman peleistä ja tykkään katsoa ohjelmaa aikani kuluksi.
      Ilkka - Turku
      Olen jo kauan haaveillut matkustelemisesta, mutta minulla ei ole ollut siihen varaa. Nyt voitin 2000 euroa ja varasin heti matkan itselleni. Kiitos tästä mahtavasta ohjelmasta. Toivon ohjelmalle pitkää ikää.
      Johanna - Pirkkala
      Olin aivan varma, ettei kukaan voita tästä pelistä ikinä mitään. Arvatkaa olenko eri mieltä nykyisin? Nimimerkillä, 1500 euroa tuli Tiedä ja voita.
      Ohjelmasta tilille - Helsinki

      • tiedajavoitasuosittelee

        Jippii! Joku osaa tehdä firman nettisivuilta copypasten. Sen sivun alareunassa on myös merkintä "© 2013 - 2017 tiedajavoita.com | Eso TV Hungary Ltd., All rights reserved."

        Lähteen olisi voinut mainita.


      • Tässäpätämä

        Minäkin voitin vajaa 3 kuukautta sitten. Rahoja ei näy tilillä eikä kukaan tiedä koska näkyy. Erittäin paljon huijauksen makua on. Asiakaspalvelu sanoo että tilitoimistolle on tiedot menny ja he maksavat.... tilitoimisto valittelee, ovat pahoillaan, eivät ole saaneet lupaa maksaa... Ei kannata rahoja laittaa puhelumaksuihin, joita äkkiä kertyy, minä en ainakaan enää yritä soittaa. Lopullisessa verotuksessa on maksettava isot verot vielä niistä voitoista - sitä ei moni tiedä eikä usko jos kerron.


      • Anonyymi

        Maksukorteillahan ne maksaa, jos maksaa, ei rahaa käytetäkään!


    • seppoespoo

      Onko muille tulleet voitot tilille? :O

    • isoisän_pojanpoika_

      Kunhan Iida vaan juontajana kirreessä topissa niin tulloop aina miljoona paljaaseen kätteen minulla.

    • t.tosipelaaja

      Voitot tulee tilille normaalisti, nou hätä.

    • PrimeTimeMatskua

      Tämähän on mitä parhainta viihdettä. Silikoniblondi ja ääliöt, jotka soittavat sinne. Pisteenä iin päälle ammattilainen, siis tämä ns. "UKI".

    • TosiHubaa

      Todellakin viihdettä. Laitan ne kaikki talteen ja naureskelen toisenkin kerran niiden sähläilylle.

      Niillähän on "Ukin" lisäksi muitakin vakioääniä, esim. "Tosipellaajja"

    • atkpäällikkö

      Ritva Jukka Joel Leila Uki Kaija Pekka ovat mestaripelaajia.

    • Paskapuhetta

      Jep. Nämä mestaripellaajat voittavat myös Onnenarpa "hyvätekeväisyysarpajaisista"

    • kaijanfani

      Iida valehteli :( Sanoi että helppo eläin, mutta se olikin TAVI

    • Vaikiaa

      Kaija voitti tänään sekä Onnenarvassa että Tiedä ja voita viiden kirjaimen sanapelissä, mutta jälkimmäisessä vain 25e. Tiedä ja voita -peliin otettiin vahingossa valmistautumaton rouva, joka sanoi että "teillä on nyt ihan ärsyttävää kaikki, tätä valehtelua" :D

      • Saahaankovoittaja

        Hanna teki taas tiliä! Kesti tosin hetken ennen kuin tää Iidan vanha kamu vastasi puhelimeen. Nyt ei ollut lapsia taustalla. Iida kysyi taas vaihteeksi että mitäs meinaat Hanna tännään tehä.


    • oonkade

      Musta tuntuu että Uki, Joel, Jukka ja Pekka on Iidan petikavereita.

    • äitykkä

      Kuka käärii voitot näistä voittolinjoilta:Tarkoitan tätä päpättäjää, joka ei malta kuunnella kunnolla vastaajan sanaa kun puhuu päälle ja kuulee vielä väärin

    • Joksu123

      Äskön se juontaja lupasi 1200€ väärästä vastauksesta :(. Noh, säännöissä lukee, että "...Varsinainen kilpailija yhdistetään kierroksen päätyttyä puhelimitse suoraan tv-lähetykseen vastaamaan ruudussa esitettyyn kysymykseen / tehtävään ja tavoittelemaan ruudussa ilmoitettua palkintoa (takuuvoittoa)." eli se oli vain 120€

    • kanssapelaaja

      onnea annelille 3500€, hyvin pelattu

    • Ihmetteliä

      48 päivää voitt rahoja odotellut. Eli tuskin tulevat

    • 1kaijakoo

      Onnea Kaija

      • Anonyymi

        Kaija se aina on viideskymmenes tai sadas soittaja, joka pääsee vastaamaan näihin vajaaälyisille tarkoitettuihin peleihin. Kuinka helvetin monta kertaa kaupunkipeleissä on ollut viisi a: ta Maarianhamina, jonka joku on viimein karttaa tutkimalla keksinyt ja ja kolme o:ta Porvoo.
        ” Vain näitä kirjaimia voi käyttää ” ja valittavana ovat kaikki suomenkielen aakkoset!

        Etsi erilainen kuva - löytyy yhdellä silmäyksellä.

        Älkää hyvät ihmiset soittako ollenkaan tähän peliin eiköhän se silloin lopu kokonaan.
        Käsittämätöntä, että tällainen peli saa vaan jatkua. Olen aina pitänyt suomalaisia
        rehellisinä!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaija se aina on viideskymmenes tai sadas soittaja, joka pääsee vastaamaan näihin vajaaälyisille tarkoitettuihin peleihin. Kuinka helvetin monta kertaa kaupunkipeleissä on ollut viisi a: ta Maarianhamina, jonka joku on viimein karttaa tutkimalla keksinyt ja ja kolme o:ta Porvoo.
        ” Vain näitä kirjaimia voi käyttää ” ja valittavana ovat kaikki suomenkielen aakkoset!

        Etsi erilainen kuva - löytyy yhdellä silmäyksellä.

        Älkää hyvät ihmiset soittako ollenkaan tähän peliin eiköhän se silloin lopu kokonaan.
        Käsittämätöntä, että tällainen peli saa vaan jatkua. Olen aina pitänyt suomalaisia
        rehellisinä!!!

        Juu, erilainen kuva ehkä löytyy yhdellä silmäyksellä. Kun yhdistetään suoraan lähetykseen, onkin vaihdettu jo uudet kuvat ja saadaan näin kätevästi soittajalta väärä vastaus.

        Rahaa ei löydy ihan yhdellä silmäyksellä :)


    • löytyy

      Pitää onnitella myös Eeva-Liisaa, joka on syyskuussa jo kuitannut 5 voittoa.

    • mitenhelvetissä4

      Urho-Uki on voittanut myös tässä kuussa 4-5 :OOO

      • enpelaile

        Urho-nimisillä oli syyskuussa 4 voittoa. Niistä kolme oli Muuramesta ja yhden paikkakunta oli "Tarkistetaan" :)


    • ässälläalkava

      vinkki: kirjekuoressa oleva sana on seksi

    • Bisnestätyhmillä

      4.10.2017
      Pitkässä aikaa erehdyn katsomaan ohjelmaa niin Iidalla tälle kertaa laitettu ihan tissit esille vai naru pitää ne "piilossa"

      Mutta ohjelman se ei ole muuttunut mihinkään......vakiosoittajat voittaa pääpotin kun odotellaan se 2 tuntia. "Eikö siellä ketään ole linjoilla"
      Suomessa ei sitten ole työttömiä, eläkeläisiä jne. ollenkaan ;-)

      • katson_ensoita

        Ei ohjelman juonta kannata muuttaa, jos soittajia riittää ja firman kassaan virtaa euroja.

        Joskus tehtävässä kysytään ammattia. Siihen ei kelpaa vastaukseksi työtön, eläkeläinen, opiskelija.


    • koskaankuullutkaansuni

      buu! vastaus oli suni, juontaja sanoi että helppo jokapäiväinen sana ja tosi helppo eläin

    • Ihmetteliä

      Edelleen odotellaan 27.7 voittoa. Elkää osallistuko huijaukseen. Laitoin asiakaspalveluun viestiä niin lupailtiin maksua. Siitäkin on yli kuukaus.

      • gfghzdhzsdh

        milloin maksoivat? Mitkä oli toimet ennen kuin suostuivat maksamaan? Jouduitko ottamana kuluttajaviranomaiseen yhteyttä ensin? Kerro


    • Ihmetteliä

      Kohta viestit poistetaan

    • Bisnestätyhmillä

      Nyt laitettiin tasoa korkeammalle ;-)
      Vanha automerkkipeli.
      pääpotti 3500 ja uudesta ideasta 1000€
      No viimeinen vastaaja PUOLEN toista tunnin jälkeen vastasi Lada joka oli jo vastattu.
      Näin firma ei tarvinnut maksaa kenellekkään mitään. Tämän pitäisi riittää Suomen poliisille lopettamaan KOKO paska.
      Ja vastaus oli niinkin helppo kuin Matus ;-)

    • katson_ensoita

      Tiedä ja voita-nettisivuilla olevan voittajalistan mukaan viimeisen kuukauden aikana yhteensä 168 palkintoa jaettu. Niitä on mennyt 103 eri henkilölle. Täydet kolme kertaa voittaneita 21, tuplavoittajia 23 ja yksittäisiä 59. Siis 21x3 23x2 59x1=168.

      Onko soittointoisia vähän, toisilla vikkelämpi älypää vai tuttu ohjaaja? En tiedä.

      Tuo on kyllä kaikkein harmittavin hämäys, että iso potti jää jakamatta. Kuinka onnistuukin viimeinen soittaja "tietämään" aiemmin sanotun vastauksen tai sitten sattumalta on linjoissa jotain häiriöitä.

    • äläsoita

      Suomalainen kaupunki, jossa on tasan 5 A-kirjainta?

      Minä veikkaisin Maarianhamina

      Nyt ruudussa on kuitenkin vinkki, jossa on vielä viimeisen A-kirjaimen perässä yksi viiva ja Iida kertoi, että kaupungin nimessä on 14 kirjainta. Maarianhamina on kuitenkin 13 kirjaimen pituinen.

      Onkohan kaupungille joku uusi nimi annettu?

    • mitaihmetta444

      Tiedä ja Voita voittaja Piia kuulostaa ihan tiedä ja voita asiakaspalvelijalta :O

    • Bisnestätyhmillä

      Hei! kysyn täältä mitähän tapahtuu jos kysymykseen vastaa ruotsiksi? Suomihan on kaksikielinen maa ja näin myös ruotsinkielinen vastaus pitäisi hyväksyä!

      • tosipelaaja6

        Ei onnistu! Suomeksi vastataan kun suomeksi kysytään, ja se lähetys tulee Budabestistä eikä Suomesta. hyvinhän sulla suomenkieli taittuu joten turha miettiä ruotsia :D


      • katson_ensoita

        Hyväksyntä kai riippuu kysymyksestä ja vastauksesta. Kerro esimerkkitapaus, joka pitäisi sinun mielestäsi päästää läpi. Mikä on kysymys? Mitä siihen vastaisit ruotsiksi?


    • katson_ensoita

      Haettiin kolmesta kuvasta yhtä erilaista. Päivän parhaassa kohdassa lauseet: "Voisiko siellä jätskipallerossa olla erinväristä erinmakuista jäätelöä? Voisiko tämän lapsosen paidassa olla sitten vaikka jotakin tahraa? Tai voisiko sitten päässä olla jottai vikkaa?"

      Jäätelön värierot voi kuvasta nähdä ja tahran paidassa. Minulla sen verran vanha televisio, että makuja on hankala erottaa. Aina ei pysty kuvasta päättelemään, onko lapsen päässä jotain vikaa. En osannut kuvien perusteella diagnoosia tehdä lapsen pään vioista. No, lapsi oli kuitenkin terve ja eroavaisuus löytyi kellon viisareista.

      Vastausvaihtoehdot olivat 1, 2 ja 3. Sinne otettiin luultavasti soittaja joltain edelliseltä kierrokselta, koska hän ei ollut enää telkkarin äärellä ja vastasi väärin A3. Rahat jäi taas kerran firman kassaan, kivat heille.

    • pelokki

      Voi tuota Iidaa ja 'pelinjohtajaa' Väittävät, että Nurmes ei ole kaupunki. Yleistieto???

      • katson_ensoita

        Tuskin itsekään kaikkia Suomen kaupunkeja tiedät ilman apuvälineitä. Iidalle annettakoon anteeksi. Pelinjohtajalla on tietenkin mahdollisuus tarkistaa vastaus, joten hän on vastuussa.


      • Bisnestätyhmillä

        Mitä voi odottaa ohjelmalta joka tuotetaan Unkarista?

        Vai tiedätkö sinä Unkarin kaikki kaupungit ;-)


    • Pöi

      Porvoo....

    • Tiedemies

      Huomaa sinä, joka mollaat ohjelman juontajaa tai juontajia: joku muu on päättänyt ohjelman formaatin, palkannut mieleisensä (katselijoihin tehoavat) juontajat, heidän asunsa ja ohjaa käyttäytymisen ja puheet. Ilmeisesti tuottava konsepti, kun jatkuu vain. Voisi mieluummin sanoa, että naiset ovat taitavia työssään. Lopettakaa ohjelmaan soittaminen ja sen katsominen, niin se lopetetaan. Konsepti on rahat pois soittajilta.

    • rghzsthzteht

      eivät ole maksaneet mun voittoa. Voitin tammikuun alussa. Ensin säännöt sanoo, 45 päivän päästä maksetaan. Sitten sanoi 55 päivän päästä. Ei ole tullut. Soitin, kuulemma on yritysneuvottelut käynnissä eikä mitän makseta ainakaan 2 viikkoon. Alkanut tuntua että tämä on jo rikos. Täytyy olla joku lupa poliisilta saatu että tätä voi esittää tv:ssä, kokoajan kuitenkin peli pyörii telkkarissa, vaikka on "yritysneuvottelut" eivätkä voi maksaa voittoja, vielä maaliskuussakaan. Kuulttajaviranomainen kertoi että vasta heidän kautta saattaa saada...
      Onko ne konkassa vai? Ottaavat nyt siis rahat pois soittajilta, eivätkä aiokaan maksaa voittoja!!!

    • Huijaukset.jatkuu

      Eilen oli taas huijausta. Automerkki oli hakusessa vaan oikea vastaus olikin malli. Oli arvattavissa et kaivettu taatusti outo jota kukaan ei löydä googlaamallakaan.

    • onneapaljonjailoa

      Kaija voitti taas :( eikö olisi parempi että vain 1 suurvoitto per kuukausi sallittaisiin?! EN SOITA!

      • vallataanMaltanvaltio

        Yleensä se soittaminen noihin maksaa enemmän kuin voittaminen tuottaa ja rahat kilisevät peliyhtiöille Suomen verottajan saavattomiin Luxemburgiin tai Maltalle, Panaman kautta.


    • Bisnestä_Tyhmillä

      Tämähän on hauskaa kun ohjerullassa on se oikea vastaus JOKA PITÄÄ selvittää .

      Miksi Iida ei KERRO että ARVAAMALLA ei oikeaa vastausta saa!!

      Olen jo aiemmin todennut että AUTOMERKKEÄJÄ maailmasta löytyy se 200-500 niin siitäpä arvamaan ;-)

      • Bisnestä_Tyhmillä

        Voisin todeta että Lotossakin on helpompi voittaa kuin Tiedä ja voita ohjelmasa ;-)


      • Bisnestä_Tyhmillä

        25.5.2018

        Ja Toyota oli punaisella tussilla yliviitattu.....tarkoittaako tämä että TOYOTA ei ole automerkki??

        Pääpotti 4000€ ja UUDESTA ideasta 500€

        Ja yllätys yllätys viimeinen soittaja ei saanut uutta ideaa esitettyä.......ja niin unkarilainen yritys ei tarvinnut maksaa mitään ;-)

        Miksi ohjelmaa ei saada lopetettua?!?

        Ja vastaus olikin niin helppo kuin CARUNA JOTA EI EDES Wikipedia luokittele automerkiksi

        Mistä näitä merkkejä hommataan?!?!


      • Bisnestä_Tyhmillä

    • ret54654

      Tämä on uskomatonta ettei ohjelmaa vielä ole saatu pois ruudusta. Kaikki uhkapelithän on saatanasta ja paheksuttavaa mutta tämän kaltainen toiminta saa kyllä jatkua. Vertaan tätä uhkapeleihin joissa voittomahdollisuudet on hyvin pienet ja se "talo" voittaa aina. Ohjelma rullaa lähetyksestä ja viikosta ja kuukaudesta ja vuodesta toiseen samalla konseptilla, ensin juontaja kalastelee soittajia helpoilla kysymyksillä joissa vastaukset ja kysymykset ovat aina samoja. Sitten ihmetellään monta tuntia miksi kukaan ei kukaan soita ja veikkaillaan että peli taitaa olla liian vaikea. Juontaja haukkuu välillä pelinohjaajaa, ihmettelee pelin vaikeutta ja arvelee että se on liian vaikea ja vain ammattilaiset ja tosi älykkäät ihmiset pystyvät sen ratkaisemaan. Soittajia aluksi otetaan lähetykseen silloin kun potti on pari kymppiä, kun se nousee satoja ja tuhansiin, yllättäen soittajat loppuvat ja juontaja manaa pelinohjaajan ja pelin vaikeutta. Tällä käsikirjoituksella menee ohjelma lähetyksestä toiseen. Aika merkillistä että ne soittajat loppuvat kuin seinään heti kun potti on tarpeeksi suuri. Kaikki on mielivaltaista ja peliohjaaja päättää oikean vastauksen. Edes mitään kierroksen parasta pelaaja olekaan, vaan mahdolliset soittajat jotka otetaan lähetykseen, otetaan mielivaltaisesti.

    • Bisnestä_Tyhmillä

      Nyt ne paljasti miten he tienaavat uudella tavalla.......soittajille soitetaan heti pelin vaihduttua (väärän vastauksen jälkeen) ja luurin toisesta päästä kuuluuu "meillä ei edes ole vielä peli vaihtunut....televisiosta kuulu B3" siis edellisen soittajan väärä vastaus.

      He siis pitävät lähetykseen sellaisen 30 sekunnin viiveen ja näin edes pelaajille ei anneta mahdollisuutta voittaa.

      Ja yllätys yllätys väärin vastauksien jälkeen mennää pääpeliin JOKA kestää sen puolitoista tuntia!!!

    • Arvaustoimisto

      Yllätys yllätys, samat ihmiset menee retkuun päivästä toiseen. Satanen tai kaksi suhahtaa tililtä toiselle. Jos pääset joskus läpi, niin voitto ei kata aina edes puhelinlaskua

    • grty54745

      Soitat 60 kertaa ja kun vihdoin arpa sattuu kohdalle ja pääset lähetykseen, voitat 50€. Kannattaako?

      Uki voitti taas. Montakohan puhelua tämä Uki on oikein soitellut ohjelmaan?

    • rty7567

      Kauankohan tämä huijaritoiminta saa jatkua?

    • 11122233344

      Pitkään saa jatkua. Ei tähän huijaritoimintaa kukaan pysty vaikuttamaan eikä halua. Kun kerran hyvin tuottaa rahaa Neloselle, miksi ei jatkuisi. Voisivat joskus ainakin yrittää jotain muuta ja vaikkapa vaihtaa noita pelejään.

    • Kansaa.kusetetaan

      Kuuliko kukaan muu tänään et yksi soittaja vastasi oikein automerkin? Ida ei antanut soittajan tavata kirjaimia vaan sanoi ettei ole se. Dagsia oli merkki jota haettiin. Huijaukset jatkuvat.

    • oikeinmeneteltiin

      Ei ollut Dagsia vaan Dagsa, täytyy olla kaikki kirjaimet oikeen, jotta voittaa 4000€.

      • Epäilyttävää

        Se oli outoa ettei juontaja kysynyt kirjain kirjaimelta vastausta totesi vaan ettei ole SE. Yleensä toistaa ääneen mitä vastaaja sanoi tai pyytää kirjain kirjaimelta jos epävarmaa. Niin pitääkin tehdä.
        Kumminkohan vastaaja sanoi se jäi katsojalle epäselväksi kun juontaja ei toistanut totesi vaan ettei ole SE.


    • soitanytheti

      VASTAUS ON SAINT LUCIA

      • Puolueeton

        Veikkaan että nyt on Sambia.


    • mestaripelaaja

      ootan isompaa pottia

    • iidazsofiaisbest

      varo vaan ettet polta näppejäsi uki

    • juontoonvaihtelua

      Miksi Iida et puhu koskaan muusta kuin pelistä kun juonnat =( koko ajan jauhat vain pelistä, muut juontajat kertovat päivän säästä, lemmikeistään ja muista touhuista

      • katsonensoita

        Ehkä Iidalla on tiukempi ohjaaja, joka laittaa vuorosanat kohdilleen?


      • enusko1110

        Enpä usko että unkarilainen antaa suomen murteella vuorosanoja


    • turhaan

      pitäis varmaan kuluttaja asiamiehen tutkia tota kusetusta ei muka soittajaa löytyny ku just ohjelman lopussa ja tuskin sekään kierroksen nopein pelkkää rahastusta

    • 56r75685685

      Ei ole mitään kierroksen nopeinta pelaajaa, Soittajia otetaan lähetykseen sattumanvaraisesti. Kun potti tarpeeksi suuri, puheluita ei oteta enää lähetykseen vaan vasta se viimeinen soittaja lähetyksen lopussa. Niin läpinäkyvää.

      Uki tekee tiliä. On soittanut joka päivä lähetykseen ja voittanut aina. Onkohan ihan laillista enää jaella potteja samalle soittajalle joka päivä.

      • katsonensoita

        Tiedä ja voita -kisassa on rajana kolme voittoa kalenterikuukaudessa. Sitten Neloselta tulee Onnenarpaa. Siinä ei taida olla samanlaista maksimia.

        Miten se sitten todistetaan, kuka oli nopein? Ehkä Uki on aina nopein tai ehkä ainoa soittaja. Kaikki muut olisivat tulleet järkiinsä ja lopettaneet soittelun.

        Olen muutaman kerran Tiedä ja voita - voittajien palkintorajan ylityksistä ilmoittanut asiakaspalveluun ja sen jälkeen nimet on poistettu listalta. Pitäähän jonkun varmistaa, ettei ne jaa liikaa ;-)


    • gfyrtu

      Ei sitä tarvitse mitenkään todistella kuka on nopein, koska sellaista ei ole. Puhelut lähetykseen otetaan satunnaisesti. Riittää kun sanotaan ettei ollut kierroksen nopein. Miten ihmeessä sitten soittajat yhtäkkiä loppuvat kun potissa on satoja euroja. Soittajatko lopettavat soittamisen aina samaan aikaan kun potissa on 500-2000 €.

      Tänään meni tulitikkupeli väärin. Eli väärällä vastauksella voitti rahaa. Oikea vastaus ei ollut se minkä hyväksyivät.

    • vastauksiateille

      Oli se oikea, kaikki tikut eivät ollut tulitikkuja vaan siinä oli mukana myös punaisen pään omaamattomia tikkusia.

      Linjalle otetaan aina vain kierroksen paras pelaaja. Ellei hän vastaa neljän hälytysmerkkiäänen sisällä tuntemattomaan numeroon, otetaan lähetykseen TOISEKSI paras pelaaja. Ellei hänkään vastaa puhelimeen, otetaan kolmanneksi paras jne.

      Mitä 500-2000€ tulee, pelikierrosten kestot vaihtelevat ja yleensä viimeinen kierros on pisin kierros. Ei ole väliä missä välissä kierrosta soitat, nopein aika linjalle voi tulla kierroksen alussa tai sitten lopussa.

      Kaikki pelaamaan niin potitkin alkaa nousta taatusti.

      • 6639

        Kyllä oli tulitikkupeli väärin. Numero taisi olla 6639. Kahdesta ensimmäisestä kutosesta sai kaksi vitosta joista jäi yli kaksi tulitikkua. Näistä kahdesta tulitikusta sai ykkösen uusien vitosten eteen jolloin luvuksi tulee 15539. Se on huomattavasti suurempi luku mitä oikea vastaus oli.


      • huijausta

        Tämähän pyörii pelkästään puhelutuloilla, eli lyhykäisyydessään jos potti pelissä on 200€, puhelun hinta 1.92€/kpl, puheluita tulee silloin vastaan ottaa noin 104 kpl. 2000 € potissa puheluita tulee ottaa vastaan 1041 kpl ennen oikean vastauksen esittämistä lähetyksessä. Näiden puheluiden keskuudesta arvotaan sattumanvaraisesti se yksi voittaja joka pääsee vastaamaan oikein ruudussa esitettävään kysymykseen. Näin se toimii. Kaikki ylimääräinen on voittoa pelifirmalle
        mihin kuuluu paikallisverkkomaksu. Juontaja kalastelee ja houkuttelee koko ohjelman ajan uusia soittajia ja aikaisempia soittajia soittamaan uudestaan koska juontajan mielestä peli on niin vaikea ja soittajan mielestä naurettavan helppo. Lähetyksen alussa ja silloin kun potti on muutamia kymmeniä euroja, puheluita/pelaajia otetaan lähetykseen kuin liukuhihnalta.

        Mitään kierroksen parasta pelaajaa ei ole vaan se toimii myös houkuttimena soittamaan ehkä uudestaan ja parantamaan ehkä omaa (olematonta) aikaansa. Ihmeellistä että jos potissa on tuhansia euroja, soittajat mukamas loppuvat yllättäen ja kas kummaa, aina se viimeinen soittaja joka otetaan lähetykseen vastaamaan viimeiseen tehtävään oikein, löytyykin yllättäen.
        Ei ole koskaan ollut lähetystä jossa ei pottia olisi saatu jaettua eikä lähetys ole koskaan näin päättynyt. Jos soittajat loppuisivat yhtäkkiä, ei vastaustakaan saataisi viimeiseen tehtävään. On vaan harmillista että tällaista huijaustoimintaa sallitaan ja samalla harmillista että soittajat menevät mukaan tähän huijaukseen.


      • katsonensoita
        huijausta kirjoitti:

        Tämähän pyörii pelkästään puhelutuloilla, eli lyhykäisyydessään jos potti pelissä on 200€, puhelun hinta 1.92€/kpl, puheluita tulee silloin vastaan ottaa noin 104 kpl. 2000 € potissa puheluita tulee ottaa vastaan 1041 kpl ennen oikean vastauksen esittämistä lähetyksessä. Näiden puheluiden keskuudesta arvotaan sattumanvaraisesti se yksi voittaja joka pääsee vastaamaan oikein ruudussa esitettävään kysymykseen. Näin se toimii. Kaikki ylimääräinen on voittoa pelifirmalle
        mihin kuuluu paikallisverkkomaksu. Juontaja kalastelee ja houkuttelee koko ohjelman ajan uusia soittajia ja aikaisempia soittajia soittamaan uudestaan koska juontajan mielestä peli on niin vaikea ja soittajan mielestä naurettavan helppo. Lähetyksen alussa ja silloin kun potti on muutamia kymmeniä euroja, puheluita/pelaajia otetaan lähetykseen kuin liukuhihnalta.

        Mitään kierroksen parasta pelaajaa ei ole vaan se toimii myös houkuttimena soittamaan ehkä uudestaan ja parantamaan ehkä omaa (olematonta) aikaansa. Ihmeellistä että jos potissa on tuhansia euroja, soittajat mukamas loppuvat yllättäen ja kas kummaa, aina se viimeinen soittaja joka otetaan lähetykseen vastaamaan viimeiseen tehtävään oikein, löytyykin yllättäen.
        Ei ole koskaan ollut lähetystä jossa ei pottia olisi saatu jaettua eikä lähetys ole koskaan näin päättynyt. Jos soittajat loppuisivat yhtäkkiä, ei vastaustakaan saataisi viimeiseen tehtävään. On vaan harmillista että tällaista huijaustoimintaa sallitaan ja samalla harmillista että soittajat menevät mukaan tähän huijaukseen.

        Onpa muuten jäänyt potteja jakamatta:

        1) Sellaisia päiviä vedetään joskus läpi, että viimeistä "pääpottia" varten pitäisi tietää kirjekuoressa oleva automerkki, eläin tjms.
        2) Sitten on käynyt niinkin, että linjoissa on sopivasti vikaa kun yritetään sille viimeisen kierroksen "parhaalle" pelaajalle soittaa.
        3) Kierroksen "parhaaksi" pelaajaksi löytyy sellainen soittaja, joka on edellisen kierroksen tehtävään vastauksen keksinyt


      • B.Virtanen
        katsonensoita kirjoitti:

        Onpa muuten jäänyt potteja jakamatta:

        1) Sellaisia päiviä vedetään joskus läpi, että viimeistä "pääpottia" varten pitäisi tietää kirjekuoressa oleva automerkki, eläin tjms.
        2) Sitten on käynyt niinkin, että linjoissa on sopivasti vikaa kun yritetään sille viimeisen kierroksen "parhaalle" pelaajalle soittaa.
        3) Kierroksen "parhaaksi" pelaajaksi löytyy sellainen soittaja, joka on edellisen kierroksen tehtävään vastauksen keksinyt

        Onnenarpa "hyvätekeväisyysarpajaiset" tiedä ja voita "kotimainen visailuohjelma" ovat sopupelejä ja rahankeräysrikoksia.


    • yut756ioioioiii

      Siksi jäänyt potteja jakamatta kun eivät ole saaneet tarpeeksi soittajia. Katteet ja kulut.

    • Chiodo

      Julia se saikin työnsä takaisin kahden vuoden tauon jälkeen! :D

    • rty56yuutu

      Voisi tästäkin ohjelmasta saada vähän mielenkiintoisemman jos joskus olisi jotain muita pelejä kuin vain näitä samoja. Viikosta ja kuukaudesta toiseen samat pelit. Ja näin ollen samat vastaukset. Välillä etsitään kaupunkia yhdellä u:lla, välillä kaupunkia yhdellä i:llä ja välillä etsitään sanoja jotka alkavat ja loppuvat a-kirjaimeen. Joskus saattaa olla kerran kuukaudessa joku tulitikkupeli. No helpoimman kautta on paras mennä ja näin pystytään keräämään tyhmiltä rahat pois.

    • heheheläinpeli
    • tiedänkö

      Kirjainruudukosta haetaan 5 suomalaista kaupunkia. Iida sannoo, että pittää löytää KAIKKI 5 kaupunkia.

      Kun siellä on 7 kaupunkia, niin miten voi löytää KAIKKI 5 kaupunkia?

    • katsonensoita

      Nyt meni kaupunkina läpi Nuijamaa. Se on entinen KUNTA, joka on nykyään Lappeenrannan osa.

      :(

    • Humpan-juoni

      Eilen houkuteltiin eräs mummokin studioon "houkutuslinnuksi". On kova hätä saada Unkariin "diskorahaa".

    • hehehh

      piiri pieni pyörii, kierroksen parhaat siinä hyörii, iida sanoo soo soo soo, pelaajat huutaa joo joo joo

    • katsonensoita

      Nyt päästi Iida aivopierun, josta kollega suuttui. Käykää kurkkaamassa Facebookissa "Janne Antin official"

    • apuasentään
      • gfyh6rt756

        No onpas joo


    • Humpan-juoni

      "Diskorahan" saanti kiima Unkariin vain yltyy. Kaikki keinot käytössä?

    • Bisnestä_Tyhmillä

      Iida voisi harkita kuulotutkimusta.....

      Eläintä etsitään ja selvästi soittaja sanoo MUURAHAINEN niin Iida saa väännettyä siitä PUUNHALAAJAN ;-)

    • jurppii

      Miksi kuluttaja-asiamies ei puutu tuohon ihmisten huijaamiseen? Älkää soittako kyseiseen tiedä ja voita ohjelmaan!

    • Isadora5

      Älkää soittako, loppuu koko tyhmä ohjelma!

    • ukinfani

      mikä se automerkki oli kun lähetys katkesi

      • Selville

        Sepä pitäs selvittää heti seuraavassa ohjelmassa. Ettei vaan tullut oikea vastaus niin piti säheltää poikki.


      • Selvennystä
        Selville kirjoitti:

        Sepä pitäs selvittää heti seuraavassa ohjelmassa. Ettei vaan tullut oikea vastaus niin piti säheltää poikki.

        En nähnyt tämän päivän pelin alkua. Palattiinko siinä viime peliin jotta olis selvinnyt mitä mies vastasi?
        Jos ei palattu ei ole puhtaat jauhot...


    • nytnytnyt

      OIKEA VASTAUS PICHI

      • Arvaustoimisto

        Antoiko tyttö taas vinkkinä, että tämän eläimen on kaikki suomalaiset luonnossa nähneet?


    • Palkintoaodottava

      Olen odottanut joulukuun alusta arpavoittoani joka luvattiin 8 viikon kuluessa. Varmaan seuraavaksi pitää ottaa yhteyttä kuluttaja-asiamieheen koko tiimoilta.

      • Humpan-juoni

        Arvelen, että et tule saamaan voittoasi. Koko homma haiskahtaa vahvasti törkeältä huijaukselta. Ohjelmahan juonnetaan Unkarissa.


      • Arvaustoimisto

        Ostitko siis viiden euron Onnenarvan? Ei kannata siihen asiakaspalvelun 010-numeroon soittaa. Niiden nettisivuilla www.arpa.fi on

        1) tavallinen matkapuhelinnumero, joka tulee halvemmaksi, jos on puhepaketti: "Kaikki voitot toimittaa arpajaisten käytännön toimeenpanija Oy Randomex Ab, puh. 0400-535456, www.randomex.fi".

        2) Sieltä löytyy myös sähköpostiosoite [email protected].

        Oletko jo kokeillut näitä kanavia?


    • Humpan-juoni

      Piiri pieni pyörii, "potilaat" siinä hyörii. "Silikonit" sanoo "soo soo soo", "potilaat" vastaa "joo joo joo".

    • Anonyymi

      Tänään taas automerkki kahdella a:lla, se oli Puritalia, ei ole missään merkkiluetteloissa, aivan uusi merkki!

    • Anonyymi

      Aika monta Kaijaa soitti ja voitti onnenarpalähetyksessä. Idan ohjelmassa samat kaupunkikysymykset viikoittain, ilmeisesti paras tuotto.
      Mistä tietää, että nämä soittajat ja voittajat eivät ole firman omia soittajia?

      • Anonyymi

        Ei kai sitä voikaan ulkopuolinen tietää. Ei muuten välttämättä tiedä juontaja tai edes ohjaajakaan.

        Jos ulkopuolinen itse uskaltaa soittaa ja sattuu pääsemään läpi, niin silloin tietenkin tulee kilpailun aitous ja voittomahdollisuus todistetuksi.

        Niitä onnenarpoja muuten myydään kai melkoisella vauhdilla päivittäin. Sen ohjelman alussahan säännöissä kerrotaan, että yhdistetään lähetykseen soittajista "50:s, 100:s ja siitä eteenpäin joka 100:s". Ensimmäisen vartin aikana yhdistetään yleensä 13-17 puhelua eli noin yksi puhelu minuutissa. Sääntöjen mukaan arpoja myydään siis 100 kpl/minuutti. Voiko olla totta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kai sitä voikaan ulkopuolinen tietää. Ei muuten välttämättä tiedä juontaja tai edes ohjaajakaan.

        Jos ulkopuolinen itse uskaltaa soittaa ja sattuu pääsemään läpi, niin silloin tietenkin tulee kilpailun aitous ja voittomahdollisuus todistetuksi.

        Niitä onnenarpoja muuten myydään kai melkoisella vauhdilla päivittäin. Sen ohjelman alussahan säännöissä kerrotaan, että yhdistetään lähetykseen soittajista "50:s, 100:s ja siitä eteenpäin joka 100:s". Ensimmäisen vartin aikana yhdistetään yleensä 13-17 puhelua eli noin yksi puhelu minuutissa. Sääntöjen mukaan arpoja myydään siis 100 kpl/minuutti. Voiko olla totta?

        Niin ja ihmeellisesti tosiaan Kaija onnistuu ostamaan tasan joka sadannen arvan...


    • Anonyymi

      Nyt siellä pelataan taas Uusikaupunkipeliä. Eikö löydy mielikuvitusta keksiä muita yhtä tuottavia kysymyksiä?. Samat kaupunkipelit joka ikinen viikko?
      Kysytäänkö huomenna Porvoota, Riihimäkeä vai Maarianhaminaa?
      Aikaisemmin oli esim haastavampia eläin kysymyksiä, joihin tosin harvoin löytyi voittajaa.
      Laiskuus huipussaan, saman toistoa.

    • Anonyymi

      Ihanaa, sama Kaija voitti taas ja pääpalkinnon.
      Myös toisen pelin yllätyksellinen A kaupunki kilpailu eli Maarianhamina on hyvää liiketoimintaa. Kuka sitä nyt kesällä jaksaisi panostaa kysymyksiin.

    • Anonyymi

      Samat voittaa :(

    • Anonyymi

      Miten maksu toimitetaan?

    • Anonyymi

      ONks siellä vielä ne samat tissihirviöt "MONSTER-BOOPS#
      Se pikku Sofia on kyl iha nätti :)

    • Anonyymi

      OnnenKaija ja Kaija ja voita ohjelmissa onni suosii samoja tai samaa pelaajaa.
      Aikoinaan se oli Uki nyt Kaija, järjestettyjä juttuja ja mainospelaajia, luultavasti.

    • Anonyymi

      Kaija voittaa koko ajan :(

    • Anonyymi

      Samoja pelejä pelataan. Ei ole muita kuin etsitään samoja suomalaisia kaupunkeja tai sitten arvuutellaan automerkkiä. Aika ideaköyhää toimintaa. Nyt on jo muutaman kertaa etsitty leijonan harjasta miehen kasvokuvaa. Taitaa olla voittajat järjestettyjä ja ennalta valikoituja/suunniteltua.

      Eikö kukaan tiedä. Nyt on niin vaikea peli ettei kukaan tiedä ja niin vaikea peli että tämä on vain ammattilaisille ja huippuälyköille. Niin vaikeita pelejä.

    • Anonyymi

      Juontaja yrittää auttaa kolmen O- kirjaimen kaupunkikysymyksessä, jos vaikka joku asuisi tässä kaupungissa, kun voisi suoraan sanoa, jos vaikka joku olisi nähnyt vastauksen edellisten päivien kysymyksissä. Tätä kun jankataan päivästä toiseen vaihdellen A-kirjaimen kanssa. Vähissä on mielikuvitus ohjelman tuottajilla ja kyllä juontajallakin pitää olla kärsivällisyyttä suoltaa suustaan monta tuntia päivittäin samoja asioita. Kaikista kun ei kuitenkaan tule uusia vappupimiöitä muihin tv-ohjelmiin, jos tätä unelmoivat. Mutta antaa Kaijan ja Ukin "voittaa" taas kerran ohjelmassa. :D

    • Anonyymi

      Porukkaa ei vaan oteta linjoille jos on joku helppo kysymys. Mutta sitten ku on joku helvetin vaikea automerkki niin siihen kyllä otetaan puheluita

      • Anonyymi

        Mitä kirjoitit, niin sehän vain kuuluu tämän ohjelman "formaattiin", eli suomeksi sanottuna selkokielellä, "kupataan tyhmiltä rahat pois". Muistutan vielä, että ohjelma tulee juonnettuna Unkarista, joten en itse luota yhtään niihin voittomahdollisuuksiin.


    • Anonyymi

      Samoja tehtäviä ja samat vastaukset. Joko kysellään automerkkiä tai suomalaista kaupunkia. Automerkki on AINA joku sellainen jota tehty vain muutama kappale, ei koskaan mikään tunnettu merkki. Näin tämä huijaus toimii. Tarkoituksena on saada mahdollisimman paljon soitajia, sillä ei ole väliä miten niitä puheluita otetaan lähetykseen. Ensin parin kympin potissa soittajia otetaan kuin liukuhihnalta lähetykseen ja kun potti esim. 5000 eurossa, ketään ei oteta lähetykseen vastaamaan. Näin saadaan illuusio että tästähän saa helposti rahaa kun vaan soittaa.
      Tietenkin automerkkipelissä on mahdollisuus ottaa miten monta puhelua lähetykseen tahansa, koska mahdollisuus arvata oikein sellainen automerkki jota kukaan ei ole koskaan kuullutkaan tai sitä on valmistettu kauan aikaa sitten tai on hyvin harvinainen ja jota on valmistettu vain hetken. Mahdollisuus osua oikeaan on 1%.

      Kaupunkipelissä on sama juttu. Heti kun potti on satoja euroja ja kaupungissa on kolme tai neljä samaa kirjainta, linjat menevät kiinni. Tätä vatvotaan sitten kaksi tuntia ottamatta yhtäkään puhelua lähetykseen. Aina kysytään samoja kaupunkeja, joko Maarianhamina tai Uusikaupunki tai Porvoo.

      Milloinkohan ihmiset oikeasti tajuavat tämän vedätyksen ja huijauksen. Juontaja saa helposti antaa sen kuvan ettei puheluita yksinkertaisesti tule toistelemalla että onpas taas vaikea peli ja eikö kukaan tiedä? Missä on meidän soittajat?
      Ihmiset kun tajuaisivat ja lopettaisivat tuonne soittamisen.

      • Anonyymi

        Kirjoittamallasi tavalla tuo huijaus toimii. Toivottavasti ihmiset ymmärtäisivät sen ja lopettaisivat soittamisen. Lisäksi oma epäilykseni on, että ainakin usea "suuren potin" voittajista kuuluu firman henkilökuntaan.


    • Anonyymi

      Miksi aina samat voittaa :(

    • Anonyymi

      Ehkä pyörittävät uusintoina Marianhamina peliä. Eihän sitä kukaan huomaa satojen kertojen jälkeen, ihmiset soittelevat, mutta ohjelma tulee nauhalta. Ida varsinkin suoltaa tätä tylsää peliä päivästä toiseen.

    • Anonyymi

      Taitaa nuo tuhansien pottien kohdalla olevat voittajat ja soittajat olla ihan talon väkeä. Kaiken lisäksi eikö näillä ohjelman ylläpitäjillä ja juontajilla ole lainkaan moraalia tai pode huonoa omaa tuntoa. Aika törkeää ja röyhkeää toimintaa tällainen huijaus. Samoja pelejä pelataan ja samoja vastauksia, jokainen lähetys on edellisen lähetyksen toisintoa ja menee samalla kaavalla. Ensin otetaan helpoissa kysymyksissä soittajia linjoille kuin liukuhuhnalta, heti kun potti hilattu sinne yli 500 €:n niin linjat menevät kiinni, ikään kuin ei yhtäkkiä olisikaan soittajia. Sitten ihmetellään kaksi tuntia ksuomalaista kaupunkia jossa kolme o-kirjainta.
      Ideaköyhää ja törkeää toimintaa. Tässä se huijaus ja petos näkyy parhaimmillaan.

    • Anonyymi

      Naurettavaa touhua, eikö kukkaan tiiä kaupunkia jossa yksi o kirjain, kyllä menee vaikiaksi tämä peli, pittääkö peliä vaihtaa, nyt alkaapa soitteleen jne,,,

    • Anonyymi

      Ohjaaja, vaihhettaaako pellii, mennee liian vaikiaksi tämä suomalainen kaupunki kahdella U-kirjaimella, ohjaaja, saataisko vähän vinkkiä tai apuja tähän. Eikö kukkaan tiiä? Ei saaha vinkkiä. Eikö kukkaan tiiä. Missä on miun soittajat? Ohjaaja, täähän on ihan mahoton peli.

    • Anonyymi

      Joka lähetys menee täysin saman käsikirjoituksen mukaan ja sama käsikirjoitus on aina sama joka lähetyksessä. Huvittavaa kuunnella ja katsella. Ja naurettavaa on tuo juontajan mukamas hermostuminen aina tuolle ohjaajalle NIIN vaikeista tehtävistä ja se kun tämä kritisoi ja kysenalaistaa tätä jatkuvasti. Kaikki vuorosanat tulee juontajalle korvanappiin mitä hänen pitää sanoa.

      Uskomatonta että tähän pelleilyyn lähtee vielä ihmiset mukaan soittamalla tuonne.

    • Anonyymi

      Tänään ihmeteltiin sitten automerkkiä ja ihan koko lähetyksen ajan. Hyvät voitot yhtiö kääri ja rosvosi taas tänään puheluilla.

    • Anonyymi

      Oivallista pyörittää uusintoina A kaupunkipeliä, sitä kun pelataan joka toinen päivä. Ihmiset eivät huomaa eroa ja soittelevat vaikka ohjelma mahdollisesti tulee nauhalta Iidan juontamana, jotta iso povi kirvoittaa soittoja. Rahaa tulee ja mitään ei mene, hyvää liiketoimintaa ehkä. Voittaakohan Kaija päävoiton haastavassa Maarianhamina kisassa tai voittiko? Juontaja ja tuottaja istunevat siiderillä Budapestin lounaspaikoissa. Useasta sadasta Maarianhamina kisasta voi jo valita vanhoja uusintoja eikä kukaan huomaa.

    • Anonyymi

      miksi aina kaija ja miia on niin monta kertaa onnenarvassa, miten voivat olla sadansia soittajia?!

    • Anonyymi

      Juontajat ja esimiehet nautiskelevat ehkä Budapestin kylpylöissä aamupäivällä, jolloin suomalaiset eläkeläisreppanat soittelevat viimeisillä euroillaan kenties uusintana pyörivään kaupunkikisaan, jossa kukaan ei siis voita. Tuotto on hyvä ja luontaisedut mainiot työntekijöille ja johtoportaalle.

      • Anonyymi

        Näin siinä todennäköisesti tapahtuu.


    • Anonyymi

      Hieno rahankeruu-ohjelma. Sääntöjä voidaan muutella ja jättää toteuttamatta miten sattuu, ilmeisesti Suomen lait eivät päde silloin kun ohjelmaa tehdään Unkarista.

      Jännä miten joka lähetys on toisensa kopio: ensin parin kympin poteissa puheluita otetaan kuin liukuhihnalta lähetykseen ja kas kummaa kun potissa on satoja euroja, yhtäkkiä mukamas kaikki soittajat loppuvat. Juontaja kitisee vaikeasta pelistä ja ihmettelee hyvin epäuskottavasti mihin kaikki soitajat ovat kadonneet. Ja jos automerkkiä tai vastaavaa täytyy arvuutella kirjekuoressa, puheluita otetaan taas kuin liukuhihnalta lähetykseen. Joka lähetys menee saman kaavan mukaan.

      Onkohan nämä tekijät tyhmiä vai niin saamattomia ja tässä ratkaisee se kuinka paljon yhtiö saa kerättyä rahaa tyhmiltä ja hyväuskoisilta soittajilta.

      • Anonyymi

        Bisnes on bisnes ja Mooses on Mooses.


      • Anonyymi

        En usko että automerkki peliin on mitään mahdollisuutta päästä oikealla vastauksella ja voittaa 5000€


    • Anonyymi

      Onko tuo bisnes on bisnes ja Mooses on Mooses kommentti johtoportaan näkemys ketjun kommenteista?

      • Anonyymi

        En tiedä lukeeko johtoporras näitä kommentteja. Tuo vanha sanontahan kuuluu ohjelman tapaisten huijareiden periaatteisiin, jolla "siunataan" kyseenalainen toiminta. Älkää soittako tuohon "kusetusohjelmaan".


    • Anonyymi

      Nämähän saa mielivaltaisesti huijata, ja muutella sääntöjä mielin määrin koska lähetys tulee Unkarista eikä ehkä Suomen lainsäädäntö päde tähän toimintaan millään tavalla. Rahaa saa näet ilmeisesti kerätä/huijata miten kyseenalaisilla konsteilla tahansa. Sitä voidaan aina väittää että toimivat rehellisesti ja sääntöjen puitteissa. Sääntöjä tässä ohjelmassa voidaan muutella kaiketi miten huvittaa.

    • Anonyymi

      soitin ja studiossa haisi pieru, olenko oikeutettu korvaukseen

      • Anonyymi

        Mikä soitin?


      • Anonyymi

        Varmaan "huuliharppu" äänestä päätellen.


    • Anonyymi

      Kuka pelaaja siellä on tunkaissut

    • Anonyymi

      Tulisilla hiilillä odotellaan taas lähetystä kun arvuutellaan tissiIitan kanssa Maarianhaminaa 🤩

      • Anonyymi

        Muistakaa myös ostaa "MAHTAVIA" Onnen Arpoja. Rahat menee varmasti "hyvään tarkoitukseen". Tuskin maltan odottaa. Olen ostanut jo sata arpaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muistakaa myös ostaa "MAHTAVIA" Onnen Arpoja. Rahat menee varmasti "hyvään tarkoitukseen". Tuskin maltan odottaa. Olen ostanut jo sata arpaa.

        Tuliko huijaus? Ne katkaisi Onnenarpa-lähetyksen etuajassa ja laittoi AstralTV:n pyörimään.


      • Anonyymi

        Vaihtoivat toiseen huijausohjelmaan. Eipä tarvinnut maksaa "Onnenarvan voittajalle". Rahat menee varmasti "hyvään tarkoitukseen". Ainakin muutama prosentti. Loput johtoportaan virkistysrahastoon.


    • Anonyymi

      Ishtar Maria ja Kale oli linjalla kun soitin, eikö sen pitänyt olla hyväntekeväisyyttä

      • Anonyymi

        Eikö Kale ja alieniystävät tehneet hyvää?


    • Anonyymi

      Nyt taas jännitys tiivistyy. Nyt kaikki äkkiä ostamaan "MAHTAVIA" Onnenarpoja!!!

    • Anonyymi

      Ihana nappipaita juontajalla, juuri katselen ja..

      • Anonyymi

        Minä myös. Kohta tulee.....aaah!!!


    • Anonyymi

      Kyllähän se menee TV ruudun pyyhkimiseksi joka asmy-ja iltapäivä, kun se blondi on ruudussa. Mikä puhdistus aine tepsisi parhaiten sameaan TV ruutuun, Kloriitti?

      • Anonyymi

        Itse käytän samanaikaisesti kolmea kikkaa. Ne on mäntysuopa, kondomi ja tummat aurinkolasit. On erittäin hyvä yhdistelmä.


    • Anonyymi

      Ootte ihania. Ajattelen aina teitä kun juonnan, että roiskahteleekohan kellään;)

    • Anonyymi

      Tuossa tulikin hyvä vinkki aikaisemmin aurinkolasimieheltä. Nyt ei tarvitse enää joka päivä pestä ikkunoitakin tämän ohjelman jälkeen. Burn out jo lähellä

    • Anonyymi

      Mulla lensi nyt suoraan tissien väliin kahdesta metristä.

      • Anonyymi

        Minä otin "sinisen pillerin". Ei muuten jaksa kolmea tuntia.


      • Anonyymi

        Onko juontajan hinkit luomua vai plastiikkaa?

        Siinäpä olis hyvä uus peli-idea.


    • Anonyymi

      Automerkkipeliin ei koskaan ole löytynyt oikeaa vastausta. Siksi potti on aina useita tonneja. Sellainen automerkki aina ettei sitä voi ja ehdi lähetyksen puitteissa arvata.

      Tuossa onnenarpa pelissähän lähetykseen yhdistetään myös ei-voitollisia arpoja/soittajia. Kun potti on useita tuhansia, yhtäkkiä soittajia ei tulekaan lähetykseen asti seuraavaan tuntiin kokeilemaan lahjakortin voittoa. Ihmeellistä jos soittajia on ollut lähetyksen alussa puolen tunnin aikana toista kymmentä, yhtäkkiä soittajia ei enää olekaan lähetykseen asti. Loppuvatko nämä soittajat joka päivä, viikosta ja kuukaudesta toiseen aina samaan aikaan kun potissa on tonnien lahjakortti palkintona? Sama homma tuossa tiedä ja voita-ohjelmassa. Soittajat loppuvat kuin seinään aina silloin kun potti on useita tuhansia.

      Aikamoista huijausta ja aika röyhkeää sellaista jos rahaa kerätään tällä tavalla sairaiden kustannuksella. Veikkaanpa ettei näistä järjestöistä mikään tule samaan kuin häviävän pienen murto-osan siitä mitä tämä ohjelman kamppanjat tuottaa.

      • Anonyymi

        Olen tullut samaan johtopäätökseen seurattuani ohjelmaa.


    • Anonyymi

      Koko peli on tois arvoinen asia. Juontajan pienet vaatteet saa pojjaat hyväilemään itseään kotona ja roiskimaan mälliä. Tällä siis halutaan edistää sitä että nuoret naiset saisi lenkkeillä rauhassa pururadoilla ilman yllätys nuolijoita, pussaajia ja raiskaajia.. Tulokset on vielä heikonlaisia, mutta kunhan kohdeyleisö tavoitetaan paremmin ja saadaa nuoret miehet kauppakeskusten käytäviltä kotiinsa niin tulokset paranee..

      • Anonyymi

        Ei, vaan tarkoitus on saada miehet houkuteltua katsomaan ohjelmaa ja kupata näiltä rahat pois. Tosin analyysisi on mielenkiintoinen ja ehkä se kannattaisi sisällyttää johonkin "kotoutusohjelmaan".


    • Anonyymi

      Mitenkähän "enot" saisi katsomaan tätä ohjelmaa, vai onko ohjelman parasta ennen päivämäärä ylittynyt.

    • Anonyymi

      Ja taas alkanut MAARIANHAMINA A A A A A show, vanhusten huijaaminen ja katsojien aliarviointi. Ei ole mielikuvitusta keksiä uusia, yhtä tuottavia pelejä. Mistä tiedämme näytetäänkö meille vain uusintoja? Tuotantoyhtiölle ilmeisen tuottoisaa toimintaa, hävetkää jos osaatte.

    • Anonyymi

      Se vaalea, nuori mies voisi juontaa useamminkin Onnenarpaa. Miellyttävä juontotyyli sekä uusia, mielenkiintoisia pelejä.
      Tumma mies heilauttelee käsiään vähän turhan usein, samoja pelejä usein.
      Lienevätkö Kaija ja Mia oman firman väkeä ja takahuoneesta "soittelevat" mainossoittoja lähetykseen.
      Tiedä ja voita on onneksi ottanut myös eläin arvauksia mukaan iän ikuisten kaupunkien lisäksi. Idahan juontaa hyvin vaikka kellon viisarin seuraamista, siinä ei ongelmaa.

    • Anonyymi

      Kysyjää vaihteeksi ulkomaalaisia kaupunkeja, kun näköjään tuottajalla on kaupunki fetissi. Vuosikausia samat Uusikaupunki, Porvoo, Maarianhamina, Riihimäki, Kristiinankaupunki kysymykset. Boring!! Sorit siitä.

      • Anonyymi

        Sivusto muuttaa oikein kirjoitetut ja korjatut sanat tahallaan väärin kirjoitetuksi. Kuten eka sana KYSYKÄÄ!


    • Anonyymi

      Kaupunki fetissi sen kun pahenee...
      Kanava vaihtuu jälleen, kuten joka päivä, kotimainen elokuva ja nostalgia noiden uusintojen ja rahastuksen sijaan.

    • Anonyymi

      Nyt näyttää olevan erikoinen mainoskamppanja "potilaiden" huijaamiseksi molemmissa peleissä. Muka voi helposti voittaa ison potin. Onkohan nuo "suuren potin" voittajat töissä provisiopalkalla vai firman osakkaita?

    • Anonyymi

      Se on varmaa ettei kukaan noista tavallisista katsojista mitään voita. Aamupalaverissa sovitaan kuka tänään soittaa lähetykseen: "Soita Pertti sinä tänään ja huomenna voisi olla Liisan vuoro" ja vie voittopotin kun aina se yksi soittaja jostain ihmeen kautta kiven alta löytyy aina joka saa vastata ohjelman lopussa kysymykseen vaikkei soittajia pitäisi olla ollenkaan juontajan mielestä. Aina ne soittajat loppuvat heti kun ohjelmaa on mennyt 10 min. ainakin juontajan mukaan.

    • Anonyymi

      Typerä ohjelma. Yritin soittaa niin sanottiin ettei ymmärrä vastausta. Voi paska mikä ohjelma.😠

    • Anonyymi

      Aijai, nyt on tuotannolla taas rahat vähissä. Iita juontaa luultavasti uusintana taas tuottoisaa Aaaaapeliään.
      Entinen juontajakaveri kiteytti asiat oivallisestu Somessa vappuvideollaan. Pelinsä oli kylläkin mielenkiintoisempi.
      Mutta nämä nyt kysyvät pelkästään kaupunkeja ja ehkä näyttävät uusintoja.
      Ammattilaiset, kenties, Miia ja Kaija hoitivat hienosti edellisen pelin totuttuun tapaan.

    • Anonyymi

      Olen ymmärtänyt että Miia on Kaijan lapsi

    • Anonyymi

      Vähän voisi nähdä vaivaa uusien tehtävien keksimisen. Tuo kuvatehtävä, jossa eroavaisuus löytyy taustalla olevasta kellon ajasta, on ollut jo kymmeniä kertoja.
      Voisiko se vaalea, nuori mies tulla pitkästä aikaa juontamaan onnen arpaa. Vaihtelu virkistää.

    • Anonyymi

      Tuota noin, tämä tumma nuori mies todellakin juontaa olan takaa, katsojakin ihan hengästyy. Vinkki: ei tarvitse huutaa eikä heitellä käsiään kuin entisaikojen liikennpoliisi.
      Miellyttävä juonto löytyy ihan muista ominaisuuksista ja kyvyistä. Onnenarpa ohjelma kyseessä.

    • Anonyymi

      Vaikka homma pyöriikin amatööri voimin niin laittakaa nyt hyvänen aika tämä huutava ja huitova miesjuontaja jollekin esiintymiskurssille.
      Möykkääminen ei ole juontamista. Kyse ei ole kuurojen ohjelmasta joten liiallinen huitominen ja käsimerkit pois, onnenarpa ohjelma. Siviilissä varmasti mukava henkilö mutta tässä hommassa menee yli.
      Ida juontaa hyvin ja jotkut sijaiset, esim vaalea nuori mies onnenarvassa.

    • Anonyymi

      Eiköhän tuokin ole huijausta. Pitäis kieltää tuommoiset!!!

    • Anonyymi

      Joku tyrkkytissi taas juontamassa xDD

    • Anonyymi

      Laiskuus taas huipussaan, Idalla sama kuvatehtävä kuin pari päivää sitten Onnenarvassa, jossa eroavaisuus on taustan kellotaulussa. Tätä on kysytty kymmeniä kertoja. Ei paljon auta jos vauvalle muokataan peruukki päähän ja samaa kysytään.
      Palkka juoksee juontajilla ja samoin katsojat, pois tv n äärestä. Uusintoja lähettämällä säästyy pitkä centti, aijai...

    • Anonyymi

      Nyt paljadtui että tiedä ja voira tulee unkarista suorana.maanjäristys katkaisi lähetyksen unkarista

    • Anonyymi

      Tiedä ja voits tulee suoeana unkarista

    • Anonyymi

      Onko ministeriö tietoinen tästä arpa/ uhkapelistä, jossa voitotkin menee Unkariin. Vai nukkuuko naisviisikko yhä unihaaveissaab

    • Anonyymi

      Maailman turhin ohjelma! Hujjausta! Toivottavasti juontaja ei ole aidosti niin idiottimainen kun ohjelmassa esiintyy! Vaikeata ymmärtää että joku myy itseens noin halvalla ja kustantta koko roska soittamalla ohjelmanumeroon. Vain yksi voi voittaa ja tuhannet muut tuhlaa rahansa nerokkaille ohjelmanomistajille. Voi hu, hu mikä p...a.

    • Anonyymi

      Mikä ammatti 13.1 missä 4 a kirjainta. Kuka katsoi.

    • Anonyymi

      aarporaaja

      • Anonyymi

        Jos minun lukutaitoni ja lukutaitoni toimivat, niin väittäisin että aarporaaja-sanassa on 5 a-kirjainta., eikä 4. Jonkun kannattaisi ehkä käydä esiopetuksen tunneilla harjoittelemassa.


    • Anonyymi

      Toi tiedä häviä on kyllä täyttä soopaa! älkää missään ihmeessä osallistu ja rahoita huijareita!!!!! Varmaan harmittaa olla Suomessa kun karanteenit Unkariin. ei kannata noita 5000e silareita kytätä!

    • Anonyymi

      Taas joku ihme automerkki mosambiasta! Kauhee nalkuttaja on ja kerran kauheessa kanuunassa tuolla. vanhat ja noi yhdistää omille ja eipä maksa mitään.

    • Anonyymi

      Nämä huijarit keksivät päivittäin uusia automerkkejä. Kaikki alkaa olla Suomessa kiellettyä, mutta nelose tiedäjavoita saa jatkaa?

    • Anonyymi

      Näkeekö joku montako rengasta pojalla on vasemmassa kädessään?
      Jos 1 rengas niin oikea vastaus on 83.
      Mutta soitella ei kannata koska älypuhelin häviää aina maalaisten lankapuhelimille karsinnassa.

      • Anonyymi

        Saisinko tietää oikean vastauksen selityksen


    • Anonyymi

      Eilinenkin laskutehtävä ihan tyhmä

    • Anonyymi

      Kuka toi uusi juontaja on joka heiluttelee hinkkejään huolella?

      • Anonyymi

        Olisko Elena Vikström.


      • Anonyymi

        Nyt on kyllä tosi sexy uusi tyttö juontajana! Isot tissit puoliksi paljaana ja tissivako näkyvissä hyvin. Hyppii vähän väliä tasajalkaa vaikutelman tehostamiseksi. Tänään näkyi olevan minipituisessa mekossa. Täysosuma!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt on kyllä tosi sexy uusi tyttö juontajana! Isot tissit puoliksi paljaana ja tissivako näkyvissä hyvin. Hyppii vähän väliä tasajalkaa vaikutelman tehostamiseksi. Tänään näkyi olevan minipituisessa mekossa. Täysosuma!

        Iha hirveä tyyppi, voisi kyllä poistua ohjelmasta. Ei semmosta viitsi normaali ihminen katsoa ja ihan väärään aikaan päivästä tulee aikuisviihdettä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Iha hirveä tyyppi, voisi kyllä poistua ohjelmasta. Ei semmosta viitsi normaali ihminen katsoa ja ihan väärään aikaan päivästä tulee aikuisviihdettä.

        Tänään sama tyttö ja vieläkin anteliaampi puseron etumus! Pomppi entistä useammin, tissit olivat pullahtamaisillaan ulos:) Valitettavasti viimeinen suoraan lähetykseen päässyt ei tiennyt oikeaa vastausta ja ohjelma katkaistiin kesken. Tytön loppukommentit jäivät näkemättä, kenties olisi laittanut lentosuukon katsojille kuten edeltäjänsä Ida usein teki:)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tänään sama tyttö ja vieläkin anteliaampi puseron etumus! Pomppi entistä useammin, tissit olivat pullahtamaisillaan ulos:) Valitettavasti viimeinen suoraan lähetykseen päässyt ei tiennyt oikeaa vastausta ja ohjelma katkaistiin kesken. Tytön loppukommentit jäivät näkemättä, kenties olisi laittanut lentosuukon katsojille kuten edeltäjänsä Ida usein teki:)

        Nyt se sitten loppui tämä ohjelma! Ikävä tulee ihania juontajatyttöjä. Ida oli loistava, uusi tyttö vielä seksikkäämpi. Mistä nyt silmäniloa?


    • Anonyymi

      No, tulisi edes Astraltv telkusta Tiedä ja Voita aikaan! Inkeri ruutuun.

    • Anonyymi

      Jahas tvn voittopelit on nyt lopullisesti pelattu!

    • Anonyymi

      Hip hip Hurraa! TIEDÄ JA VOITA PALAA TAKAISIN ENSI VUODEN ALUSSA!! TELSU.fi

    • Anonyymi

      Ei pitäis noita tuon tyypin ohjelmia enää esittää. Muilla palstoilla on ollut ettei monikaan ole saanut voittorahoja. Ohjelmaa lähetetään ulkomailta, ei edes Suomesta.
      Älkää osallistuko noihin.

    • Anonyymi

      Mihin on hävinnyt tämä sopupeli rahankeruupaska ruudusta🤔

    • Anonyymi

      Onneks se Iida palosaari tekee nykyään jotain järkevää nykyään.

    • Anonyymi

      Kusetusta kusetusta

      • Anonyymi

        Ihanko tosi, noissa kerjäysohjelmissa voi vedättää ihan miten vain eikä kukaan ole valvomassa. Lakeja kierretään kuvaamalla ne jossain espanjassa tms. sitten niitä saa täälläkin esittää ja huijata ihmisiä.


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe